marios_ch Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Θα μας πεις από που τα παίρνεις, :lol::p γτ εγώ ειλικρινά ΔΕ τη παλεύω με το κινητάκι.. Καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις θεμα με το κινητο λογω κακου update. Αν δεν θελεις να ασχοληθεις εσυ παρτο στο service, μπορει να στο κανουν και αυθημερον και θα χαρεις ξανα το κινητο. Το να μη κανεις κατι απλα δεν εχει ουσια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoos21 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Θα μας πεις από που τα παίρνεις, :lol::p γτ εγώ ειλικρινά ΔΕ τη παλεύω με το κινητάκι.. παντως και η δικια μου συσκευη δεν εχει το παραμικρο lag,δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο.Ακομη και οταν ανεβασει θερμοκρασια συνεχιζει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 (edited) Φιλέ μου,μακάρι να ήμασταν κοντά να διαπιστώσεις και μόνος σού την ακέραια συμπεριφορά της συσκευής. Κι οχι απλά να το κοιτάμε,να το λιώνουμε. Αν εννοείς με την λέξη <<τα παίρνεις>> με τον όρο του ψωνίζεις. Το ένα ήταν γερμανικό,τα υπόλοιπα ελληνικά,το edge δεν με ενθουσίασε οπότε δεν έχω και κάποια άποψη σίγουρη. Από που τα αγοράζεις αναφέρομαι, διότι όπως ανέφερα και παραπάνω, πρακτικά αρκετοί από εμάς ήμασταν eraly adopters και μου κάνει τρομερή εντύπωση, το ανέφερα και αυτό παραπάνω, ποτς γένεν σ συσκευές πρώτων παρτίδων, άλλες να είναι άψογες και άλλες με "θέματα".:lol: Καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις θεμα με το κινητο λογω κακου update. Αν δεν θελεις να ασχοληθεις εσυ παρτο στο service, μπορει να στο κανουν και αυθημερον και θα χαρεις ξανα το κινητο. Το να μη κανεις κατι απλα δεν εχει ουσια! Γουατ?.. Θέματα είχα και στην 5.0.2, με το ανελεητο lag και το χείριστο ram management.. Απλώς τώρα με την 5.1.1, προστέθηκε και το τηγάνισμα τραγανότατου bacon! Edited July 8, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 κανένα θέμα με lag με γαλλική rom 5.1.1! ούτε υπερθέρμανση. απόλυτα ευχαριστημένος με το s6! για την μπαταρία αν ασχολείται κανείς συνέχεια λογικό είναι να μην κρατάει. λύνεται κι αυτό όμως με ένα powerbank. για μένα προσωπικά το μόνο που με ενοχλεί είναι το lag που έχει όταν καλώ κάποιον. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Οφειλω να πω οτι ειναι και πιο γρηγορο με την 5.1.1 απ οτι με την 5.0.2, μπραβο στη σαμμυ ακομα μια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Παιδιά από lag καλουτσικα τα πάει η συσκευή για Samsung. Τα μεγάλα μείον είναι το multitasking και η μπαταρία. Ειδικά η μπαταρία πραγματικά μιλάμε για επίπεδα galaxy s3 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Παιδιά από lag καλουτσικα τα πάει η συσκευή για Samsung. Τα μεγάλα μείον είναι το multitasking και η μπαταρία. Ειδικά η μπαταρία πραγματικά μιλάμε για επίπεδα galaxy s3 Πολυ σωστος. Για την ακριβεια η μπαταρια ειναι κατωτερη απο S3 και παρομοια του Nexus 5, που καταστρεψανε με τη λολιποπ (στο θεμα της αυτονομιας). Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 5:30 ώρες σχεδόν οθόνη δεν θυμάμαι στο s3. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 5:30 ώρες σχεδόν οθόνη δεν θυμάμαι στο s3. Εγω παλι θυμαμαι κατι ανετα 3ωρα οθονης στο S3, την ωρα που το S6 EDGE με την ιδια χρηση δε βγαζει ουτε 2,5 ωρες. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 5:30 ώρες σχεδόν οθόνη δεν θυμάμαι στο s3. Γιατί φίλε μου υπάρχει σύγκριση στην μπαταρία με το nexus 5;σε λίγο θα βγάλουμε και το iphone 5s ανώτερο σε μπαταρία:eek:Πάντως έχω αλλάξει πάρα πολλές συσκευές το τελευταίο διάστημα και η γνώμη μου είναι ότι το s6 είναι απίστευτη συσκευή και ολοκληρωμένη :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 το κυριοτερο μειονεκτημα της συσκευης κακα τα ψεματα εινα η μπαταρια και ηρθε και χειροτερεψε μετα την αναβαθμιση σε 5.1.1. (ναι εκανα πριν και μετα επαναφορα εργοστασιακων ) με την ιδια χρηση που εκανα και στην 5.0.2 το απογευμα κατεληγα με 40-45% ενω τωρα πεφτει και κατω απο το 20%. τελικα δεν μπορουσε η σαμσουνγκ να μην κανει εστω και μια πατατα με το λογισμικο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Η μπαταρία είναι μια χαρά το multitasking είναι αστείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλησπερα.Εγω παντος με 5.1.1 τις ιδιες ωρες βγαζω με ανοιχτη οθονη γυρω στις 5 ωρες και 30 λεπτα.Ισα ισα που εγινε ακομα ποιο γρηγορο το κινητο.Τωρα πως οι μισοι εχουν θεματα και οι αλλοι μισοι οχι ειναι αλλουνου παπα Ευαγγελιο.Αυτο που εχω καταλαβει ως τωρα το s6 flat εχει τα περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Η μπαταρία είναι μια χαρά το multitasking είναι αστείο συμφωνώ απόλυτα.κανενα θεμα με την μπαταρια .το s5 πηγαινε 5.30 ωρες οθονη αυτο με την ιδια χρηση 5 ωρες οριακα και ειμαι ευχαριστημενος.το multitasking καμια σχέσει με συσκευή 3gb ram.γενικα ειμαι ευχαριστημένος μεχρι τωρα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Παντως ο φιλος marios_ch..ειχε δικιο...με την 5.1.1 BTU (UK) ολα μια χαρα...!!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Παντως ο φιλος marios_ch..ειχε δικιο...με την 5.1.1 BTU (UK) ολα μια χαρα...!!!! Ενω ειναι ουσιαστικα ιδιες ρομ με τη Γαλλικη σε μενα τουλαχιστον η BTU εκατσε γαντι. Θα το προτεινα σε οσους εχουν θεματα με το update αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Παιδια οσοι πηρατε την 5.1.1 στο δαχτυλικο αποτυπομα ξεκλειδωνει ποιο γρηγωρα? Οντως ξεκλειδωνει πιο γρηγορα τωρα με το δακτυλικο αποτυπωμα. Παντως παιδες εγω δεν εχω δει καμια μερα οθονη πανω απο 3 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Me 5.1.1 italy voda το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα έγινε τέλειο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Οντως ξεκλειδωνει πιο γρηγορα τωρα με το δακτυλικο αποτυπωμα. Παντως παιδες εγω δεν εχω δει καμια μερα οθονη πανω απο 3 ωρες. Με πόση ώρα ομιλία όμως,αναμονή,δεδομένα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Στο δικό μου, παραδόξως, με την 5.1.1 η μπαταρία έχει φτιάξει.. αισθητά.. εκεί που πετύχαινα ένα 4ωράκι σε SOT, τώρα στο νερό μιλάμε για +~ 25min. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 παιδιά έχω την πολωνική XEO εκδοσή δεν εχει έρθει ακόμη ι 5.1.1 ξέρει κάνεις πότε θα έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Με πόση ώρα ομιλία όμως,αναμονή,δεδομένα? Τωρα εχω 30% με 15 περιπου λεπτα ομιλια, 19 ωρες αναμονη και 2 ωρες οθονη. Το wifi το εχω μονιμα ανοιχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τη μπαταρία, τον quick charger και τη παροχή ρεύματος? Μπορούμε να χρησιμοποιούμε apps τύπου BOINC άφοβα και για πολύ ώρα ή δε κόβεται η παροχή ρεύματος μόλις φτάσεις στο 100%? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Για την ώρα με την 5.1.1 κανένα θέμα υπερθέρμανσης.. Μόλις διαπίστωσα ότι το τζαμακι της κάμερας απέκτησε ένα ραγισμα... Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 παιδιά έχω την πολωνική XEO εκδοσή δεν εχει έρθει ακόμη ι 5.1.1 ξέρει κάνεις πότε θα έρθει? απο μερα σε μερα θα ρθει.καθε μερα δινουν καινουριες χωρες. Για την ώρα με την 5.1.1 κανένα θέμα υπερθέρμανσης.. Μόλις διαπίστωσα ότι το τζαμακι της κάμερας απέκτησε ένα ραγισμα... πως το καταφερες? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts