akizaki Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πηρα σημερα στο make it work και μου ειπαν οτι για να το φτιαξουν θελουν κανα 100σταρι...μηπως ξερετε κανενα αλλο μαγαζι;; Από χτες σου είπα να το πας στην smartec το επίσημο service φιλε. Το διαβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Το να κολλάει ο dialer και να κάνει restart εν μέσο κλήσης επειδή η μνήμη χτυπάει 95% σου φαίνεται minor?.. Το να θέλω να ανοίξω το maps και να κρασάρει το σύμπαν? Γιατί το moto maxx (5.0.2), με 3 gb ram και ακριβώς ίδιο αριθμό apps, έχει ελεύθερη 2 gb? Γιατί το M7 με 5.0.2 και 2gb ram έχει ελεύθερο 1gb? Η ram, από τότε που βγήκε το ρημάδι το lollipop, είναι η μάστιγα των κινητών και κάποιοι, όπως η samsung, αγρών ηγόραζε. Καθολου minor, ισα ισα φαινεται πως εχεις τεραστιο προβλημα. Εγω δεν αντιμετωπιζω τπτ απο αυτα παντως μεχρι στιγμης Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mans123 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Από χτες σου είπα να το πας στην smartec το επίσημο service φιλε. Το διαβασες? Τους ειχα στειλει mail την προηγουμενη βδομαδα και δεν μπορουν να το επιδιορθωσουν επειδη ειναι αγορασμενο εκτος Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Παιδια για συσκευη με τοσα χρηματα και 3GB ram ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο να ανοιγεις το τηλεφωνο απο το κουτι για πρωτη φορα και να χρισημοποιει το 80% της ram. Ας φροντισουν εκει στη σαμμυ να το φτιαξουν συντομα. Αν εξαιρεσουμε και την μπαταρια που την καταπινει σαν νερο ειδικα με 3G ανοιχτο, το τηλεφωνο ειναι αστερι, πεταει, οτι καλυτερο εχω δουλεψει ως τωρα!!! Edited May 26, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εγώ πάλι με αυτά πού βλέπω με restarts και κολλήματα,μάλλον με κάνουν να αναρωτιέμαι μήπως τελικά έχουν θέμα οι συσκευές των παιδιών? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Το να κολλάει ο dialer και να κάνει restart εν μέσο κλήσης επειδή η μνήμη χτυπάει 95% σου φαίνεται minor?.. Το να θέλω να ανοίξω το maps και να κρασάρει το σύμπαν? Γιατί το moto maxx (5.0.2), με 3 gb ram και ακριβώς ίδιο αριθμό apps, έχει ελεύθερη 2 gb? Γιατί το M7 με 5.0.2 και 2gb ram έχει ελεύθερο 1gb? Η ram, από τότε που βγήκε το ρημάδι το lollipop, είναι η μάστιγα των κινητών και κάποιοι, όπως η samsung, αγρών ηγόραζε. Μήπως είναι αλλού το πρόβλημα; Εγώ αρκετές φορές είμαι στο αυτοκίνητο με ενεργή πλοήγηση, συνδεμένο στο car kit με ΒΤ και μιλάω, χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Softwareiκο είναι το θέμα, δεν τη παλευα άλλο και φλασαρα ιταλική, ήρθαν τα updates και πλεον είμαι με 800 free σταθερά. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Σήμερα έλαβα μια αναβάθμιση αλλά δεν κατάλαβα κάποια διαφορά Την έλαβε κανείς άλλος ? Πάντως η ram συνεχίζει στο 82% με 500 περίπου ελευθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Η λειτουργία προβολής οθόνης κινητού στην τηλεόραση, Η λεγόμενη screen mirroring που υπάρχει στο κινητο μας? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Η λειτουργία προβολής οθόνης κινητού στην τηλεόραση, Η λεγόμενη screen mirroring που υπάρχει στο κινητο μας? Εδώ http://www.samsung.com/levant/support/skp/faq/1077442 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εδώ http://www.samsung.com/levant/support/skp/faq/1077442 Ποιο καλά κρυμμένο δεν θα μπορούσε να είναι... :( Ευχαριστω Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Παιδια για συσκευη με τοσα χρηματα και 3GB ram ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο να ανοιγεις το τηλεφωνο απο το κουτι για πρωτη φορα και να χρισημοποιει το 80% της ram. Ας φροντισουν εκει στη σαμμυ να το φτιαξουν συντομα. Αν εξαιρεσουμε και την μπαταρια που την καταπινει σαν νερο ειδικα με 3G ανοιχτο, το τηλεφωνο ειναι αστερι, πεταει, οτι καλυτερο εχω δουλεψει ως τωρα!!! νομιζω οτι κατι αλλο σου συμβαινει γιατι εμενα εχει 1giga ram ελευθερα συνεχεια και με 4g ανοιχτο και η μπαταρια μια χαρα κραταει . πιθανον να μην εχεις παρει την τελευταια αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 νομιζω οτι κατι αλλο σου συμβαινει γιατι εμενα εχει 1giga ram ελευθερα συνεχεια και με 4g ανοιχτο και η μπαταρια μια χαρα κραταει . πιθανον να μην εχεις παρει την τελευταια αναβαθμιση Πως μπορω να δω σε ποια εκδοση ειμαι για να δω αν εχω την τελευταια αναβαθμιση?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Softwareiκο είναι το θέμα, δεν τη παλευα άλλο και φλασαρα ιταλική, ήρθαν τα updates και πλεον είμαι με 800 free σταθερά. Και τα 800mb, παλι πολυ λιγα ειναι, απο τα 3GB που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ξερετε καμια καλη εφαρμογη που να συνεργαζεται καλα με το τηλεφωνο για να το κλεινουμε απο εκει και οχι απο το power button?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ξερετε καμια καλη εφαρμογη που να συνεργαζεται καλα με το τηλεφωνο για να το κλεινουμε απο εκει και οχι απο το power button?? Γιατί δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το power button; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ξερετε καμια καλη εφαρμογη που να συνεργαζεται καλα με το τηλεφωνο για να το κλεινουμε απο εκει και οχι απο το power button?? Υπάρχει η εφαρμογή screen off and lock στο playstore, την οποία μπορείς να την βάλεις συντόμευση σε κάποια αρχική οθόνη ή μέσω αυτής να ορίσεις στο κεντρικό κουμπί να κλείνει τη συσκευή με παρατεταμένο πάτημα. (Αν βάλεις custom launcher, π.χ. nova, μπορείς να σβήνεις τη συσκευή με κάποια χειρονομία, π.χ. με διπλό πάτημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Γιατί δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το power button; Απλά μου φαίνεται πιο εύκολο για κανέναν άλλο λόγο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μπορει καποιος φιλος που να ειχε εμπειρια απο το note 4F..και να εχει τωρα το s6 να μεταφερει την γνωμη του για την μπαταρια μεταξυ των δυο? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μπορει καποιος φιλος που να ειχε εμπειρια απο το note 4F..και να εχει τωρα το s6 να μεταφερει την γνωμη του για την μπαταρια μεταξυ των δυο? Μεγάλη διαφορά υπέρ το νοτε!! Το σ6 είναι το χειρότερο που είχα ποτέ από άποψη μπαταρίας !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Δηλαδη αν βγαζω SOT με το note απο 4 ωρες και πανω....στο s6 τι να περιμενω? Με φυσιολογικη χρηση και οχι σκισιμο... Edited May 27, 2015 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δηλαδη αν βγαζω SOT με το note απο 4 ωρες και πανω....στο s6 τι να περιμενω? Με φυσιολογικη χρηση και οχι σκισιμο... Με ίδια χρήση και ίδιες εφαρμογές σε μένα 40% πιο λίγο το s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μεγάλη διαφορά υπέρ το νοτε!! Το σ6 είναι το χειρότερο που είχα ποτέ από άποψη μπαταρίας !! +1 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Δηλαδη αν βγαζω SOT με το note απο 4 ωρες και πανω....στο s6 τι να περιμενω? Με φυσιολογικη χρηση και οχι σκισιμο... Με wifi 6 Ωρες οθονη με νορμαλ χρηση με 3g γυρω στις τρεις με τρεισημιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μπορει καποιος φιλος που να ειχε εμπειρια απο το note 4F..και να εχει τωρα το s6 να μεταφερει την γνωμη του για την μπαταρια μεταξυ των δυο? το note εχει καλυτερη μπαταρια αλλα ως εκει.εχει αρκετα αλυτα θεματα ως τωρα που στο s6 δεν υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts