Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φανταζομαι πηρες αυτο που δεν ελεγε tim logo και ηταν κανα 5 ευρω πιο ακριβο?

Ναι ακριβώς αυτό και έκανα 6 σειρές σχόλια στην παραγγελία για να είναι όλα σωστά.

Στο κουτί από έξω έχει ένα στρογγυλό σήμα που γράφει italy και κάτι ακόμα δεν θυμάμαι. Πάντως όχι wind. Θα ανεβάσω και σχετική φωτογραφία..

kountouraN

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι ακριβώς αυτό και έκανα 6 σειρές σχόλια στην παραγγελία για να είναι όλα σωστά.

Στο κουτί από έξω έχει ένα στρογγυλό σήμα που γράφει italy και κάτι ακόμα δεν θυμάμαι. Πάντως όχι wind. Θα ανεβάσω και σχετική φωτογραφία..

και το note 4 που πηρα ειχε το σημα αλλα ειναι undraded.απλα εχει το σημα για να δειχνει οτι ειναι για ιταλια

Καλησπερα παιδαι!

επανερχομαι με νεο galaxy s6 που πριν λιγο παρελαβα..

απο kaizershop αυτη την φορα και μαντεψε....παλι branded !

αυτη την φορα ομως οχι με αλλαγμενο λογισμικο.

εκτοσ απο κατι αφαρμογες δεν εχει λογοτυπο.

με csc WIN wind italy.

και τονισα 100 φορες οτι δεν θελω branded.

δεν θα ασχολιθω αλλο κουραστικα και θα το κρατησω αν δεν εμφανισει καποιο προβλημα.

Ρε Νίκο τσέκαρε ότι hardwarika είναι άψογο και μην ασχολείσαι κι απλά απόλαυσε το... Χαλαρά ρε μάγκες, κινητό είναι...

και το note 4 που πηρα ειχε το σημα αλλα ειναι undraded.απλα εχει το σημα για να δειχνει οτι ειναι για ιταλια

Εγώ να σου πω μόλις είδα το κουτί και το σήμα την ψηλιαστικα αλλά λέω κάτσε να το ανοίξω και να δω μήπως και κάνω λάθος. Στην phone info αυτή τη φορά γράφει 4 φορές ότι συνδεθηκαν ακουστικά και 5 φορτισεις έναντι των 9 φορτησεων που είχε το προηγούμενο..

kountouraN

Εγώ να σου πω μόλις είδα το κουτί και το σήμα την ψηλιαστικα αλλά λέω κάτσε να το ανοίξω και να δω μήπως και κάνω λάθος. Στην phone info αυτή τη φορά γράφει 4 φορές ότι συνδεθηκαν ακουστικά και 5 φορτισεις έναντι των 9 φορτησεων που είχε το προηγούμενο..

σε εμενα εγραφε 6.ειναι τα δοκιμαστικα που κανουν σε ολα τα samsung πλεον ετσι ειναι.το εχουμε κουβεντιασει με αρκετα ατομα εχω μιλησει και με καποιους απο xda ολοι τα ιδια.μην τρελενεσαι

Πάντως αν δε κάνω λάθος κάποια branded είναι μπροστά σε αναβάθμιση από τα καθαρά.

Υπάρχει τρόπος με τον μαμά launcher να βάλουμε αλφαβητικά τις εφαρμογές?

Edited by akizaki

Πάντως αν δε κάνω λάθος κάποια branded είναι μπροστά σε αναβάθμιση από τα καθαρά.

Υπάρχει τρόπος με τον μαμά launcher να βάλουμε αλφαβητικά τις εφαρμογές?

Μονο στα USA.

Google Pixel 5

Σου έκατσε ακριβως ίδιο με αυτό που πήρα εγώ και επέμεναν οτι δεν είναι branded αλλά είδα στο κουτί win και συνδυάζοντας το με Italy κατάλαβα ότι δεν εννοούσε Windows....:lol::lol::wacko::confused::mad:, πάντως εαν έχεις κρατήσει την παραγγελία και τις παρατηρήσεις για unbranded έχεις πάτημα για επιστροφή αλλά μετά ξαναμανα τα ίδια,τελικά εδώ που είμαι στην Αθηνα τυχερός είμαι αμα μου τύχει τέτοια περίπτωση πάω και το αλλάζω επιτόπου.

Λοιπόν παιδιά έφτασε η μέρα για να προχωρήσω στην αγορά του κινητού , από το Σκρουτζ φυσικά , έχω διαβάσει αρκετές σελίδες από το νήμα και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι πολλοί λένε οτι το κινητό βγαίνει με δυο διαφορετικές κάμερες . Αληθευει κάτι τέτοιο ? και αν ναι πως θα κοιτάξω για να διαλέξω αυτό π.χ που λένε με την (καλή) κάμερα ?
:thanks:

Ερώτηση..

Πως γίνεται να καταχωρησουμε δαχτυλικό αποτύπωμα στο PayPal?

Και κάτι ακόμα, τα πλήκτρα αφής δεν γίνεται να ανάβουν μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω?

Edited by kountoura
kountouraN

Ερώτηση..

Πως γίνεται να καταχωρησουμε δαχτυλικό αποτύπωμα στο PayPal?

Και κάτι ακόμα, τα πλήκτρα αφής δεν γίνεται να ανάβουν μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω?

Κατέβασε το galaxy button lights! Είναι free. Ρυθμίζεις την διάρκεια όπως θες!

Rogers

Καλησπερα παιδαι!

επανερχομαι με νεο galaxy s6 που πριν λιγο παρελαβα..

απο kaizershop αυτη την φορα και μαντεψε....παλι branded !

αυτη την φορα ομως οχι με αλλαγμενο λογισμικο.

εκτοσ απο κατι αφαρμογες δεν εχει λογοτυπο.

με csc WIN wind italy.

και τονισα 100 φορες οτι δεν θελω branded.

δεν θα ασχολιθω αλλο κουραστικα και θα το κρατησω αν δεν εμφανισει καποιο προβλημα.

Η απάντηση του καταστήματος σήμερα ήταν ότι θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνει ο πελάτης ευχαριστημένος. Χρήματα πίσω, αντικατάσταση, οτι θέλω εγώ. Τώρα το ξανά σκέφτομαι να μπω στην ίδια διαδικασία?

kountouraN

Η απάντηση του καταστήματος σήμερα ήταν ότι θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνει ο πελάτης ευχαριστημένος. Χρήματα πίσω, αντικατάσταση, οτι θέλω εγώ. Τώρα το ξανά σκέφτομαι να μπω στην ίδια διαδικασία?

μπες και αλλαξε τους τα φωτα

μπες και αλλαξε τους τα φωτα

Δύο πράγματα με προβληματιζουν..

Πρώτον οι δύο μέρες αναμονή πάλι χωρίς 100%σιγουριά,

Και δεύτερον το nillkin Amazing H + που το πλήρωσα 21 ευρώ συνολικά, τοποθετήθηκε τέλεια και θα το χάσω...

kountouraN

Και δεύτερον το nillkin Amazing H + που το πλήρωσα 21 ευρώ συνολικά, τοποθετήθηκε τέλεια και θα το χάσω...

ενα δικιο το εχεις.εγω προσωπικα θα τους εσκιζα αλλα δεν εχω εφαρμογες να χασω ουτε αναμονη λογο αθηνας.αν εισαι οκ με αυτο που εχεις αστο αλλιως κανε αλλαγη συσκευης

Καλημερα.Γνωμη μου ειναι να κρατησεις την συσκευη αν ειναι απροβληματιστη δεν παιζει και τρομερα σημαντικο ρολο οτι ειναι branded.

Καλημερα.Γνωμη μου ειναι να κρατησεις την συσκευη αν ειναι απροβληματιστη δεν παιζει και τρομερα σημαντικο ρολο οτι ειναι branded.

Συμφωνώ. Λίγο το κακό. Εξάλλου αλλάζει σε χρόνο dt χωρίς να χάσεις εγγύηση.

Μαλακια να πληρώνεις unbranded για branded δεν το συζητώ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι μη επαγγελματίες στην αγορά.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παρε τα χρηματα πισω και παρτο απο αλλου που ειναι unbranded πχ το στεφις οπως εχει πει καποιος.

Συμφωνώ. Λίγο το κακό. Εξάλλου αλλάζει σε χρόνο dt χωρίς να χάσεις εγγύηση.

Μαλακια να πληρώνεις unbranded για branded δεν το συζητώ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι μη επαγγελματίες στην αγορά.

Ευχαριστω καταρχήν για τις γνώμες σας!

Τελικά αποφάσισα να το κρατήσω.

Όλα είναι τέλεια εκτός το branded.

Σε δεύτερη επικοινωνία που είπα ότι αποφάσισα να το κρατήσω μου είπε ο άνθρωπος εκεί ότι και αν αποφασίσεις εμείς θα σε εξυπηρετησουμε..

Το κρατάω λοιπόν.

Ένα θέμα που ανέφερα και χθες, και δεν το βρίσκω πουθενά είναι η καταχώρηση δακτυλικου αποτυπωματος στο PayPal.

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστω και πάλι για τον χρόνο σας!

kountouraN

Tο update των 150mb που ηρθε σημερα στο Edge, εχει ερθει σε σας παιδια;

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Εγώ πάντως απ όταν το πήρα το κινητό (20/04), από Αυστρία unbranded, δεν έχω πάρει κανένα update.

εγώ το πήρα πριν 2 ημέρες το update

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)