Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά ρε παιδιά τα Poland s6 ακόμα δεν έχουν λάβει την 5.1?

Ρωτάω γιατί εγώ ακόμα....

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τα προσέχω, πρώτη φορά συμβαίνει. Τρύπησε η ρημάδα η τσέπη και μέσα στη βαβούρα δεν το πήρα πρέφα. Τέσπα τουλάχιστον δεν έκανα κάποιον μάγκα.

πραγματικά θα συμφωνήσω σε αυτό...! καλύτερα που έγινε κομμάτια παρα να το έχει κάποιος αυτή την στιγμή ;)

πάντως μέχρι στιγμής μονο τα iPhone έχουνε σοβαρή ασφάλεια με το iCloud πραγματικά δεν ύπαρxει κανένας τρόπος για να σπάσεις το iCloud.. ενώ αντίστοιχα στα android δεν ύπαρχει καμια σοβαρή ασφάλεια...

πραγματικά θα συμφωνήσω σε αυτό...! καλύτερα που έγινε κομμάτια παρα να το έχει κάποιος αυτή την στιγμή ;)

πάντως μέχρι στιγμής μονο τα iPhone έχουνε σοβαρή ασφάλεια με το iCloud πραγματικά δεν ύπαρxει κανένας τρόπος για να σπάσεις το iCloud.. ενώ αντίστοιχα στα android δεν ύπαρχει καμια σοβαρή ασφάλεια...

Εγώ πάντως δε θα έβριζα τον άλλον πού το βρήκε αλλά τον εαυτό μου πού την πάτησε....

Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά.

Οσο τώρα για το αλλο θέμα και το icloud με την απροσπέλαστη υποτίθεται,ασφάλεια του,να σε ενημερώσω ότι,φυσικά και υπάρχει τρόπος πού το κάνει unlock.

Χωρίς φυσικά να χρειάζονται περαιτέρω επεξηγήσεις πού δεν μας χρειάζονται.

Απλά στο θέμα ασφάλειας μέσο software,πλέον δεν πιστεύω τίποτα,γιατί όλα μπορούν να συμβούν κι όλα να αναιρεθούν.

Edited by ταξιδιωτης22

Εγώ πάντως δε θα έβριζα τον άλλον πού το βρήκε αλλά τον εαυτό μου πού την πάτησε....

Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά.

Οσο τώρα για το αλλο θέμα και το icloud με την απροσπέλαστη υποτίθεται,ασφάλεια του,να σε ενημερώσω ότι,φυσικά και υπάρχει τρόπος πού το κάνει unlock.

Χωρίς φυσικά να χρειάζονται περαιτέρω επεξηγήσεις πού δεν μας χρειάζονται.

Απλά στο θέμα ασφάλειας μέσο software,πλέον δεν πιστεύω τίποτα,γιατί όλα μπορούν να συμβούν κι όλα να αναιρεθούν.

δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις να σπάσεις το iCloud... υπάρχουνε διαφορες μέθοδοι να το καταφέρεις αλλα το αποτελεσματικό είναι hardware unlock

το θέμα είναι πως δεν γνωρίζουνε πόλη πάνω σε αυτό το θέμα οποτε δεν είναι και τόσο εύκολο... :)

Ξέρει κάποιος εάν της Αμερικής τα μοντέλα δουλεύουν κανονικά εδώ? (4g etc). Είναι πολύ φτηνότερα και σκέφτομαι μήπως το αγοράσω από εκεί καθώς έχω έναν γνωστό που μπορεί να μου το φέρει. Περίμενα πως και πως να πάρω το note 5 αλλά αφού δε θα κυκλοφορήσει άμεσα στην Ευρώπη αρχίζω να εξετάζω τις άλλες επιλογές που έχω.

Ξέρει κάποιος εάν της Αμερικής τα μοντέλα δουλεύουν κανονικά εδώ? (4g etc). Είναι πολύ φτηνότερα και σκέφτομαι μήπως το αγοράσω από εκεί καθώς έχω έναν γνωστό που μπορεί να μου το φέρει. Περίμενα πως και πως να πάρω το note 5 αλλά αφού δε θα κυκλοφορήσει άμεσα στην Ευρώπη αρχίζω να εξετάζω τις άλλες επιλογές που έχω.

Στης 17 θα εχω το edge απο Αμερική . απο οτι μου ειπε ο πωλητής ειναι ευροπαικη η εκδοση 925f . μολις το παρω θα ενημερωσω

Google Pixel 8 pro

Ρε παίδες το έχω εδώ και 3 μέρες και έχω μια απορία ο φορτιστής δεν γράφει πάνω fast charging? Ο δικός μου είναι κανονικά της samsung άσπρος αλλά γράφει πάνω 1A αντί για 2A και δεν γράφει fast charging πάνω. Το πήρα μεταχειρισμένο 20 ημερών ελληνικό ,γενικά είναι πένα ο φορτιστής με προβλημάτισε μόνο

Ρε παίδες το έχω εδώ και 3 μέρες και έχω μια απορία ο φορτιστής δεν γράφει πάνω fast charging? Ο δικός μου είναι κανονικά της samsung άσπρος αλλά γράφει πάνω 1A αντί για 2A και δεν γράφει fast charging πάνω. Το πήρα μεταχειρισμένο 20 ημερών ελληνικό ,γενικά είναι πένα ο φορτιστής με προβλημάτισε μόνο

Προφανως δεν ειχε τον φορτιστη ο αλλος κ σου εβαλε απο αλλη συσκευη μπριζακι

Ο φορτιστής δεν είναι ο δικός του. Ο δικός του γράφει fast charging και είναι 2Α.

Μικρό το κακό γιατί το πήρα ευκαιρία.Πάντως με φορτιστή note 4 με 57 % μου λέει ότι θέλει 50 λεπτά και με φορτιστή g4 που δεν είναι fast garging μου λέει 54 λεπτά τόσο μικρή είναι η διαφορά? Edited by tsamers

Καλά ρε παιδιά τα Poland s6 ακόμα δεν έχουν λάβει την 5.1?

Ρωτάω γιατί εγώ ακόμα....

Γιάννη εχεις δηλαδή xeo?εχει πάρει κανονικά και τις δυο 5.1.1

Γιαννης

Γιάννη εχεις δηλαδή xeo?εχει πάρει κανονικά και τις δυο 5.1.1

όταν λες?xeo?

στα υπολοιπα s6 ειχα παρει κανονικα την 5.1

στο τελευταιο όμως που εχω στην κατοχή μου,οχι.ουτε ota,Ουτε μεσο pc.

όταν λες?xeo?

στα υπολοιπα s6 ειχα παρει κανονικα την 5.1

στο τελευταιο όμως που εχω στην κατοχή μου,οχι.ουτε ota,Ουτε μεσο pc.

Το csc εννοεί...γράψε στο dialer *#1234# να δεις τι σου βγάζει☺

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σωστός.;-) [ATTACH]63599[/ATTACH]

Με την xtretolite v2.2 η μπαταρία μου είναι αρκετά ικανοποιητική:D

Μόλις εχθές πήρα κι εγώ το εργαλείο. Το μόνο που του έχω κάνει είναι να το ρουτάρω. 5.0.2 Από ρομς δεν ξέρω αν αξίζει κάποια. :|

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το εχεις κανει root με pingpong χωρις να γραψει ο knox μενεις οπως εισαι.Για custom rom και kernel και καλυτερη αποδοση του τηλεφωνου σε ολα τα σημεια θα γραψει ο knox.

Αν το εχεις κανει root με pingpong χωρις να γραψει ο knox μενεις οπως εισαι.Για custom rom και kernel και καλυτερη αποδοση του τηλεφωνου σε ολα τα σημεια θα γραψει ο knox.

Οπότε το αφήνω έτσι. Αναβαθμίσεις κάνει τώρα που είναι ρουτ; Στο s3 δεν έκανε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά θα σου κάνει απλώς θα χάσεις το root και αν η αναβάθμιση είναι 5.1.1 δεν θα μπορείς να κάνεις ξανά root χωρίς να γράψει ο knox.Αν και νομίζω ότι πλέον το root χωρίς custom rom και kernel δεν έχει καμία διαφορά από το stock μέχρι και για τις διαφημίσεις υπάρχει εφαρμογή που δουλεύει χωρίς root.

Λογικά θα σου κάνει απλώς θα χάσεις το root και αν η αναβάθμιση είναι 5.1.1 δεν θα μπορείς να κάνεις ξανά root χωρίς να γράψει ο knox.Αν και νομίζω ότι πλέον το root χωρίς custom rom και kernel δεν έχει καμία διαφορά από το stock μέχρι και για τις διαφημίσεις υπάρχει εφαρμογή που δουλεύει χωρίς root.

Ωραία οπότε δεν το πειράζω καθόλου. Ήθελα το ρουτ για το xmod. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή για ένα παιχνίδι και μόνο που παίζω. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστός.;-) [ATTACH]63599[/ATTACH]

Πια χώρα ειναι αυτή τωρα;γιατί δεν βάζεις το phone info θα σου βγάλει πια χώρα ειναι και αν εχει βγει και άλλο firmware.

Γιαννης

Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι το κλείδωμα με το αποτύπωμα δε μου δουλεύει καθόλου καλά. Μετά από 3-4 προσπάθειες κι άμα, αλλιώς κωδικό. Είχα διαβάσει ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο θέμα αποτυπώματος.

2ον. Αυτό για να βρεις τη συσκευή άμα τη χάσεις, αξίζει να το ενεργοποιήσεις, κάνει δουλειά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν γνωρίζει κάποιος όταν με καλεί κάποιος, πως μπορώ να τον καλέσω γρήγορα απο την οθόνη κλειδώματος όταν χάσω την κλήση;

Πρέπει να την ξεκλειδώσω, να πάω τηλέφωνο, να βρώ την τελευταία κλήση και μετά να καλέσω....καθυστερώ έτσι. Αν ξέρει κάποιος έναν γρήγορο τρόπο θα χαρώ να μάθω...:shifty:

Αν γνωρίζει κάποιος όταν με καλεί κάποιος, πως μπορώ να τον καλέσω γρήγορα απο την οθόνη κλειδώματος όταν χάσω την κλήση;

Πρέπει να την ξεκλειδώσω, να πάω τηλέφωνο, να βρώ την τελευταία κλήση και μετά να καλέσω....καθυστερώ έτσι. Αν ξέρει κάποιος έναν γρήγορο τρόπο θα χαρώ να μάθω...:shifty:

Πατάς πάνω στην αναπάντητη μια φορά και από κάτω ξεκλειδωνεις και σε πετά κατευθείαν στις κλήσεις

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πια χώρα ειναι αυτή τωρα;γιατί δεν βάζεις το phone info θα σου βγάλει πια χώρα ειναι και αν εχει βγει και άλλο firmware.

Model SM-G920F

Model name GALAXY S6

Country United Kingdom

Version Android 5.0.2

Changelist 4497415

Build date Sat, 28 Mar 2015 10:51:21 +0000

Product code VIR

PDA G920FXXU1AOCV

CSC G920FVIR1AOCN

http://www.sammobile.com/firmwares/download/45598/G920FXXU1AOCV_G920FVIR1AOCN_VIR/

Νικήτας

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)