Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως, απίστευτα αντιαισθητική. Το κρουασάν όμως μετράει άγρια :p

Μου την παίζει στα νεύρα και η άλλη του Γερμανού με το σκυλί. Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάει ο σκύλος με τα κινητά.

Ε, πάντα ένα ζωάκι προκαλεί ωραία συναισθήματα και ένα χαμόγελό...

'Ηθελαν να προσελκύσουν τις ευαίσθητες ψυχές.

βλέπε -> στο τέλος της διαφήμισης μπαίνει και μια σκυλίτσα στο πλάνο.

Ούτε εμένα μου πολυάρεσε η διαφήμηση ,εκτός από την φωνή του Φιλλιπίδη.

Η νεα αισχρη της διαφημιση της κοσμοτε με ενα Ζιμενς που το δινουν "δωρε-α-α-α-αννν"...:lol: :rolleyes: Και μας δειχνει...τρενακια χαρουμενων καταναλωτων που τα παιρνουν "ολα δωρε-α-α-αννν" :mad: .

Απιστευτη ελλειψη πρωτοτυπιας για μια ακομα φορα απο τις εταιριες κινητης...:X

Η νεα αισχρη της διαφημιση της κοσμοτε με ενα Ζιμενς που το δινουν "δωρε-α-α-α-αννν"...:lol: :rolleyes: Και μας δειχνει...τρενακια χαρουμενων καταναλωτων που τα παιρνουν "ολα δωρε-α-α-αννν" :mad: .

Απιστευτη ελλειψη πρωτοτυπιας για μια ακομα φορα απο τις εταιριες κινητης...:X

Όντως, αν και γνώμη μου είναι οτι υπερβάλετε πολυυυύ εδώ μέσα, αυτή η διαφήμηση είναι από στόκους για στόκους :rolleyes:

Για μένα πάντως η χειρότερη διαφήμιση τον τελευταίο καιρό, είναι της Vodafone με τα ζευγάρια, "αν το κάνω....δικό μου για 3 μέρες", "αν το κάνω ..... δικό μου για 4 μέρες" κλπ κλπ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μένα πάντως η χειρότερη διαφήμιση τον τελευταίο καιρό, είναι της Vodafone με τα ζευγάρια, "αν το κάνω....δικό μου για 3 μέρες", "αν το κάνω ..... δικό μου για 4 μέρες" κλπ κλπ.

Αν προσέξεις καλά, το ζευγάρι είναι ένα. :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν προσέξεις καλά, το ζευγάρι είναι ένα. :p

Πιθανόν να έχεις δίκιο. Μόνο που μου τη σπάει τόσο που αλλάζω κανάλι μολις τη βάζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την άλλη διαφήμιση του Becel Proactive την έχετε δει??? Εκεί που εμφανίζει ένα και-καλά διαστημόπλοιο που βρίσκεται μέσα στο σώμα μιας τύπισσας και "βρίσκουν" πάνω σε κάτι αηδιαστικό. Ψάχνει στο υπερσύγχρονο σύστημά του ένας τυπάς στο διατημόπλοιο και όλο κομπασμό και ταυτόχρονα δέος (λες και ανακάλυψε νέο εξωγήινο είδος) ανακοινώνει στον κυβερνήτη: "It's cholesterol!". Ξαφνικά η τύπισσα τρώει το εν λόγω προϊόν και Ω! του θαύματος η χοληστερίνη καταστρέφεται.

Ένα σχόλιο μόνο: ΟΥΣΤ ΖΩΑ!:p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Η άλλη με τον Μπέζο που είναι ντυμένος ο "οργανισμός" του;;;; Κρίμα νόμιζα ότι είχε ένα επίπεδο :lol:
KCB

ela re, ekeini exei gelio!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Η άλλη με τον Μπέζο που είναι ντυμένος ο "οργανισμός" του;;;; Κρίμα νόμιζα ότι είχε ένα επίπεδο :lol:

Γελοίος έχει γίνει. Πάνε τα ψωμιά του ως ηθοποιός (στο σίριαλ της αεροπορίας, έπεζε τότε καλά). Τώρα σε κάτι ξέμπαρκες διαφημίσεις κάνει τις γελοίες μη πω τίποτα χειρότερο, τσαχπινιές... :down:

Μ'εκνευρίζει φοβερά η διαφήμιση με τα πουράκια (τα σοκολατένια εννοώ -δεν θυμάμαι πως λέγονται) που με το που το δαγκώνει..ξαφνικα σταματάνε όλα..η νύφη πετάω τα άνθη και πέφτουν στα χέρια της κτλ κτλ..
http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

συμφωνώ!! :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Αυτή πρέπει να είναι η πιο ηλίθια και αποκρουστική διαφήμιση των τελευταίων 5-6 χρόνων. Και προφανώς οι βλάκες δημιουργοί της πρέπει να θεώρησαν ότι είναι πολύ ευρηματική και έξυπνη, για να την προβάλλουν δύο και τρεις φορές σε κάθε διαφημιστικό "διάλειμμα".

den exo xanadi pio xazi diafimisi...

opos ta les file moy ton eixa gia pio sovaro atomo...:worry:

ton eixa gia pio sovaro atomo...:worry:

Από που τον είχες για πιο σοβαρό άτομο δηλαδή...? :p

Από το "Της Ελλάδας τα παιδιά" , "Εκείνες και Εγώ" κλπ... :lol:

αυτες οι καινουργιες με τα Hot Wheels, barbie, Action Man...........φυσικα με δωρο μια λαμπαδα
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αυτοί οι τύποι του Καρφούρ έχουν πάρει χαμπάρι ότι ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΖΝΤΟΥΠ?????

Και γιατί αυτός ο ανεκδιήγητος στη διαφήμιση φοράει μία μπλε μ@λ@κί@ στη μύτη του, η οποία παρεπιπτόντως τι είναι?? Σαν τα τσιρότα που φοράνε οι αθλητές?? Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι.:!:

Αυτοί οι τύποι του Καρφούρ έχουν πάρει χαμπάρι ότι ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΖΝΤΟΥΠ?????

Και γιατί αυτός ο ανεκδιήγητος στη διαφήμιση φοράει μία μπλε μ@λ@κί@ στη μύτη του, η οποία παρεπιπτόντως τι είναι?? Σαν τα τσιρότα που φοράνε οι αθλητές?? Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι.:!:

Μεγάλη βλακεία! Το μπλε είναι το τσιρότο από το χτύπημα στην οθόνη της τηλεόρασης (ζντουπ). Το φοράει και το σκυλάκυ μασκώτ του μέγκα. Κι όμως για να παίζει τόσο πολύ πρέπει να τσιμπάει κόσμος...

KCB

Αυτή με το βλαμμένο που πάει να ψωνίσει απο καποιο κατάστημα αθλητικών ειδών και φωνάζει μ' όλη του τη δύναμη. Στο τέλος τα παιρνει κιολας γιατί τα μπουκάλια που πουλάνε δεν εχουν μεσα νερό (αν θυμαμαι καλά) και φεύγει. Τα νεύρα μου!:wacko:

Symfwnw garfield!!

Episis polu mou tin dinei h diafimisi tou Seat Leon...pou kathontai kapoioi antres se ena bar, k lene, to eida simera...prepei na iparxoun perissotera apo ena k.a....

Stin arxi nomiza pws htan treiler tainias...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Δεν αντ'εχω τη διαφήμιση του Jumbo bebe με αυτή που κάθεται και λέει στο μωρό "τα πατουσάκια κλπ τα πήραμε από τη μαμά" και τα υπόλοιπα από τα Jumbo bebe:wacko:

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Το οτεshop ξαναχτηπησε με μια ακομα διαφημιση,:lol: Ενα αυτοκινητο σταματαει μπροστα απο ενα καταστημα οτεshop, και κατεβαινει μια Κοπελα ντυμενη.... νυφη :blink: (προφανως πριν καν παει στην εκκλησια..) και χαρουμενη και ενθουσιασμενη κοιταει διαφορα κινητα, ξενχωντας οτι σε λιγη ωρα παντρευεται:w00t: :blink: ..

πρωτα μια ολοκληρη ταξη ενος σχολειου..... τωρα η νυφη....αυριο τι θα μας δειξουν αραγε;;;.... οπως επισεις και μια παλια διαφημηση του γερμανου....,οπου ενας πιλοτος...ελικοπτερου :blink: κατεβενε με.... πτυσομενη σκαλα, μεσα στο καταστημα.... για να αγορασει κινητο.....

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)