akilleas Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Είσαι παιχτουρα! Δουλεψε! Ευχαριστώ φίλε!!! Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Για κάνε μια επανεκκίνηση την συσκευή και ξαναμπές στο Play. Έχω την εντύπωση ότι θα στην ξαναβγάλει την αναβάθμιση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Για κάνε μια επανεκκίνηση την συσκευή και ξαναμπές στο Play. Έχω την εντύπωση ότι θα στην ξαναβγάλει την αναβάθμιση. Εδώ και κάμποσες εβδομάδες που το έχω κάνει μαζί με κάμποσες επανεκκινήσεις, δεν έχει κανένα πρόβλημα επανεμφάνισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Για κάνε μια επανεκκίνηση την συσκευή και ξαναμπές στο Play. Έχω την εντύπωση ότι θα στην ξαναβγάλει την αναβάθμιση. Μόλις έκανα reboot κ όχι δεν έβγαλε τίποτα στο store... Όλα οκ... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Λάθος δικό μου βιαστικό. Είδα titanium backup και νόμιζα ότι αφορούσε το detach from market που έχει. sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Μάγκες; Το έκανα εγκατάσταση και τώρα κολλάει στο boot στο λογότυπο της Σάμσουνγκ. :| Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Μάγκες; Το έκανα εγκατάσταση και τώρα κολλάει στο boot στο λογότυπο της Σάμσουνγκ. :| http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-lollipop-stuck-bootloop-t3055816 post #4 Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-lollipop-stuck-bootloop-t3055816 post #4 άνοιξα το terminal, έγραψα touch /data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/disabled και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. :| ΕΠίσης, έφτιαξα ένα φάκελο αλλά όχι αρχείο με αυτή τη διαδρομή, πάλι τίποτα. :| Μέχρι και το αρχείο κατέβασα που έχει, τίποτα. Πραγματικά, άρχισα λιγό μετά τις 22:00 και μετά από 5 ώρες ακριβώς κάνοντας τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, έγινε η δουλειά. Τώρα μετά από αυτό, πώς θα δοκιμάσω πάλι να βάλω το exposed; Για να τρέχω και να μη φθάνω; :ρ Edited July 25, 2016 by pakitis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 άνοιξα το terminal, έγραψα touch /data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/disabled και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. :| ΕΠίσης, έφτιαξα ένα φάκελο αλλά όχι αρχείο με αυτή τη διαδρομή, πάλι τίποτα. :| Μέχρι και το αρχείο κατέβασα που έχει, τίποτα. Πραγματικά, άρχισα λιγό μετά τις 22:00 και μετά από 5 ώρες ακριβώς κάνοντας τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, έγινε η δουλειά. Τώρα μετά από αυτό, πώς θα δοκιμάσω πάλι να βάλω το exposed; Για να τρέχω και να μη φθάνω; :ρ Ποια έκδοση ακριβώς έβαλες, σε ποιο κινητό, και με τι rom; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Ποια έκδοση ακριβώς έβαλες, σε ποιο κινητό, και με τι rom; Αν δεν κάνω λάθος, έβαλα το xposed-v86-sdk23-arm64 σε galaxy s6 rooted με official rom 6.0.1 Από XDA κι όλας. Έκανα εγκατάσταση το XposedInstaller_3.0-alpha4.apk, μετά έκανα επανεκκίνηση σε recovery mode με το TWRP κι από εκεί φλάσαρα το xposed-v86-sdk23-arm64 το οποίο λέει είναι για ΜΜ κινητά, αλλά εκεί που πας να το κατεβάσεις έχει 3! Δεν ξεκαθαρίζει ποιο από τα 3 όμως είναι το σωστό για το δικό σου κινητό. Εγώ ο εξυπνάκιας κατέβασα και τα 3, φλασάρω το πρώτο, δεν έκανα δουλειά, φλασάρω το 2ο που γράφω κι από πάνω το xposed-v86-sdk23-arm64 και μου έγραψε οκ. Έκανε επανεκκίνηση, διάβασα βέβαια ότι θα αργήσει στο μπουτ αλλά το άφησα μισή ώρα, αποκλείεται να θέλει παραπάνω. Και κόλλαγε στο μπουτάρισμα. Edit: Κατέβασα το droid hardware info και είδα ότι έχω arm64. Edit2: Λοιπόν, αφού πήρα φόρα, έκανα εγκατάσταση πάλι όπως περιγράφω παραπάνω. Αυτή τη φορά, έκανε επανεκκίνηση, έκανε κάτι ρυθμίσεις και μπήκε στο λειτουργικό. Ανοίγω το xposed installer να δω αν έγινε δουλειά και λέει το framework δεν είναι ενεργοποιημένο. Edit3: Καλά άμα κάνεις δουλειά με τη τσίμπλα στο μάτι. Απεγκατάσταση έκανα πριν κι όχι εγκατάσταση. Τώρα μόλις το ξανά έκανα εγκατάσταση. Αποτέλεσμα: κόλλησε. Δεν θέλει το xposed γμτ μου το κινητό μου. :( Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω; :| θα ρωτήσω και στο xda. Edit4: Τελικά κατέβασα ένα unofficial exposed κι έκανα δουλειά. http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3180960 Edited July 25, 2016 by pakitis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Δοκιμασε προηγουμενη εκδοση xposed - v85 - v84 για να δεις τι γινετε. Επισης δοκιμασε και προηγουμενη εκδοση xposed apk Edited July 25, 2016 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Αν κι έχει ενεργοποιηθεί το framework κανονικά, δεν ξέρω αν λειτουργει σωστά. Όταν πηγαίνω στα modules Μου βγάζει cannot write moduleslist και τέτοια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Παιδια θελω να βαλω xposed στο galaxy s4 i9505, την rom δεν την εχω πειραξει, όπως το αγορασα, απλως είμαι root. Κατεβασα το xposed installer. Τωρα θελω να βαλω xposed, εβαλα το twrp μεσω του odin, ανοιξα τον bootloader και δεν ξερω πως να κανω flash το framework του xposed. Το menu δεν μου λεει πουθενα recovery παρα recovery logs και κατι ασχετα. Δεν μου βγαινει το κλασικο menu του twrp που βλεπω στα tutorials. Καμια βοηθεια? Update from cache δεν ανοιγει, με πεταει στην ιδια σελιδα, sd δεν εχω. Να το βαλω μεσω adb? Edited October 4, 2016 by Allphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Σε ποιά έκδοση android είσαι? Είσαι σίγουρος ότι έχεις TWRP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Υπόψη , το XPOSED μπαίνει σε αρκετές συσκευές και χωρίς TWRP. Μέσω script και ενός αρχείου bin. Sent from my m1 note using Tapatalk Edited October 7, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εχω βαλει twrp, ωστόσο μονο μια φορα μπορεσα να το τρεξω, όταν το εκανα εγκατασταση μεσα από τον manager και πατησα reboot και run bootloader (κατι τετοιο). Από εκει και υστερα όταν το κανω χειροκίνητα με βαζει στον bootloader της συσκευης και όχι twrp. Εχω 5.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Εχω βαλει twrp, ωστόσο μονο μια φορα μπορεσα να το τρεξω, όταν το εκανα εγκατασταση μεσα από τον manager και πατησα reboot και run bootloader (κατι τετοιο). Από εκει και υστερα όταν το κανω χειροκίνητα με βαζει στον bootloader της συσκευης και όχι twrp. Εχω 5.0.1. Το TWRP είναι custom recovery, όχι bootloader. Είναι διαφορετικά πράγματα. Δες αν μπορείς να κάνεις reboot to recovery. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Σε βγάζει στην εργοστασιακή recovery, γιατί η TWRP φλασάρεται προσωρινά από τον manager, δεν την αντικαθιστά. Θα πρέπει λοιπόν κάθε φορά μέσω αυτού να κάνεις reboot ώστε να μπαίνεις στην TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Εχω custom rom phronesis στο note 3. Δημιουργει καμμα κομπλα/ασταθεια η να τ περασω στη συσκευη Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μπορεί να δημιουργήσει και κόμπλα και κοκομπλόκο... :D Στο λέει εξάλλου όταν πας να το περάσεις ότι αν δεν ξέρεις από brick κ.λ.π ΜΗΝ το εγκαταστήσεις. Πάρε nandroid πρώτα και μετά προχώρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Εχω nandroid το θεμα ειναι αφου μπει και καθως τρεχει, εχει conflicts με εσωτερικες λειτουργιες και αλλα, η ολα καλα Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Oτιδήποτε επεμβαίνει στο λειτουργικό σύστημα μπορεί να δημιουργήσει conflicts αυτά είναι αυτονόητα σε όσους "σκαλίζουν" Το root , το xposed , το jailbreak σε iphone κ.λ.π είναι πράγματα που πρέπει να ξέρεις γιατί θέλεις να τα κάνεις και να είσαι έτοιμος για το ρίσκο. Αφού έχεις nandroid όμως δοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Πριν μπω στη διαδικασια τι ειναι αυτο που πραγματικα θα με οφελησει Σε πρωτη φαση εχω δει ενα youtube adaway για xposed και ενα tweak Που απενεργοποιεις το εικονιδιο του airplane mode απο τη status bar. Δε ξερω αν αυτα ειναι αρκετα για να προχωρησει Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Πριν μπω στη διαδικασια τι ειναι αυτο που πραγματικα θα με οφελησει Σε πρωτη φαση εχω δει ενα youtube adaway για xposed και ενα tweak Που απενεργοποιεις το εικονιδιο του airplane mode απο τη status bar. Δε ξερω αν αυτα ειναι αρκετα για να προχωρησει Έχει πόσα πράγματα. Modules που μπλοκάρουν πιο πολλές διαφημίσεις και από το Adaway. Το Gravitybox από μόνο του έχει 100 πράγματα που αλλάζει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Kαλησπέρα και χρόνια πολλά , καλή χρονιά. Θα ήθελα ένα module που να αλλάξω τη διάταξη των πλήκτρων της navbar. Nα έρθει δεξιά το back δηλαδή. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο (δεν θέλω gravity) κ.λ.π Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Kαλησπέρα και χρόνια πολλά , καλή χρονιά. Θα ήθελα ένα module που να αλλάξω τη διάταξη των πλήκτρων της navbar. Nα έρθει δεξιά το back δηλαδή. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο (δεν θέλω gravity) κ.λ.π Ευχαριστώ Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά, νομιζω εδώ είσαι https://play.google.com/store/apps/details?id=de.theknut.xposedgelsettings&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dxposed+gel+settings&pcampaignid=APPU_1_jcxjWKKhEYrKgAaOtpKICg Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts