Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χώρια η εκπληκτική ερμηνεία της γυναίκας του στο τέλος. Δεν ξέρεις αν ξεσπάει σε γέλια ή αν έφαγε γροθιά στο στομάχι...

χαχαχαχα οντως ρε παιδια ειναι για κλαματα η ηθοποιος εντελως λεμε.:lol::lol::lol:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Μηπως ειναι Μανιατες και οχι Κρητικοι;

συγνώμη, λάθος μου. :)

έχετε δει μια διαφήμιση που κάποιος είναι σίγουρος μόνο για το παρελθόν? νομίζω είναι κάποιας τράπεζας. :down:

έχετε δει μια διαφήμιση που κάποιος είναι σίγουρος μόνο για το παρελθόν? νομίζω είναι κάποιας τράπεζας. :down:

Για κάποιο αποταμιευτικό πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά. Σαν ιδέα είναι ηλίθια, "Μόνο για το παρελθόν μπορείς να είσαι σίγουρος". Σε ένα από τα spot όμως, εκεί που πέφτει η κοπέλα και της λέει "Πρόσεχε γιατί προβλέπω ότι πριν από λίγο θα πέσεις" έχει γέλιο. Αυτό που λέμε είναι τόσο γελοίο που στο τέλος γελάς... :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για κάποιο αποταμιευτικό πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά. Σαν ιδέα είναι ηλίθια, "Μόνο για το παρελθόν μπορείς να είσαι σίγουρος". Σε ένα από τα spot όμως, εκεί που πέφτει η κοπέλα και της λέει "Πρόσεχε γιατί προβλέπω ότι πριν από λίγο θα πέσεις" έχει γέλιο. Αυτό που λέμε είναι τόσο γελοίο που στο τέλος γελάς... :O

μπράβο! γι'αυτή λέω. ναι, αυτή είχε πλάκα, αλλά οι άλλες [όπως για παράδειγμα αυτή με το euro 2004] είναι άθλιες.

Αυτή η καινούρια του conn-x, όπου οι άνθρωποι των σπηλαίων βρίσκουν ένα κουτί conn-x μέσα στη σπηλιά. Ότι πιο άκυρο υπάρχει. Το πως τελειώνει είναι ακόμα πιο άκυρο και γι αυτό σας το αφήνω για έκπληξη. Edited by kurkosdr
Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Αυτή η καινούρια του conn-x, όπου οι άνθρωποι των σπηλαίων βρίσκουν ένα κουτί conn-x μέσα στη σπηλιά. Ότι πιο άκυρο υπάρχει. Το πως τελειώνει είναι ακόμα πιο άκυρο και γι αυτό σας το αφήνω για έκπληξη.

Την είδα χθες. Ντρέπομαι που έχω conn-x, αυτό έχω να πω μόνο. :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή η καινούρια του conn-x, όπου οι άνθρωποι των σπηλαίων βρίσκουν ένα κουτί conn-x μέσα στη σπηλιά. Ότι πιο άκυρο υπάρχει. Το πως τελειώνει είναι ακόμα πιο άκυρο και γι αυτό σας το αφήνω για έκπληξη.

Και λίγα λες.Τελικά η cosmote δεν το έχει μου φαίνεται και πληρώνει και ένα σωρό λεφτά μιας και οι διαφημίσεις τις διαρκούν αρκετά.Μήπως το κάνει επίτηδες για να την σχολιάζουμε παραπάνω ; Marketing ιστορίες :)

Την είδα χθες. Ντρέπομαι που έχω conn-x, αυτό έχω να πω μόνο. :down:

μπορεί κάποιος να μου δώσει το link [εαν υπάρχει] να τη δω κι εγώ? είμαι περίεργος να δω τη ακριβώς δείχνει. :worry:

είδα χθες το βράδυ μια διαφήμιση που ήταν η χειρότερη που έχω δει αυτή τη χρονιά. είναι μία από τα media markt [?] που βάζουν έναν να βρει τη χαμηλότερη τιμή και αυτός χτυπάει και μυρίζει τις τιμές μέχρι να βρει την φθηνότερη. ό,τι να'ναι. :chair::dash: επίσης, το 666 στην τελευταία τιμή το είδατε? :p

μπορεί κάποιος να μου δώσει το link [εαν υπάρχει] να τη δω κι εγώ? είμαι περίεργος να δω τη ακριβώς δείχνει. :worry:

View at your own risk :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η καινουρια διαφημιση της Lacta με το ζευγαρι που τσακωνεται και μετα ο αλλος τρωει τη σοκολατα και της ζηταει συγγνωμη δε παει πουθενα.... Μεγιστη παρακμη

Η καινουρια διαφημιση της Lacta με το ζευγαρι που τσακωνεται και μετα ο αλλος τρωει τη σοκολατα και της ζηταει συγγνωμη δε παει πουθενα.... Μεγιστη παρακμη

μιας και ειπες σοκολατα..αυτη με τον τυπο που παει στο περιπτερο και ζηταει την kinder bueno και λεει ο περιπτερας ειναι κρατημενο κλπ.. την εχετε δει?οι διαλογοι δεν ειναι για 5χρονα παιδακια??:lol:

μιας και ειπες σοκολατα..αυτη με τον τυπο που παει στο περιπτερο και ζηταει την kinder bueno και λεει ο περιπτερας ειναι κρατημενο κλπ.. την εχετε δει?οι διαλογοι δεν ειναι για 5χρονα παιδακια??:lol:

την εχω βαρεθει....παλι εσυ??:lol:

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Κι ο Δημήτρης Βλάχος; Τεράστιο ταλέντο...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Kαλα μιλαμε απο τις χειροτερες που εχω δει..δλδ ελεος :down: Και πεφτω και συνεχεια πανω της :lol:

Εγω δε καταλαβα στο τελος τι γινεται βασικα...Η αλλη και καλα δε θελει νατου δωσει το νουμερο της , η ξεχασε εκει το κινητο της ?

Εγω δε καταλαβα στο τελος τι γινεται βασικα...Η αλλη και καλα δε θελει νατου δωσει το νουμερο της , η ξεχασε εκει το κινητο της ?

δεν ηθελε να του δωσει το νουμερο της...και εδωσε του περιπτερα

και εγω χτες πετυχα του conn-x δεν μου αρεσε μου φανηκε βαρετη

Φιλικά Γιώργος

Head & Shoulders με έναν ατάλαντο ηθοποιό.

"Νίκο τι έχεις στο κεφάλι σου;" και ο Νίκος απαντάει σε διάφορες φάσεις της ημέρας ό,τι περνάει από το μυαλό του εκείνη την ώρα πιάνοντας τα μαλλιά του "Θα αργήσει η κοπέλα στο ραντεβού μας;", "Δεν ήταν φάουλ ήταν offside" για να αποδείξει ότι μπορεί να έχει οτιδήποτε στο κεφάλι του εκτός από πιτυρίδα.

Ουάου! Τι ιδέα! Τι έμπνευση! Τι ερμηνεία!!! Κάθε φορά που πετυχαίνω τη διαφήμιση φωνάζω "Άχυρα έχει στο κεφάλι του!" και κλείνω τον ήχο. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

View at your own risk :p

Ελεος τι ακυρο slogan ειναι αυτο που εχουν βαλει?Internet πιο μπροστα απ'το internet:lol:.

Του Mediamarkt ειναι επισεις ελεεινες.

"Νίκο τι έχεις στο κεφάλι σου;" και ο Νίκος απαντάει σε διάφορες φάσεις της ημέρας ό,τι περνάει από το μυαλό του εκείνη την ώρα πιάνοντας τα μαλλιά του "Θα αργήσει η κοπέλα στο ραντεβού μας;", "Δεν ήταν φάουλ ήταν offside" για να αποδείξει ότι μπορεί να έχει οτιδήποτε στο κεφάλι του εκτός από πιτυρίδα.

Ουάου! Τι ιδέα! Τι έμπνευση! Τι ερμηνεία!!! Κάθε φορά που πετυχαίνω τη διαφήμιση φωνάζω "Άχυρα έχει στο κεφάλι του!" και κλείνω τον ήχο. :mad:

Ναι είναι πολύ σπαστική διαφήμιση.. Περισσότερο απ όλα μου τη σπάει η "ερμηνεία" του ηθοποιού.. Και το πρόσωπό του με νευριάζει!

Και αυτή με το ίντερνετ.. με κάτι υποτιθέμενους πρωτόγονους είναι πολύ ελεεινή.. Αλλά μπορεί να βγάλει ακόμα και γέλιο αν σκεφτείς "καλά ποιος τη σκέφτηκε αυτή τη μ......?" :p

Καλα συμφωνω απολυτα δεν φτανει που ειναι παρα πολυ κακη. Θυμιζει και low bugdet διαφημισεις αρχες δεκαετιας 90 καμια φαντασια....:rolleyes:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Γιατι αυτη του connx νομιζω οτι θυμιζει σκηνη απο ταινια; 2001: A Space Odyssey ?

Επειδή έχει την ιδια μουσικη, προφανως. Η οποια φυσικα ταιριαζει καλυτερα σε theme επιστημονικης φαντασιας και οχι σε αυτο της διαφημισης με τους πρωτογονους.

Οποτε ναι, και η επιλογη του σωστυ soundtrack βρισκεται αναμεσα στα προτερηματα της διαφημισης.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Επειδή έχει την ιδια μουσικη, προφανως. Η οποια φυσικα ταιριαζει καλυτερα σε theme επιστημονικης φαντασιας και οχι σε αυτο της διαφημισης με τους πρωτογονους.

Οποτε ναι, και η επιλογη του σωστυ soundtrack βρισκεται αναμεσα στα προτερηματα της διαφημισης.

Δεν εχει και εκει παρομοια σκηνη;Που σηκωνουν το χερι στον ουρανο;Μπορει βεβαια και να θυμαμαι λαθος :p:lol:

H διαφημιση της κρεμας γαλατος adoro per pasta που δειχνει εναν μαγειρα να δοκιμαζει τα ζυμαρικα και κανει σαν να τον επιασε κοψιμο

εμενα δεν μαρεσει αυτη με το τυρι που παει υποτιθεται μια γυναικα σε καποιον και αντι να το φαει η γυναικα το τρωει ο αλλος και μετα γελανε:mad:

Φιλικά Γιώργος