Jump to content

KingZone N3 Plus

Κοινοποίηση

Recommended Posts

KingZone N3 Plus

Ανανεωμένη εκδοση του KingZone N3 πιστευω σε καλη τιμη

για τα χαρακτηριστικα του!

http://www.kingzone.cc/products_xq.aspx?Id=118

http://www.to2c.com/kingzone-n3-plus-2g-16g.html

GENERAL

Model KINGZONE N3 PLUS

Dimensions 143.8X71.8X7.5mm

Weight 139g

OS Android 4.4 Kitkat OS

Colour Black 、White

MAINBOARD

CPU MT6732A 1.5GHz QUAD-CORE 4G LTE 28 nanometer

GPU MALi-T760

Internal Memory 16GB ROM storage , 2GB RAM

SIM Standard-SIM & Micro-SIM

Card slot microSD, up to 64 GB

3.5mm Jack Yes

DISPLAY

Size JDI HD 5.0 inch, 1280 x 720 pixels

Type LTPS capacitive touchscreen, 16M colors

Multitouch Yes ,5 points

Protection Corning Gorilla Glass 3, Touch screen waterproof

CAMERA

Primary Drive IC:8.0MP LENS:13.0MP software 13.0MP, phase detection autofocus, LED flash, check quality

Features Stack Multilayer CMOS(Exmor RS),Simultaneous HD video and image recording, geo-tagging, touch focus, face and smile detection, image stabilization, HDR

Aperture F/2.0

Video Yes, 1080p@60fps, 720p@120fps, HDR, video stabilization, dual-video rec., check quality

Secondary Yes,Drive IC:5.0MP LENS:8.0MP software 8.0MP, 1080p@30fps, dual video call

NETWORK & INTERFACE

Network mode Dual card three mode, LTE FDD +WCDMA+GSM

Network Band GSM:850/900/1800/2100MHz

WCDMA:850/900/1900/2100MHz

LTE: FDD 800/1800/2100/2600MHz

Standby Mode Dual SIM card Dual standby

Speed Downlink 150 Mbps, Uplink 40Mbps

GPRS Yes

EDGE Yes

WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Wifi-display

Remove Mobile AP Yes

Navigation GPS,A-GPS

Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, EDR, LE

Infrared port NO

USB 5 PIN, USB On-the-go, USB Host

OTG Yes,5 PIN

Earphone interface 3.5MM

FEATURES

Fingerprint Identification PASSION U101,password function; secure communication; moving your Finger left or right 、down or up over the sensor to control the app

windows function Yes,working with case

Operating system Android 4.4 Kitkat OS

Sensors Electronic compass、Hall IC、 Light sensor、Proximity sensor、Graximty sensor

Breathing light Yes

Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS

Browser HTML5

Radio Yes,FM Radio

AUDIO AND VIDEO SYSTEM

Audio decoder YAMAHA HIFI YDA165

Sound System AAC BOX

Sound Effect DTS Dolby

Microphone Patch type double silicon microphone

Video shoot RMVB、3GP、 MPEG-4、AVI

Video playback 1080P

Audio Codec AAC/AAC+/AMR/AWB/MP3/VORBIS/FLAC/APE/MIDI/ IMELODY/WAV

Audio and video format mp3、mp4、3gp、ogg、amr、aac、flac、wav、midi

Ring Type MIDI,MP3,AMR-NB,WAV,OGG,AAC

Flash Player Support

BATTERY

capacity Li-Ion 2800 mAh battery

Stand-by Up to 390 h

Talk time Up to 21 h

Music play Up to 67 h

Standard Accessories

Battery 2800 mAh x 1 PCS

Charger 1A

Headset 3.5mm Interface

Data Cable 5 Pin

OTG Cable 5 Pin

User Manual ENGLISH

Protective case 1 PCS

Giftbox 162.5x151.5x36.5mm

images?q=tbn:ANd9GcSqe7KzKOCoJjFv0jcU41ZBJHpChu5BQqgJ6XnFeF4qEHiKodD4yg

Edited by voliotisgr

• Απαντήσεις 477
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Πολύ καλό και σε άριστη τιμή. Έχει ακούσει κανένας αρνητικά σχόλια ?

Πότε να προλάβουμε; Είναι πολύ φρέσκια η συσκευή.

Modpic.gif

Σε αυτή την τιμή, έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα

ΟΧΙ πλαστικό αλλά aluminium magnesium alloy

Gorilla Glass 3

supports glove touching and wet hand touching

quad-core στα 1.5 GHz (MT6732A, στα 64-bit)

4G

Dual SIM

2 GB ram

Μπαταρία 2800 mAh αφαιρούμενη

Είναι multilanguage και έχει μάλλον εγκατεστημένο το google play store (αυτό μπαίνει και αργότερα. Δεν είναι θέμα).

Edited by athanaso77

Σκέφτομαι να το δώσω παραγγελία σήμερα. Από που προτείνετε? Το εχει στο minideal στα 168Ε και στο to2c στα 141E. Νομίζω είναι χωρίς έξοδα αποστολής σωστά?

Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω"

Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!!

Σκέφτομαι να το δώσω παραγγελία σήμερα. Από που προτείνετε? Το εχει στο minideal στα 168Ε και στο to2c στα 141E. Νομίζω είναι χωρίς έξοδα αποστολής σωστά?

Everbuying

Έχεις έκπτωση -12% και εάν κάνεις και χρήση των EB points τότε θα σου βγεί στα 122€, περίπου.

Φυσικά χωρίς έξοδα αποστολής.

Edited by mannolia

Φίλε Twnhny, η φθηνότερη τιμή που έχω βρει το Kingzone N3 Plus (το οποίο χαλβαδιάζω κι εγώ ανελέητα τελευταία) είναι στο site http://www.dealsmachine.com, όπου κοστίζει 129,42 €, με δωρεάν έξοδα αποστολής φυσικά. Περιμένω κι εγώ να τελειώσουν οι γιορτές της Πρωτοχρονιάς τους (μια και το κινέζικο έτος διαφέρει από το δικό μας), γιατί απ'οτι κατάλαβα, ενδέχεται λόγω της αργίας τους να καθυστερήσει κατά τι παραπάνω η προώθηση των παραγγελιών που παίρνουν, γενικά οι Κινέζοι εννοώ, όχι μόνο το συγκεκριμένο site. Ελπίζω να βοήθησα!

Κι εγω το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο, αλλά δεν έχω καμιά εμπειρία από την Kingzone και είμαι λίγο διστακτικός. Θεωρείται αξιόπιστος κατασκευαστής? Είμαι στο παρά ένα για παραγγελία http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_141054.html

Παρακάτω ενα video review στα Γαλλικά.

Το πίσω καπάκι νομίζω πως είναι πλαστικό, επίσης στο 7:23 όπου εμφανίζονται τα στοιχεία της cpu στο type αναφέρει 32bit.

George

HUAWEI U8800 Pro

MIUI-Gka_Miui

Περιμενε να γυρισουν αυριο μεθαυριο απο τις διακοπες οι Κινεζοι μηπως και δωσει τρελο κουπονι το Gear.Μην παραγγελνετε τωρα που ειναι κλειστα.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Κι εγω το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο, αλλά δεν έχω καμιά εμπειρία από την Kingzone και είμαι λίγο διστακτικός. Θεωρείται αξιόπιστος κατασκευαστής? Είμαι στο παρά ένα για παραγγελία http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_141054.html

Το πίσω καπάκι νομίζω πως είναι πλαστικό, επίσης στο 7:23 όπου εμφανίζονται τα στοιχεία της cpu στο type αναφέρει 32bit.

Εγώ έκανα παραγγελία πρώτα από gearbest αλλά μετά την ακύρωσα γιατί όταν τους ρώτησα γιατί στα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά από το site της μαμάς εταιρείας δεν με έπεισαν(2500mah μπαταρία , IPS οθόνη δεν γραφεί πουθενά για ηχεία yamaha) και πάει λέγοντας.

Το παράγγειλα από 1949deal και έχει φύγει από κίνα 20.02.2015 με singapore post.

Τώρα αναμένω ελπίζω μη μου βγει σαν την Φόλα το umi zero που αναγκάστηκα να το στείλω πίσω.

Αν θες από Gearbest δοκίμασε το κουπόνι clearance και από 140 € το πάει στα 127 €.

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιμενε να γυρισουν αυριο μεθαυριο απο τις διακοπες οι Κινεζοι μηπως και δωσει τρελο κουπονι το Gear.Μην παραγγελνετε τωρα που ειναι κλειστα.

Αν θες από Gearbest δοκίμασε το κουπόνι clearance και από 140 € το πάει στα 127 €.

Είναι λίγο περίεργο, το είδα και εγώ.

Απο πάνω όμως λέει MT6732 που είναι στα 64-bit.

http://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt67321/

Εγώ έκανα παραγγελία πρώτα από gearbest αλλά μετά την ακύρωσα γιατί όταν τους ρώτησα γιατί στα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά από το site της μαμάς εταιρείας δεν με έπεισαν(2500mah μπαταρία , IPS οθόνη δεν γραφεί πουθενά για ηχεία yamaha) και πάει λέγοντας.

Το παράγγειλα από 1949deal και έχει φύγει από κίνα 20.02.2015 με singapore post.

Τώρα αναμένω ελπίζω μη μου βγει σαν την Φόλα το umi zero που αναγκάστηκα να το στείλω πίσω.

Σ ευχαριστω για το κουπονι.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακυρωσες απο Gear που το θεωρω πολυ πιο αξιοπιστο και με πολυ καλυτερη,ελεω φορουμ,επικοινωνια.Το τι γραφει καθε σαιτ ειναι δικο του θεμα.Η συσκευη ειναι μια και τα χαρακτηριστικα ειναι συγκεκριμενα.Γραφει,δεν γραφει ενα σαιτ οτι εχει Yamaha ηχεια,αν οντως εχει η συσκευη θα σου ρθει με ηχεια Yamaha.Προσωπικα το τι γραφουν τα πιο αξιοπιστα καταστηματα πιστευω.

Απο 1949 ποσο βγηκε?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Σ ευχαριστω για το κουπονι.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακυρωσες απο Gear που το θεωρω πολυ πιο αξιοπιστο και με πολυ καλυτερη,ελεω φορουμ,επικοινωνια.Το τι γραφει καθε σαιτ ειναι δικο του θεμα.Η συσκευη ειναι μια και τα χαρακτηριστικα ειναι συγκεκριμενα.Γραφει,δεν γραφει ενα σαιτ οτι εχει Yamaha ηχεια,αν οντως εχει η συσκευη θα σου ρθει με ηχεια Yamaha.Προσωπικα το τι γραφουν τα πιο αξιοπιστα καταστηματα πιστευω.

Απο 1949 ποσο βγηκε?

Το θέμα είναι ότι αυτό είναι μια βελτιωμένη εξέλιξη του kingzone n3 και αυτό είναι καλό γιατί όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα παράπονα και προβλήματα.

Περιμένω και εγώ επιστρέψουν απο τις αργίες τους. Χειρότεροι και απο εμάς είναι !!!

Βρε παιδια αφου ποιο κατω υπαρχει η εικονα που αναφερει και δειχνει για τα ηχεια Yamaha:)

Τι λετε να εχει αλλη συσκευη το Gearbest π.χ κανενα κλωνο?:lol:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Βρε παιδια αφου ποιο κατω υπαρχει η εικονα που αναφερει και δειχνει για τα ηχεια Yamaha:)

Τι λετε να εχει αλλη συσκευη το Gearbest π.χ κανενα κλωνο?:lol:

Μιλάει για "yamaha hifi audio codex ".

Απο 1949 ποσο βγηκε?

Κοίτα όταν παρατήρησα τις διαφορές έστειλα email και τους έλεγα γιατί έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από την μαμά εταιρεία και αν είναι καμία replica να μου το ακυρώσουν. Τους τόνισα αν είναι το γνήσιο να μου το στείλουν κανονικά.

Την άλλη μέρα είδα την παραγγελία μου ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ.

Επειδή έχω παραγγείλει και από to2c το όποιο θεωρείται καλό & τα δύο τηλέφωνα που πήρα για φίλους βγήκαν προβληματικά. Προσωπικά τα Φόρουμ δεν μου λένε και πολλά.

Η διαφορά ήταν γύρω στα 5 € η διαφορά. Τώρα από ότι βλέπω η τιμή πήρε την ανιούσα & ευτυχώς που παίρνει λίγο τα πάνω το Ευρώ για την ισοτιμία!!!

Ένα καλό site για όλα τα κινητά που γράφει χαρακτηριστικά, τιμές και κουπόνια που βρήκα είναι το kimovil τσέκαρε το.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιλάει για "yamaha hifi audio codex ".

Αυτές η φώτο που βλέπεις φιλαράκο μπήκανε μετά που ακύρωσα την παραγγελία.

Μπήκανε πρόσφατα.

Edited by athanaso77

Αυτές η φώτο που βλέπεις φιλαράκο μπήκανε μετά που ακύρωσα την παραγγελία.

Μπήκανε πρόσφατα.

Φιλαράκο, αναφέρομαι στο επίσημο site. Διάβασέ το.

http://www.kingzone.cc/products_cs.aspx?Id=118

Απο 1949 ποσο βγηκε?

Εγώ έκανα παραγγελία από Gearbest αλλά μετά από 13 ημέρες λόγω της πρωτοχρονιας τους, μου λένε οτι ο προμηθευτης τους δεν απαντά στα ε-μαιλς τους.

Σκέφτομαι να το ακυρώσω εαν δεν βρεθεί σε απόθεμα σε 2 ημέρες.

Τι λέτε;

Από που να το παραγγείλω; Από το 1949deal ή το everybuing.

Dealsmachine: Your subtotal is EUR129.42

everybuing: Your subtotal is EUR 128.31

1949deal: €133.43

Edited by kosmasso
new

Εγώ έκανα παραγγελία από Gearbest αλλά μετά από 13 ημέρες λόγω της πρωτοχρονιας τους, μου λένε οτι ο προμηθευτης τους δεν απαντά στα ε-μαιλς τους.

Σκέφτομαι να το ακυρώσω εαν δεν βρεθεί σε απόθεμα σε 2 ημέρες.

Τι λέτε;

Από που να το παραγγείλω; Από το 1949deal ή το everybuing.

Dealsmachine: Your subtotal is EUR129.42

everybuing: Your subtotal is EUR 128.31

1949deal: €133.43

Θα έλεγα everybuing.

Έχω στείλει μηνύματα σε διάφορα site, για να τσεκάρω διάφορα. Σήμερα πήρα απάντηση απο Alibaba.

http://i.imgur.com/e0DBSa3.png

Φιλαράκο, αναφέρομαι στο επίσημο site. Διάβασέ το.

http://www.kingzone.cc/products_cs.aspx?Id=118

Το έχω διαβάσει πριν εσύ ακόμα το πάρεις πρέφα ότι έχει βγει αυτό το κινητό απλώς δεν μπόρεσα να γράψω νωρίτερα για μπήκα

στο χειρουργείο για μία επέμβαση.Ορίστε και το link για να δεις ότι δεν λέω ψέμματα δες την παράθεση μου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400795&page=88

Τώρα που αναρρώνω είδα ότι ανοίξατε θέμα και είπα να πω και εγώ την εμπειρία μου και την γνώμη μου.

Και αν διαβάσεις από την αρχή το ίδιο πράγμα λέμε και εγώ από το επίσημο site το είδα και παρατήρησα τις διαφορές.

Θα έλεγα everybuing.

Έχω στείλει μηνύματα σε διάφορα site, για να τσεκάρω διάφορα. Σήμερα πήρα απάντηση απο Alibaba.

http://i.imgur.com/e0DBSa3.png

Αν ακυρωσω την παραγγελια πριν το στείλουν έχω καποια ποινή στο Paypal?

Θα μου επιστρέψουν όλα τα χρήματα στο λογαριασμό;

Γιατί βλέπω οτι τώρα είναι φθηνοτερο από πριν 13 ημερες που το παρηγγειλα από άλλα μαγαζιά...

γεια σας επειδη και εγω σε αυτο κατεληξα... αν το εχει κανεις θα ηθελα ν μ πει την αποψη του.. και αν μπορείτε κανενα σιτε αξιόπιστο?

σκευτομουν και το jiayu G4S ή καλυτερα το Kingzone n3 plus?

παιδια καλησπερα

notification led εχει?

δυνατο ηχο εχει?

εχω το ντουτζε 550 και δεν με ενθουσιασε καθολου ο ηχως αλλα εχω ακουσει αλλα που χτυπανε τρελα

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou