freddaras Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 παιδια ολα οκ με το xposed? σκεφτομαι να το βαλω μετα απο καιρο στο Note edge μου .. το ειχα πεταξει την τελευταια φορα γιατι διαβασα οτι ειχε θεματα με την μπαταρια .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 παιδια ολα οκ με το xposed? σκεφτομαι να το βαλω μετα απο καιρο στο Note edge μου .. το ειχα πεταξει την τελευταια φορα γιατι διαβασα οτι ειχε θεματα με την μπαταρια .. Αν εξαιρέσεις το ελάχιστο smoothness που θα σου κόψει λόγω Samsung ART όλα είναι οκ. Χρειάζεσαι όμως την unofficial έκδοση του @wanam για να προχωρήσεις η οποία είναι μόνο για Samsung συσκευές. Εννοείται πως παίρνεις backup πριν προχωρήσεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 μπορεί κάποιος να με θυμίσει ποιο module περναω για να παίζει το Youtube με κλειστή οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 μπορεί κάποιος να με θυμίσει ποιο module περναω για να παίζει το Youtube με κλειστή οθόνη? http://repo.xposed.info/module/com.pyler.youtubebackgroundplayback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 thnx mate ^ υπάρχει και δυνατότητα για Dowhnload? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 thnx mate ^ υπάρχει και δυνατότητα για Dowhnload? Η ψάχνεις από xposed.....YouTube Background Playback η από το repo (την ποιο πάνω διεύθυνση)..... Download... ...com.pyler.youtubebackgroundplayback_v166_16ed76.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 sorry δεν έγινα κατανοητός από δικό μου λάθος. εννοώ κατέβασμα βίντεο ή τραγουδιού όχι του Module Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 sorry δεν έγινα κατανοητός από δικό μου λάθος. εννοώ κατέβασμα βίντεο ή τραγουδιού όχι του Module κάποιο module για xposed δεν υπάρχει υπάρχουν αυτές οι τρεις επιλογές http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 (πολύ καλό....και κατέβασμα και παίζει στο Background ....) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αν εξαιρέσεις το ελάχιστο smoothness που θα σου κόψει λόγω Samsung ART όλα είναι οκ. Χρειάζεσαι όμως την unofficial έκδοση του @wanam για να προχωρήσεις η οποία είναι μόνο για Samsung συσκευές. Εννοείται πως παίρνεις backup πριν προχωρήσεις. καλησπερα! την εβαλα αλλα εχω θεματακια ! οταν παγωνω μια εφαρμογη με το greenfy πχ Messenger απο το facebook δεν μου ερχεται push notification οταν εχω κλειστη την οθονη παρολο που εχω τικαρει την εφαρμογη για να μου ερχονται ! ερχονται μονο οταν ανοιγω την οθονη! εχει κανεις παρομοιο προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Επιτέλους αναβάθμιση στο xposed για υποστήριξη marshmallow! Edit: με κάποια προβλήματα ακόμα βέβαια, όπως διαβάζω. Edited November 14, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καταρχάς καλησπέρα.Έχω UMI Zero συσκευή και προσπαθώ να κάνω install Xposed Framework , αλλά όταν πάω να το κάνω μου βάζει με κόκκινα γράμματα το error :"there seems to be known issue("Resources subclass") with your ROM. Installing xposed might not work or lead to severe problems.Click here for details about the issue".Να προχωρήσω;Ή υπάρχει κίνδυνος να γίνει καμιά στραβη; Δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω και στο θέμα της συσκευής , αν υπάρχει πρόβλημα σβήστε το . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Επιτέλους αναβάθμιση στο xposed για υποστήριξη marshmallow! Edit: με κάποια προβλήματα ακόμα βέβαια, όπως διαβάζω. Version 78 και δουλευει μια χαρα. Εδω η λιστα που ανανεωνεται συνεχεια με τα modules που δουλεουν. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αμάν ρε παιδιά, πότε προλάβατε και βρήκατε και περάσατε την 6.0; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καταρχάς καλησπέρα.Έχω UMI Zero συσκευή και προσπαθώ να κάνω install Xposed Framework , αλλά όταν πάω να το κάνω μου βάζει με κόκκινα γράμματα το error :"there seems to be known issue("Resources subclass") with your ROM. Installing xposed might not work or lead to severe problems.Click here for details about the issue".Να προχωρήσω;Ή υπάρχει κίνδυνος να γίνει καμιά στραβη; Δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω και στο θέμα της συσκευής , αν υπάρχει πρόβλημα σβήστε το . Ευχαριστώ Αν έχεις πρόσβαση στην εργοστασιακή ρομ της συσκευής και μπορείς να την επαναφέρεις αν χρειαστεί, τότε προχωρά. Ειδάλλως, καλύτερα μην το κανείς, γιατί ενδέχεται να πέσεις σε bootloop και να μην επανέρχεται με απλό factory reset. Μου έχει μπρικάρει ταμπλετ έτσι που σου λέω και δυστυχώς δεν υπήρχε η ρομ για επανεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Συνήθως κατά την εγκατάσταση αφήνει ένα ζιπ αρχείο για επαναφορά που το φλασάρεις από recovery. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 οσοι ειστε ρουτ και greenify το Messenger απο το facebook σας δουλευει κανονικα ? γιατι εγω πλεον εχω Notification μονο οταν ανοιγω την οθονη! skype hangout κτλ δουλευουν κανονικα ..! παγωνει δηλαδη η εφαρμογη και ανοιγει οταν εχω Notification ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Τελικά έχει πρόβλημα πλέον το greenify με το Facebook και το messenger... Κρίμα γιατί μέχρι τώρα όλα δούλευαν ρολόι.. Έπαιρνες notification και το κινητό ξύπνουσε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Udab Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδιά έχετε να προτείνετε κανένα module ; και 2ον μπορείτε να με βοηθήσετε στην ρύθμιση του XPrivacy ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Παιδιά έχετε να προτείνετε κανένα module ; και 2ον μπορείτε να με βοηθήσετε στην ρύθμιση του XPrivacy ; Το xprivacy είναι πολύ απλό, απλά πας ρυθμισεις και επιλέγεις ποια permissions θέλεις να δώσεις στις εφαρμογές. Όταν εγκαθιστας κάποια καινούργια εφαρμογή θα σου βγάζει παράθυρο όταν ζητήσει πρώτη φορά κάποιο permission. Επιλέγεις αν θα το δώσεις ή όχι και δεν ασχολεισε ξανά. Συνήθως όταν το παράθυρο είναι κόκκινο χρειάζεται να δώσεις προσοχη στο permission, με μαύρο χρώμα είναι συνηθισμένα permissions, συνήθως τα δινεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 1.gravitybox για προσθήκες-αλλαγές στο ui 2.minminguard για κοψιμο των διαφημισεων μεσα στις εφαρμογες 3.app settings για αλλαγή dpi κτλ ανα εφαρμογή 4.youtube background playback για αναπαραγωγή των βίντεο απο το youtube app και στο παρασκήνιο συν το xprivacy ειναι μερικά απο αυτά που έχω εγώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 το 2 που γραφεις, τι διαφορετικο κανει απ το adaway? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Kόβει τις διαφημισεις μεσα στις εφαρμογές που δεν μπορεί να κόψει το adaway και επιπλεον δεν αφήνει κενό χώρο στο σημείο που έπαιζε πριν η διαφήμιση.Περισσότερα εδώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μήπως θυμάται κάποιος ποιο mod κάνει τον browser της Samsung να ανοίγει τα νέα tabs στο παρασκήνιο; Στην έκδοση που έχει μια μαγειρεμένη rom του Note 8, όταν επιλέγεις άνοιγμα νέας καρτέλας εμφανίζεται αυτή. Δυστυχώς στην εν λόγω έκδοση έχουν αφαιρέσει την από τις ρυθμίσεις την επιλογή για άνοιγμα στο παρασκήνιο. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μήπως θυμάται κάποιος ποιο mod κάνει τον browser της Samsung να ανοίγει τα νέα tabs στο παρασκήνιο; Στην έκδοση που έχει μια μαγειρεμένη rom του Note 8, όταν επιλέγεις άνοιγμα νέας καρτέλας εμφανίζεται αυτή. Δυστυχώς στην εν λόγω έκδοση έχουν αφαιρέσει την από τις ρυθμίσεις την επιλογή για άνοιγμα στο παρασκήνιο. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο Wanam exposed. Δεν το έχω τώρα όμως για να στο επιβεβαιώσω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Όχι, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο wanam :( Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts