rebel1 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλώς σας βρήκα ;) Προς το παρόν θα δουλεύω και το note 3, αλλά το 6 (32) σαν πρώτη εντύπωση είναι μπιμπελό! Αφού το έστησα, το έβαλα για πρώτη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως το cpu spy για να δω αν δουλεύουν όλοι οι πυρήνες και πως ; Δηλαδή να τρέξω ένα benchmark και να δω ποιοι πυρήνες δούλεψαν και για πόσο; Μέχρι τώρα βλέπω μόνο τους πρώτους τέσσερις που είναι έως 1.5 Ghz. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Απο Αγγλικη BTU 5.1.1 σε Ελληνικη Cosmote 5.1.1 και Κυπριακη 5.1.1.στο odin στο τελος βγαζει Fail... Οι δυο rom εχουν ελαφρα διαφορετικο μεγεθος (μεγαλυτερες ) σε σχεση με την αγγλικη και νεωτερο changelist... Τα φωτα σας..... Κολλησες σε fail φιλε; δεν ετυχε σε μενα. Εβγαλες ακρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ναι Φιλε μου...προσπαθησα 3,4 φορες αλλα τπτ.συνεχεια Fail στο τελος..και ετσι παρεμεινα στην Αγγλικη.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ξερει καποιος αν σε ιταλικο unbranded εχει 5.1.1? Και αν οχι αξιζει καποιος να ρουταρει για να την περασει?αξιζει? Γιατι διαβαζω γενικα οτι δεν ειναι πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλήμερα σας! Είμαι από χτες κάτοχός του S6 ! Έχει ρωσικο λογισμικό 5.02! Με ενδιαφέρει να μάθω ποιο προέλευσης λογισμικό είναι καλύτερο και επίσης ποιο δέχεται τις ενημερώσεις γρηγορότερα για να το περάσω με ODIN Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Γεια σας, Θα ηθελα την βοηθεια σας... Ηθελα να ξερω τι κανετε για προστασια απο κακοβουλα apps και λοιπα (εκτος απ το να προσεχουμε)... το λεω για security αλλα περισσοτερο για privacy (εικονες, ηχητικα, αρχεια, δεδομενα, κλπ....) ΠΧ μπορω να μην επιτρεψω σε καποιο app να εχει προσβαση σε δεδομενα και permissions: δεν ειμαι root Edited July 17, 2015 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 δηλαδή το τροφοδοτικό το αγοράζεις ξεχωριστά? ή μήπως κάνει ο φορτιστής που έχει μέσα το s6? (χλωμό μου φαίνεται) Του s6 κάνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Κολλησες σε fail φιλε; δεν ετυχε σε μενα. Εβγαλες ακρη; οτιδηποτε αλλο προσπαθησεις να περασεις εκτος απο Αγγλια...θα σου βγαζει σφαλμα. μιλαω για odin παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 οτιδηποτε αλλο προσπαθησεις να περασεις εκτος απο Αγγλια...θα σου βγαζει σφαλμα. μιλαω για odin παντα Πριν το αγγλικο εγω περασα γαλλιας και ρωσιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 καλησπέρα !!! ερώτηση .. την έχω κανει ξανά αλλά δεν βρήκα την ρύθμιση που μου είπαν . πως γίνεται όταν με καλεί κάποιος να μην δείχνει στην οθόνη και το τελευταίο sms που μου έχει στείλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoos21 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Πριν το αγγλικο εγω περασα γαλλιας και ρωσιας! branded ρομ κανει φαιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Παιδια καλημερα... ειχα ρωτησει χθες σχετικα με προστασια απο apps και privacy (πχ. Να κανεις μπλοκ καποιο permission). Αποσης ηθελα να ξερω ποιο browser ειναι καλο και safe (οσο γινετε) κατα την γνωμη σας... πχ. Οπως λενε πολλοι, chrome ειναι να το αποφυγεις. Firefox? Ευχαριστω Edited July 19, 2015 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παιδια καλημερα... ειχα ρωτησει χθες σχετικα με προστασια απο apps και privacy (πχ. Να κανεις μπλοκ καποιο permission). Αποσης ηθελα να ξερω ποιο browser ειναι καλο και safe (οσο γινετε) κατα την γνωμη σας... πχ. Οπως λενε πολλοι, chrome ειναι να το αποφυγεις. Firefox? Ευχαριστω Για γενικές εφαρμογές μπορείς να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 και για browser εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Ρε σεις τι είναι αυτό το εικονίδιο που μου βγάζει σε διάφορες εφαρμογές; https://www.dropbox.com/s/ypyyyw02jal6chj/2015-07-19%2013.53.04.png?dl=0 Edited July 19, 2015 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ρε σεις τι είναι αυτό το εικονίδιο που μου βγάζει σε διάφορες εφαρμογές; https://www.dropbox.com/s/ypyyyw02jal6chj/2015-07-19%2013.53.04.png?dl=0 Είναι για το μενού. Σε κάποιες εφαρμογές δεν λειτουργεί. Στις περισσότερες, το πατάς για να μπεις στο μενού της εφαρμογής (ρυθμίσεις κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παιδιά καλησπέρα σας! Μια ερώτηση! Είναι λογικό η RAM να Είναι κατειλημμένη σχεδόν πάντα μεταξύ 80-87% ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση από την εφαρμογή του Instagram; Είναι συνεχώς στα top 3 της κατανάλωσης, χωρίς να τη χρησιμοποιώ καθόλου και με τα notifications off. Έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Ναι φίλε και σε εμένα που είχα το s6 το instagram μου καταναλωνε πολύ μπαταρία ήταν πάντα στα τρία πρώτα...... Πραγματικά πολύ καλό το s6 αλλά η μπαταρία του τραγική για αυτό και το έδωσα...... Μετά το s5 έκανε πισωγυρισμα η Samsung στην αυτονομία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 καλησπέρα !!! ερώτηση .. την έχω κανει ξανά αλλά δεν βρήκα την ρύθμιση που μου είπαν . πως γίνεται όταν με καλεί κάποιος να μην δείχνει στην οθόνη και το τελευταίο sms που μου έχει στείλει ? καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 καμία βοήθεια? δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι.εψαξες ρυθμισεις κλησεων και μυνηματων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι.εψαξες ρυθμισεις κλησεων και μυνηματων ? ναι αλλά τίποτα ....:( καμία βοήθεια ??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Τελευταια με την ελληνικη και την αγγλικη 5.1.1 μου κρασαρει σποραδικα ο TW 'Αρχικη TW διακοπηκε''...εκανα επαναφορα ..ξαναπερασμα rom...παλι εμφανιζεται... εχει καποιος κατι αντιστοιχο ....μηπως λογω καποιας αναβαθμισης εφαρμογης? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Να ρωτησω κατι.. τα αρχεια και τις φωτο πως τις αποθηκευουμε στο pc?μεσω kies?γιατι εχω ενα mac και δεν γινεται ετσι ..μου λεει μεσω smart switch που παλι δεν γινεται..πως γινεται; Airdroid?? Edited July 20, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Να ρωτησω κατι.. τα αρχεια και τις φωτο πως τις αποθηκευουμε στο pc?μεσω kies?γιατι εχω ενα mac και δεν γινεται ετσι ..μου λεει μεσω smart switch που παλι δεν γινεται..πως γινεται; υπαρχει εκδοση smart switch για mac http://samsungsmartswitch.org/ κανει πληρη αποθηκευση αρχειων ,εφαρμογων,φωτογραφιων,video,αρχειου κλησεων,μηνυματων κλπ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) υπαρχει εκδοση smart switch για mac http://samsungsmartswitch.org/ κανει πληρη αποθηκευση αρχειων ,εφαρμογων,φωτογραφιων,video,αρχειου κλησεων,μηνυματων κλπ Ευχαριστω φιλος Edited July 20, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts