anergos13 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Τελευταια με την ελληνικη και την αγγλικη 5.1.1 μου κρασαρει σποραδικα ο TW 'Αρχικη TW διακοπηκε''...εκανα επαναφορα ..ξαναπερασμα rom...παλι εμφανιζεται... εχει καποιος κατι αντιστοιχο ....μηπως λογω καποιας αναβαθμισης εφαρμογης? ok το ελυσα..εφταιγε η εφαρμογη https://www.dashlane.com/ ....προς ενημερωση ... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το είδαμε και αυτό. ;) Χαλκιδική με cosmote σε πολλά σημεία. [ATTACH]63123[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλημέρα, πως γίνεται να φαίνετε ολόκληρη η εικόνα αυτού που σε καλεί, και όταν παίρνεις και εσύ τηλέφωνο; μήπως κάποιος να μου πει : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το είδαμε και αυτό. ;) Χαλκιδική με cosmote σε πολλά σημεία. [ATTACH]63123[/ATTACH] Εκανες κανενα speedtest να δούμε και ταχύτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 ναι αλλά τίποτα ....:( καμία βοήθεια ??? :( Έτσι δούλεψε σε μένα (V.4.4.4). Αν πάλι δεν λειτουργεί, δοκίμασε ίσως και “Ήχοι και Ειδοποιήσεις” (V.5.0+) αν και λογικά από το μενού στις “Κλήσεις” θα πρέπει να ρυθμίζεται, λόγω ότι ακολουθεί το συγκεκριμένο “flow” στην ίδια ενέργεια της κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Εκανες κανενα speedtest να δούμε και ταχύτητες? Έκανα... ;)[ATTACH]63137[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Έκανα... ;)[ATTACH]63137[/ATTACH] Ελπίζω να μην έκανες πολλά. Με τέτοια αποτελέσματα κάθε speedtest μπορεί να είναι 100ΜΒ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ελπίζω να μην έκανες πολλά. Με τέτοια αποτελέσματα κάθε speedtest μπορεί να είναι 100ΜΒ. Τόσο είναι ίσως και παραπάνω... Έχω 3 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το είδαμε και αυτό. ;) Χαλκιδική με cosmote σε πολλά σημεία. [ATTACH]63123[/ATTACH] Τι προέλευσης είναι το τηλέφωνό σου; Το δικό μου είναι Ελληνικό, και όταν είχα cosmote (τώρα είμαι vodafone δυστυχώς) είχα δει σε Αθήνα 4G+ και όχι LTE+. Προφανώς είναι το ίδιο, αλλά γιατί εσένα να δείχνει διαφορετικό σύμβολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Πολωνικό. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τι προέλευσης είναι το τηλέφωνό σου; Το δικό μου είναι Ελληνικό, και όταν είχα cosmote (τώρα είμαι vodafone δυστυχώς) είχα δει σε Αθήνα 4G+ και όχι LTE+. Προφανώς είναι το ίδιο, αλλά γιατί εσένα να δείχνει διαφορετικό σύμβολο; Και εμενα ιταλικο 4G+ μου εδειχνε οχι το LTE+ Με cosmote φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Και στο note 3 που έχω, όταν περνάω πολωνικη ρομ, βγάζει LTE και όχι 4g , αισθητικά πάντως μου αρέσει πιο πολύ το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 lte μονο υπαρχει και κορεα 4G lte,και 4G+!!ειναι σε μερικα filmware,ειναι το ιδιο πραγμα!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Έτσι δούλεψε σε μένα (V.4.4.4). Αν πάλι δεν λειτουργεί, δοκίμασε ίσως και “Ήχοι και Ειδοποιήσεις” (V.5.0+) αν και λογικά από το μενού στις “Κλήσεις” θα πρέπει να ρυθμίζεται, λόγω ότι ακολουθεί το συγκεκριμένο “flow” στην ίδια ενέργεια της κλήσης. δεν την βρίσκω αυτήν την επιλογή στην συσκευή κάπου ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Και εγώ. Περιοχή Σκαφιδιά, Ηλεία. Πολλές φορές 4G+ Δεν έχω κάνει speed test όμως. Ίσως αύριο. Το είδαμε και αυτό. ;) Χαλκιδική με cosmote σε πολλά σημεία. [ATTACH]63123[/ATTACH] Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Πολωνικό το δικό μου, από ότι φαίνεται έχει δοθεί η 5.1.1 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G920F , αλλά είτε με smartswitch είτε ΟΤΑ, λέει ότι δεν υπάρχουν νέες ενημερώσεις. Και ρωτώ λοιπόν. Αξίζει να την κατεβάσω να την περάσω; Γιατί βλέπω απόψεις αλληλοσυγκρουόμενες... Τώρα που πέρασαν λίγες μέρες, πως σας φαίνετε η 5.1.1.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Πολωνικό το δικό μου, από ότι φαίνεται έχει δοθεί η 5.1.1 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G920F , αλλά είτε με smartswitch είτε ΟΤΑ, λέει ότι δεν υπάρχουν νέες ενημερώσεις. Και ρωτώ λοιπόν. Αξίζει να την κατεβάσω να την περάσω; Γιατί βλέπω απόψεις αλληλοσυγκρουόμενες... Τώρα που πέρασαν λίγες μέρες, πως σας φαίνετε η 5.1.1.; Στο s6 edge το δικό μου μετά την 5.1.1 είδα διαφορά κυρίως στην εμπειρία χρήσης προς το καλύτερο. Νομίζω πως αξίζει να την κάνεις. Επίσης η μπαταρία του είναι στα ίδια η και καλύτερα επίπεδα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ελληνικο S6 (eur) ακομα περιμενω την 5.1.1 Δοκιμασα και μεσω OTA και μεσω smartswitch, αλλα τζιφος! Α ρε sammy... :shifty: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Για γενικές εφαρμογές μπορείς να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 και για browser εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Στο s6 edge το δικό μου μετά την 5.1.1 είδα διαφορά κυρίως στην εμπειρία χρήσης προς το καλύτερο. Νομίζω πως αξίζει να την κάνεις. Επίσης η μπαταρία του είναι στα ίδια η και καλύτερα επίπεδα. Συμφωνώ και εγώ. Καλύτερο είναι, χειρότερο όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maltzarisgroup Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.........ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΛΗΣΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ....ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ:!: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited July 25, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Προσωπικα δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το κοσμημα και θα το κρατησω μεχρι την ελευση του βασιλια (Note 5). Μεγαλη υποθεση η συνυπαρξη γυαλιου και αλουμινιου, επιτελους ενα πραγματικα ποιοτικο κινητο απο τη σαμμυ (και ευτυχως θα εχουμε την ιδια υλοποιηση και στο επομενο νοτελι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mans123 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 προκειται να αγορασω ενα galaxy s6 ντουμπαι και θα ηθελα να ξερω αν θα πρεπει να το ενεργοποιησω με ελληνικη σιμ καθως και αν σε περιπτωση που κανω καποιο update στο λογισμικο θα λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Προσωπικα δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το κοσμημα και θα το κρατησω μεχρι την ελευση του βασιλια (Note 5). Μεγαλη υποθεση η συνυπαρξη γυαλιου και αλουμινιου, επιτελους ενα πραγματικα ποιοτικο κινητο απο τη σαμμυ (και ευτυχως θα εχουμε την ιδια υλοποιηση και στο επομενο νοτελι).Ρε παιδιά είμαστε σίγουροι οτι η πίσω πλευρά του κινητού είναι απο γυαλί? Ισως να ξεγελιέμαι απο την πολύ πλαστικούρα που έχω φάει απο τη Samsung,αλλα εμένα μου δίνει την αίσθηση οτι είναι πλαστικό απο πίσω..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Ρε παιδιά είμαστε σίγουροι οτι η πίσω πλευρά του κινητού είναι απο γυαλί? Ισως να ξεγελιέμαι απο την πολύ πλαστικούρα που έχω φάει απο τη Samsung,αλλα εμένα μου δίνει την αίσθηση οτι είναι πλαστικό απο πίσω..:wacko: 100% γυαλί είναι το πίσω μέρος του κινητού...!!! απλά έχει κάποιο είδος προστασίας για τις γρατζουνιές.. και σου φέρνει αυτή την αίσθηση πλαστικού...! πάντως μην το έχεις σε καμια περίπτωση χωρίς θήκη... σπάει για πλακα...! εκτος αν βάλεις tempered glass στο πίσω μέρος...! που δεν θα το πρότεινα και τόσο....! προτιμώ μια ωραία θήκη τις Spigen... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts