Demis_CY Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 τελικά μόνο η 2η σεζόν στο boxset έχει ελληνικούς υπότιτλους..είμαι στον τρίτο κύκλο και πάω για 4ο.. θα σας πώ για ελληνικούς και στα άλλα σετ Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Το Six Feet Under θα συμφωνήσω πως είναι μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών (μέσα στο Top 5 για μένα) και η καλύτερη της HBO (μαζί με τους Sopranos). Δεν είναι σίγουρα όμως για όλους. Είναι αρκετά εώς πολύ νοσηρή, οριακά μηδενιστική, συχνά καταθλιπτική, με πολλά υπαρξιακά και φιλοσοφικά ερωτήματα, και επίσης με αρκετές και σκληρές σκηνές θανάτου, σεξ, ναρκωτικών, κλπ. Δύο ενστάσεις είχα μόνο: πρώτον ότι οι ήρωες ενίοτε ξέφευγαν (κατά πολύ μερικές φορές) εκτός χαρακτήρα, για να εξυπηρετήσουν υποθέτω την υπόθεση ενός επεισοδίου ή μίας πλοκής, και δεύτερον ότι κάποιες φορές ήταν πολύ 'μαυρίλα' και το χιούμορ που χρησιμοποιούσαν ως αντίβαρο δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο. Παρόλαυτά είναι σαφώς ένα δείγμα του ότι στο Χόλυγουντ το έξυπνο και καλό σενάριο πάει πλέον στην τηλεόραση και όχι στον κινηματογράφο, και ότι το μέσο μπορεί να φτάσει άλλα επίπεδα αν υπάρχει ταλέντο και θέληση. Το φινάλε είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ μου σε σειρά, ταινία, οτιδήποτε. Και παραδόξως αρκετά αισιόδοξο με βασικό μήνυμα πως ό,τι κι αν συμβεί η ζωή πάντα συνεχίζεται και δεν πρέπει να 'κολλάμε' στις αναμνήσεις. Γιατί όπως και ψιθυρίζει ο (νεκρός) Nate στην αδερφή του στην τελευταία ατάκα της σειράς: "You can't take a picture of this. It's already gone". Για να σου πω την αλήθεια, αν όλοι πίστευαν πως είναι η καλύτερη δραματική σειρά, δε θα μου άρεσε εμένα :p :p Και αυτό (για να μη με περάσεις για ψώνιο) απλά επειδή όταν κάτι αρέσει στην πλειοψηφία σημαίνει (αν και όχι απαραίτητα) πως έχει αρκετά "κοινότυπα" στοιχεία, που κάνουν τους περισσοτέρους να ταυτίζονται με τους χαρακτήρες της σειράς. Στο Six Feet Under, από την άλλη με τους "larger than life" χαρακτήρες του, είναι λογικό κάτι τέτοιο να μην ισχύει. Διαφωνώ ωστόσο μαζί σου σε πολλά σημεία: Πρώτον, για μένα ίσχυε το ακριβώς αντίθετο. Βρήκα τους χαρακτήρες αρκετά "κλασσικούς" ως προς την συμπεριφορά τους, με την έννοια ότι η συμπεριφορά σχεδόν όλων των χαρακτήρων παρέμενα απελπιστικά ίδια σε όλες τις σεζόν (π.χ. είχα φτάσει στην 5η σεζόν να λέω, έλεος πια ρε Nate, πάρε το απόφαση και μην κάνεις άλλες μ....ς στη Brenda!). Δε νομίζω πως ξέφευγαν (πάντα μέσα στα όρια της έμφυτης υπερβολής της σειράς) ποτέ ιδιαίτερα από τους χαρακτήρες που μας συστήθηκαν στην 1η σεζόν, με εξαίρεση ίσως τη Brenda. Δεύτερον, ο θάνατος, η βία και το σεξ δε με ενόχλησαν. Τα έχω δει, τα έχω ξαναδεί και θα τα ξαναδώ. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ακόμα και οι σκηνές με τους νεκρούς ήταν... well...handled tastefully. Άλλωστε, δε νομίζω πως θα έβλεπε κανείς μια σειρά που έχει να κάνει με μια οικογένεια νεκροθάφτες, ελπίζοντας πως δε θα δει ποτέ νεκρό. Έλεος. Τρίτον, τα υπαρξιακά και η μηδενιστική συμπεριφορά μερικές φορές κουράζουν. Ι'll give you that. Από την άλλη, ακριβώς αυτό εμένα μου άρεσε περισσότερο στη σειρά, σε συνδυασμό με την δυσλειτουργική οικογένεια Fisher. Τέλος, αν και όλα όσα σου έχω πει μέχρι στιγμής ήταν υποκειμενικά θέματα, ακόμα και στο θέμα του χιούμορ, εγώ την έβρισκα απίστευτα καλή. Όσο για το φινάλε, τα έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Καλύτερο φινάλε δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Demis, το πακέτο φαντάζομαι δεν περιλαμβάνει μέσα τα Soundtracks και τα λοιπά, έτσι; Επίσης άλλη μια ερώτηση: τι παίζει με τα special features? Έχει; Λένε τίποτα; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 δεν έχει τα soundtrack όχι.. μόνο το R1 έχει soundtracks αυτό με το γρασίδι που έχω είναι το R2 German είμαι στο προτελευταίο επεισόδιο και θα σας πώ σύντομα για extras.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Ωραίος!! Περιμένω τα σχόλια σου για τα extras, για να πατήσω το zur kasse gehen Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 ΤΕΛΕΙΟ ending.. δώσανε σε όλους (και εμας) closure.. γιατί είδα ομοιότητες με το series finale του Charmed? Οι φωτος στον τοίχο.. να μας δείξουν πως καταλήγουν οι χαρακτήρες.. χμμμ τα extras της τελευταίας σεζόν είναι καταπληκτικά! είναι σαν να ξαναβλέπεις όλη την σειρά αλλά σε fast forward :) θα δεις.. :) τέλεια η Kathy Bates.. τέλεια η Rachel Griffiths που μοιάζει καταπληκτικά της Juliette Binoche... :love: :O Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Μόνο η τελευταία σεζόν έχει extras? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 δεν θυμάμαι ποιες.. 100% όμως η σεζόν που πεθαινει η γυναίκα του Nate έχει πολύ καλά extras και ένα μ@μ@το season promo video clip !! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 http://www.amazon.de/Feet-Under-Superbox-Staffeln-einer/dp/B000JGWCHY/ref=pd_bbs_sr_1/303-5558197-8795435?ie=UTF8&s=dvd&qid=1190476684&sr=8-1 τελικά έχει ελληνικούς υπότιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 μόνο η δεύτερη season έχει.. οι φωτος της Amazon είναι οι δικές μου :D Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 μόνο η δεύτερη season έχει.. οι φωτος της Amazon είναι οι δικές μου :D oh thank u vari antra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 παραγνωριστήκαμε.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 ΤΕΛΕΙΟ ending.. δώσανε σε όλους (και εμας) closure.. γιατί είδα ομοιότητες με το series finale του Charmed? Οι φωτος στον τοίχο.. να μας δείξουν πως καταλήγουν οι χαρακτήρες.. χμμμ τα extras της τελευταίας σεζόν είναι καταπληκτικά! είναι σαν να ξαναβλέπεις όλη την σειρά αλλά σε fast forward :) θα δεις.. :) τέλεια η Kathy Bates.. τέλεια η Rachel Griffiths που μοιάζει καταπληκτικά της Juliette Binoche... :love: :O αν και σίγουρα είναι σύμπτωση (εξάλλου είπαμε δεν υπάρχει παρθενογέννεση στη TV) αλλα και να μην ήταν... σίγουρα ο Alan Ball έχει καμια ανάγκη να αντιγράψει :p ασε που το SFU τελείωσε ένα χρόνο πιο πριν... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 In fact υπονοούσα ότι ο Brad Kern αντίγραψε και όχι το SFU λολ Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 In fact υπονοούσα ότι ο Brad Kern αντίγραψε και όχι το SFU λολ Ε προφανώς κάπως έτσι θα ήταν! ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Ε ναι βέβαια ! Αλλά υποθέτω είναι φυσικό όταν έχεις δει ένα τόσο υπέροχο φινάλε να επηρεαστείς από αυτό... (δεν έχω δει το φινάλε του Charmed- δεν ξέρω πόσο όμοια είναι) By the way, αν δεν έχει αναφερθεί, ο Michael C. Hall, ο David Fischer στη σειρά, τώρα πρωταγωνιστεί στην σειρά του Showtime "Dexter" σε ένα εντελώς διαφορετικό (αλλά ίσως εξίσου ίσως και πιο πολύ δύσκολο) ρόλο. Η ερμηνεία του είναι εξαιρετική. O Peter Krause, (Nate Fisher στη σειρά), παίζει στο miniseries του Sci-Fi "The Lost Room", το οποίο είναι σχετικά ενδιαφέρον (κρίνοντας από την απήχηση που είχε), αλλά προσωπικά ακόμα δεν κατόρθωσα να δω το πρώτο (διπλό) επεισόδιο ολόκληρο. Η εξαιρετική Rachel Griffiths (Brenda Chenowith στη σειρά), τώρα είναι μέλος του βασικού cast στο Brothers & Sisters (όπως αναφέρθηκε και στο σχετικό topic) και έχει κερδίσει και emmy το 2007 για την ερμηνεία της στη νέα σειρά. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Το Lost Room είναι καταπληκτικό το συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά προειδοποιώ ότι η σειρά κόπηκε ήδη στην 1η σεζόν. ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχει το λεγόμενο "closure" όσο αφορά την κόρη του αλλά για τα αντικείμενα που έχουν υπερφυσικές συνάμεις μας αφήνουν με την γλύκα.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί, αλλά ο Alan Ball, ο δημιουργός της σειράς, θα ξεκινήσει νέα sci-fi drama σειρά στο HBO με vampires, το True Blood. :drool::food: Πολλές λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα εκτός του ότι (όπως προανέφερα) θα βασίζονται στη σειρά βιβλίων μυστηρίου/επιστημονικής φαντασίας "The Southern Vampire Mysteries" της Charlaine Harris. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Anna Paquin, γνωστή από τη συμμετοχή της ως Rogue στην τριλογία των X-Men. U-turn για τον Alan Ball, λοιπόν, από το καθαρά δραματικό/κοινωνικό αριστούργημα that was Six Feet Under, σε ένα σχετικά αντίθετο είδος. Δε φοβάμαι, τίποτα. Αν μπορούμε να κρίνουμε τους δημιουργούς από προηγούμενες δουλειές τους, τότε ο Alan Ball έχει κερδίσει 1000% την εμπιστοσύνη μου. :up: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Μετά απο αιώνες είπα να γράψω στο myphone και μιας και βαριέμαι να ψάχνω για κατάλληλο thread γράφω εδώ τα σχόλια μου για το true blood. Μου άρεσε αρκετά οφείλω να πω. Μεγάλη αλλαγή για τον Alan Bale και με πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα δω και παρακάτω. Πολύ σίγουρα Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αρχισε κανονικα στην tv?? Εχω δει μονο το preair απο τον ιουλιο... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Μετά απο αιώνες είπα να γράψω στο myphone και μιας και βαριέμαι να ψάχνω για κατάλληλο thread γράφω εδώ τα σχόλια μου για το true blood. Μου άρεσε αρκετά οφείλω να πω. Μεγάλη αλλαγή για τον Alan Bale και με πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα δω και παρακάτω. Πολύ σίγουρα Look what the cat dragged in :p Πού είσαι χαμένος εσύ;; Βασικά, όντως το κανονικό επεισόδιο είχε (μικρές) διαφορές από το PreAir και είναι ακόμα καλύτερο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blintz Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Απίστευτο, το Σάββατο στις 6 το ξημέρωμα πέτυχα στο Σταρ το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του six feet under, που νομίζω δεν έχει ξαναμεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση. Μα είναι σοβαροί; Είχα συνηθίσει το θάψιμο τις μεταμεσονύκτιες ώρες αλλά αυτό πια… Σε ποιους απευθύνεται; Στους γέρους ή στα παιδιά; Ωστόσο στο πρόγραμμα από το επίσημο σάιτ του σταρ δεν υπάρχει πουθενά. Την ώρα που το είδα εγώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα έπαιζε Μπάτμαν!! Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ρε σεις η μανα τους δεν ειναι αυτη στο 5ο κυκλο του desperate housewives που μπαινει στην οικογενεια της Γκαμπι με το ετσι θελω? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Ναι αυτη ειναι! Για 2 με 3 επεισοδια επαιξε νομιζω...Μετα τη φωτια στο μαγαζι που επαιζαν οι μπαντες δεν την ξαναδαμε.Μπορει να επιστρεψει βεβαια.. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Μολις πριν λιγα λεπτα τελειωσα (επιτελους!) τη σειρα με αυτο το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Series Finale.Οτι καλυτερο εχω δει οχι μονο στη tv αλλα και στο κινηματογραφο. Οτι και να πει κανεις για τη σειρα ειναι λιγο.Λατρευω τη Frances Conroy,το υποκριτικο της ταλεντο,τον τροπο που "επαιζε",καθε σκηνη της στη σειρα,καθε ατακα της, ακομα και οταν δε μιλουσε ηταν μοναδικη! Οσο για το τελευταιο επεισοδιο ο τροπος που μας εδειξε οτι η ζωη συνεχιζεται no matter what και οτι τελικα το τελος ειναι αναποφευκτο για ολους την κανει ακομα πιο εξαιρετικη. p.s. Τοσο κλαμα δεν εχω ξαναριξει στη ζωη μου.:( Ελεος! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts