panoramix77 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 καλημερα...εχει αγορασει καποιος απο smarties.gr?? που ειναι στην λεωφορο αλεξανδρας?? δεν κανω διαφημιση απλα θελω αν αγορασω το s6 και θελω να ξερω αν ειναι αξιοπιστο??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Κάτοχος εδώ και ένα μήνα. .απλά δεν μπορώ να φανταστώ ένα κινητό με τον πιο ισχυρό επεξεργαστή αυτή τη στιγμή να έχει ακόμη αυτά τα μικρό lags....έλεος ρε Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Κάτοχος εδώ και ένα μήνα. .απλά δεν μπορώ να φανταστώ ένα κινητό με τον πιο ισχυρό επεξεργαστή αυτή τη στιγμή να έχει ακόμη αυτά τα μικρό lags....έλεος ρε Samsung... Για πες εντυπωσεις γιατι με ενδιαφερει να το αγορασω . Δεν εισαι ευχαριστημενος.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 καλημερα...εχει αγορασει καποιος απο smarties.gr?? που ειναι στην λεωφορο αλεξανδρας?? δεν κανω διαφημιση απλα θελω αν αγορασω το s6 και θελω να ξερω αν ειναι αξιοπιστο??? ευχαριστω Έχουμε ξεχωριστό θέμα για τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414872 Για πες εντυπωσεις γιατι με ενδιαφερει να το αγορασω . Δεν εισαι ευχαριστημενος.? Η συσκευή μια χαρά δυνατή είναι αλλά δυστυχώς η Samsung και εδώ τα έχει κάνει μούσκεμα με το software και τα lags... όχι, δεν λείπουν. Τώρα όσον αφορά τις εντυπώσεις γενικότερα, καλύτερα να διαβάσεις στις πίσω σελίδες για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Που μπορω να βρω ασυρματο φορτιστη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Που μπορω να βρω ασυρματο φορτιστη? Ευχαριστω Αν θελεις τον γνησιο, κοιτας εδω. http://www.skroutz.gr/s/6875295/Samsung-Wireless-Charging-Station-for-Galaxy-S6-EP-PG920I.html Αν παλι θελεις γενικα ασυρματο φορτιστη αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλευει σωστα απο τον γνησιο, γραψε στο google "ασυρματος φορτιστης galaxy s6" και θα σε βγαλει διαφορους απο διαφορες μαρκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Αν θελεις τον γνησιο, κοιτας εδω. http://www.skroutz.gr/s/6875295/Samsung-Wireless-Charging-Station-for-Galaxy-S6-EP-PG920I.html Αν παλι θελεις γενικα ασυρματο φορτιστη αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλευει σωστα απο τον γνησιο, γραψε στο google "ασυρματος φορτιστης galaxy s6" και θα σε βγαλει διαφορους απο διαφορες μαρκες. Ευχαριστω φιλε μου..εισαι γενικα ευχαριστμενος?γιατι σκεφτομαι σοβαρα να αφησω το note4 για το s6..οχι οτι με χαλαει απλα ειναι λιγακι μεγαλο και το pen ουσιαστικα δεν το λειτουργω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλημερα ξανα στο φορουμ ! Εχω 2 πολυ εκνευριστικα προβληματακια στο κινητο , τα οποια γενικα μου χαλανε ολη την εμπειρια μιας top end συσκευης Το πρωτο προβληματακι εχει να κανει με το scrolling στο σ6. Ειτε προκειται για scrolling σε browser , ειτε στο google play, ειναι πραγματικα απαραδεκτο. Σε μερικες σελιδες (σε οποιοδηποτε browser) απλα ειναι τοσο εκνευριστικο που κλεινω τον browser για να μην συγχηστω αλλο. Το δευτερο προβληματακι, εχει παρουσιαστει μετα την αναβαθμιση σε 5.1.1. Σε random στιγμες, το κινητο απλα "πεθαινει". Η οθονη ειναι μαυρη, δεν ανταποκρινεται σε κανενα κουμπι, και πρεπει να κανω soft reset για να το επαναφερω. Μου εχει συμβει 3 φορες μεχρι τωρα και νομιζω οτι στην τεταρτη θα φτασει απο το μπαλκονι μου κατευθεια στην samsung. Ειχα κανει reset se factory defaults και cache clear αφου εβαλα την 5.1.1. αυτα! Εχει καποιο καποια ιδεα-προταση ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μαλλον δε σου εκατσε καλα η rom... Δοκιμασε να βαλεις αλλη! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoos21 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 γινετε να βαλουμε branded rom στην συσκευη μεσω odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 γινετε να βαλουμε branded rom στην συσκευη μεσω odin? Μιας και ακομα δεν εχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο τηλ κατι που θα γινει συντομα, υποθετω ομως βαση παλιοτερων συσκευων οτι μεσο odin μπορεις να φλασσαρεις οτι ρομ θελεις unbranded και branded αρκει να ειναι stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Πήρα τηλέφωνο τη smartek και ρώτησα για το κάλυμμα της κάμερας και μου είπαν γύρω στο 50 ευρω.. Μια δυο μέρες η επισκευή Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλημερα ξανα στο φορουμ ! Εχω 2 πολυ εκνευριστικα προβληματακια στο κινητο , τα οποια γενικα μου χαλανε ολη την εμπειρια μιας top end συσκευης Το πρωτο προβληματακι εχει να κανει με το scrolling στο σ6. Ειτε προκειται για scrolling σε browser , ειτε στο google play, ειναι πραγματικα απαραδεκτο. Σε μερικες σελιδες (σε οποιοδηποτε browser) απλα ειναι τοσο εκνευριστικο που κλεινω τον browser για να μην συγχηστω αλλο. Το δευτερο προβληματακι, εχει παρουσιαστει μετα την αναβαθμιση σε 5.1.1. Σε random στιγμες, το κινητο απλα "πεθαινει". Η οθονη ειναι μαυρη, δεν ανταποκρινεται σε κανενα κουμπι, και πρεπει να κανω soft reset για να το επαναφερω. Μου εχει συμβει 3 φορες μεχρι τωρα και νομιζω οτι στην τεταρτη θα φτασει απο το μπαλκονι μου κατευθεια στην samsung. Ειχα κανει reset se factory defaults και cache clear αφου εβαλα την 5.1.1. αυτα! Εχει καποιο καποια ιδεα-προταση ? :( Φίλε πες τι ώρα θα το πετάξεις να στηθω κάτω από το μπαλκόνι σου.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Που μπορω να βρω ασυρματο φορτιστη? Ευχαριστω Εγώ έχω αυτόν: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=182736 Τον είχα πάρει όταν τον είχε 23€. Είναι πολύ καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Φίλε πες τι ώρα θα το πετάξεις να στηθω κάτω από το μπαλκόνι σου.:p Ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Δυο φορες το κινητο ειχε παγωσει (μαυρη οθονη κτλ. ) και εκανα τις αναλογες κινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Δυο φορες το κινητο ειχε παγωσει (μαυρη οθονη κτλ. ) και εκανα τις αναλογες κινησεις. Το εχεις ρουταρει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Όχι,ποτέ,πρέπει να είναι πρόβλημα λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Όχι,ποτέ,πρέπει να είναι πρόβλημα λογισμικού. Ποιες ήταν οι "ανάλογες κινήσεις" αν επιτρέπεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Εγώ έχω αυτόν: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=182736 Τον είχα πάρει όταν τον είχε 23€. Είναι πολύ καλός. φίλε λειτουργεί και ως power bank? δηλαδή για να φορτίζει το κινητό πρέπει να είναι στην πρίζα ή όχι? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 φίλε λειτουργεί και ως power bank? δηλαδή για να φορτίζει το κινητό πρέπει να είναι στην πρίζα ή όχι? Δεν είναι power bank. Και στην τιμή δεν είναι το τροφοδοτικό. Και ο γνήσιος samsung δεν έχει το τροφοδοτικό στο κουτί. Λάβε υπ' όψη σου, ότι για να δουλέψει σωστά ένας ασύρματος φορτιστής θέλει τροφοδοτικό 2Α. Ο φορτιστής του s6 είναι 2Α, αλλά των άλλων κινητών είναι συνήθως 1 ή 1,5Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Απο Αγγλικη BTU 5.1.1 σε Ελληνικη Cosmote 5.1.1 και Κυπριακη 5.1.1.στο odin στο τελος βγαζει Fail... Οι δυο rom εχουν ελαφρα διαφορετικο μεγεθος (μεγαλυτερες ) σε σχεση με την αγγλικη και νεωτερο changelist... Τα φωτα σας..... Edited July 16, 2015 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Δεν είναι power bank. Και στην τιμή δεν είναι το τροφοδοτικό. Και ο γνήσιος samsung δεν έχει το τροφοδοτικό στο κουτί. Λάβε υπ' όψη σου, ότι για να δουλέψει σωστά ένας ασύρματος φορτιστής θέλει τροφοδοτικό 2Α. Ο φορτιστής του s6 είναι 2Α, αλλά των άλλων κινητών είναι συνήθως 1 ή 1,5Α. δηλαδή το τροφοδοτικό το αγοράζεις ξεχωριστά? ή μήπως κάνει ο φορτιστής που έχει μέσα το s6? (χλωμό μου φαίνεται) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoos21 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Απο Αγγλικη BTU 5.1.1 σε Ελληνικη Cosmote 5.1.1 και Κυπριακη 5.1.1.στο odin στο τελος βγαζει Fail... Οι δυο rom εχουν ελαφρα διαφορετικο μεγεθος (μεγαλυτερες ) σε σχεση με την αγγλικη και νεωτερο changelist... Τα φωτα σας..... και την ελληνικη την βονταφον φαιλ βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση από την εφαρμογή του Instagram; Είναι συνεχώς στα top 3 της κατανάλωσης, χωρίς να τη χρησιμοποιώ καθόλου και με τα notifications off. Έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Να ρωτήσω δουλεύει κάνεις παράλληλα κανένα gear 2 gear 's να πει από μπαταρία πως τα πάει η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts