voliotisgr Δημοσιεύτηκε February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 17, 2015 (edited) KingZone N3 Plus Ανανεωμένη εκδοση του KingZone N3 πιστευω σε καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του! http://www.kingzone.cc/products_xq.aspx?Id=118 http://www.to2c.com/kingzone-n3-plus-2g-16g.html GENERAL Model KINGZONE N3 PLUS Dimensions 143.8X71.8X7.5mm Weight 139g OS Android 4.4 Kitkat OS Colour Black 、White MAINBOARD CPU MT6732A 1.5GHz QUAD-CORE 4G LTE 28 nanometer GPU MALi-T760 Internal Memory 16GB ROM storage , 2GB RAM SIM Standard-SIM & Micro-SIM Card slot microSD, up to 64 GB 3.5mm Jack Yes DISPLAY Size JDI HD 5.0 inch, 1280 x 720 pixels Type LTPS capacitive touchscreen, 16M colors Multitouch Yes ,5 points Protection Corning Gorilla Glass 3, Touch screen waterproof CAMERA Primary Drive IC:8.0MP LENS:13.0MP software 13.0MP, phase detection autofocus, LED flash, check quality Features Stack Multilayer CMOS(Exmor RS),Simultaneous HD video and image recording, geo-tagging, touch focus, face and smile detection, image stabilization, HDR Aperture F/2.0 Video Yes, 1080p@60fps, 720p@120fps, HDR, video stabilization, dual-video rec., check quality Secondary Yes,Drive IC:5.0MP LENS:8.0MP software 8.0MP, 1080p@30fps, dual video call NETWORK & INTERFACE Network mode Dual card three mode, LTE FDD +WCDMA+GSM Network Band GSM:850/900/1800/2100MHz WCDMA:850/900/1900/2100MHz LTE: FDD 800/1800/2100/2600MHz Standby Mode Dual SIM card Dual standby Speed Downlink 150 Mbps, Uplink 40Mbps GPRS Yes EDGE Yes WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Wifi-display Remove Mobile AP Yes Navigation GPS,A-GPS Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, EDR, LE Infrared port NO USB 5 PIN, USB On-the-go, USB Host OTG Yes,5 PIN Earphone interface 3.5MM FEATURES Fingerprint Identification PASSION U101,password function; secure communication; moving your Finger left or right 、down or up over the sensor to control the app windows function Yes,working with case Operating system Android 4.4 Kitkat OS Sensors Electronic compass、Hall IC、 Light sensor、Proximity sensor、Graximty sensor Breathing light Yes Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS Browser HTML5 Radio Yes,FM Radio AUDIO AND VIDEO SYSTEM Audio decoder YAMAHA HIFI YDA165 Sound System AAC BOX Sound Effect DTS Dolby Microphone Patch type double silicon microphone Video shoot RMVB、3GP、 MPEG-4、AVI Video playback 1080P Audio Codec AAC/AAC+/AMR/AWB/MP3/VORBIS/FLAC/APE/MIDI/ IMELODY/WAV Audio and video format mp3、mp4、3gp、ogg、amr、aac、flac、wav、midi Ring Type MIDI,MP3,AMR-NB,WAV,OGG,AAC Flash Player Support BATTERY capacity Li-Ion 2800 mAh battery Stand-by Up to 390 h Talk time Up to 21 h Music play Up to 67 h Standard Accessories Battery 2800 mAh x 1 PCS Charger 1A Headset 3.5mm Interface Data Cable 5 Pin OTG Cable 5 Pin User Manual ENGLISH Protective case 1 PCS Giftbox 162.5x151.5x36.5mm Edited February 17, 2015 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Πολύ καλό φαίνεται. Έχει και 2gb RAM. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. February 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Πολύ καλό φαίνεται. Έχει και 2gb RAM. Σκεφτομαι να το "χτυπησω" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πολύ καλό και σε άριστη τιμή. Έχει ακούσει κανένας αρνητικά σχόλια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πολύ καλό και σε άριστη τιμή. Έχει ακούσει κανένας αρνητικά σχόλια ? Πότε να προλάβουμε; Είναι πολύ φρέσκια η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Σε αυτή την τιμή, έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα ΟΧΙ πλαστικό αλλά aluminium magnesium alloy Gorilla Glass 3 supports glove touching and wet hand touching quad-core στα 1.5 GHz (MT6732A, στα 64-bit) 4G Dual SIM 2 GB ram Μπαταρία 2800 mAh αφαιρούμενη Είναι multilanguage και έχει μάλλον εγκατεστημένο το google play store (αυτό μπαίνει και αργότερα. Δεν είναι θέμα). Edited February 21, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twnhny Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σκέφτομαι να το δώσω παραγγελία σήμερα. Από που προτείνετε? Το εχει στο minideal στα 168Ε και στο to2c στα 141E. Νομίζω είναι χωρίς έξοδα αποστολής σωστά? Παράθεση Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω" Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Σκέφτομαι να το δώσω παραγγελία σήμερα. Από που προτείνετε? Το εχει στο minideal στα 168Ε και στο to2c στα 141E. Νομίζω είναι χωρίς έξοδα αποστολής σωστά? Everbuying Έχεις έκπτωση -12% και εάν κάνεις και χρήση των EB points τότε θα σου βγεί στα 122€, περίπου. Φυσικά χωρίς έξοδα αποστολής. Edited February 22, 2015 by mannolia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukethegrey Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Φίλε Twnhny, η φθηνότερη τιμή που έχω βρει το Kingzone N3 Plus (το οποίο χαλβαδιάζω κι εγώ ανελέητα τελευταία) είναι στο site http://www.dealsmachine.com, όπου κοστίζει 129,42 €, με δωρεάν έξοδα αποστολής φυσικά. Περιμένω κι εγώ να τελειώσουν οι γιορτές της Πρωτοχρονιάς τους (μια και το κινέζικο έτος διαφέρει από το δικό μας), γιατί απ'οτι κατάλαβα, ενδέχεται λόγω της αργίας τους να καθυστερήσει κατά τι παραπάνω η προώθηση των παραγγελιών που παίρνουν, γενικά οι Κινέζοι εννοώ, όχι μόνο το συγκεκριμένο site. Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iskariotis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Κι εγω το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο, αλλά δεν έχω καμιά εμπειρία από την Kingzone και είμαι λίγο διστακτικός. Θεωρείται αξιόπιστος κατασκευαστής? Είμαι στο παρά ένα για παραγγελία http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_141054.html Παρακάτω ενα video review στα Γαλλικά. Το πίσω καπάκι νομίζω πως είναι πλαστικό, επίσης στο 7:23 όπου εμφανίζονται τα στοιχεία της cpu στο type αναφέρει 32bit. Παράθεση George HUAWEI U8800 Pro MIUI-Gka_Miui Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Περιμενε να γυρισουν αυριο μεθαυριο απο τις διακοπες οι Κινεζοι μηπως και δωσει τρελο κουπονι το Gear.Μην παραγγελνετε τωρα που ειναι κλειστα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Κι εγω το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο, αλλά δεν έχω καμιά εμπειρία από την Kingzone και είμαι λίγο διστακτικός. Θεωρείται αξιόπιστος κατασκευαστής? Είμαι στο παρά ένα για παραγγελία http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_141054.html Παρακάτω ενα video review στα Γαλλικά. Το πίσω καπάκι νομίζω πως είναι πλαστικό, επίσης στο 7:23 όπου εμφανίζονται τα στοιχεία της cpu στο type αναφέρει 32bit. Εγώ έκανα παραγγελία πρώτα από gearbest αλλά μετά την ακύρωσα γιατί όταν τους ρώτησα γιατί στα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά από το site της μαμάς εταιρείας δεν με έπεισαν(2500mah μπαταρία , IPS οθόνη δεν γραφεί πουθενά για ηχεία yamaha) και πάει λέγοντας. Το παράγγειλα από 1949deal και έχει φύγει από κίνα 20.02.2015 με singapore post. Τώρα αναμένω ελπίζω μη μου βγει σαν την Φόλα το umi zero που αναγκάστηκα να το στείλω πίσω. Αν θες από Gearbest δοκίμασε το κουπόνι clearance και από 140 € το πάει στα 127 €. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιμενε να γυρισουν αυριο μεθαυριο απο τις διακοπες οι Κινεζοι μηπως και δωσει τρελο κουπονι το Gear.Μην παραγγελνετε τωρα που ειναι κλειστα. Αν θες από Gearbest δοκίμασε το κουπόνι clearance και από 140 € το πάει στα 127 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Κι εγω το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο, αλλά δεν έχω καμιά εμπειρία από την Kingzone και είμαι λίγο διστακτικός. Θεωρείται αξιόπιστος κατασκευαστής? Είμαι στο παρά ένα για παραγγελία http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_141054.html Παρακάτω ενα video review στα Γαλλικά. Το πίσω καπάκι νομίζω πως είναι πλαστικό, επίσης στο 7:23 όπου εμφανίζονται τα στοιχεία της cpu στο type αναφέρει 32bit. Είναι λίγο περίεργο, το είδα και εγώ. Απο πάνω όμως λέει MT6732 που είναι στα 64-bit. http://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt67321/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εγώ έκανα παραγγελία πρώτα από gearbest αλλά μετά την ακύρωσα γιατί όταν τους ρώτησα γιατί στα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά από το site της μαμάς εταιρείας δεν με έπεισαν(2500mah μπαταρία , IPS οθόνη δεν γραφεί πουθενά για ηχεία yamaha) και πάει λέγοντας. Το παράγγειλα από 1949deal και έχει φύγει από κίνα 20.02.2015 με singapore post. Τώρα αναμένω ελπίζω μη μου βγει σαν την Φόλα το umi zero που αναγκάστηκα να το στείλω πίσω. Αν θες από Gearbest δοκίμασε το κουπόνι clearance και από 140 € το πάει στα 127 €. Σ ευχαριστω για το κουπονι.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακυρωσες απο Gear που το θεωρω πολυ πιο αξιοπιστο και με πολυ καλυτερη,ελεω φορουμ,επικοινωνια.Το τι γραφει καθε σαιτ ειναι δικο του θεμα.Η συσκευη ειναι μια και τα χαρακτηριστικα ειναι συγκεκριμενα.Γραφει,δεν γραφει ενα σαιτ οτι εχει Yamaha ηχεια,αν οντως εχει η συσκευη θα σου ρθει με ηχεια Yamaha.Προσωπικα το τι γραφουν τα πιο αξιοπιστα καταστηματα πιστευω. Απο 1949 ποσο βγηκε? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Σ ευχαριστω για το κουπονι.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακυρωσες απο Gear που το θεωρω πολυ πιο αξιοπιστο και με πολυ καλυτερη,ελεω φορουμ,επικοινωνια.Το τι γραφει καθε σαιτ ειναι δικο του θεμα.Η συσκευη ειναι μια και τα χαρακτηριστικα ειναι συγκεκριμενα.Γραφει,δεν γραφει ενα σαιτ οτι εχει Yamaha ηχεια,αν οντως εχει η συσκευη θα σου ρθει με ηχεια Yamaha.Προσωπικα το τι γραφουν τα πιο αξιοπιστα καταστηματα πιστευω. Απο 1949 ποσο βγηκε? Το θέμα είναι ότι αυτό είναι μια βελτιωμένη εξέλιξη του kingzone n3 και αυτό είναι καλό γιατί όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα παράπονα και προβλήματα. Περιμένω και εγώ επιστρέψουν απο τις αργίες τους. Χειρότεροι και απο εμάς είναι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Βρε παιδια αφου ποιο κατω υπαρχει η εικονα που αναφερει και δειχνει για τα ηχεια Yamaha:) Τι λετε να εχει αλλη συσκευη το Gearbest π.χ κανενα κλωνο?:lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Βρε παιδια αφου ποιο κατω υπαρχει η εικονα που αναφερει και δειχνει για τα ηχεια Yamaha:) Τι λετε να εχει αλλη συσκευη το Gearbest π.χ κανενα κλωνο?:lol: Μιλάει για "yamaha hifi audio codex ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Σ ευχαριστω για το κουπονι.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακυρωσες απο Gear που το θεωρω πολυ πιο αξιοπιστο και με πολυ καλυτερη,ελεω φορουμ,επικοινωνια.Το τι γραφει καθε σαιτ ειναι δικο του θεμα.Η συσκευη ειναι μια και τα χαρακτηριστικα ειναι συγκεκριμενα.Γραφει,δεν γραφει ενα σαιτ οτι εχει Yamaha ηχεια,αν οντως εχει η συσκευη θα σου ρθει με ηχεια Yamaha.Προσωπικα το τι γραφουν τα πιο αξιοπιστα καταστηματα πιστευω. Απο 1949 ποσο βγηκε? Κοίτα όταν παρατήρησα τις διαφορές έστειλα email και τους έλεγα γιατί έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από την μαμά εταιρεία και αν είναι καμία replica να μου το ακυρώσουν. Τους τόνισα αν είναι το γνήσιο να μου το στείλουν κανονικά. Την άλλη μέρα είδα την παραγγελία μου ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ. Επειδή έχω παραγγείλει και από to2c το όποιο θεωρείται καλό & τα δύο τηλέφωνα που πήρα για φίλους βγήκαν προβληματικά. Προσωπικά τα Φόρουμ δεν μου λένε και πολλά. Η διαφορά ήταν γύρω στα 5 € η διαφορά. Τώρα από ότι βλέπω η τιμή πήρε την ανιούσα & ευτυχώς που παίρνει λίγο τα πάνω το Ευρώ για την ισοτιμία!!! Ένα καλό site για όλα τα κινητά που γράφει χαρακτηριστικά, τιμές και κουπόνια που βρήκα είναι το kimovil τσέκαρε το. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιλάει για "yamaha hifi audio codex ". Αυτές η φώτο που βλέπεις φιλαράκο μπήκανε μετά που ακύρωσα την παραγγελία. Μπήκανε πρόσφατα. Edited February 26, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αυτές η φώτο που βλέπεις φιλαράκο μπήκανε μετά που ακύρωσα την παραγγελία. Μπήκανε πρόσφατα. Φιλαράκο, αναφέρομαι στο επίσημο site. Διάβασέ το. http://www.kingzone.cc/products_cs.aspx?Id=118 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasso Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Σ ευχαριστω για το κουπονι.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακυρωσες απο Gear που το θεωρω πολυ πιο αξιοπιστο και με πολυ καλυτερη,ελεω φορουμ,επικοινωνια.Το τι γραφει καθε σαιτ ειναι δικο του θεμα.Η συσκευη ειναι μια και τα χαρακτηριστικα ειναι συγκεκριμενα.Γραφει,δεν γραφει ενα σαιτ οτι εχει Yamaha ηχεια,αν οντως εχει η συσκευη θα σου ρθει με ηχεια Yamaha.Προσωπικα το τι γραφουν τα πιο αξιοπιστα καταστηματα πιστευω. Απο 1949 ποσο βγηκε? Εγώ έκανα παραγγελία από Gearbest αλλά μετά από 13 ημέρες λόγω της πρωτοχρονιας τους, μου λένε οτι ο προμηθευτης τους δεν απαντά στα ε-μαιλς τους. Σκέφτομαι να το ακυρώσω εαν δεν βρεθεί σε απόθεμα σε 2 ημέρες. Τι λέτε; Από που να το παραγγείλω; Από το 1949deal ή το everybuing. Dealsmachine: Your subtotal is EUR129.42 everybuing: Your subtotal is EUR 128.31 1949deal: €133.43 Edited February 26, 2015 by kosmasso new Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εγώ έκανα παραγγελία από Gearbest αλλά μετά από 13 ημέρες λόγω της πρωτοχρονιας τους, μου λένε οτι ο προμηθευτης τους δεν απαντά στα ε-μαιλς τους. Σκέφτομαι να το ακυρώσω εαν δεν βρεθεί σε απόθεμα σε 2 ημέρες. Τι λέτε; Από που να το παραγγείλω; Από το 1949deal ή το everybuing. Dealsmachine: Your subtotal is EUR129.42 everybuing: Your subtotal is EUR 128.31 1949deal: €133.43 Θα έλεγα everybuing. Έχω στείλει μηνύματα σε διάφορα site, για να τσεκάρω διάφορα. Σήμερα πήρα απάντηση απο Alibaba. http://i.imgur.com/e0DBSa3.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Φιλαράκο, αναφέρομαι στο επίσημο site. Διάβασέ το. http://www.kingzone.cc/products_cs.aspx?Id=118 Το έχω διαβάσει πριν εσύ ακόμα το πάρεις πρέφα ότι έχει βγει αυτό το κινητό απλώς δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα για μπήκα στο χειρουργείο για μία επέμβαση.Ορίστε και το link για να δεις ότι δεν λέω ψέμματα δες την παράθεση μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400795&page=88 Τώρα που αναρρώνω είδα ότι ανοίξατε θέμα και είπα να πω και εγώ την εμπειρία μου και την γνώμη μου. Και αν διαβάσεις από την αρχή το ίδιο πράγμα λέμε και εγώ από το επίσημο site το είδα και παρατήρησα τις διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasso Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Θα έλεγα everybuing. Έχω στείλει μηνύματα σε διάφορα site, για να τσεκάρω διάφορα. Σήμερα πήρα απάντηση απο Alibaba. http://i.imgur.com/e0DBSa3.png Αν ακυρωσω την παραγγελια πριν το στείλουν έχω καποια ποινή στο Paypal? Θα μου επιστρέψουν όλα τα χρήματα στο λογαριασμό; Γιατί βλέπω οτι τώρα είναι φθηνοτερο από πριν 13 ημερες που το παρηγγειλα από άλλα μαγαζιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fioto Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 γεια σας επειδη και εγω σε αυτο κατεληξα... αν το εχει κανεις θα ηθελα ν μ πει την αποψη του.. και αν μπορείτε κανενα σιτε αξιόπιστο? σκευτομουν και το jiayu G4S ή καλυτερα το Kingzone n3 plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδια καλησπερα notification led εχει? δυνατο ηχο εχει? εχω το ντουτζε 550 και δεν με ενθουσιασε καθολου ο ηχως αλλα εχω ακουσει αλλα που χτυπανε τρελα Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts