manthosffvll Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ρε παιδια σε μερικα s6 βλεπω οτι δεν εχει την επιλογή για βιντεοκληση. Ξερει κανεις γιατι? και εγω το εχω αλλα το εχω root και με custom firmware!!μηπως και τα αλλα ειναι το ιδιο!!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 και εγω το εχω αλλα το εχω root και με custom firmware!!μηπως και τα αλλα ειναι το ιδιο!!? Μάνθο εσυ απλός εισαι σε αλλο επίπεδο root και custom rom,kernel στο s6 αλλο τηλέφωνο πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ρε παιδια σε μερικα s6 βλεπω οτι δεν εχει την επιλογή για βιντεοκληση. Ξερει κανεις γιατι? Τη μπλοκάρει η ρομ της Vodafone, δεν ξέρω αν γίνεται και το ίδιο με τους άλλους ελληνικούς παροχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Τη μπλοκάρει η ρομ της Vodafone, δεν ξέρω αν γίνεται και το ίδιο με τους άλλους ελληνικούς παροχους δεν νομίζω Στο δικο μου s6 με βονταφον μπορώ και κανω βιντεο κλήση Σε φιλο με s6 edge με cosmote δεν του βγαζει την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Δεν το είχα παρατηρήσει. Αγορασμένο από βόντα, ρουτ, και δεν έχει επιλογή για βίντεο κλήση. :| Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Κανα νεο για το τελευταιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Για οσους εχουν προβλημα με την αναγνωριση δακτυλικων αποτυποματων να αναφερω κατι που παρατηρησα. Τοσο καιρο σε εμενα με περασμενα 4 αποτυποματα επιανε 9 στις 10 και το δαχτυλο το ακουμπουσα δυνατα και καλα πανω. Τελικα εντελως ξεκαρφωτα μια μερα απλα το ακουμπησα και οταν λεω το ακουμπησα ουτε καν δυναμη και οχι ωρα πανω στο κουμπι . απλο αγγιγμα και διαπιστωσα οτι ετσι αναγνωριζεται 10 στα 10 . αν αφησω το δαχτυλο πανω στο κουμπι αργει και πιανει 9/10 . με απλο αγγιγμα και χωρις να κραταω το δαχτυλο πανω 10 στα 10 πιανει ακαριαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Παιδιά καλησπέρα , είμαι καινούργιος στο s6 μετά απο καστομ ρομ και ροοτ του S5 .. γνωρίζετε κάποιον οδηγό αξιοπιστο για ροοτ στην 5.1.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 παιδια μια βοηθεια εχω τρελαθει... με το που εβαλα την 5.1.1 μερικες φορες με το που κλεινω μια κληση που μιλουσα το κινητο εχει μπει αθορυβο(χωρις δονηση) . ειναι πολυ σπαστικο και δεν βρισκω λυση...το κανει κ σε αλλους εδω; εχετε λυση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 παιδια μια βοηθεια εχω τρελαθει... με το που εβαλα την 5.1.1 μερικες φορες με το που κλεινω μια κληση που μιλουσα το κινητο εχει μπει αθορυβο(χωρις δονηση) . ειναι πολυ σπαστικο και δεν βρισκω λυση...το κανει κ σε αλλους εδω; εχετε λυση;; Δεν κάνεις μια επαναφορά μπας και διορθωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 αν δεν βρεθει καποιος να ξερει κατι θα το κανω...το εχω σκεφτει αλλα κατι βρηκα οτι ειχε παρομοιο προβλημα και το S5 και εφταιγε ενα μενου για αυξανομενη ενταση σε τσεπη που δεν υπαρχει στο S6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 αν δεν βρεθει καποιος να ξερει κατι θα το κανω...το εχω σκεφτει αλλα κατι βρηκα οτι ειχε παρομοιο προβλημα και το S5 και εφταιγε ενα μενου για αυξανομενη ενταση σε τσεπη που δεν υπαρχει στο S6 Δες μπας και είναι κάτι στην προσβασιμοτητας.. Αλλιώς δεν ξέρω κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 αν δεν βρεθει καποιος να ξερει κατι θα το κανω...το εχω σκεφτει αλλα κατι βρηκα οτι ειχε παρομοιο προβλημα και το S5 και εφταιγε ενα μενου για αυξανομενη ενταση σε τσεπη που δεν υπαρχει στο S6 φιλε μου το μονο που μπορώ να σου προτείνω ειναι κλεισε το τηλεφωνο μπες σε μαμα recovery (volume up+home+power buton) και μολις μπεις κανε wipe cache και wipe davlic (αν το εχει δεν θυμαμαι ακριβως) ασε να ανοιξει το τηλεφωνο και δες αν εστρωσε αν οχι απλα κανε επαναφορα ρυθμίσεων!! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα , είμαι καινούργιος στο s6 μετά απο καστομ ρομ και ροοτ του S5 .. γνωρίζετε κάποιον οδηγό αξιοπιστο για ροοτ στην 5.1.1 ? 1)να εχεις ολους τους drivers εγκατεστημενες στο pc σου!!!(κατεβασε το smart switchκαι κανε το εγκατασταση!!μετα σύνδεσε το τηλεφωνο στο pc να κανει εγκατασταση τους drivers) 2)κατεβασε το Odin3_v3.10.6 3)κατεβασε https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347784025 και τσεκαρε το md5 να ειναι το ιδιο!! 4)ανοιξε το odin σαν admin και φόρτωσε το κερνελ στο AP 5)αφου τα εχεις διπλό τσεκαρη ολα τα βηματα κλεισε το τηλεφωνο μολις κλείσει μπες σε download menu(volume down+home+power button) πατα volume up για επιβεβαιώσει και μετα το κουμπώνεις στο pc και μολις δεις ενα μπλε κουτακι πανω αριστερα να γραφει aded(στο odin ετσι) πατας start και μολις τελειωσει εισαι ετοιμος!! να εισαι σε 5.1.1 lolipop !!!μολις γινει reboot αν δεν εχεις το super su κατεβασε το απο το play store και μετα κανε ενα τσεκ root cheker αν εισαι root !! αυτα!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 παιδια και εδω δειτε το τι απίστευτο multitasking εχει το s6 με 17 εφαρμογες στο παρασκήνιο και να μην φορτωνει τιποτα!!!!:shifty: https://www.youtube.com/watch?v=-cc7PA9I1iE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εγώ δε βλέπω βίντεο,βλέπω live αυτό πού δουλεύω εγώ και πόσο ευχαριστημένο με αφήνει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μάνθο το κινητό σου δεν είναι στοκ έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μάνθο το κινητό σου δεν είναι στοκ έτσι; οχι φιλε μου δεν ειναι στοκ για αυτο και δείχνω ποσο φοβερό multitasking μπορει να εχει το s6 αλλα λογο ανικανοτητας της samsung το s6 εχει αθλιο multitaskin:mad: εδω τo g4 εχει καλυτερο multtitasking και απο το note 5 με 4gb ram τι αλλο θα δουνε τα ματια μου απο αυτην την samsung!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Παράξενα πράγματά. Ειλικρινά εχω ενα σωρό εφαρμογές μέσα και κανένα πρόβλημα.και δεν εχω απενεργοποιήσει και τίποτα ούτε από τις εφαρμογές Google,ούτε κι από της samsung. Πραγματικά θα ήθελα να τραβήξεις ένα video γιατί παίζει να είσαι ο μοναδικός χρήστης που παρουσιάζει το τηλέφωνο σαν να είναι νέξους..:lol::p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningBeard Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπερα και καλο μηνα. Στο S6 πώς μπορουμε να βαλουμε ηχο της επιλογης μας για τα μηνυνατα; Οταν λεω της επιλογης μας εννοώ καποιον ηχο που κατεβασαμε απο το νετ. Ευχαριστώ Παράθεση Siemens C10 - Νokia 3210 - Νokia 3330 WAP - Νokia 3510i - Sharp GX15 VF - SE V800 VF - SE K750i VF - SE X10 Mini pro - Moto G 1gen - Xiaomi Pocopocopocopoco F1 😮 - Huawei Y5 2018 - Nothing Phone 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Πραγματικά θα ήθελα να τραβήξεις ένα video γιατί παίζει να είσαι ο μοναδικός χρήστης που παρουσιάζει το τηλέφωνο σαν να είναι νέξους..:lol::p Να χεις στα υπόψιν σού αυτό. Ποτέ δεν εκθειάζω κάτι πού δεν αξίζει. Αν λοιπόν δεν άξιζε θα έβλεπες αλλού τύπου μηνύματα. Θα δω και συμπεριφορά τώρα πού βρήκα τρόπο να κάνω disable όλο το bloat. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπερα και καλο μηνα. Στο S6 πώς μπορουμε να βαλουμε ηχο της επιλογης μας για τα μηνυνατα; Οταν λεω της επιλογης μας εννοώ καποιον ηχο που κατεβασαμε απο το νετ. Ευχαριστώ Εγώ έχω κατεβάσει το Zedge για όλους τους ήχους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εγώ έχω κατεβάσει το Zedge για όλους τους ήχους. Ακριβώς. Ότι καλύτερο;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Να χεις στα υπόψιν σού αυτό. Ποτέ δεν εκθειάζω κάτι πού δεν αξίζει. Αν λοιπόν δεν άξιζε θα έβλεπες αλλού τύπου μηνύματα. Θα δω και συμπεριφορά τώρα πού βρήκα τρόπο να κάνω disable όλο το bloat. Φίλε το package disabled pro λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Φίλε το package disabled pro λες; Ακριβώς φιλέ μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ακριβώς φιλέ μου. το χα βαλει και εγω αλλα μου βγαλε μια ταμπλελα για knox και τετοια και δεν προχωρησα. ειχες κανα θεμα με knox? ειναι σαν το titanium, δηλαδη μπορεις να παγωσεις εφαρμογες συστηματος? θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts