Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά κατέβασα μια ποιο παλιά εκδοσή το facebook άλλα κάνει μόνο του ενημέρωση το κινητό μετά απο λίγο και περνάει την καινούργια αναβάθμιση ενώ στο playstore το έχω βγάλει να κανει αυτόματες ενημερώσεις τι να κάνω αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει

Ε τότε είναι λογικό αφού έχεις βάλει τις αυτόματες ενημερώσεις στο play store.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε τότε είναι λογικό αφού έχεις βάλει τις αυτόματες ενημερώσεις στο play store.

Γιατί λογικό μα εχω βγάλει να κανει αυτόματες ενημερώσεις στης εφαρμογές και αυτο συνεχίζει να κάνει πως λες ειναι λογικό ?

Γιατί λογικό μα εχω βγάλει να κανει αυτόματες ενημερώσεις στης εφαρμογές και αυτο συνεχίζει να κάνει πως λες ειναι λογικό ?

Καταλάθος διάβασα το βγάλει για βάλει. Δεν ξέρω φίλε μου, κοίταξε μήπως είναι καμιά ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή.

Ηρακλής!

Καταλάθος διάβασα το βγάλει για βάλει. Δεν ξέρω φίλε μου, κοίταξε μήπως είναι καμιά ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή.

κοίταξα άλλα τίποτα φίλε κάνει μόνο του αναβάθμιση

κοίταξα άλλα τίποτα φίλε κάνει μόνο του αναβάθμιση

Και σε μένα το ίδιο!!!:angry: Ούτε να το ξηλώσουμε μπορούμε, ούτε να αναβαθμίζεται με το ζόρι...

Εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου facebook, instagram, messenger και όμως είμαι υποχρεωμένος να τα λούζομαι (αφού τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο). Ούτε root μπορώ να κάνω για να μην χάσω εγγύηση.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα ξεφορτωθώ?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Τελευταία στις κλίσεις μου κάνει ένα ήχο ρομποτικό, βραχνό, όχι πάντα όμως τις πιο πολλές φορές, έτσι καταγράφεται και από το acr. Σήμερα πήγα να πάρω ένα τηλ και μου έβγαζε μνμ μη εγγεγραμμένη υπηρεσία. Είμαι cosmote. Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς η να το πάω για service?

Καλησπέρα! !!

Ερώτηση πως θα περάσω τις εφαρμογές που έχω στο alpha στο s6 ? Αν βάλω το Gmail θα συγχρονιστεί αυτόματα ?

Επίσης όταν έχετε κάποιο SMS και έχετε κλείδωμα με αποτύπωμα γράφει στην οθόνη το όνομα του αποστολέα ?

Edited by mmaria_82

Παιδια εχει σβηστει απο το notification center πανω το toggle για τα δεδομενα και δεν μπορω να βρω πως μπαινει πισω.

Ξερει καποιος?

Και σε μένα το ίδιο!!!:angry: Ούτε να το ξηλώσουμε μπορούμε, ούτε να αναβαθμίζεται με το ζόρι...

Εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου facebook, instagram, messenger και όμως είμαι υποχρεωμένος να τα λούζομαι (αφού τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο). Ούτε root μπορώ να κάνω για να μην χάσω εγγύηση.

φιλε μου αφου δεν τα θελεις να τα κανεις απεγκατασταση μπορεις να τα κανεις μονο με ροοτ ετσι!!αλλα και χωρις ροοτ αν δεν τα θελεις μπες στης ρυθμίσεις εφαρμογών πανε στην στηλη ολα και απλα κανε εκκαθάριση δεδομένων και μετα κανε το απενεργοποιηση και δεν θα λειτουργει αλλο μολις κανεις reboot δεν θα υπαρχει καν η εφαρμογη!!απλα μπορεις να το κανεις ξανα ενεργοποιηση αν θελήσεις!!!;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα! !!

Ερώτηση πως θα περάσω τις εφαρμογές που έχω στο alpha στο s6 ? Αν βάλω το Gmail θα συγχρονιστεί αυτόματα ?

αν εννοεις απο play store μολις βαλεις το gmail σου ολες η εφαρμογες σου θα ειναι στο ιστορικο σου απλα θα πρεπει να τα κατεβασεις ξανα!!!

Παιδια εχει σβηστει απο το notification center πανω το toggle για τα δεδομενα και δεν μπορω να βρω πως μπαινει πισω.

Ξερει καποιος?

Λογικά από ρυθμίσεις-πίνακας ειδοποιήσεων-διαθέσιμα κουμπιά θα μπορείς να το ξαναεισάγεις.

Ηρακλής!

Λογικά από ρυθμίσεις-πίνακας ειδοποιήσεων-διαθέσιμα κουμπιά θα μπορείς να το ξαναεισάγεις.

Φιλε δεν το βρισκω με τιποτα αυτο στις ρυθμισεις!

το facebook,messenger,instagram δεν τα εχει στο system app..ειναι στο playstore!!γινεται καταργησει κανονικα!!!

I Want To Believe

το facebook,messenger,instagram δεν τα εχει στο system app..ειναι στο playstore!!γινεται καταργησει κανονικα!!!

Σε εμενα Πολωνικο unbranded το Facebook δεν γινεται κατάργηση, το είχε στην rom. Το messenger και το instagram τα κατέβασα εγώ.

:)

Μια βοηθεια...εχω κανει κατι και Χαθηκε απ την κουρτινα η συντομευση ενεργοποιηση/απενεργοποιηση των δεδομενων ??

[ATTACH]61991[/ATTACH]

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Φιλε δεν το βρισκω με τιποτα αυτο στις ρυθμισεις!

Σίγουρα; στο νοτε 4 αυτό είναι το μενού, δεν νομίζω να είναι διαφορετικό στο s6.

Ηρακλής!

Δύο κρούσματα με το θέμα του κουμπιού των δεδομένων. Κάνατε κάποια αναβάθμιση λογισμικού;

Σε ξένους παρόχους αν θυμάμαι καλά υπήρχαν κάτι τέτοια περίεργα προβλήματα σε παλαιότερες συσκευές.

Δοκιμάστε και μια επανεκκίνηση καλού κακού.

Εκανα επαναφορα και πιο πριν πηρα backup για πρωτη φορα τα δεδομενα του κινητου με το smart switch...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το τηλεφωνο ειναι ελληνικο και δεν εχει γινει Καμια Αναβαθμιση...φοραει απο την αρχη την AOE3.... με επανεκινηση τπτ...

Και μενα ξαφνικα εξαφανιστηκε!

Πολυ περιεργο αυτο το ταυτοχρονο.

Εγω ταξιδεψα σε αλλη χωρα σημερα παιζει ρολο αυτο?

Πως το βαζουμε πισω?

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σίγουρα; στο νοτε 4 αυτό είναι το μενού, δεν νομίζω να είναι διαφορετικό στο s6.

Σιγουρα φιλε δεν το βρισκω πουθενα!

Αν δεν βρεθεί σύντομα λύση κατ'εμέ το πηγαίνετε service να σας περάσουν μέσω Odin ξανά τη ρομ. Δώστε του μια δύο ημέρες γιατί πραγματικά μου φαίνεται περίεργο.

Δοκιμάστε και εναλλαγή των toggles, Λειτουργία πτήσης, βάλε/βγάλε τη κάρτα SIM.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..

Αν δεν βρεθεί σύντομα λύση κατ'εμέ το πηγαίνετε service να σας περάσουν μέσω Odin ξανά τη ρομ. Δώστε του μια δύο ημέρες γιατί πραγματικά μου φαίνεται περίεργο.

Δοκιμάστε και εναλλαγή των toggles, Λειτουργία πτήσης, βάλε/βγάλε τη κάρτα SIM.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..

Δεν εχω ξαναδει ουτε εγω κατι τετοιο. Δοκιμασα εναλλαγη αφαιρεση δεν εγινε τιποτα!

Wipe data και στησιμο απο την αρχη?

Πωωωω...

Διαβασα στο xda οτι για να επανελθει θελει root???:mad::mad::mad:

Πω καλα!!!

Για να έγιναν τέτοιες αλλαγές σημαίνει πως έγινε έστω και εν αγνοία σας κάποια αναβάθμιση. Αν ισχύει αυτό δεν θα διορθώσει τη κατάσταση η επαναφορά.

Είναι branded οι συσκευές σας; Γιατί στο εξωτερικό κυκλοφορεί η φήμη ότι έγινε αυτή η αλλαγή για να δυσκολέψουν τον χρήστη στο κλείσιμο των δεδομένων (!), τι να πω όλα τα έχω δει..

Με root γνωρίζω πως να το επαναφέρετε και να βάλετε άλλα τόσα, το θέμα είναι πως έγινε αλλαγή σε αρχείο συστήματος χωρίς επίσημη ενημέρωση και αναβάθμιση.

Η συσκευη ειναι unbranded Ελληνικη....Εμφανης αναβαθμιση παντως Δεν εγινε.... 7 τηλεφωνα sammy πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.....

Η συσκευη ειναι unbranded Ελληνικη....Εμφανης αναβαθμιση παντως Δεν εγινε.... 7 τηλεφωνα sammy πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.....

Κι εγώ, πραγματικά δεν έχω άλλη εξήγηση!

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)