Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά είμαστε σίγουροι οτι η πίσω πλευρά του κινητού είναι απο γυαλί? Ισως να ξεγελιέμαι απο την πολύ πλαστικούρα που έχω φάει απο τη Samsung,αλλα εμένα μου δίνει την αίσθηση οτι είναι πλαστικό απο πίσω..:wacko:

Ναι gorilla glass παίζει και πίσω...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα.

Μια ερωτηση.

Εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα με 4g.

Βασικα εμενα η συσκευη δεν εχει πιασει εως τωρα 4g σε αντιθεση με G4 που ειχα σχεδον παντου.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

Εννοειται οτι η επιλογη ειναι auto.

Παιδια καλησπερα.

Μια ερωτηση.

Βασικα εμενα η συσκευη δεν εχει πιασει εως τωρα 4g σε αντιθεση με G4 που ειχα σχεδον παντου.

Κανενα θεμα και 4G+ πιανει οπου εχει!

Παιδια καλησπερα.

Μια ερωτηση.

Πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία σου να σου στείλουν με μήνυμα τις ρυθμίσεις για την συσκευή σου.

Ναι gorilla glass παίζει και πίσω...

Ειναι καθαρο gorrila glass 4 αν και απο το 3 ειναι λιγο flexible

I Want To Believe

Προσωπικα δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το κοσμημα και θα το κρατησω μεχρι την ελευση του βασιλια (Note 5).

Μεγαλη υποθεση η συνυπαρξη γυαλιου και αλουμινιου, επιτελους ενα πραγματικα ποιοτικο κινητο απο τη σαμμυ (και ευτυχως θα εχουμε την ιδια υλοποιηση και στο επομενο νοτελι).

Ελπίζω είτε να μην έχουμε την ίδια υλοποίηση (χωρίς SD και removable battery) ή να μην έχουμε αισχροκερδια σε ότι αφορά τις εκδόσεις με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Προσωπικά πάντως είμαι απαισιόδοξος.

Καλησπερα παιδια...εχω ενα θεμα με τη μπροστινη καμερα μου εμφανιζει κατι μπλε σημαδακια ορισμενες φορες!το εχει παρατηρησει κανενας σας και τ μου προτεινετε να κανω?

Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ σε μια selfie που μου έστειλαν από s6... Πολλές μπλε κουκίδες διάσπαρτες στην εικόνα. Νυχτερινή φωτογραφία.. Οι κάτοχοι μήπως γνωρίζουν αν πρόκειται για θέμα ρυθμίσεων ; :confused:

Ευχαριστώ!

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ σε μια selfie που μου έστειλαν από s6... Πολλές μπλε κουκίδες διάσπαρτες στην εικόνα. Νυχτερινή φωτογραφία.. Οι κάτοχοι μήπως γνωρίζουν αν πρόκειται για θέμα ρυθμίσεων ; :confused:

Ευχαριστώ!

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε φιλος που το εχει. Σε νυχτερινη φωτο, εβλεπες κατι μωβ και μπλε κουκιδες. Δεν ειναι θεμα ρυθμισεων. Ειναι θεμα της μπροστινης καμερας. Το πηγε για service και του αλλαξαν τον φακο και πλεον ειναι οκ. Ειχε προβλημα ο φακος.

Ελπίζω είτε να μην έχουμε την ίδια υλοποίηση (χωρίς SD και removable battery) ή να μην έχουμε αισχροκερδια σε ότι αφορά τις εκδόσεις με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Προσωπικά πάντως είμαι απαισιόδοξος.

Οσο ο ανταγωνισμός σε Android είναι πίσω και σε ios σου δίνει τα μισά, καλα κάνεις κι είσαι απαισιοδοξος

Οσο ο ανταγωνισμός σε Android είναι πίσω και σε ios σου δίνει τα μισά, καλα κάνεις κι είσαι απαισιοδοξος

Έχεις απόλυτο δίκιο. Το 2015 θεωρώ πως ήταν μια χάλια χρόνια για τις υπόλοιπες ναυαρχίδες του Android (πλην S6 το οποίο δεν έσκισε βέβαια από πωλησεις) ενώ από την άλλη η Apple είναι σταθερή αξία.

Για να δούμε λοιπόν και το Note 5 τι έχει να μας φέρει.

Καλημερα.Αντε να δουμε.Πιστευω με το update να διορθωθουν μερικα πραγματακια.

http://www.sammobile.com/2015/07/27/samsung-galaxy-s6-gets-its-first-post-android-5-1-1-update/

Παιδιά καλησπέρα, ενδαιφέρομαι να αγοράσω το S6. Διαβάζω πως κάποιος έχει γαλλικό, άλλος πολωνικό άλλος τσέχικο κτλ. Ποια η διαφορά τους και πρέπει να προσέξω κάτι σε επικείμενη αγορά αναφορικά με το θέμα αυτό; Να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο;
ΝΙΚΟΣ

Παιδιά καλησπέρα, ενδαιφέρομαι να αγοράσω το S6. Διαβάζω πως κάποιος έχει γαλλικό, άλλος πολωνικό άλλος τσέχικο κτλ. Ποια η διαφορά τους και πρέπει να προσέξω κάτι σε επικείμενη αγορά αναφορικά με το θέμα αυτό; Να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο;

Καμια διαφορα αρκει να ειναι το G920F μοντελο!

Έσκασε μύτη ένα νέο update μόλις τώρα!!

http://s7.postimg.org/g4phmva4b/Screenshot_2015_07_27_21_40_03.png

(Sent from Galaxy S6)

(Sent from Galaxy S6)

Απο ποια χωρα ειναι το κινητο σου;?

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Θα ερθει σε ολους λογικα μες τις μερες!

Αναφερετε οτι φερνει βελτιωση στην μπαταρια και καποιοι ανεφεραν βελτιωση στη ραμ που χρησιμοποιει (ολα αυτα παντα με επιφυλαξη καθως ειναι οπως ειπα αναφορες χρηστων στο νετ)

(Sent from Galaxy S6)

Απο ποια χωρα ειναι το κινητο σου;?

Γαλλικό είναι!!

edit:

http://s12.postimg.org/8his3cky5/Screenshot_2015_07_27_21_56_35_1.png

(Sent from Galaxy S6)

Edited by akis_k

Γαλλικό είναι!!

edit:

http://s12.postimg.org/8his3cky5/Screenshot_2015_07_27_21_56_35_1.png

(Sent from Galaxy S6)

Εγω απο ιταλια ηδη με 5.1.1 Να περιμενω update??

Εγω απο ιταλια ηδη με 5.1.1 Να περιμενω update??

ε δεν φαντάζομαι να αργήσει να σου έρθει :)

Παιδια καλημερα. Για καθαρη εγκατασταση μεσο odin πρεπει να τσεκαρουμε και το repartition?

Γραφει ο counter ετσι?

Όταν φλασαρεις stock rom μέσω odin γίνεται πάντα καθαρή εγκατάσταση,τώρα για το τι θα τσεκάρεις googlare το γιατί έχω καιρό να flasharo stock rom και δεν θυμάμαι μην το brikareis κιόλας . έχει πολλά video στο YouTube.

Παιδια καλημερα. Για καθαρη εγκατασταση μεσο odin πρεπει να τσεκαρουμε και το repartition?

Γραφει ο counter ετσι?

Όχι δεν πρέπει να πατήσεις repartition απλά άνοιξε το odin και βάλε την ρομ που θέλεις δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Όταν τελειώσει κάνε φορματ από ρεκοβερι αν θες.καλο είναι να κάνεις φορματ και πριν την εγκατάσταση της ρομ

Όχι δεν πρέπει να πατήσεις repartition απλά άνοιξε το odin και βάλε την ρομ που θέλεις δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Όταν τελειώσει κάνε φορματ από ρεκοβερι αν θες.καλο είναι να κάνεις φορματ και πριν την εγκατάσταση της ρομ

Ευχαριστω πολυ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)