Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:fool:

Η γιαγιάκα είναι ταλεντάρα!!!Η αγαπημένη μας Σάμι,που όλο λέμε ότι πάει χάθηκε από τα δρώμενα, κι όλο κάτι αρπαχτές σε διαφημίσεις κάνει...Αυτή τη φορά με πρωταγωνιστικό ρόλο!!!

Mήπως την έχει δει κανείς σε άλλη διαφήμιση ή ταινία????????????

Η πιο σπαστκή διαφήμιση για μένα αυτό τον καιρό είναι η διαφήμιση του Κωτσόβολου "το κοπίδι έσπασε,το πριόνι λύγισε¨και εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα

Η πιο σπαστκή διαφήμιση για μένα αυτό τον καιρό είναι η διαφήμιση του Κωτσόβολου "το κοπίδι έσπασε,το πριόνι λύγισε¨και εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα

+1 :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελεος το διαφημιστικο σποτακι για το νεο δελτιο ειδησεων του αλφα

η Σταη και η Ζαχαρεα,περπατουν λες και πανε στον πολεμο,κοιτουν την καμερα με απειλητικες διαθεσεις,κι εγω σκετομαι...παλι σφαγη στα δελτια;;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Για κοιτάξτε...μια εικόνα=1000 λέξεις

http://img126.imageshack.us/my.php?image=dsc00218ii4.jpg

Αυτό λες εσύ; Εδώ δείχνει τον τυπά να δοκιμάζει το ConneX 1Mbit και να μη μπορεί να αρθρώσει λέξη από την ταχύτητα... Ένα γραμματάκι σε μάρανε; :lol::p:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό λες εσύ; Εδώ δείχνει τον τυπά να δοκιμάζει το ConneX 1Mbit και να μη μπορεί να αρθρώσει λέξη από την ταχύτητα... Ένα γραμματάκι σε μάρανε; :lol::p:lol:

και σιγα την ταχυτητα..1Mbit..αυτη η διαφημιση sucks!!:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου τη σπανε αγρια οι διαφημησεις του connx...:down:

τα νευρα μου!!:angry:

ο μ*****ας που υποτιθεται οτι ειναι ο πρωταγωνιστης :whip: πρεπει να φαει πολυ ξυλο :vava:για να ερθει στα ισα του!

ΠΕΤΣΑΚΑ! (ουφ ...ξαλαφρωσα)

Ειδικα αυτη που ειναι ο μαπας στον καναπε και βαζει το ποδι του στα μουτρα του αλλου λες και παιζουν καρατε με στελνει για τακουνια!:shock:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο του Jumbo που λέει κάτι του στυλ "μπαμπα μου ξεκόλα στα jumbo δεν χρειάζεσαι να έχεις πορτοφόλα"..

Γκρρρ..κάθε φορά που την ακούω με πιάνουν τα νεύρα μου...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο του Jumbo που λέει κάτι του στυλ "μπαμπα μου ξεκόλα στα jumbo δεν χρειάζεσαι να έχεις πορτοφόλα"..

Όλες οι διαφημίσεις του Jumbo έχουν τα χάλια τους. Γιατί αυτή να αποτελεί εξαίρεση σε μια τόσο προσεκτικά χτισμένη κακή πορεία; :lol:

ΠΕΤΣΑΚΑ! (ουφ ...ξαλαφρωσα)

Κρητικά είναι αυτά ή λάθος θυμάμαι; :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Οι καινούργιες του jumbo.

Jumbo-φι jumbo-λα jumbo-κι, και άλλα τέτοια κρύα...

Όλες οι διαφημίσεις του Jumbo έχουν τα χάλια τους. Γιατί αυτή να αποτελεί εξαίρεση σε μια τόσο προσεκτικά χτισμένη κακή πορεία; :lol:

+1000!

Άλλη διαφήμιση που μου τη σπάει είναι αυτή του ΟΤΕ με το τραγούδι του Χατζηγιάννη. Δεν έχει τίποτα εκτός από αυτό.

Κάθε φορά που τη βλέπω, μου έρχεται να τραγουδήσω στο τέλος "...πιο αργά απ' ό,τι περιμένεις· πΟΤΕ - πΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ".

Που μπορούμε να βρούμε τις διαφημίσεις του Jumbo? Δεν έχω καταφέρει να τις συγκεντρώσω όλες γμτ :(
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Που μπορούμε να βρούμε τις διαφημίσεις του Jumbo? Δεν έχω καταφέρει να τις συγκεντρώσω όλες γμτ :(

/Μαζόχας mode on

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το Jumbo χθες κάηκε ξέρει κανείς από εδώ μέσα τίποτα; :p:p:lol:

Ποιο jumbo καικε; Με τοσες καταρες που εχουν ακουσει, φυσιολογικο το βρισκω!!

Το Jumbo χθες κάηκε ξέρει κανείς από εδώ μέσα τίποτα; :p:p:lol:

No; it wasn't me, it wasn't me!:scared:

:lol:

Είναι και μπόλικα γμτ..Ποιο από όλα κάηκε?!?Εγώ πάντως έχω άλλοθι....χμμ κάτι έκανα σίγουρα..θα το θυμηθώ

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Στο ραδιόφωνο το άκουσα για ένα στον Κολωνό.

KCB

Εμένα δεν μ' αρέσουν οι διαφημίσεις αγορών που βάζει τα ξημερώματα. :dizzy:

Αν πρόκειται για συσκευή καθαρισμού, για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητα της χρησιμοποιούν ένα σπίτι μες στη βρώμα (αν κάποιος ζει σε τέτοιο σπίτι τότε δεν γνωρίζει την έννοια καθαριότητα, αν πάλι κάποιος γνωρίζει αυτήν την έννοια τότε δεν ζει σε τέτοιο σπίτι!) λες και οι υποψήφιοι αγοραστές της συσκευής έχουν σπίτι σε αυτά τα χάλια!!! :vava:

Άλλη αναφορά είναι πχ. σ' ένα προιόν για να δείξουν πόσο αποτελεσματικό είναι, είπαν πως θα το δοκιμάσουν σε ένα διάσημο πολυτελές ρεστωράν. Μπαίνουν μέσα, χαιρετάνε τον μάγειρα, και βάζουν μπρος. Είδα κάτι πάγκους κοπής που ήταν υπεραρκετοί για να τους κλείσει η υγειονομική, είδα κάτι τηγάνια μες στη μαυρίλα, κάτι τοίχους κατακίτρινους από δεν ξέρω κι εγώ τι, κτλ! :eek:

Άλλη μια αναφορά, στα όργανα γυμναστικής. :blink: Δείχνει διάφορες αδύνατες να τα χρησιμοποιούν και να ρουφάνε τόσο τη κοιλιά τους που νομίζεις ότι βλέπεις οστεοφυλάκιο! :wacko: Ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δείχνουν φωτογραφίες του πριν και του μετά κάποιων υπέρβαρων, και μα το Θεό δεν βλέπω καμία διαφορά! :what:

Επίσης σε ένα προιόν σιδερώματος, η παρουσιάστρια άπλωνε ωραία ένα ένα κάθε ρούχο, το σιδέρωνε για να δείξει την αποτελεσματικότητα του προιόντος, και ύστερα το έπιανε στα χέρια της σαν πατσαβούρι, το μετέτρεπε σε μπάλα, και το πέταγε στο πλάι της σε ένα καλάθι! (Ούτε τρίποντα να έβαζε η γυναίκα). :lol:

Έτσι εξηγείται η ώρα προβολής των διαφημίσεων, που ο τηλεθεατής λόγω νύστας να μη βλέπει τα κακώς κείμενα :zzz:

Υπάρχουν κι άλλες πολλές αλλά ήδη το μήνυμα μου έγινε τεράστιο οπότε έγραψα αρκετά προς το παρόν :p :lol:

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Αυτή που δείχνει μια πανσέληνο και ρωτάει αν "βλέπουμε φάση" (ή κάτι παρόμοιο) μου φαίνεται το λιγότερο άκυρη και ηλίθια.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.