tseapis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ειδα μια(καινουργια μαλλον) της Κοζμοτε με τον τυπο που επαιζε και στης Ελλαδος τα παιδια, που μου φανηκε πολυ σπαστικη...Ουσιαστικα κανει τον μπαρμαν και την λεει σε εναν τυπο οτι δεν μπορει να του βαλει ποτο γιατι ειναι ανηλικος και καλα, επειδη ο τυπος εχει καρτοκινητο. Και διαφημιζει το να κανουμε το καρτοκινητο μας συμβολαιο...Ελεος!!! Δηλαδη οσοι δεν θελουμε συμβολαιο, εχουμε καρτα και δεν χρησιμοποιουμε πολυ το κινητο ειμαστε ανηλικα?? Το σκεφτοντουσαν ωρα τα παλικαρια του μαρκετινγκ? Ουστ!:X .... Είναι συνέχεια του κόνσεπτ μιας παλιότερης με έναν τυπάκο που έμπαινε στο ταξί και του την έλεγε ο ταξιτζής ότι "παλεύει με τα χαρτζηλίκια". Πάντως, αυτή εδώ με τον Νίκο Αλεξίου, την έχω δει 5-6 φορές και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς λέει λέξη προς λέξη και αν υποτίθεται ότι είναι αμερικάνος (?)... :O Όσο για την αντίληψη που θέλουν να μας φυτέψουν σώνει και καλά ότι το καρτοκινητό είναι μόνο για παιδάκια, φαιδρό, αλλά τι να κάνουν κι αυτοί, κάτι πρέπει να σκεφτούνε για να σε ψήσουν να κάνεις συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο... Από την άλλη εγώ απόρω με εκείνη την διαφήμιση που λέει "Φεέέέτα". Τόσο επιτυχήμένη ήταν η πρώτη σειρά διαφημίσεων, τόσο πολύ πέρασε στον κόσμο και αύξησε τις πωλήσεις που τώρα αποφάσισαν να γυρίσουν κι άλλο σποτ που να δείχνει ότι η εγκεφαλική παράλυση έχει χτυπήσει και τη νέα γενιά, δείχνοντας κάτι πολύ χαριτωμένα παιδάκια να παριστάνουν τους τυροκόμους και να λένε ΚΙ ΑΥΤΑ "φεέέτα"; Και όλοι να χαίρονται; Τι σκ... γίνεται; [ο πατέρας μου δεν είχε καταλάβει τίποτα τόσους μήνες και σήμερα που την είδαμε μαζί τη διαφήμιση του εξήγησα εγώ τι γίνεται... Εκείνος νόμιζε ότι η ατάκα είναι "Βέέέτα" και ότι διαφημίζει κάτι σαν το 11880" :lol:] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ειδα μια(καινουργια μαλλον) της Κοζμοτε με τον τυπο που επαιζε και στης Ελλαδος τα παιδια, που μου φανηκε πολυ σπαστικη...Ουσιαστικα κανει τον μπαρμαν και την λεει σε εναν τυπο οτι δεν μπορει να του βαλει ποτο γιατι ειναι ανηλικος και καλα, επειδη ο τυπος εχει καρτοκινητο. Και διαφημιζει το να κανουμε το καρτοκινητο μας συμβολαιο...Ελεος!!! Δηλαδη οσοι δεν θελουμε συμβολαιο, εχουμε καρτα και δεν χρησιμοποιουμε πολυ το κινητο ειμαστε ανηλικα?? Το σκεφτοντουσαν ωρα τα παλικαρια του μαρκετινγκ? Ουστ!:X Απολύτως σωστή! Δηλαδή ακόμα και αν δεν έχεις ανάγκη πρόγραμμα συμβολαίου πρέπει να έχεις ένα λογαριασμό 30- 40 ευρώ ακόμα πάνω από το κεφάλι σου για να δείξεις ότι δεν έχεις οικονομικά προβλήματα. ¨Ασε που όλη η Ελλάδα με το χαρτζηλίκι (βάζω και μισθούς μέσα) θα την παλεύει σε λίγο καιρό έτσι όπως πάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 θελω να ελπιζω οτι έχει ξεπεραστεί πια, αλλά έπεσα σήμερα πάνω του και το ξαναθυμήθηκα: το gummy bear παριζάκι υφαντής...χριστέ μου με εκνευρίζει τόσο πολύ !!!:rocket::chair::knife: (κι αυτό που το έβαζαν μετά σ ολα τα παιδικά πάρτι και ήταν σ όλα τα εμπορικά τα χριστουγεννα να λέει τα καλαντα ααααα !!:kill:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 θελω να ελπιζω οτι έχει ξεπεραστεί πια, αλλά έπεσα σήμερα πάνω του και το ξαναθυμήθηκα: το gummy bear παριζάκι υφαντής...χριστέ μου με εκνευρίζει τόσο πολύ !!! Καλα, κατσε να σου βαλω το remix "αρκει το παριζάκι μου να είναι ματατζής" και θα θες να το ακους συνεχεια... Οσον αφορα αυτο με την καρτοκινητη, τωρα με το wifi, οπου μεσω skype, msn messenger και των λοιπων να μιλας τζαμπα απο το σπιτι σου, και με την ελευθερια κινησεων του κινητου, η "συνδεση" ειναι μονο γι αυτους που θελουν internet παντου. Δηλαδη τους κολλημενους με το facebook που εχουν λεφτα και τους επιχειρηματιες. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) Η διαφημιση με το "γρυλορούτερ" των Ράδιο Αρβύλα είναι για...κλάματα. Όχι μόνο δεν είναι αστεία, όχι μόνο είναι πρόχειρη και ανόητη, αλλά εκμεταλλεύεται και την επιτυχία μιας εκπομπής η οποία υποτίθεται πως σχολιάζει τα τεκτενόμενα της ελληνικής πραγματικότητας χιουμοριστικά. Το θεωρώ τουλάχιστον άστοχο και υποκριτικό από τη μια να κοροϊδεύεις όσους θέλουν να "τα φάνε" και από την άλλη να καπιταλεύεσαι τα αστεία που (όταν είχαν ακόμα ταλέντο οι ΑΜΑΝ) έκανες κάποτε πολύ πετυχημένα γιατί σου δώσανε λεφτά για να πουλήσεις ένα προϊόν. Δε θα είχα πρόβλημα αν το σκηνικό δεν ήταν το ίδιο με του Ράδιο Αρβύλα και απλά συμμετείχαν κάποιοι (ή όλοι) όσοι συμμετέχουν εκεί. Και εκτός όλων αυτών, δεν καταλαβαίνω πού στο καλό είναι το αστείο στο συγκεκριμένο βιντεο; Επίσης, στο τέλος πού κολλάει το παρολίγον gay φιλί; Άκυρη διαφήμιση που θα μπορούσε να μπει σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα στο λεξικό δίπλα στη φράση "ευκαιριακό κέρδος" Edited July 4, 2010 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Η διαφημιση με το "γρυλορούτερ" των Ράδιο Αρβύλα είναι για...κλάματα. Και μονο οτι διαφημιζουν τις υπηρεσιες της wind, ποσο μαλλον το ιντερνετ, δεν μπορει παρα να ειναι τραγικοι... :lol::lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Ε για τα πιτσιρικια μεχρι 20 χρονων maximum που εχουν για θεους τους Ραδιοαρβυλες και το χιουμορ τους, μια χαρα διαφημιση ειναι. Δλδ χαλια. Οχι αλλο Σημα Καμπανα! Χαβ Μερσι!:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Το πραγματικα ακυρο με το γρυλορουτερ ειναι οτι προκειμενου να πιασεις δικτυο θες κεραια (οχι ρουτερ), αμα εχεις δικτυο και θες να το μοιρασεις τοτε θες ρουτερ. Και δεν ειναι μονο προβλημα scemantics (μπερδευτηκαν μωρε). Εχουν βαλει και φωτογραφια απο ενα ρουτερ τρομαρα τους. Νεα ηλιθια διαφημιση ειναι αυτη του Κωτσοβολου, με την τραγωδια. Οπου φωναζει κατι "δοσεις... δοσεις" ενω η καμερα μπαινει στο καταστημα. Αααααα, σπαστικη! Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους με το γρυλορουτερ..χαλια :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaralis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Ξενερωσε πολυς κοσμος με τους ραδιοαρβυλα.Ξεπετα σκετη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Πραγματικη ξεπετα, ειμαι σιγουρος οτι θα την εκανα καλυτερα τη διαφημηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilasgr Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Αυτες που μου σπανε τα νευρα που με κανουν να σπασω την τηλεοραση ειναι οι διαφημισεις της Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Η νέα διαφήμιση του ΟΤΕ με τον κακό λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα. Ά θ λ ι α ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Η διαφημιση ενος αμαξιου(του golf νομιζω) με το συντριβανι των ευχων.Αλλος κανει την ευχη αλλου παει και εμφανιζεται το αμαξι.Πολυ ακυρη διαφημιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Green Tea Plus... Από τη Nature's Plus!!!! Βάλανε ένα μάτσο όμορφα κορίτσια και αγόρια να αμολάνε μία μπαρούφα και τσουπ, έγινε η διαφήμιση. Έλεος... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Ειδα μια(καινουργια μαλλον) της Κοζμοτε με τον τυπο που επαιζε και στης Ελλαδος τα παιδια, που μου φανηκε πολυ σπαστικη...Ουσιαστικα κανει τον μπαρμαν και την λεει σε εναν τυπο οτι δεν μπορει να του βαλει ποτο γιατι ειναι ανηλικος και καλα, επειδη ο τυπος εχει καρτοκινητο. Και διαφημιζει το να κανουμε το καρτοκινητο μας συμβολαιο...Ελεος!!! Δηλαδη οσοι δεν θελουμε συμβολαιο, εχουμε καρτα και δεν χρησιμοποιουμε πολυ το κινητο ειμαστε ανηλικα?? Το σκεφτοντουσαν ωρα τα παλικαρια του μαρκετινγκ? Ουστ!:X Και για να μην φανει οτι κραζω μονο διαφημισεις αλλων εταιριων απ'αυτην που εχω και πουν οτι δουλευω στην εταιρια, χαλια κι οι διαφημισεις της vodafone.:p Χάλια το Story, χάλια το σενάριο, χάλια η ανεξήγητη προφορά του barman, τελείως άκυρη η διαφήμηση απ'όλες τις πλευρες.:down: Επίσης και η διαφήμηση με τον κακό τον λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα του ΟΤΕ είναι ένα μαύρο χάλι. Μα καλά δεν σκέφτοντε λιγάκι πριν ρίξουν τα λεφτά τους σε μια διαφήμιση; Τι άκυρα κόνσεπτ είναι αυτά; Edited July 22, 2010 by just_me2005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Χαχα! Γούστα... Εγώ διασκέδασα πολύ με τον λύκο και την κακιά κοκκινοσκουφίτσα! :D Τώρα, ότι δεν έχει και πολλή σχέση με το διαφημιζόμενο προϊόν, οκ, δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Οι τελευταίες απειλητικές διαφημίσεις για ταυτοποίηση. Μια φωνή απειλητική λες και έρχεται το τέλος του χρόνου και ψευδή στοιχεία. "Θα χάσεις το νούμερο σου" μπλα, μπλα λες και δεν μπορείς να το ταυτοποιήσεις αργότερα. Απλά θα είνα κλειδωμένο μέχρι τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Επίσης και η διαφήμηση με τον κακό τον λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα του ΟΤΕ είναι ένα μαύρο χάλι. Μα καλά δεν σκέφτοντε λιγάκι πριν ρίξουν τα λεφτά τους σε μια διαφήμιση; Τι άκυρα κόνσεπτ είναι αυτά; +1 Τραγικη διαφημιση Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Η διαφημιση με το "γρυλορούτερ" των Ράδιο Αρβύλα είναι για...κλάματα. Όχι μόνο δεν είναι αστεία, όχι μόνο είναι πρόχειρη και ανόητη, αλλά εκμεταλλεύεται και την επιτυχία μιας εκπομπής η οποία υποτίθεται πως σχολιάζει τα τεκτενόμενα της ελληνικής πραγματικότητας χιουμοριστικά. Το θεωρώ τουλάχιστον άστοχο και υποκριτικό από τη μια να κοροϊδεύεις όσους θέλουν να "τα φάνε" και από την άλλη να καπιταλεύεσαι τα αστεία που (όταν είχαν ακόμα ταλέντο οι ΑΜΑΝ) έκανες κάποτε πολύ πετυχημένα γιατί σου δώσανε λεφτά για να πουλήσεις ένα προϊόν. Δε θα είχα πρόβλημα αν το σκηνικό δεν ήταν το ίδιο με του Ράδιο Αρβύλα και απλά συμμετείχαν κάποιοι (ή όλοι) όσοι συμμετέχουν εκεί. Και εκτός όλων αυτών, δεν καταλαβαίνω πού στο καλό είναι το αστείο στο συγκεκριμένο βιντεο; Επίσης, στο τέλος πού κολλάει το παρολίγον gay φιλί; Άκυρη διαφήμιση που θα μπορούσε να μπει σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα στο λεξικό δίπλα στη φράση "ευκαιριακό κέρδος" Αν έπαιρναν λεφτά για την πάρτη τους θα τα καταλάβαινα αυτά που γράφεις, από την στιγμή που η αμοιβή τους πάει για καλό σκοπό, είναι άστοχα και άδικα αυτά που γράφεις. Άλλα μιας και εδώ γράφουμε για τις χάλια διαφημίσεις, δεν θα πω οτι είναι χάλια, αλλά ούτε και πολύ πετυχημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Η νέα διαφήμιση του ΟΤΕ με τον κακό λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα. Ά θ λ ι α ! Συμφωνω και εγω..απλα απαισια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 σιχαινομαι τη διαφημηση του παριζακι υφαντης. αληθεια, ακομη παιζει στην tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 σιχαινομαι τη διαφημηση του παριζακι υφαντης. αληθεια, ακομη παιζει στην tv? Αν εννοείς με τον GUMMY BEAR πριν από καμιά εβδομάδα την είχα πετύχει σε καλοκαιρινή version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Αν έπαιρναν λεφτά για την πάρτη τους θα τα καταλάβαινα αυτά που γράφεις, από την στιγμή που η αμοιβή τους πάει για καλό σκοπό, είναι άστοχα και άδικα αυτά που γράφεις. Άλλα μιας και εδώ γράφουμε για τις χάλια διαφημίσεις, δεν θα πω οτι είναι χάλια, αλλά ούτε και πολύ πετυχημένη. Aν και δεν μπορώ να πω πως είμαι σίγουρος για κάτι τέτοιο (έχω δει και έχω ακούσει πολλά για διάφορες "φιλανθρωπικές" κινήσεις), έχω όλη την καλή διάθεση να πιστέψω αυτό που λες. Και πάλι όμως, διαφωνώ. Όχι μόνο γιατί η διαφήμιση είναι κακόγουστη, ανόητη και κάτω του επιπέδου του χιούμορ τους, αλλά και γιατί διαφωνώ κάθετα με το να εκμεταλλεύεσαι έναν Χ χώρο τον οποίο χρησιμοποιείς για να κάνεις ένα Ψ πράγμα το οποίο υποτίθεται πως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι και σημαντικό (να σχολιάζεις τα στραβά της κοινωνίας μας), για να διαφημίζεις ένα προϊόν, άρα να ωθείς τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία (που μεγάλο μέρος της ακολουθεί τη μόδα σαν Ευαγγέλιο) σε κάτι. Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα αν έκανε π.χ. η Μενεγάκη διαφήμιση από το πλατώ της, ή ο Λαζόπουλος από το δικό του. Όταν ένας άνθρωπος συνδυάζεται με έναν χώρο για έναν σκοπό (διασκέδαση ή ενημέρωση ή σχολιασμό), καλό είναι να μην συγχέεται αυτό με οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης. Οι Ράδιο Αρβύλα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει τη διαφήμιση στην Τσιμισκή ή στην πλατεία Αριστοτέλους και δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Edited July 25, 2010 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Η διαφημιση ενος αμαξιου(του golf νομιζω) με το συντριβανι των ευχων.Αλλος κανει την ευχη αλλου παει και εμφανιζεται το αμαξι.Πολυ ακυρη διαφημιση. Το concept της διαφημισης ηταν οτι με το που πηρε ο τυπος το κερμα απο το συντριβανι, "εξαφανισε" την ευχη του αλλου (το γιωτ) και μολις εκανε την δικη του ευχη (το golf) εμφανιστηκε στη θεση της παλιας. Οτι δηλαδη προτιμα golf απο γιωτ. Εξυπνη αμα την "πιασεις" απο την πρωτη φορα. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts