panosz75 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Πω ρε παίχτη, τι σόι άνθρωπος πρέπει να είναι για να παίξεις σε διαφήμιση των τζάμπο... :knife: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Πω ρε παίχτη, τι σόι άνθρωπος πρέπει να είναι για να παίξεις σε διαφήμιση των τζάμπο... :knife: Ανεργος ηθοποιος,απελπισμενος και αφραγκος:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Η απλά να έχασες κάποιο στοίχημα, να χρωστάς κάπου, να απειλείται η ζωή σου, και λοιπά :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ανεργος ηθοποιος,απελπισμενος και αφραγκος:lol: Η απλά να έχασες κάποιο στοίχημα, να χρωστάς κάπου, να απειλείται η ζωή σου, και λοιπά :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παίζει και το ενδεχόμενο να σου αρέσει η αισθητική όλων αυτών των διαφημίσεων και να ήταν το όνειρό σου να παίξεις σε μία ! :lol: (Τι όχι;;; :rolleyes: ) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 H καινουρια των ζυμαρικων μελισσα με την καβογιαννη στον ρολο της κλασσικης ελληνιδας μανας που παει να επισκευτει τον γιοκα της που σπουδαζει στο εξωτερικο ειναι ο ορισμος του cringe.Ιδιως εκει που παει στον κρεοπωλη και του λεει "μοσχαρι,μπουτ!μπουτ!":ρ:X Επισεις,γενικα εχει καταντησει αηδια να παρουσιαζουν συνεχως στις διαφημισεις το στερεοτυπο του φοιτητη που δεν ξερει να βραζει ουτε αυγο,τρωει συνεχεια απ'εξω και περιμενει την μαμακα του να ερθει να του μαγειρεψει κανονικο φαγητο ή να το του στειλει στα πατροπαραδοτα ταπερ.Η συντριπτικη πλοιοψηφια των φοιτητων που σπουδαζουν μακρια απ'το σπιτι τους,μια ρημαδομακαροναδα ξερουν να την φτιαχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Πω ρε παίχτη, τι σόι άνθρωπος πρέπει να είναι για να παίξεις σε διαφήμιση των τζάμπο... :knife: 'Η απλά να έχεις ανάγκη από λεφτά. ;) Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή παιδιά. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 'Η απλά να έχεις ανάγκη από λεφτά. ;) Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή παιδιά. Η πιο hype ατάκα κατ' εμέ. Πολύ υπερτιμημένη φράση. Μπορώ να σου φέρω έτσι προχείρως 2-3 παραδείγματα "δουλειών" που σαφώς είναι ντροπή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 H καινουρια των ζυμαρικων μελισσα με την καβογιαννη στον ρολο της κλασσικης ελληνιδας μανας που παει να επισκευτει τον γιοκα της που σπουδαζει στο εξωτερικο ειναι ο ορισμος του cringe.Ιδιως εκει που παει στον κρεοπωλη και του λεει "μοσχαρι,μπουτ!μπουτ!":ρ:X Επισεις,γενικα εχει καταντησει αηδια να παρουσιαζουν συνεχως στις διαφημισεις το στερεοτυπο του φοιτητη που δεν ξερει να βραζει ουτε αυγο,τρωει συνεχεια απ'εξω και περιμενει την μαμακα του να ερθει να του μαγειρεψει κανονικο φαγητο ή να το του στειλει στα πατροπαραδοτα ταπερ.Η συντριπτικη πλοιοψηφια των φοιτητων που σπουδαζουν μακρια απ'το σπιτι τους,μια ρημαδομακαροναδα ξερουν να την φτιαχνουν. Είναι ραδιοφωνική ή τηλεοπτική η διαφήμιση αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Τηλεοπτικη https://www.youtube.com/watch?v=RgM7jx3OAy8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ποιός δεν αντέχει αυτή την εκνευριστική διαφήμιση τηλεμάρκετινγκ για το "έξυπνο τηγάνι" (αν δεν με απάταει η μνήμη μου); Παίζεται στο OPEN (και πιθανώς σε άλλους σταθμούς) και ευτυχώς η μητέρα μου το σίγησε. Κι ανρωτιέμαι πόσο ακόμα θα μας πασάρει αυτό το χαζοκούτι με αυτές τις "έξυπνες βλακείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ποιός δεν αντέχει αυτή την εκνευριστική διαφήμιση τηλεμάρκετινγκ για το "έξυπνο τηγάνι" (αν δεν με απάταει η μνήμη μου); Παίζεται στο OPEN (και πιθανώς σε άλλους σταθμούς) και ευτυχώς η μητέρα μου το σίγησε. Κι αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα μας πασάρει αυτό το χαζοκούτι με αυτές τις "έξυπνες βλακείες"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Γενικά όλες οι διαφημίσεις με τα "έξυπνα" προϊόντα είναι για τα μπάζα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSta Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Τζαμπο, πρωταθλητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Με αφορμή την κρίσιμη αυτή περίοδο, ποιά όλες τις πολιτικές διαφημίσεις θεωρείτε την πιο χειρότερη για σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Με αφορμή την κρίσιμη αυτή περίοδο, ποιά όλες τις πολιτικές διαφημίσεις θεωρείτε την πιο χειρότερη για σήμερα; Ολες γιατι πολυ απλα λενε ψεματα.Δεν θα επεκταθω περεταιρω σε συγκεκρειμενα κοματα γιατι οι πολιτικες συζητησεις απαγορευονται εδω μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Ολες γιατι πολυ απλα λενε ψεματα.Δεν θα επεκταθω περεταιρω σε συγκεκρειμενα κοματα γιατι οι πολιτικες συζητησεις απαγορευονται εδω μεσα. Έτσι ακριβώς φίλε. Για το τελευταίο υπάρχει στους βασικούς κανονισμούς αυτού του φόρουμ και οποιοδήποτε βεβαίως φόρουμ. ;-) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τρέιλερ για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου και του ALPHA, το έχετε δει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Με αφορμή την κρίσιμη αυτή περίοδο, ποιά όλες τις πολιτικές διαφημίσεις θεωρείτε την πιο χειρότερη για σήμερα;Όλες μηδενός εξαιρουμένου (ΕND) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosG4 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Με αφορμή την κρίσιμη αυτή περίοδο, ποιά όλες τις πολιτικές διαφημίσεις θεωρείτε την πιο χειρότερη για σήμερα; ευτυχώς σήμερα τελειώνει αυτό το μαρτύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Tων Τσακιρης chips με τους ραπερ,που σκαει μυτη και ο σκαρμουτσος στο τελος.Πολυ οτι να'ναι διαφημιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Tων Τσακιρης chips με τους ραπερ,που σκαει μυτη και ο σκαρμουτσος στο τελος.Πολυ οτι να'ναι διαφημιση. Για περιγράψτε μου την, με ακριβή τρόπο παρακαλώ. Α, και κάτι άλλο, μια καινούργια διαφήμιση του Υφαντή, για κάτι hot dog, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, βγήκε πριν από λίγο στις οθόνες μας. Ευτυχώς βέβαια, την είδα με κλειστό ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Oι καινουριες του κοτσοβολου με τα φαντασματα.Τερμα βαρετες και κακογουστες.Εμπνευση μηδεν,καμμια πρωτοτυπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ένα κλικ πάνω απ' του τζάμπο είναι :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Oι καινουριες του κοτσοβολου με τα φαντασματα.Τερμα βαρετες και κακογουστες.Εμπνευση μηδεν,καμμια πρωτοτυπια Και εγώ που ήθελα το ανθρωπάκι με την πρίζα, αλλά τρισδιάστατο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Ποιά είναι λοιπόν η άποψη σας για την διαφήμιση της WIND, για το νέο πρόγραμμα One, με υποδυόμενους αθλητές του μπάσκετ, διαιτητές, ρεπόρτερς κλπ. αν δεν με απατάει η μνήμη μου, να μιλάνε σχετικά με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Ποιά είναι λοιπόν η άποψη σας για την διαφήμιση της WIND, για το νέο πρόγραμμα One, με υποδυόμενους αθλητές του μπάσκετ, διαιτητές, ρεπόρτερς κλπ. αν δεν με απατάει η μνήμη μου, να μιλάνε σχετικά με αυτό; Ωραία και έξυπνη διαφήμιση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts