Jump to content

myphone ASK: Με ποια κριτήρια επιλέγετε το smartphone σας;

charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 163
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλή οθονη(φωτεινή, με σωστά χρώματα)->camera->αυτονομία->να μην είναι καρακλειδομενο και να έχει καποιο support απο devs ->κατασκευή και προφανώς τιμή

Στους 100 μόνο 4 ανέφεραν τον παράγοντα ακτινοβολία (sar) τη στιγμή που βλέπουμε τα χαμηλότερα σε ακτινοβολία κινητά να έχουν 5 φορές λιγότερη ακτινοβολία από αυτά που πλησιάζουν τη μέγιστη επιτρεπόμενη τιμή. Ενδιαφέρον..

Στους 100 μόνο 4 ανέφεραν τον παράγοντα ακτινοβολία (sar) τη στιγμή που βλέπουμε τα χαμηλότερα σε ακτινοβολία κινητά να έχουν 5 φορές λιγότερη ακτινοβολία από αυτά που πλησιάζουν τη μέγιστη επιτρεπόμενη τιμή. Ενδιαφέρον..

γιατί στους 100 τα 80 άτομα μιλάνε ελάχιστα στο τηλ (ετσι δεν τους νοιάζει ) αλλα 20 έχουν bluetooth......... άντε κάνα 2 άτομα έχουν άγνοια....

Η ακτινοβολία δεν είναι κάτι που φοβίζει τον κόσμο. Πιο πολύ κινείται στην σφαίρα του παραφυσικού και του αναπόδεικτου παρά σε απτά και πρακτικά αποτελέσματα. Είτε επειδή ο πολύς ο κόσμος δεν μιλάει 3000 λεπτά το μήνα, είτε επειδή χρησιμοποιεί Bloutooth, είτε επειδή ποτέ δεν είχε πρόβλημα με πολύ παλαιότερες και πιο ακτινοβόλες συσκευές.

Αν κάποιος μου πει ότι ναι, αλλά η ακτινοβολία αυτή είναι καρκινική, θα του απαντήσω δείχνοντας του αλλά 100 παραδείγματα υλικών ή άϋλων προϊόντων που επίσης μπορούν να κατηγορηθούν ως καρκινογόνα, και στα οποία η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου απλώς δεν τους ενδιαφέρει.

Ίσως γιατί προτιμούν να ζουν ως υγιείς και να πεθάνουν άρρωστοι, παρά να ζουν ως άρρωστοι για να πεθάνουν υγιής.

Edited by Hierophant

Μπαταρία, ευκολία χρήσης και όταν μιλάμε για Android lag Free εμπειρία. Με το G2 τα έχω πετύχει αυτά μέσα σε γενικές γραμμές

1. Τιμή (αποκλείεται οτιδήποτε πάνω από 150€ ακόμη και καφέ να κάνει)

2. Να υπάρχει υποστήριξη από την κοινότητα εδώ, να το έχουν πάρει ήδη κάποιοι να το έχουν δοκιμάσει να έχουν γράψει εντυπώσεις, αυτό για μένα είναι το πραγματικό... Antutu.

3. Να υπάρχει υποστήριξη σε multilingual rom, δεν με απασχολήσει αν δε κάνει Update στην τελευταία έκδοση του Android.

4. Επεξεργαστης

5. Ποιότητα κατασκευής.

5. Καμερα

6. Gps

7. Ηχος

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Εμφανιση

ποιοτητα κατασκευης

μνημη ραμ

υποστηριξη στο XDA

Να μην ειναι κινεζικο

προυποθεση οτι θα το κρατησω 2 ετη

Χαρακτηριστικα και τιμη, μέχρι στιγμής, πλέον θα Προτιμούσα και τα xiaomi

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμφανιση

ποιοτητα κατασκευης

μνημη ραμ

υποστηριξη στο XDA

Να μην ειναι κινεζικο

προυποθεση οτι θα το κρατησω 2 ετη

Εξαρταται πως οριζεις το κινεζικο, και το htc σου κατα τα αλλα κινεζικη εταιρεία ειναι

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Εγω συνηθως αγοραζω το τελευταιο iphone, και ειμαι ησυχος.

Αν ομως δεν φτανουν τα λεφτα για iphone αγοραζω το καλυτερο Lumia που μπορω να βρω στα λεφτα που διαθετω, και ειμαι και παλι ησυχος. (συνυθως αυτο με την καλυτερη καμερα) . Και μεταχειρισμενα αγοραζω δεν εχω προβλημα.

Android οχι πια , ειμαι καθαρος εδω και 2 χρονια.

iPhone 2g, 3g, 3gs, 4, 4s, 5, 5s, 6 - Samsung galaxy s3 - Note 2 - Lumia 800, 1020 κιτρινο - iPad mini retina, iPad 2 - Motorola Defy+

Η ακτινοβολία δεν είναι κάτι που φοβίζει τον κόσμο. Πιο πολύ κινείται στην σφαίρα του παραφυσικού και του αναπόδεικτου παρά σε απτά και πρακτικά αποτελέσματα. Είτε επειδή ο πολύς ο κόσμος δεν μιλάει 3000 λεπτά το μήνα, είτε επειδή χρησιμοποιεί Bloutooth, είτε επειδή ποτέ δεν είχε πρόβλημα με πολύ παλαιότερες και πιο ακτινοβόλες συσκευές.

Το κακό είναι ότι μπορεί να μην μιλάει αλλά να έχει μια κάρτα *data μόνημα ανοιχτή με πολλά gb σε μια dualsim συσκευή (όπως έχω και εγώ) ή να αφήνει μόνιμα τα data ανοιχτά. Έτσι το SAR είναι εξίσου σημαντικό στην παράμετρο BODY για αυτό και μετριέται ως head / body.

Και για αυτούς που νομίζουν το ότι το wifi είναι ακίνδυνο πλανώνται πλάνην οικτράν ιδιαίτερα που έχουν τα τηλέφωνα τους μόνημα στο wifi του σπιτιού ή του γραφείου και όταν του τηλεφωνούν και απαντούν τρώνε στο κεφάλι και την ακτινοβολία του κινητού και του wifi.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Το κακό είναι ότι μπορεί να μην μιλάει αλλά να έχει μια κάρτα *data μόνημα ανοιχτή με πολλά gb σε μια dualsim συσκευή (όπως έχω και εγώ) ή να αφήνει μόνιμα τα data ανοιχτά. Έτσι το SAR είναι εξίσου σημαντικό στην παράμετρο BODY για αυτό και μετριέται ως head / body.

Και για αυτούς που νομίζουν το ότι το wifi είναι ακίνδυνο πλανώνται πλάνην οικτράν ιδιαίτερα που έχουν τα τηλέφωνα τους μόνημα στο wifi του σπιτιού ή του γραφείου και όταν του τηλεφωνούν και απαντούν τρώνε στο κεφάλι και την ακτινοβολία του κινητού και του wifi.

μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύ του home wifi είναι...............1w......... (τα περισσότερα ούτε καν 0.32 με 0,50 w δεν είναι) (μιλάμε για acces points........) στο κινιτο είναι πολύ ποιο αδύναμη κεραία wifi (γύρο στα 0,1 - 0,2 w το ίδιο και του blueetooth πομποδέκτη)

Μια τέτοια ισχύ δεν αγγίζει καν άνθρωπο... από ήλιο τρώμε κατά πολύ παραπάνω (ακόμη και μέσα από τα φίλτρα της ατμόσφαιρας)

και όσο για το sar κινητών..... σινιθος αναγράφετε μέγιστη τιμή........ (δλδ να είσαι σε μεγάλη απόσταση από την κεραία και να εχεις σήμα ίσα ίσα μια γραμμή αναγκάζοντας την συσκευη να εκπέμπει σε μέγιστη δύναμη ώστε να διατηρήσει την επικοινωνία) σινιθος σπάνια είμαστε σε τέτοια κατάσταση..... ετσι και τιμές της em radiation είναι πολύ μικρότερες

και καθώς μιλάμε για μικροκύματα ορίστε και μια απάντηση (επισημη παγκόσμια)

Microwave exposure at low-power levels below the specific absorption rate set by government regulatory bodies is considered harmless non-ionizing radiation and has no effect on the human body. However, levels above the specific absorption rate set by the FCC are considered potentially harmful. ANSI standards for safe exposure levels to RF and microwave radiation are set to a SAR level of 4 W/kg, the threshold before hazardous biological effects occur due to energy absorption in the body.
Edited by egodemis

Να ναι δοκιμασμένο, δεν θα πάρω ποτέ κάτι που μόλις κυκλοφόρησε και Να έχει λογικευτεί η τιμή του.

Οθόνη πάνω από 5

Να μην είναι Κινέζικο

Καλή κάμερα

Να μην είναι iphone

Αγχολυτική εμπειρία χρήσης

Υψηλή ποιότητα κατασκευής και συναρμογή

Αποδοτικό hw/sw

Δυνατότητες παραμετροποίησης

Καλή υποστήριξη και service...εύκολη αγορά..Μην ψάχνουμε προσκλήσεις..Για αυτό κατέληξα στο oppo

Φιλικά Γιώργος

Βλέπω έχεις πειστεί φουλ στην προπαγάνδα της ακτινοβολίας. Παντού βλέπεις συμπτώματα...

Αν με πονέσει το κεφάλι μου πιο εύκολα θα πιστέψω στον μύθο της βασκανίας, παρά θα δω το κινητό μου ή το ρούτερ μου ή τον φούρνο μικροκυμάτων μου ή την τηλεόραση μου ως ηθικό αυτουργό της ζαλάδας μου.

To βασικο μου τηλεφωνο θελω να εχει ΠΑΝΤΑ τα εξης (με σειρα προταιρεοτητας):

1) Android (best OS)

2) Nα μπορω να ξεκλειδωσω και να κανω root ελευθερα για διαφορους λογους

3) Οσο πιο κοντα σε AOSP γινεται

4) Μπαταρια

Εχω το Oneplus, και θα το αλλαξω μονο αν βγει κατι ιδιο με dual sim + καλυτερη καμερα.

Για δευτερο τηλεφωνο, αλλαζω συνεχεια. Πριν ειχα ενα Coolpad με μια πολυ σταθερη 4.4 rom.

Τωρα εχω ενα Lumia 930.

Eιχα και iphone για δευτερο.

Καλα το ios, τουλαχιστον εχει εφαρμογες και αυτα τα λιγα που κανει, τα κανει αριστα.

Απορω ομως πραγματικα, ΠΟΙΟΣ εχει Windows Phone και το προτεινει.

Πραγματικα, ειναι απλα λιγο καλυτερα απο dumphones και καποια εχουν και καλη καμερα.

Τα Windows 10 αργουν, σιγουρα θα εχει βγει το Android 6 και το ios9 μεχρι τοτε.

Θα μεινουν για πολυ καιρο στο 2-3% και πολυ ειναι.

αν έπαιρνα τώρα κινητο θα έβλεπα τα παρακάτω:

1) Τιμή (max 150€)

2) Λειτουργικό (Android)

3) Μέγεθος οθόνης (4,7-5ιν)

4) Ανάλυση οθόνης (τουλάχιστον 1280 x 720)

5) Μπαταρία (να βγάζει 2 μέρες με παραπάνω από μέτρια χρήση)

6) Ram (2G)

7) Sar (κάτι με λιγότερο από 0,7 με 0,8 συμβιβάζομαι)

Και το βασικότερο να είναι κινέζικο

αν έπαιρνα τώρα κινητο θα έβλεπα τα παρακάτω:

1) Τιμή (max 150€)

2) Λειτουργικό (Android)

3) Μέγεθος οθόνης (4,7-5ιν)

4) Ανάλυση οθόνης (τουλάχιστον 1280 x 720)

5) Μπαταρία (να βγάζει 2 μέρες με παραπάνω από μέτρια χρήση)

6) Ram (2G)

7) Sar (κάτι με λιγότερο από 0,7 με 0,8 συμβιβάζομαι)

Και το βασικότερο να είναι κινέζικο

΄

Καλάα όχι και βασικότερο το να είναι από Κίνα. Υπάρχουν και άλλα κινητά με τιμια χαρακτηριστικα, μην τα βάζεις΄ολα στο ιδιο πακέτο.

μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύ του home wifi είναι...............1w......... (τα περισσότερα ούτε καν 0.32 με 0,50 w δεν είναι) (μιλάμε για acces points........) στο κινιτο είναι πολύ ποιο αδύναμη κεραία wifi (γύρο στα 0,1 - 0,2 w το ίδιο και του blueetooth πομποδέκτη)

Μια τέτοια ισχύ δεν αγγίζει καν άνθρωπο... από ήλιο τρώμε κατά πολύ παραπάνω (ακόμη και μέσα από τα φίλτρα της ατμόσφαιρας)

και όσο για το sar κινητών..... σινιθος αναγράφετε μέγιστη τιμή........ (δλδ να είσαι σε μεγάλη απόσταση από την κεραία και να εχεις σήμα ίσα ίσα μια γραμμή αναγκάζοντας την συσκευη να εκπέμπει σε μέγιστη δύναμη ώστε να διατηρήσει την επικοινωνία) σινιθος σπάνια είμαστε σε τέτοια κατάσταση..... ετσι και τιμές της em radiation είναι πολύ μικρότερες

και καθώς μιλάμε για μικροκύματα ορίστε και μια απάντηση (επισημη παγκόσμια)

Δεν διαφωνώ μαζί σου απλά έχω φίλο στον Δημόκριτος που είναι ειδικός επιστήμονας πάνω στον τομέα και ήταν χρόνια στο MIT καθηγητής και οι απόψεις του σε πειράματα αποδεικνύει ότι η μόνιμη έκθεση σε χαμηλή ακτινοβολία κάνει ζημιά και λειτουργεί αθρηστικά. Ακόμα πειραματοζωα είμαστε.

Όσο για την παγκόσμια άποψη που έγραψες από πίσω κρύβεται μια τεράστια βιομηχανία με δισεκατομμύρια κερδοι όπου μπορούν να ελέγχουν τα πάντα.

Κάνε μια μικρή αναζήτηση για να δεις πόσα θεωρούσαν αθώα σε κάθε επίπεδο και τώρα έχει αλλάξει τελείως η άποψη τους.