lefkal Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Είδατε μία διαφήμιση με ένα σαμπουαν μαλλιών που λέει δροσίζει τα μαλλιά και στο τέλος τα μαλλιάμ της ρεύονται χαχαχαχαχα. Απλά άθλια... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 η διαφήμιση για το renault megane :blink: τι σχέση έχει ένας πισινός με το συγκεκριμένο όχημα? :confused: :worry: μήπως θέλουν να πουν ότι σου πιάνουν τον κ...ο όταν πας να το αγοράσεις? :w00t: :lol: :lol: :lol: χάλια διαφήμιση :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 ontos apo tis pio spastikes... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Koryfaia diafhmish. Wraia ta kwlarakia pou kouniountai (ta gynaikia :p). Poly kalokairinh. Wraia mousikoula. Ola denoun. Poly kalh douleia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Koryfaia diafhmish. Wraia ta kwlarakia pou kouniountai (ta gynaikia :p). Poly kalokairinh. Wraia mousikoula. Ola denoun. Poly kalh douleia. Συμφωνώ 100% :up: Καλύτερα απ όλους πάντως το κουνάει ο Alonso :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Συμφωνώ 100% :up: Καλύτερα απ όλους πάντως το κουνάει ο Alonso :w00t: μπα; το έχεις δει να το κουνάει Live; :tease: :lol: :lol: :stupid: :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Koryfaia diafhmish. Wraia ta kwlarakia pou kouniountai (ta gynaikia :p). Poly kalokairinh. Wraia mousikoula. Ola denoun. Poly kalh douleia. Από τις καλύτερς :lol: και 'γώ είχα σκοπό να γράψω για αυτή :up: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 μπα; το έχεις δει να το κουνάει Live; :tease: :lol: :lol: :stupid: :offtopic: Στη διαφήμιση το κουνάει ρε συ. Έλεος :p :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Στη διαφήμιση το κουνάει ρε συ. Έλεος :p :w00t:σε πειράζω βρε :tease: το ξέραμε ότι τον κουνάει...στην διαφήμιση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Η νεα διαφημιση του Γερμανου... :rolleyes: ελεος πια με τον Καφετζοπουλο,τον βαρεθηκαμε,ασε που γερασε & δεν ταιριαζει με το ολο κλιμα νεου και...τρεντυ που προσπαθει να προωθησει η συγκεκριμενη εταιρια... :X και σιγα το σλογκαν ρε...τιποτα πιο πρωτοτυπο δεν σκεφτηκαν?Ακου "the place to be"... :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 σε πειράζω βρε :tease: το ξέραμε ότι τον κουνάει...στην διαφήμιση :p Πλάκα πλάκα λες να εμπνεύστηκαν από τις αλλαξοκω***ς του Briatore με τον Alonso στο Hockenheim; :lol: :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Όλες οι ραδιοφωνικές του Perrier..αίσχος λέμε... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Εμένα δεν μου αρέσει αυτή που δείχνει μια καινούρια μπύρα με λεμόνι.... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Koryfaia diafhmish. Wraia ta kwlarakia pou kouniountai (ta gynaikia :p). Poly kalokairinh. Wraia mousikoula. Ola denoun. Poly kalh douleia. Κλασικός Bayern7 :lol: :up: :up: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Εμένα δεν μου αρέσει αυτή που δείχνει μια καινούρια μπύρα με λεμόνι.... Η δαιφήμηση είναι πολύ ωραία και σαν ιδέα και σαν υλοποίηση Η μπύρα βέβαια λίγο sucks :down: αν και μ'αρέσει το λεμόνι γενικά :rolleyes: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 έλεος με το 18-19-20..σαν να λέει 0-0-0 τυφλός πράκτορας :D :lol: :lol: :D :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Γιατί άραγε δεν παίζουν πια οι διαφήμίσεις με το νέο F2G της ΤΙΜ με τις καθυστερημένες γκόμενες και τον νέωπα;;;; :rotfl: Μήπως επειδή δεν θέλουν να συνεχίσουν να κοροιδεύουν τον κόσμο;;;; :mad: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Οι άθλιες του Κωτσόβολου, με αρχηγό αυτη την αηδία, τον τύπο που ανεβαίνει μια σκάλα και του πέφτουν τα λεφτα αλλά αυτός, εκεί, ακάθεκτος ανεβαίνει στη ρημαδοσκάλα του! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Εμένα πειράζει που με εκνευρίζει όποτε βλέπω την φάτσα του μικρού της διαφήμισης των Mazda να λέει: ΖΟΥΜ – ΖΟΥΜ τα νεύρααααααααααα μου….. :tease: :knife: :knife: :knife: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsinilas Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Στη διαφήμιση του Nestea, ο τύπος που κάθεται μπροστά στον καθρέπτη με ένα μπουκάλι Ice Tea και κάνει Antonio, ....ting!....ting! :blink: Παράθεση http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg "Vegas, baby...Vegas!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 εμενα μου τη σπαει μια για ενα απορρυπαντικο που ριχνουν πανω τους λεκεδες και το χαιρονται!!ειδικα μια με σατεν φουστα στο συνεργειο λεει και ευχαριστω! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalidis Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 emena den me aresoun oi diafimisi tis nounou me tin kiria pou leei oti oti apo palia xeroun to evapore kai alla tetoia.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Ξαναχτύπησε η κυρία με τα εμπριμέ μαλλιά και το χαρακτηριστικό ψεύδισμα στη φωνή που διαφημίζει ή κρέμες ή ζελατίνες ή κάτι τέτοιο για αδυνάτισμα. Βάζουν τις κρέμες ή τυλίγονται στη ζελατίνα και αδυνατίζουν. Αντιπαθέστατη κι αυτή και η διαφήμιση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 εμενα μου τη σπαει μια για ενα απορρυπαντικο που ριχνουν πανω τους λεκεδες και το χαιρονται!!ειδικα μια με σατεν φουστα στο συνεργειο λεει και ευχαριστω! Συμφωνώ.................... :down: Επίσης και αυτή με τον Antonio μπροστά από τον καθρέφτη!:whip: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 εμενα μου τη σπαει μια για ενα απορρυπαντικο που ριχνουν πανω τους λεκεδες και το χαιρονται!!ειδικα μια με σατεν φουστα στο συνεργειο λεει και ευχαριστω! Πραγματικά εκνευριστικές όλες οι διαφημίσεις του είδους... Ο Αρναούτογλου δεν τις ξεκίνησε? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts