ταξιδιωτης22 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Στην απάντηση 2. Στο s6 αρχίζει κανονικά ο ήχος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 οταν λες κλωνος τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Στην απάντηση 2. Στο s6 αρχίζει κανονικά ο ήχος.Ισως είναι ανάλογα το region καί τις τοπικές νομοθεσίες. Σε ένα που έπεσε στα χέρια μου το είχε (δεν είχα ρωτήσει τι region ήταν). Δεν είναι άξιο συζήτησης όμως γιατί παρακάμπτεται πανεύκολα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas40 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Επιτέλους έσπασε την 500αρα !!!!!! https://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html?from=account_notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Λετε να πεσει ακομα πιο κατω η τιμη του παιδια?Γιατι σκεφτομαι πολυ να κανω την αγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Λετε να πεσει ακομα πιο κατω η τιμη του παιδια?Γιατι σκεφτομαι πολυ να κανω την αγορα.. Η επισημη τιμη των 669 € δεν προβλεπεται να πεσει αμεσα δεδομενου οτι η μειωση των 100 € εγινε στις αρχες Αυγουστου. Γενικα νωριτερα απο το τριμηνο δεν συνηθιζεται καποια αλλη αλλαγη. Προσωπικα θεωρω με τον καινουργιο χρονο και με την ανακοινωση του S7. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas40 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα ένα 50αρικο θα πέσει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 παιδια μηπως μπορει καποιος να προτεινει καμια ρυθμιση για να κραταει περισσσοτερο η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 παιδια μηπως μπορει καποιος να προτεινει καμια ρυθμιση για να κραταει περισσσοτερο η μπαταρια? Φωτεινότητα φουλ και αυτόματη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Να το έχω στι full την φωτηνοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Να το έχω στι full την φωτηνοτητα? Και στο auto αν προσέξεις σου γράφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 ok thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Έχω πολωνικό και στο δίκτυο πάνω γράφει αντί για 4g, LTE. Παρόλο που πέρασα την γαλλική αυτό συνεχίζει να δείχνει LTE. Γίνεται να αλλάξει; Γιατί αισθητικά είναι αλλιώς να δείχνει... 4g+ ;) Πλέον εδώ που είμαι τώρα, Χαλκιδική με COSMOTE πιάνει σχεδόν παντού + !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Έχω πολωνικό και στο δίκτυο πάνω γράφει αντί για 4g, LTE. Παρόλο που πέρασα την γαλλική αυτό συνεχίζει να δείχνει LTE. Γίνεται να αλλάξει; Γιατί αισθητικά είναι αλλιώς να δείχνει... 4g+ ;) Πλέον εδώ που είμαι τώρα, Χαλκιδική με COSMOTE πιάνει σχεδόν παντού + !!! Βάλε vodafone που δεν έχει πουθενά 4G και δεν θα δεις ξανά LTE!!! :lol: Εγώ από τότε που η εταιρία μου πήγε από cosmote σε vodafone, σπάνια βλέπω 4G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 "Βαράει" κάτι 150αρια ταχύτητα, που γυρίζοντας σπίτι με adsl (δεν έχει δυστυχώς ακόμα vdsl , μου φαίνεται το δίκτυο, παρόλο που πιάνω >17 ,σαν πατίνι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Και στο auto αν προσέξεις σου γράφω Αστειεύεσαι φαντάζομαι. ok thank you Χαμηλή φωτεινότητα όσο σου χρειάζεται και manual, όχι auto. Έχοντας το στην αυτόματη λειτουργία η συσκευή χρησιμοποιεί και τον αισθητήρα οπότε λογικό είναι να σου καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Επίσης κλείσε τυχόν λειτουργίες που δεν σου χρειάζονται τύπου nfc κλπ. και ψάξε για τυχόν εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και δεν τις χρειάζεσαι. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Σερρες εδω και 1 2 βδομαδες μονιμα 4G+ με cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Σερρες εδω και 1 2 βδομαδες μονιμα 4G+ με cosmote. Η cosmote έχει 4g+ σε πολλές περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 δεν μου έρχονται τα mail στο yahoo τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 δεν μου έρχονται τα mail στο yahoo τι να κάνω; Clear cache. Στην εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλησπέρα φίλτατοι , Δύο σύντομες ερωτήσεις έχω. Πρώτον υπάρχει κάποιο επίσημο thread αποκλειστικά για το edge , ερωτώ καθώς βρήκα μόνο για το plus . Δεύτερον μπορώ να δω κάπου μέσω του IMEI από ποια χώρα προέρχεται το κινητό και αν είναι κλεμμένο η απομίμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλησπέρα φίλτατοι , Δύο σύντομες ερωτήσεις έχω. Πρώτον υπάρχει κάποιο επίσημο thread αποκλειστικά για το edge , ερωτώ καθώς βρήκα μόνο για το plus . Δεύτερον μπορώ να δω κάπου μέσω του IMEI από ποια χώρα προέρχεται το κινητό και αν είναι κλεμμένο η απομίμηση? Για το πρώτο σου ερώτημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411874 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Επειτα απο 1,5 μηνα που εχω το s6 ηρθε η ωρα να πω και εγω τη γνωμη μου... Εχω το χρυσο,πανεμορφο,δεν εχω λογια... Μπαταρια κραταει 1 μερα χρησης απο τη στιγμη που θα ξεκινησω τη μερα μεχρι το βραδυ ,εκει ομως που χανει πολυ μπαταρια και νευριαζω,ειναι οταν δεν εχω σημα καλο στο σπιτι και πεφτει αρκετα μονο και μονο που το εχω σε αναμονη ,ειδικα αν κανω και κλησεις... Με το 4g για πλακα φευγει η μπαταρια.. Καμια φορα ζεσταινεται χωρις λογο αρκετα αν ανοιξω 2-3 εφαρμογες,αλλα πολυ σπανια γινεται και δε ξερω γιατι ομως. Το multitask δε μου αρεσε γιατι τα ξαναφορτωνει ολα απο την αρχη Η Κλασικη διαχειρηση ram,καποια μικρο κολληματα καμια φορα με τη μπαρα που δεν ανταποκρινεται οπως και οτι το κινητο με τις εφαρμογες δεν ειναι το ιδιο σφαιρα οσο περναει ο καιρος και με επανεκκινηση φτιαχνει παλι... Επισης μου εχει κανει και 2 φορες επανεκινηση μονο του αλλα δε ξερω γιατι..:mad: Σκεφτομαι να περασω το nova launcher για ακομη καλυτερη εμπειρια, αλλα αν εδω μπορει να μου πει καποιος αν θα εχω μεγαλη καταναλωση στη μπαταρια η να μην πειραξω τιποτα και να το αφησω με της samsung to TW. Δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μετα απο 3 χρονια χωρις android,ειναι προσωπικη αποψη εξαλλου :) βεβαια πλεον κοιταω το s6 edge+ γιατι το ερωτευτηκα :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καποιες αποριες απο μενα... Η φωτεινοτητα στο αυτοματο ειναι πολυ χαμηλη γιατι ετσι; Αν εχει 4g+ Καλυψη πως το καταλαβαινω; Στο ipad το σημα 4g φαινεται πιο δυνατο 3-4 μπαρες ενω στο s6 1-2. Ξερουμε κατι γιαυτο; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καποιες αποριες απο μενα... Η φωτεινοτητα στο αυτοματο ειναι πολυ χαμηλη γιατι ετσι; Αν εχει 4g+ Καλυψη πως το καταλαβαινω; Στο ipad το σημα 4g φαινεται πιο δυνατο 3-4 μπαρες ενω στο s6 1-2. Ξερουμε κατι γιαυτο; Ευχαριστω! Αν έχει 4g+ θα στο βγάζει έτσι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts