Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο κωτσοβολο ο οποιος το εστειλε στη Vodafone για επισκευη, μου ειπανε για οξυδωσει πλακετας και 350 ευρω ενω ειναι μεσ στην εγγυηση... Και καλα οτι το εριξα σε νερο... Δε ξερω τι να κανω... Νομιζα οτι ηταν ο φορτιστης γιατι μετα απο καποια ωρα δε λειτουργει, αλλα τωρα μου λενε αυτο πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα δε ξερω τι να κανω! Επισκευη στην αρβατο Edited by warlock7

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο κωτσοβολο ο οποιος το εστειλε στη Vodafone για επισκευη, μου ειπανε για οξυδωσει πλακετας και 350 ευρω ενω ειναι μεσ στην εγγυηση... Και καλα οτι το εριξα σε νερο... Δε ξερω τι να κανω... Νομιζα οτι ηταν ο φορτιστης γιατι μετα απο καποια ωρα δε λειτουργει, αλλα τωρα μου λενε αυτο πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα δε ξερω τι να κανω! Επισκευη στην αρβατο

η αρβατο παντα αυτο λεει,ολοι το ξερουν.παρτο και πηγαινε το σε καποιο σαμσουγκ σερβις να δεις τι θα σου πουν

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

μια βοηθεια βρε παιδια υπαρχει καμια απο εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G925W8 ελληνικη η να μεινω σε αυτην

Κάποια βοήθεια έκανα καλά υπάρχει κάτι αλλο

καλησπερα...πριν απο κανα μηνα πηρα καινουριο s6 edge 925f 32αρι...απο οτι ειδα ειναι για switzerland και εταιρια κινητης aut. μεσα απο το sammobile ειδα οτι τελευταια αναβαθμιση πηρε για την 5.1.1 στις 29/10/2015. επειδη θελω να βαλω την 6.0.1 οσες φορες και να προσπαθησω μεσω odin μου βγαζει fail και μετα πρεπει να κανω restore μεσω smart switch. εχετε καμια ιδεα πως να περασω την 6 χωρις να κανω ρουτ για να μην χασω την εγγυηση και χωρις να μου βγαλει παλι fail? ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

Για αλλαξε καλωδιο usb,η θυρα,ειναι σωστα τικαρισμενα το auto reboot και f.reset time?σου εχει κατεβει σωστα η ρομ;ξανακατεβασε την!!
I Want To Believe

το καλωδιο ειναι το αυθεντικο, η θυρα usb που χρησιμοποιω ειναι η ιδια που χρησιμοποιουσα οταν εκανα το ιδιο και στο note 4 που ειχα....και τα δυο αυτα που λες ειναι τσεκαρισμενα...μου το εχει κανει με δυο διαφορετικες ρομ.... :(

Καποιο αρχειο ισως να λειπει απο την ρομ.το fail στο βγαζει στο τελος οταν ειναι να τελιωσει?
I Want To Believe

Καποιο αρχειο ισως να λειπει απο την ρομ.το fail στο βγαζει στο τελος οταν ειναι να τελιωσει?

οχι το κανει λιγο μετα αφου ξεκινησει την διαδικασια

Οταν φορτιζω το κινητό, χωρις λογο και χωρις χρηση η μπαταρία απο 100% πέφτει στο 85-90%, αν ομως μετα την φόρτιση κάνω μια επανεκκίνηση και το αφήσω δεν πέφτει ούτε κάτω απο 95% γιατί;

απο την χρήση της μπαταρίας δεν βλέπω κάτι

γεια σας μια ερωτηση εαν ξερετε υπαρχει καποιο firmware που δεν εχει προεγκατεστημενα το facebook και το mesennger ευχαριστω

γεια σας μια ερωτηση εαν ξερετε υπαρχει καποιο firmware που δεν εχει προεγκατεστημενα το facebook και το mesennger ευχαριστω

το btu στο s6 edge που εχω

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλημέρα στην ομάδα. Μετά το τελευταίο update το κινητό έχει γίνει φωτορυθμικο,οταν το έχεις στον ήλιο με τέρμα φωτεινότητα και στο manual αρχίζει και ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα σαν τρελή. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος?

Καλημέρα στην ομάδα. Μετά το τελευταίο update το κινητό έχει γίνει φωτορυθμικο,οταν το έχεις στον ήλιο με τέρμα φωτεινότητα και στο manual αρχίζει και ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα σαν τρελή. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος?

Εχει ακουστει και απο αλλα μελη αυτο το bug. Θα διορθωθει σε επομενη αναβαθμιση.

Εχει ακουστει και απο αλλα μελη αυτο το bug. Θα διορθωθει σε επομενη αναβαθμιση.

Το ελπίζω γιατί είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

οχι το κανει λιγο μετα αφου ξεκινησει την διαδικασια

Δοκίμασε άλλο καλώδιο . Και εμένα με το αυθεντικό αυτά έκανε (έχει πρόβλημα το καλώδιο ).

Google Pixel 8 pro

Και σε μένα τα ιδια. Χάνει την μπάλα στον ήλιο (ητε σε αυτόματη φωτεινότητα ητε σε manual). Ελπίζω να αλλάξει σε κάποιο update που έρχεται...

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Help... Κάτι εντελώς παράλογο συμβαίνει από το μεσημέρι...

Σταμάτησε να μπαίνει σε χρήση mobile Internet..

Χωρίς να κάνω τίποτα... Δοκίμασα εναλλαγή σε 4G,3G.. Τίποτα..

Παίζω με τις κάρτες sim με ένα iPhone 6....

Η κάρτα μου παίζει μια χαρά στο iPhone (κανονικά δουλεύουν τα data) και η κάρτα από το iPhone παίζει μια χαρά στο Samsung μου (επίσης δουλεύουν κανονικά τα data)

Έκανα μέχρι και Hard reset και ξαναπερασα τα πάντα από την αρχή... Τα ίδια.. Σα να μην παίζει η κάρτα μου στο Samsung...!!

Σε άλλο κινητό τα data δουλεύουν μια χαρά και άλλη κάρτα sim παίζει μια χαρά στο Samsung μου...

Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; εντελώς παράλογο

Θενξ προκαταβολικά

Sent from my SGP621 using Tapatalk

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Και το δικό μου έχει το ίδιο θέμα. Δεν έχει internet, ούτε 3G, ούτε 4G, ούτε καν απλό.

Το samsung S4 δίπλα από το δικό μου έχει φουλ 4G

Cosmote και τα δύο ...

Παίζει καμιά πατάτα με το update λέτε;

PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr

Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/

Χαμπαρι δεν πηρατε πως η κοσμοτε ειχε βλαβη; :lol:

Μόλις το διάβασα στο myphone.gr ...

Η COSMOTE ενημερώνει ότι στις 2.35 αποκαταστάθηκε πλήρως η δυσλειτουργία που είχε παρουσιαστεί στην πρόσβαση internet για αριθμό πελατών κινητής. Η δυσλειτουργία προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου.

Η αιτία ήταν απλή κι εμείς ψαχνόμασταν με το κινητό, το update κουτουλού κτλ κτλ ...

:X

PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr

Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/

Επιεικώς απαράδεκτοι.... Είχε βλάβη το δίκτυο για 8 σχεδόν ώρες και έβγαλαν ανακοίνωση στις 11 το βράδυ..

Sent from my SGP621 using Tapatalk

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Μολις επιασα στα χερια μου ενα s6 edge που φοραει 6.0.1

Καλως η κακως ειναι η πρωτη Samsung συσκευη που αποκταω δικια μου.

Σαν πρωτη κινηση σκεφτομαι να αγορασω το package disabler

Εσεις τι λετε; Καποιο αλλο τιπ;

Ερχομαι απο Aosp συσκευες

Μολις επιασα στα χερια μου ενα s6 edge που φοραει 6.0.1

Καλως η κακως ειναι η πρωτη Samsung συσκευη που αποκταω δικια μου.

Σαν πρωτη κινηση σκεφτομαι να αγορασω το package disabler

Εσεις τι λετε; Καποιο αλλο τιπ;

Ερχομαι απο Aosp συσκευες

Εγώ την έχω αγοράσει αλλά νομίζω ότι πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά βελτιώνει κάτι

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)