warlock7 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο κωτσοβολο ο οποιος το εστειλε στη Vodafone για επισκευη, μου ειπανε για οξυδωσει πλακετας και 350 ευρω ενω ειναι μεσ στην εγγυηση... Και καλα οτι το εριξα σε νερο... Δε ξερω τι να κανω... Νομιζα οτι ηταν ο φορτιστης γιατι μετα απο καποια ωρα δε λειτουργει, αλλα τωρα μου λενε αυτο πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα δε ξερω τι να κανω! Επισκευη στην αρβατο Edited July 13, 2016 by warlock7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο κωτσοβολο ο οποιος το εστειλε στη Vodafone για επισκευη, μου ειπανε για οξυδωσει πλακετας και 350 ευρω ενω ειναι μεσ στην εγγυηση... Και καλα οτι το εριξα σε νερο... Δε ξερω τι να κανω... Νομιζα οτι ηταν ο φορτιστης γιατι μετα απο καποια ωρα δε λειτουργει, αλλα τωρα μου λενε αυτο πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα δε ξερω τι να κανω! Επισκευη στην αρβατο η αρβατο παντα αυτο λεει,ολοι το ξερουν.παρτο και πηγαινε το σε καποιο σαμσουγκ σερβις να δεις τι θα σου πουν Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αυτο θα κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black18 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 μια βοηθεια βρε παιδια υπαρχει καμια απο εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G925W8 ελληνικη η να μεινω σε αυτην Κάποια βοήθεια έκανα καλά υπάρχει κάτι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakias Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 καλησπερα...πριν απο κανα μηνα πηρα καινουριο s6 edge 925f 32αρι...απο οτι ειδα ειναι για switzerland και εταιρια κινητης aut. μεσα απο το sammobile ειδα οτι τελευταια αναβαθμιση πηρε για την 5.1.1 στις 29/10/2015. επειδη θελω να βαλω την 6.0.1 οσες φορες και να προσπαθησω μεσω odin μου βγαζει fail και μετα πρεπει να κανω restore μεσω smart switch. εχετε καμια ιδεα πως να περασω την 6 χωρις να κανω ρουτ για να μην χασω την εγγυηση και χωρις να μου βγαλει παλι fail? ευχαριστω για τον χρονο σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Για αλλαξε καλωδιο usb,η θυρα,ειναι σωστα τικαρισμενα το auto reboot και f.reset time?σου εχει κατεβει σωστα η ρομ;ξανακατεβασε την!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakias Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 το καλωδιο ειναι το αυθεντικο, η θυρα usb που χρησιμοποιω ειναι η ιδια που χρησιμοποιουσα οταν εκανα το ιδιο και στο note 4 που ειχα....και τα δυο αυτα που λες ειναι τσεκαρισμενα...μου το εχει κανει με δυο διαφορετικες ρομ.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καποιο αρχειο ισως να λειπει απο την ρομ.το fail στο βγαζει στο τελος οταν ειναι να τελιωσει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakias Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καποιο αρχειο ισως να λειπει απο την ρομ.το fail στο βγαζει στο τελος οταν ειναι να τελιωσει? οχι το κανει λιγο μετα αφου ξεκινησει την διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Οταν φορτιζω το κινητό, χωρις λογο και χωρις χρηση η μπαταρία απο 100% πέφτει στο 85-90%, αν ομως μετα την φόρτιση κάνω μια επανεκκίνηση και το αφήσω δεν πέφτει ούτε κάτω απο 95% γιατί; απο την χρήση της μπαταρίας δεν βλέπω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) s6 edge ή edge+ ;; Edited July 21, 2016 by rio0013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 γεια σας μια ερωτηση εαν ξερετε υπαρχει καποιο firmware που δεν εχει προεγκατεστημενα το facebook και το mesennger ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 γεια σας μια ερωτηση εαν ξερετε υπαρχει καποιο firmware που δεν εχει προεγκατεστημενα το facebook και το mesennger ευχαριστω το btu στο s6 edge που εχω Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλημέρα στην ομάδα. Μετά το τελευταίο update το κινητό έχει γίνει φωτορυθμικο,οταν το έχεις στον ήλιο με τέρμα φωτεινότητα και στο manual αρχίζει και ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα σαν τρελή. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλημέρα στην ομάδα. Μετά το τελευταίο update το κινητό έχει γίνει φωτορυθμικο,οταν το έχεις στον ήλιο με τέρμα φωτεινότητα και στο manual αρχίζει και ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα σαν τρελή. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος? Εχει ακουστει και απο αλλα μελη αυτο το bug. Θα διορθωθει σε επομενη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Εχει ακουστει και απο αλλα μελη αυτο το bug. Θα διορθωθει σε επομενη αναβαθμιση. Το ελπίζω γιατί είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 οχι το κανει λιγο μετα αφου ξεκινησει την διαδικασια Δοκίμασε άλλο καλώδιο . Και εμένα με το αυθεντικό αυτά έκανε (έχει πρόβλημα το καλώδιο ). Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα στην ομάδα. Μετά το τελευταίο update το κινητό έχει γίνει φωτορυθμικο,οταν το έχεις στον ήλιο με τέρμα φωτεινότητα και στο manual αρχίζει και ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα σαν τρελή. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος? Και σε μένα τα ιδια. Χάνει την μπάλα στον ήλιο (ητε σε αυτόματη φωτεινότητα ητε σε manual). Ελπίζω να αλλάξει σε κάποιο update που έρχεται... Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Help... Κάτι εντελώς παράλογο συμβαίνει από το μεσημέρι... Σταμάτησε να μπαίνει σε χρήση mobile Internet.. Χωρίς να κάνω τίποτα... Δοκίμασα εναλλαγή σε 4G,3G.. Τίποτα.. Παίζω με τις κάρτες sim με ένα iPhone 6.... Η κάρτα μου παίζει μια χαρά στο iPhone (κανονικά δουλεύουν τα data) και η κάρτα από το iPhone παίζει μια χαρά στο Samsung μου (επίσης δουλεύουν κανονικά τα data) Έκανα μέχρι και Hard reset και ξαναπερασα τα πάντα από την αρχή... Τα ίδια.. Σα να μην παίζει η κάρτα μου στο Samsung...!! Σε άλλο κινητό τα data δουλεύουν μια χαρά και άλλη κάρτα sim παίζει μια χαρά στο Samsung μου... Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; εντελώς παράλογο Θενξ προκαταβολικά Sent from my SGP621 using Tapatalk Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Και το δικό μου έχει το ίδιο θέμα. Δεν έχει internet, ούτε 3G, ούτε 4G, ούτε καν απλό. Το samsung S4 δίπλα από το δικό μου έχει φουλ 4G Cosmote και τα δύο ... Παίζει καμιά πατάτα με το update λέτε; Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Χαμπαρι δεν πηρατε πως η κοσμοτε ειχε βλαβη; :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Χαμπαρι δεν πηρατε πως η κοσμοτε ειχε βλαβη; :lol: Μόλις το διάβασα στο myphone.gr ... Η COSMOTE ενημερώνει ότι στις 2.35 αποκαταστάθηκε πλήρως η δυσλειτουργία που είχε παρουσιαστεί στην πρόσβαση internet για αριθμό πελατών κινητής. Η δυσλειτουργία προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου. Η αιτία ήταν απλή κι εμείς ψαχνόμασταν με το κινητό, το update κουτουλού κτλ κτλ ... :X Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Επιεικώς απαράδεκτοι.... Είχε βλάβη το δίκτυο για 8 σχεδόν ώρες και έβγαλαν ανακοίνωση στις 11 το βράδυ.. Sent from my SGP621 using Tapatalk Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Μολις επιασα στα χερια μου ενα s6 edge που φοραει 6.0.1 Καλως η κακως ειναι η πρωτη Samsung συσκευη που αποκταω δικια μου. Σαν πρωτη κινηση σκεφτομαι να αγορασω το package disabler Εσεις τι λετε; Καποιο αλλο τιπ; Ερχομαι απο Aosp συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Μολις επιασα στα χερια μου ενα s6 edge που φοραει 6.0.1 Καλως η κακως ειναι η πρωτη Samsung συσκευη που αποκταω δικια μου. Σαν πρωτη κινηση σκεφτομαι να αγορασω το package disabler Εσεις τι λετε; Καποιο αλλο τιπ; Ερχομαι απο Aosp συσκευες Εγώ την έχω αγοράσει αλλά νομίζω ότι πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά βελτιώνει κάτι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts