kurkosdr Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Αυτή με το viakal, με το άντρα που ξέρει γιατί το viakal δεν φθείρει τα πλακάκια. Λες και υπάρχει straight άντρας που νοιαζεται για τα άλατα, ξέρει πως να τα καθαρίσει, και νοιάζεται κιόλας αν θα το καθαριστικο θα φθείρει τα πλακάκια. Θα μου πείτε, πουθενά στην διαφήμιση δεν υποσχέθηκαν ότι ο πρωταγωνιστής είναι straight. Όντως τραγική αυτή με το molto. Και δυστυχώς τα molto είναι καλά κρουασάν, οπότε θα έχουν λεφτά να την δείχνουν. Λέτε να στείλουμε γράμμα στην εταιρία ότι θα τους κάνουμε μποϊγκοταζ αν δεν σταματήσουν να δείχνουν αυτην την ηλίθια διαφήμιση; Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Παρόλο που θεωρώ τον Κουρή καλό ηθοποιό, ομολογώ ότι στη διαφήμιση αυτή παίζει φρικτά. Ελπίζω να πήρε καλά λεφτά για να αξίζει τουλάχιστον τον κόπο του πόσο ρόμπα γίνεται κάθε φορά που παίζεται το σποτάκι... Γενικά, δεν ξέρω ποιος φταίει, ο ηθοποιός, το σενάριο, ο σκηνοθέτης, αλλά είναι κακή η διαφήμιση παρόλη την καλή παραγωγή. Καλα εγω καν δεν τον ξερω,αν ειναι ηθοποιος το λεει το σποτακι,ο ιδιος δεν πειθει ουτε την μητερα του. Αποδειξη ποσο αταλαντος ειναι ΟΤΙ ΞΑΝΑΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ,η κανανε αλλαγες και κοψιματα. Αυτος πρεπει να πληρωσει,οχι να πληρωθει,και η εταιρια σαμπουαν να του κανει μηνυση για δυσφημηση. Δεν εχω σε καμμια εκτιμηση πλεον αυτο το προιον..... Τι να πουνε αλλοι ηθοποιοι που πραγματικα το κατεχουν και δινουν το στυλ τους σε μια διαφημιση? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs40 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 του Jumbo..στο ραδιο!η χειροτερη!!δν παλευεται με τπτ...!! αν κ ειναι πλ εξυπνη απο θεμα μαρκετινκ. Παράθεση no turbo..no life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 του Jumbo..στο ραδιο!η χειροτερη!!δν παλευεται με τπτ...!! αν κ ειναι πλ εξυπνη απο θεμα μαρκετινκ. σε ολους δεν αρεσουν αυτες μονο στα παιδια...για αυτο τις κανουν ετσι για να ακουνε τα παιδια και να λενε θελω δωρο:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Οι νεες καραακυρες διαφημισεις της cyta.Ειναι λες πηραν οποιους βρηκαν στον δρομο και τους εβαλαν να κανουν διαφημιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Οι νεες καραακυρες διαφημισεις της cyta.Ειναι λες πηραν οποιους βρηκαν στον δρομο και τους εβαλαν να κανουν διαφημιση αυτο ακριβως θελει να παρουσιασει....απλους ανθρωπους!!!αλλα ουτε εμενα μ αρεσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Οι νεες καραακυρες διαφημισεις της cyta.Ειναι λες πηραν οποιους βρηκαν στον δρομο και τους εβαλαν να κανουν διαφημιση ειναι σαν του multirama Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλά αυτή η διαφήμιση του multirama Τάκη tech it easy, ήμαρτον δηλαδή.Ο φίλος του πάει να του βάλει μυαλό και αυτός στον κόσμο του."Έχω κάποιες ανάγκες." άκου εκεί. χαχαχα !!! Να δω τι θα βγάλουν ακόμα για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πάντως αυτή του Multirama μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη καθώς το "Δε νομίζω Τάκη" κόλλησε σε πολλούς και έχει χρησιμοποιηθεί και ως λογοπαίγνιο από εφημερίδες κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Η σαχλαμάρα με το "κάποιοι" στη νέα διαφήμιση της Wind για το νέο πρόγραμμα "Wind to All". Έχουν αλλάξει το "όλοι" με το "κάποιοι", όπως "γύρω-γύρω κάποιοι", "ένας για κάποιος και κάποιοι για έναν", "πάμε κάποιοι μαζί" κλπ κλπ. Το αποτέλεσμα είναι εμετικό και κιτς. Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση... :mad: :knife: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Η σαχλαμάρα με το "κάποιοι" στη νέα διαφήμιση της Wind για το νέο πρόγραμμα "Wind to All". Έχουν αλλάξει το "όλοι" με το "κάποιοι", όπως "γύρω-γύρω κάποιοι", "ένας για κάποιος και κάποιοι για έναν", "πάμε κάποιοι μαζί" κλπ κλπ. Το αποτέλεσμα είναι εμετικό και κιτς. Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση... :mad: :knife: Πρέπει να περνάει κρίση έμπνευσης η Wind. Είναι το δεύτερο κρούσμα μετά το "α-μπε-μπα-μπλομ τι να χρησιμοποιήσω; Κινητό ή σταθερό;" :sick: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 του Jumbo..στο ραδιο!η χειροτερη!!δν παλευεται με τπτ...!! αν κ ειναι πλ εξυπνη απο θεμα μαρκετινκ. την ακουσα εχθες και επεσα. κατι για στρακαστρουκας που λεει αυτη δεν λες ? απιστευτη βλακεια Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipikikinos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 μου την σπαει οσο δεν παει ο γελοιος που ζοριζεται και φωναζει σαν δυσκοιλιο κοαλα,στις ραδιοφωνικες διαφημισεις της media markt στα ραδιοφωνα της θεσσαλονικης.Ξερει κανεις το "ταλεντο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Αυτή με το viakal, με το άντρα που ξέρει γιατί το viakal δεν φθείρει τα πλακάκια. Λες και υπάρχει straight άντρας που νοιαζεται για τα άλατα, ξέρει πως να τα καθαρίσει, και νοιάζεται κιόλας αν θα το καθαριστικο θα φθείρει τα πλακάκια. Θα μου πείτε, πουθενά στην διαφήμιση δεν υποσχέθηκαν ότι ο πρωταγωνιστής είναι straight. Πρώτον οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση και δεν έχει να κάνει με την καθαριότητα.Δεύτερον αρκετοί straight που μένουν μόνοι τους και νοιάζονται και ξέρουν να τα καθαρίζουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Αυτή με το viakal, με το άντρα που ξέρει γιατί το viakal δεν φθείρει τα πλακάκια. Λες και υπάρχει straight άντρας που νοιαζεται για τα άλατα, ξέρει πως να τα καθαρίσει, και νοιάζεται κιόλας αν θα το καθαριστικο θα φθείρει τα πλακάκια. Θα μου πείτε, πουθενά στην διαφήμιση δεν υποσχέθηκαν ότι ο πρωταγωνιστής είναι straight. Πλάκα μας κάνεις, έτσι; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση... :wacko: Το ότι υπάρχουν straight άντρες που γράφουν - άντε να μην πω πού γράφουν - κάθε έννοια καθαριότητας αυτό δεν τους κάνει τα "απόλυτα αρσενικά" και όλους τους υπόλοιπους "φλώρους" ή οτιδήποτε άλλο. Το ότι κάποιοι είναι βρωμιάρηδες δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι gay. Συνέλθετε ορισμένοι. :offtopic: Edited February 19, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Υπενθυμίζω τον τίτλο του θέματος. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Η σαχλαμάρα με το "κάποιοι" στη νέα διαφήμιση της Wind για το νέο πρόγραμμα "Wind to All". Έχουν αλλάξει το "όλοι" με το "κάποιοι", όπως "γύρω-γύρω κάποιοι", "ένας για κάποιος και κάποιοι για έναν", "πάμε κάποιοι μαζί" κλπ κλπ. Το αποτέλεσμα είναι εμετικό και κιτς. Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση... :mad: :knife: Εμένα, πιο πολύ από το καρακιτς της διαφήμισης, μου την σπάει ότι έμμεσα προσπαθεί να λοιδωρησει τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (με τον άλλο να φωνάζει μόνος του) ενώ τα μπουζούκια παρουσιάζονται ως ο πλέον αριστοκρατικός χώρος διασκέδασης (και όχι τα καταγώγια που είναι στην πραγματικότητα). Από την άλλη, μπορεί να τους βγήκε τυχαία. Επίσης, νέα μεγάλη επίθεση από τον gummy bear με ποδοσφαιρικό θέμα. Και διαρκεί και πολύ. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 προσεξα οτι ξανναβγηκε διαφημηση με την πρασινη γλιτσα :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 εμενα μου εσπασε λιγακι τα νευρα αυτα με τα μικρα παιδια που λενε για gps και wifi Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) εμενα μου εσπασε λιγακι τα νευρα αυτα με τα μικρα παιδια που λενε για gps και wifi Σε 60-70 χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας και αφού θα έχουν μυηθεί όλοι πια μπορεί να γίνει κ αυτό.. Ευτυχώς δεν θα ζω τότε :blink: Ακόμα μου τη σπάει αυτή με τους βλάκες των Multirama.. Edited February 23, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αυτο το gummi bear οταν το βλεπω μου'ρχεται να σπασω την τηλεοραση.Εβγαλε και νεα ακρως σπαστικη και εκνευριστικη διαφημιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Αυτο το gummi bear οταν το βλεπω μου'ρχεται να σπασω την τηλεοραση.Εβγαλε και νεα ακρως σπαστικη και εκνευριστικη διαφημιση. ναι αυτη με το ποδοσφαιρο πρωτος στα γκολ παντα νικητης αρκει το παριζακι μου να ειναι ιφαντης....ας σταματησουν να βγαζουν αλλες:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 αυτη ειναι η πρασινη γλιτσα που ελεγα παραπανω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Όλο μαζί: ***** τυχαίο; Δεν νομίζω! Έ Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 H διαφημιση της ΙΟΝ αμυγδαλου οπου ειναι ενας τυπος στο αεροδρομιο και ετοιμαζεται να πεταξει. Του λεει η κοπελα του: -Στελνε και κανενα μυνημα,μην με ξεχασεις. Και λεει αυτος: -Να σε ξεχασω?Αποκλειεται.Αφου ΕΙΣΑΙ ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ:wacko::confused::eek: Ελεοςςςςςςςςςς......Απορω ποιος εγκεφαλος σκεφτηκε αυτην την ακυρη απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts