Jump to content

Xposed Framework στο Android

anastasiszn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι παιχτουρα! Δουλεψε! Ευχαριστώ φίλε!!!

Είσαι στο μυαλό και μαγικό.....

Για κάνε μια επανεκκίνηση την συσκευή και ξαναμπές στο Play.

Έχω την εντύπωση ότι θα στην ξαναβγάλει την αναβάθμιση.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ και κάμποσες εβδομάδες που το έχω κάνει μαζί με κάμποσες επανεκκινήσεις, δεν έχει κανένα πρόβλημα επανεμφάνισης...

Μόλις έκανα reboot κ όχι δεν έβγαλε τίποτα στο store... Όλα οκ...

Είσαι στο μυαλό και μαγικό.....

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Λάθος δικό μου βιαστικό.

Είδα titanium backup και νόμιζα ότι αφορούσε το detach from market που έχει.

sent from my Amstrad CPC6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• 4 weeks later...
Μάγκες; Το έκανα εγκατάσταση και τώρα κολλάει στο boot στο λογότυπο της Σάμσουνγκ. :|
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάγκες; Το έκανα εγκατάσταση και τώρα κολλάει στο boot στο λογότυπο της Σάμσουνγκ. :|

http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-lollipop-stuck-bootloop-t3055816 post #4

Θάνος :)

άνοιξα το terminal, έγραψα touch /data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/disabled και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. :| ΕΠίσης, έφτιαξα ένα φάκελο αλλά όχι αρχείο με αυτή τη διαδρομή, πάλι τίποτα. :| Μέχρι και το αρχείο κατέβασα που έχει, τίποτα.

Πραγματικά, άρχισα λιγό μετά τις 22:00 και μετά από 5 ώρες ακριβώς κάνοντας τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, έγινε η δουλειά. Τώρα μετά από αυτό, πώς θα δοκιμάσω πάλι να βάλω το exposed; Για να τρέχω και να μη φθάνω; :ρ

Edited by pakitis
[sIGPIC][/sIGPIC]

άνοιξα το terminal, έγραψα touch /data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/disabled και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. :| ΕΠίσης, έφτιαξα ένα φάκελο αλλά όχι αρχείο με αυτή τη διαδρομή, πάλι τίποτα. :| Μέχρι και το αρχείο κατέβασα που έχει, τίποτα.

Πραγματικά, άρχισα λιγό μετά τις 22:00 και μετά από 5 ώρες ακριβώς κάνοντας τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, έγινε η δουλειά. Τώρα μετά από αυτό, πώς θα δοκιμάσω πάλι να βάλω το exposed; Για να τρέχω και να μη φθάνω; :ρ

Ποια έκδοση ακριβώς έβαλες, σε ποιο κινητό, και με τι rom;

Θάνος :)

Ποια έκδοση ακριβώς έβαλες, σε ποιο κινητό, και με τι rom;

Αν δεν κάνω λάθος, έβαλα το xposed-v86-sdk23-arm64 σε galaxy s6 rooted με official rom 6.0.1

Από XDA κι όλας. Έκανα εγκατάσταση το XposedInstaller_3.0-alpha4.apk, μετά έκανα επανεκκίνηση σε recovery mode με το TWRP κι από εκεί φλάσαρα το xposed-v86-sdk23-arm64 το οποίο λέει είναι για ΜΜ κινητά, αλλά εκεί που πας να το κατεβάσεις έχει 3! Δεν ξεκαθαρίζει ποιο από τα 3 όμως είναι το σωστό για το δικό σου κινητό. Εγώ ο εξυπνάκιας κατέβασα και τα 3, φλασάρω το πρώτο, δεν έκανα δουλειά, φλασάρω το 2ο που γράφω κι από πάνω το xposed-v86-sdk23-arm64 και μου έγραψε οκ. Έκανε επανεκκίνηση, διάβασα βέβαια ότι θα αργήσει στο μπουτ αλλά το άφησα μισή ώρα, αποκλείεται να θέλει παραπάνω. Και κόλλαγε στο μπουτάρισμα.

Edit: Κατέβασα το droid hardware info και είδα ότι έχω arm64.

Edit2: Λοιπόν, αφού πήρα φόρα, έκανα εγκατάσταση πάλι όπως περιγράφω παραπάνω. Αυτή τη φορά, έκανε επανεκκίνηση, έκανε κάτι ρυθμίσεις και μπήκε στο λειτουργικό. Ανοίγω το xposed installer να δω αν έγινε δουλειά και λέει το framework δεν είναι ενεργοποιημένο.

Edit3: Καλά άμα κάνεις δουλειά με τη τσίμπλα στο μάτι. Απεγκατάσταση έκανα πριν κι όχι εγκατάσταση. Τώρα μόλις το ξανά έκανα εγκατάσταση. Αποτέλεσμα: κόλλησε. Δεν θέλει το xposed γμτ μου το κινητό μου. :(

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω; :| θα ρωτήσω και στο xda.

Edit4: Τελικά κατέβασα ένα unofficial exposed κι έκανα δουλειά. http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3180960

Edited by pakitis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασε προηγουμενη εκδοση xposed - v85 - v84 για να δεις τι γινετε.

Επισης δοκιμασε και προηγουμενη εκδοση xposed apk

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν κι έχει ενεργοποιηθεί το framework κανονικά, δεν ξέρω αν λειτουργει σωστά. Όταν πηγαίνω στα modules Μου βγάζει cannot write moduleslist και τέτοια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Παιδια θελω να βαλω xposed στο galaxy s4 i9505, την rom δεν την εχω πειραξει, όπως το αγορασα, απλως είμαι root. Κατεβασα το xposed installer. Τωρα θελω να βαλω xposed, εβαλα το twrp μεσω του odin, ανοιξα τον bootloader και δεν ξερω πως να κανω flash το framework του xposed. Το menu δεν μου λεει πουθενα recovery παρα recovery logs και κατι ασχετα. Δεν μου βγαινει το κλασικο menu του twrp που βλεπω στα tutorials. Καμια βοηθεια? Update from cache δεν ανοιγει, με πεταει στην ιδια σελιδα, sd δεν εχω. Να το βαλω μεσω adb? Edited by Allphone

Υπόψη , το XPOSED μπαίνει σε αρκετές συσκευές και χωρίς TWRP.

Μέσω script και ενός αρχείου bin.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχω βαλει twrp, ωστόσο μονο μια φορα μπορεσα να το τρεξω, όταν το εκανα εγκατασταση μεσα από τον manager και πατησα reboot και run bootloader (κατι τετοιο). Από εκει και υστερα όταν το κανω χειροκίνητα με βαζει στον bootloader της συσκευης και όχι twrp. Εχω 5.0.1.

Εχω βαλει twrp, ωστόσο μονο μια φορα μπορεσα να το τρεξω, όταν το εκανα εγκατασταση μεσα από τον manager και πατησα reboot και run bootloader (κατι τετοιο). Από εκει και υστερα όταν το κανω χειροκίνητα με βαζει στον bootloader της συσκευης και όχι twrp. Εχω 5.0.1.

Το TWRP είναι custom recovery, όχι bootloader. Είναι διαφορετικά πράγματα.

Δες αν μπορείς να κάνεις reboot to recovery.

Amazon Fire stick 4k max

Σε βγάζει στην εργοστασιακή recovery, γιατί η TWRP φλασάρεται προσωρινά από τον manager, δεν την αντικαθιστά. Θα πρέπει λοιπόν κάθε φορά μέσω αυτού να κάνεις reboot ώστε να μπαίνεις στην TWRP.

• 1 month later...
Εχω custom rom phronesis στο note 3. Δημιουργει καμμα κομπλα/ασταθεια η να τ περασω στη συσκευη

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Μπορεί να δημιουργήσει και κόμπλα και κοκομπλόκο... :D

Στο λέει εξάλλου όταν πας να το περάσεις ότι αν δεν ξέρεις από brick κ.λ.π ΜΗΝ το εγκαταστήσεις.

Πάρε nandroid πρώτα και μετά προχώρα;)

Εχω nandroid το θεμα ειναι αφου μπει και καθως τρεχει, εχει conflicts με εσωτερικες λειτουργιες και αλλα, η ολα καλα

Oτιδήποτε επεμβαίνει στο λειτουργικό σύστημα μπορεί να δημιουργήσει conflicts αυτά είναι αυτονόητα σε όσους "σκαλίζουν"

Το root , το xposed , το jailbreak σε iphone κ.λ.π είναι πράγματα που πρέπει να ξέρεις γιατί θέλεις να τα κάνεις και να είσαι έτοιμος για το ρίσκο.

Αφού έχεις nandroid όμως δοκίμασε...

Πριν μπω στη διαδικασια τι ειναι αυτο που πραγματικα θα με οφελησει

Σε πρωτη φαση εχω δει ενα youtube adaway για xposed και ενα tweak Που απενεργοποιεις το εικονιδιο του airplane mode απο τη status bar. Δε ξερω αν αυτα ειναι αρκετα για να προχωρησει

Πριν μπω στη διαδικασια τι ειναι αυτο που πραγματικα θα με οφελησει

Σε πρωτη φαση εχω δει ενα youtube adaway για xposed και ενα tweak Που απενεργοποιεις το εικονιδιο του airplane mode απο τη status bar. Δε ξερω αν αυτα ειναι αρκετα για να προχωρησει

Έχει πόσα πράγματα.

Modules που μπλοκάρουν πιο πολλές διαφημίσεις και από το Adaway.

Το Gravitybox από μόνο του έχει 100 πράγματα που αλλάζει.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά , καλή χρονιά.

Θα ήθελα ένα module που να αλλάξω τη διάταξη των πλήκτρων της navbar.

Nα έρθει δεξιά το back δηλαδή.

Μόνο αυτό και τίποτα άλλο (δεν θέλω gravity) κ.λ.π

Ευχαριστώ

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά , καλή χρονιά.

Θα ήθελα ένα module που να αλλάξω τη διάταξη των πλήκτρων της navbar.

Nα έρθει δεξιά το back δηλαδή.

Μόνο αυτό και τίποτα άλλο (δεν θέλω gravity) κ.λ.π

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά, νομιζω εδώ είσαι https://play.google.com/store/apps/details?id=de.theknut.xposedgelsettings&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dxposed+gel+settings&pcampaignid=APPU_1_jcxjWKKhEYrKgAaOtpKICg

Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png