v@gelis Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Ρε παιδιά είμαστε σίγουροι οτι η πίσω πλευρά του κινητού είναι απο γυαλί? Ισως να ξεγελιέμαι απο την πολύ πλαστικούρα που έχω φάει απο τη Samsung,αλλα εμένα μου δίνει την αίσθηση οτι είναι πλαστικό απο πίσω..:wacko: Ναι gorilla glass παίζει και πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση. Εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα με 4g. Βασικα εμενα η συσκευη δεν εχει πιασει εως τωρα 4g σε αντιθεση με G4 που ειχα σχεδον παντου. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Εννοειται οτι η επιλογη ειναι auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση. Εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα με 4g. Βασικα εμενα η συσκευη δεν εχει πιασει εως τωρα 4g σε αντιθεση με G4 που ειχα σχεδον παντου. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Εννοειται οτι η επιλογη ειναι auto. Κανενα θεμα και 4G+ πιανει οπου εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση. Εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα με 4g. Βασικα εμενα η συσκευη δεν εχει πιασει εως τωρα 4g σε αντιθεση με G4 που ειχα σχεδον παντου. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Εννοειται οτι η επιλογη ειναι auto. Πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία σου να σου στείλουν με μήνυμα τις ρυθμίσεις για την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Ναι gorilla glass παίζει και πίσω... Ειναι καθαρο gorrila glass 4 αν και απο το 3 ειναι λιγο flexible Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Προσωπικα δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το κοσμημα και θα το κρατησω μεχρι την ελευση του βασιλια (Note 5). Μεγαλη υποθεση η συνυπαρξη γυαλιου και αλουμινιου, επιτελους ενα πραγματικα ποιοτικο κινητο απο τη σαμμυ (και ευτυχως θα εχουμε την ιδια υλοποιηση και στο επομενο νοτελι). Ελπίζω είτε να μην έχουμε την ίδια υλοποίηση (χωρίς SD και removable battery) ή να μην έχουμε αισχροκερδια σε ότι αφορά τις εκδόσεις με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Προσωπικά πάντως είμαι απαισιόδοξος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλησπερα παιδια...εχω ενα θεμα με τη μπροστινη καμερα μου εμφανιζει κατι μπλε σημαδακια ορισμενες φορες!το εχει παρατηρησει κανενας σας και τ μου προτεινετε να κανω? Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ σε μια selfie που μου έστειλαν από s6... Πολλές μπλε κουκίδες διάσπαρτες στην εικόνα. Νυχτερινή φωτογραφία.. Οι κάτοχοι μήπως γνωρίζουν αν πρόκειται για θέμα ρυθμίσεων ; :confused: Ευχαριστώ! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Εμένα όλα καλά με τον μπροστά σενσορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ σε μια selfie που μου έστειλαν από s6... Πολλές μπλε κουκίδες διάσπαρτες στην εικόνα. Νυχτερινή φωτογραφία.. Οι κάτοχοι μήπως γνωρίζουν αν πρόκειται για θέμα ρυθμίσεων ; :confused: Ευχαριστώ! Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε φιλος που το εχει. Σε νυχτερινη φωτο, εβλεπες κατι μωβ και μπλε κουκιδες. Δεν ειναι θεμα ρυθμισεων. Ειναι θεμα της μπροστινης καμερας. Το πηγε για service και του αλλαξαν τον φακο και πλεον ειναι οκ. Ειχε προβλημα ο φακος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Ελπίζω είτε να μην έχουμε την ίδια υλοποίηση (χωρίς SD και removable battery) ή να μην έχουμε αισχροκερδια σε ότι αφορά τις εκδόσεις με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Προσωπικά πάντως είμαι απαισιόδοξος. Οσο ο ανταγωνισμός σε Android είναι πίσω και σε ios σου δίνει τα μισά, καλα κάνεις κι είσαι απαισιοδοξος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Οσο ο ανταγωνισμός σε Android είναι πίσω και σε ios σου δίνει τα μισά, καλα κάνεις κι είσαι απαισιοδοξος Έχεις απόλυτο δίκιο. Το 2015 θεωρώ πως ήταν μια χάλια χρόνια για τις υπόλοιπες ναυαρχίδες του Android (πλην S6 το οποίο δεν έσκισε βέβαια από πωλησεις) ενώ από την άλλη η Apple είναι σταθερή αξία. Για να δούμε λοιπόν και το Note 5 τι έχει να μας φέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Καλημερα.Αντε να δουμε.Πιστευω με το update να διορθωθουν μερικα πραγματακια. http://www.sammobile.com/2015/07/27/samsung-galaxy-s6-gets-its-first-post-android-5-1-1-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Παιδιά καλησπέρα, ενδαιφέρομαι να αγοράσω το S6. Διαβάζω πως κάποιος έχει γαλλικό, άλλος πολωνικό άλλος τσέχικο κτλ. Ποια η διαφορά τους και πρέπει να προσέξω κάτι σε επικείμενη αγορά αναφορικά με το θέμα αυτό; Να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Παιδιά καλησπέρα, ενδαιφέρομαι να αγοράσω το S6. Διαβάζω πως κάποιος έχει γαλλικό, άλλος πολωνικό άλλος τσέχικο κτλ. Ποια η διαφορά τους και πρέπει να προσέξω κάτι σε επικείμενη αγορά αναφορικά με το θέμα αυτό; Να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο; Καμια διαφορα αρκει να ειναι το G920F μοντελο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Έσκασε μύτη ένα νέο update μόλις τώρα!! http://s7.postimg.org/g4phmva4b/Screenshot_2015_07_27_21_40_03.png (Sent from Galaxy S6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Έσκασε μύτη ένα νέο update μόλις τώρα!! http://s7.postimg.org/g4phmva4b/Screenshot_2015_07_27_21_40_03.png (Sent from Galaxy S6) Απο ποια χωρα ειναι το κινητο σου;? Edited July 28, 2015 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Θα ερθει σε ολους λογικα μες τις μερες! Αναφερετε οτι φερνει βελτιωση στην μπαταρια και καποιοι ανεφεραν βελτιωση στη ραμ που χρησιμοποιει (ολα αυτα παντα με επιφυλαξη καθως ειναι οπως ειπα αναφορες χρηστων στο νετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Έσκασε μύτη ένα νέο update μόλις τώρα!! http://s7.postimg.org/g4phmva4b/Screenshot_2015_07_27_21_40_03.png (Sent from Galaxy S6) Απο ποια χωρα ειναι το κινητο σου;? Γαλλικό είναι!! edit: http://s12.postimg.org/8his3cky5/Screenshot_2015_07_27_21_56_35_1.png (Sent from Galaxy S6) Edited July 27, 2015 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Γαλλικό είναι!! edit: http://s12.postimg.org/8his3cky5/Screenshot_2015_07_27_21_56_35_1.png (Sent from Galaxy S6) Εγω απο ιταλια ηδη με 5.1.1 Να περιμενω update?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ουδείς αλγόριθμος δεν δείχνει πως δίνει τα update ή Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Εγω απο ιταλια ηδη με 5.1.1 Να περιμενω update?? ε δεν φαντάζομαι να αργήσει να σου έρθει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Παιδια καλημερα. Για καθαρη εγκατασταση μεσο odin πρεπει να τσεκαρουμε και το repartition? Γραφει ο counter ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Παιδια καλημερα. Για καθαρη εγκατασταση μεσο odin πρεπει να τσεκαρουμε και το repartition? Γραφει ο counter ετσι? Όταν φλασαρεις stock rom μέσω odin γίνεται πάντα καθαρή εγκατάσταση,τώρα για το τι θα τσεκάρεις googlare το γιατί έχω καιρό να flasharo stock rom και δεν θυμάμαι μην το brikareis κιόλας . έχει πολλά video στο YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Παιδια καλημερα. Για καθαρη εγκατασταση μεσο odin πρεπει να τσεκαρουμε και το repartition? Γραφει ο counter ετσι? Όχι δεν πρέπει να πατήσεις repartition απλά άνοιξε το odin και βάλε την ρομ που θέλεις δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Όταν τελειώσει κάνε φορματ από ρεκοβερι αν θες.καλο είναι να κάνεις φορματ και πριν την εγκατάσταση της ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Όχι δεν πρέπει να πατήσεις repartition απλά άνοιξε το odin και βάλε την ρομ που θέλεις δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Όταν τελειώσει κάνε φορματ από ρεκοβερι αν θες.καλο είναι να κάνεις φορματ και πριν την εγκατάσταση της ρομ Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts