BigMcAgapoulas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Oριστε κι η πασχαλινη Ναι μεν κακογουστη,αλλα σε σχεση με διαφημισεις-τερατα που εχουμε δει στο παρελθον(στανιση,αντζελα,σφαξτε την προβατινα σφαξτε,πασχαλης-εχω τα jumbo πλαϊ μου κτλ.) ειναι αρκετα πιο υποφερτη. Η συγκεκριμένη διαφήμιση, έχει γίνει πριν από λίγο αντικείμενο σάτυρας από τους Ράδιο Αρβύλα, και το δίδυμο Φιλιππίδη - Χαικάλη. Ελπίζω να έχετε δει τις παρωδίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Η πασχαλινή των jumbo είναι πιο "ηλίθια" κι από τις αντίστοιχες άλλων ετών. Πώς τα καταφέρνουν είναι απορίας άξιον... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Η πασχαλινή των jumbo είναι πιο "ηλίθια" κι από τις αντίστοιχες άλλων ετών. Πώς τα καταφέρνουν είναι απορίας άξιον... Δεν ξέρω, μάλλον τους είναι παράδοση; Ίσως μπορεί να είναι κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Σα το "χτύπα σαν άντρας" δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Σα το "χτύπα σαν άντρας" δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ορίστε κι εκείνη η διαφήμιση που έλεγα τις προάλλες: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Πριν από λίγο, έχω δει την καινούργια διαφήμιση της Cosmote, με τον τύπο που προσπαθεί να κόψει την βόμβα, αλλά του τη βαράνε τα πολλά τηλεφωνήματα. Πώς σας φαίνεται; Cosmote = ηλιθιότητες Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 H καινουρια ηλιθιοτητα με τα πιτατακια με το αεροπλανο που πεφτει.Επισεις η καινουρια της κοκα κολα πολυ χαζομαρα και αμερικανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Τα οποία πιτατακια είναι απαίσια. Άρα ταιριάζει γάντι η διαφήμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 H καινουρια ηλιθιοτητα με τα πιτατακια με το αεροπλανο που πεφτει.Επισεις η καινουρια της κοκα κολα πολυ χαζομαρα και αμερικανια Βέβαια, μιας και μιλάμε και για αμερικανιά και Coca Cola, υπήρξε και εκείνη στα 90s, το "Always Coca Cola", αν θυμάστε καλά. Βεβαίως, εκτός απ' όλα αυτά που αναφέρετε, μπορείτε να δείτε και αυτό το καταπληκτικό διαφημιστικό πακέτο, και να μου πείτε την γνώμη σας: https://m.youtube.com/watch?v=XDbb96KKnIs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Επισεις,η καινουρια του Τρικαλινου με το πω-πω-πω-πω-πω-πω-πω,τραγικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Επισεις,η καινουρια του Τρικαλινου με το πω-πω-πω-πω-πω-πω-πω,τραγικη Όντως την έχω δει στο yt, και έχω να πω έλεος!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3005 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Συμφωνώ. Σκέτη παρακμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testif Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Αυτή της ΔΕΗ (Ηλεκτρολόγος, ηλεκτρονικός κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 (edited) Ακομα μια απαισια:Των κριμ κρακερς παπαδοπουλου με τον Καπουτζιδη που πεταγεται σαν να μην πω τι και δεν αφηνει τον αλλον να φαει αρνακι επειδη ειναι αργα το βραδυ και τον προτρεπει να φαει τα συγκεκρειμενα κρακερς για βραδινο, και ο τυπος καθεται και τον κοιταει σαν χανος αντι να του απαντησει "Να τα φας εσυ τα κρακερς ρε παλιοφλουφλη κι ασε με εμενα να φαω το αρνακι μου σαν ανθρωπος".Εξισου εκνευριστικη και η 2η παραλλαγη της διαφημισης με την βιβλιοθηκη οπου παλι ξεπεταγεται ο Καπουτζιδης απ'το πουθενα για να πλασαρει με το στανιο τα κριμ κρακερς,τα οποια παρεπιπτοντως ειναι και εντελως ανοστα,σαν τις γαλετες του στρατου ενα πραγμα Edited May 3, 2019 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 εν τω μεταξύ, σε αυτή της βιβλιοθήκης ξεκινά με την ατάκα: βάλε κάτι στο στομάχι σου. Η κοινή λογική λέει πως η σωστή φράση είναι: βάλε κάτι στο στόμα σου. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θέλω να φανταστώ τι θα σκαρφίζοταν ο κάθε ένας από εμάς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Θεωρώ άθλια και (τουλάχιστον) απαράδεκτη την πασχαλινη διαφήμιση της ελληνικής αστυνομίας. Κάπου ήμαρτον!!! Μέχρι και σήμερα την δείχνει. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 δυστυχως στην ελλαδα, εκτος απο ελλειψη budget, υπαρχει και ελλειψη πνευματος και σκεψης. Στην καλυτερη περιπτωση, τσιμπανε ενα γνωστο προσωπο που πιστευουν οτι ειναι οικειο στο ευρυ κοινο φτιαχνουν και ενα σεναριο οτι να ναι, και ξαμολιουνται. Οσο και να προσπαθω, δεν βρισκω καποια διαφημηση να την πεις συμπαθητικη, τα τελευταια χρονια. παραδειγμα εδω ενα τοπ τεν Ξεχασαν τον Πιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Θεωρώ άθλια και (τουλάχιστον) απαράδεκτη την πασχαλινη διαφήμιση της ελληνικής αστυνομίας. Κάπου ήμαρτον!!! Μέχρι και σήμερα την δείχνει. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει και η εκπομπή του κ. Καμπούρη, που τα λέει όλα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Για την πρόσφατη διαφήμιση της Cosmote, έχουμε τώρα και σίκουελ, αυτή την φορά με ληστή με μάσκα από το Casa de Papel (αν δεν με απατάει η μνήμη μου): Πώς σας φαίνεται; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακομα μια απαισια:Των κριμ κρακερς παπαδοπουλου με τον Καπουτζιδη που πεταγεται σαν να μην πω τι και δεν αφηνει τον αλλον να φαει αρνακι επειδη ειναι αργα το βραδυ και τον προτρεπει να φαει τα συγκεκρειμενα κρακερς για βραδινο, και ο τυπος καθεται και τον κοιταει σαν χανος αντι να του απαντησει "Να τα φας εσυ τα κρακερς ρε παλιοφλουφλη κι ασε με εμενα να φαω το αρνακι μου σαν ανθρωπος".Εξισου εκνευριστικη και η 2η παραλλαγη της διαφημισης με την βιβλιοθηκη οπου παλι ξεπεταγεται ο Καπουτζιδης απ'το πουθενα για να πλασαρει με το στανιο τα κριμ κρακερς,τα οποια παρεπιπτοντως ειναι και εντελως ανοστα,σαν τις γαλετες του στρατου ενα πραγμα Είστε ακριβώς μέσα στο μυαλό μου φίλε, κι εγώ προτιμώ εκείνα τα κράκερς με γεύση τυριού και μπέικον που μου αρέσουν πολύ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 (edited) Για την πρόσφατη διαφήμιση της Cosmote, έχουμε τώρα και σίκουελ, αυτή την φορά με ληστή με μάσκα από το Casa de Papel (αν δεν με απατάει η μνήμη μου): Πώς σας φαίνεται; Παρομοιως ηλιθια με την προηγουμενη βερσιον με την βομβα,επιβεβαιωνεται για ακομα μια φορα το παρακατω post: Cosmote = ηλιθιότητες Edited May 6, 2019 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Εδώ και λίγες ημέρες, υπάρχει η τρομερή αυτή διαφήμιση των Pringles, με τον Ρακιτζή και ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια της Eurovision (ενόψει και του διαγωνισμού τραγουδιού), το S.A.G.A.P.O. Ορίστε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Εδω και λιγες μερες εχει βγει καινουρια σειρα απαισιων διαφημισεων απο τα jumbo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 μετα την διαφημιση των τζαμπο το εβγαλα φωτογραφια το εβαλα στο κουτι του το περιτυλιξα καλα καλα το εκανα σφραγισμενο τα παντα μεσα στο κουτι ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΔΩΡΟ:) το εβαλα στο EBAY ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΑΠΛ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Εδω και λιγες μερες εχει βγει καινουρια σειρα απαισιων διαφημισεων απο τα jumbo Για περιγράψτε τις για να καταλάβω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Υπαρχουν στο youtube: https://www.youtube.com/user/jumbostores/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts