marios_ch Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν το αναγνωρίζω το κινητό μου. Μπαταρία ατελείωτη! το εχουν αναφερει αρκετοι αυτοι και στο xda καποιοι που ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios81 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδιά την γαλλική μπορώ να την περάσω σε ελληνικό με Odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Μα ποτέ θα ρθει αυτή η ανααβαθμιση; Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν το αναγνωρίζω το κινητό μου. Μπαταρία ατελείωτη! Εντάξει άλλαξε αρκετά αλλα οχι και ατελείωτη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Για να κάνω uodate μέσω odin στην γαλλική μιας που έχω την ελληνική θα πρέπει να αλλάξω και το csc σε france? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 mega link κανένας για την τελευταία γαλλική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios81 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Για να κάνω uodate μέσω odin στην γαλλική μιας που έχω την ελληνική θα πρέπει να αλλάξω και το csc σε france? Εγώ το έκανα τώρα άλλαξε μόνο του το csc σε France Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 mega link κανένας για την τελευταία γαλλική; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63176801&postcount=702 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Αν θέλω να το επαναφέρω πάλι στην ελληνική γίνεται με τον ίδιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να έχω/αγοράσω μια nano sim χωρίς να κόψω ή να καταργήσω την κανονική sim? Επίσης ποιο είναι το κόστος...? Ευχαριστώ :) Edited October 10, 2015 by dimlou Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να έχω/αγοράσω μια micro sim χωρίς να κόψω ή να καταργήσω την κανονική sim? Επίσης ποιο είναι το κόστος...? Ευχαριστώ :) εχουν βγει σιμ που ειναι προσαρμοσιμη σε μεγεθος εγω την πηρα 5 ευρω απο wind.εχεις μια νανοσιμ και δυο προσθηκες μια για να γινει microsim και μια για κανονικη Edited October 10, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να έχω/αγοράσω μια nano sim χωρίς να κόψω ή να καταργήσω την κανονική sim? Επίσης ποιο είναι το κόστος...? Ευχαριστώ :) Κοιτα ,στη vodafone με 5 ευρω (cu φοιτητικο/καρτοκινητο) εκανα το vodafone double,δηλαδη πηρα 2 sim για τον ιδιο αριθμό,μια nano και μια κανονικη..δεν ξερω αν εννοείςκατι τετοιο.. Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν το αναγνωρίζω το κινητό μου. Μπαταρία ατελείωτη! Ποια είναι αυτή η τελευταία φίλε μου ; Η γαλλική; Edited October 10, 2015 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδιά καλησπέρα... Σκέφτομαι να μπω και εγώ στην παρέα σας μετά από 1 μισή χρόνο συνυπαρξης μεβνεξους 5...η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι μέχρι ποτέ θα παίρνει αναβαθμισεις και την γενικότερη χρήση του κινητού... Υγ επειδή έχω ακούσει ότι πάει σφαίρα περιμένετε και με την 6 να δειτε πως θα πηγαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Κι εγώ Νεξους 5 είχα φίλε μου και δε σου το συνιστώ. Η εμπειρία σου θα είναι ίδια ίσως και χειρότερη από το Νεξους. Εκτός βέβαια αν σε ενδιαφέρει η φανταστική κάμερα και η απίθανη οθόνη. Σε όλα τα υπόλοιπα προσωπικά πεθυμησα το Νεξουσακι μου Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδιά καλησπέρα... Σκέφτομαι να μπω και εγώ στην παρέα σας μετά από 1 μισή χρόνο συνυπαρξης μεβνεξους 5...η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι μέχρι ποτέ θα παίρνει αναβαθμισεις και την γενικότερη χρήση του κινητού... Υγ επειδή έχω ακούσει ότι πάει σφαίρα περιμένετε και με την 6 να δειτε πως θα πηγαινει... Το τηλέφωνο πάει σφαίρα όντως. Λογικά θα συνεχίσει να λαμβάνει τις αναβαθμίσεις της google,το πόσες είναι άγνωστο,δεν είναι βέβαια galaxy s4 για να φοβάται.εχει μέλλον. Το να καθίσω 5 μήνες και κάτι με ενα τηλέφωνο για μένα είναι ρεκόρ.και ναι για μένα παίζει μόνο του πέρα του note 5,s6 plus. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ποια είναι αυτή η τελευταία φίλε μου ; Η γαλλική; Ακριβώς! Η γαλλική! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημέρα, Στα προηγουμενα galaxy, στο αριστερό πληκτρο αφης, οταν ησουν σε κάποιο πρόγραμμα σου εβγαζε τις ιδιότητες. Εδω αν το πατήσεις 1 φορα σε βγάζει να κλεισεις καρτελες, και αν το πατήσεις εντονα σου βγαζει τον διαχωρισμό οθόνης. Ξερεις κάνεις πως γίνεται να υπάρχουν οι ιδιοτητες? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημέρα, Στα προηγουμενα galaxy, στο αριστερό πληκτρο αφης, οταν ησουν σε κάποιο πρόγραμμα σου εβγαζε τις ιδιότητες. Εδω αν το πατήσεις 1 φορα σε βγάζει να κλεισεις καρτελες, και αν το πατήσεις εντονα σου βγαζει τον διαχωρισμό οθόνης. Ξερεις κάνεις πως γίνεται να υπάρχουν οι ιδιοτητες? Δεν υπάρχει πια αυτό που λες.. Εκτός αν υπάρχει σε root.. Δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημέρα, Στα προηγουμενα galaxy, στο αριστερό πληκτρο αφης, οταν ησουν σε κάποιο πρόγραμμα σου εβγαζε τις ιδιότητες. Εδω αν το πατήσεις 1 φορα σε βγάζει να κλεισεις καρτελες, και αν το πατήσεις εντονα σου βγαζει τον διαχωρισμό οθόνης. Ξερεις κάνεις πως γίνεται να υπάρχουν οι ιδιοτητες? Σε όσες εφαρμογές υποστηρίζεται menu με ιδιότητες εμφανίζονται 3 κατακόρυφες τελίτσες συνήθως στο πάνω δεξιά τμήμα της οθόνης. Αρκεί να τις πατήσεις και θα εμφανιστεί το αντίστοιχο menu.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημέρα, Στα προηγουμενα galaxy, στο αριστερό πληκτρο αφης, οταν ησουν σε κάποιο πρόγραμμα σου εβγαζε τις ιδιότητες. Εδω αν το πατήσεις 1 φορα σε βγάζει να κλεισεις καρτελες, και αν το πατήσεις εντονα σου βγαζει τον διαχωρισμό οθόνης. Ξερεις κάνεις πως γίνεται να υπάρχουν οι ιδιοτητες? Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο κουμπί αυτό δε σου βγάζει τις Ιδιότητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο κουμπί αυτό δε σου βγάζει τις Ιδιότητες; Όχι. Το εξήγησα πιο πάνω. Αν πατήσεις παρατεταμένα σου βγάζει τον διαχωρισμό οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κι εγώ Νεξους 5 είχα φίλε μου και δε σου το συνιστώ. Η εμπειρία σου θα είναι ίδια ίσως και χειρότερη από το Νεξους. Εκτός βέβαια αν σε ενδιαφέρει η φανταστική κάμερα και η απίθανη οθόνη. Σε όλα τα υπόλοιπα προσωπικά πεθυμησα το Νεξουσακι μου με σκοτωσες...:p:p:pκαι τι θα προτεινες ;ειμαι νεξους addict αλλα μου τα χαλασε φετος η google...5,7 inch ειναι απαγορευτικο μεγεθος για εμενα και το 5χ δεν με συγκινησε...ειχα κανει και μια μεταβαση για λιγο σε htc m8 αλλα ξαναγυρισα ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τηλέφωνο πάει σφαίρα όντως. Λογικά θα συνεχίσει να λαμβάνει τις αναβαθμίσεις της google,το πόσες είναι άγνωστο,δεν είναι βέβαια galaxy s4 για να φοβάται.εχει μέλλον. Το να καθίσω 5 μήνες και κάτι με ενα τηλέφωνο για μένα είναι ρεκόρ.και ναι για μένα παίζει μόνο του πέρα του note 5,s6 plus. σε ευχαριστω για την απαντηση....και εγω πιστευω οτι παιζει μονο του αλλα την σαμμυ την εχω παρει λιγο απο φοβο στα update αν και γενικα βλεπω δεν τα εχει αφησει και κανει under the hood optimizations ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Φετος ολες οι αναβαθμισεις τα εχουν παει περιφημα ακομα και στα tablet(εστω και ποιο αργα)....και δεν εχει λογο ..να μην συνεχισει σε αυτη την κατευθυνση Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 με σκοτωσες...:p:p:pκαι τι θα προτεινες ;ειμαι νεξους addict αλλα μου τα χαλασε φετος η google...5,7 inch ειναι απαγορευτικο μεγεθος για εμενα και το 5χ δεν με συγκινησε...ειχα κανει και μια μεταβαση για λιγο σε htc m8 αλλα ξαναγυρισα ... Ελα ντε. Και γω περίμενα με αγωνία τα νέα Νεξους για να πάω ξανά προς τα κει και απογοητευτηκα για 2η χρονιά σερί. Πέρσι λόγω μεγέθους φέτος λόγω specs και τιμολογιακης πολιτικής. 470 - 500 ευρώ το 5χ seriously τώρα; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts