nikos102 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Όταν βλέπω την διαφήμιση με τον μ@λ@κ@ που τρώει εκείνη τη πουτίγκα-μ@λ@κι@ του Γιώτη με στέλνει για τακούνια! :wacko: "Μα εγώ θέλω μόνο μίίίία...μόνο μίίίία...μάμμα μίίίίία"...... Πάρτα μ@λ@κ@ να μην στα χρωστάω!!!:hunter: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Εμενα εκεινη που λεει ο μεσος ανθρωπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Εμενα εκεινη που λεει ο μεσος ανθρωπος... Με την πιτσα λες??Αν ναι οντος ειναι βλακεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Της Cosmote με το netbook που του φερονται σαν να ειναι μωρο.Μπρρρρ:down:.Και αυτες με το μεσο ανθρωπο που δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Οι καινούργιες διαφημίσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την φορολογική συνείδηση. Ο ορισμός του ξενέρωτου και του γλυκανάλατου. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι καλό να είμαστε φορολογικά εντάξει μπλα μπλα μπλα... Ναι εντάξει, έγινε παιδιά, με πείσατε, από Δευτέρα θα αρχίσω να τα δηλώνω όλα!... :w00t: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Η καινούρια της Tellas με τον τύπο με το μαγνητοφωνάκι, ψυχάκιας εντελώς και η διαφήμιση ΕΜΕΤΙΚΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Η αηδία με τον Άη Βασίλη στη Media Markt. Η μπούρδα με το Ηλεκτράκι που θέλει ένα άλογο... καφέ. Ειλικρινά μου σπάνε τα νεύρα και οι δύο :mad: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Δύο από τις πιο καινούργιες της Vodafone. Η μία με το νονό, τους μαφιόζους και τα οικονομικά προγράμματα ( απλά εμετική) και η άλλη με τους τρεις μάγους που πήραν δώρο home cinema από τη Vodafone και φεύγοντας θα παρκάρουν λέει τις καμήλες και θα πάνε στου Βαλτάσαρ για DVD. Μα πού πάνε και τα σκέφτονται, πραγματικά απορώ... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 καλα αυτη με τη media markt ''μη σας περασουν και για χτεσινο'' και τον Αη Βασιλη ντυμενο μωρο ειναι αθλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 H vodafone εξιλεωθηκε κατ εμε με τα σποτακια της SpotJWT και της CU land. Αυτοι από τα Jumbo: No redeeming qualities whatsoever!! Ειδικα αυτες οι "ολοι μιλανε τη γλωσσα μας" ειναι χαλια. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 η νεα alfa romeo mito... με το σπαστικο... "technology... technology... technology... " Βασικα λεει "technologic... technologic... technologic..." Eιναι τραγουδι των Daft Punk Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Η διαφήμιση της Vodafone με τους μάγους που λέει ο ένας:''Αφήνουμε τις καμήλες και πάμε στου Βαλτάσαρ για DVD'' και η διαφήμιση της Tellas με το κασετοφωνάκι.Σπαστική.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Ναι οντος αθλια ειναι..:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Δε μου αρέσει καθόλου αυτή με τη φορολογική συνείδηση. Η κοπέλα φαίνεται σαν να την έχουν βάλει να τα πει υπό την απειλή όπλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Δε μου αρέσει καθόλου αυτή με τη φορολογική συνείδηση. Η κοπέλα φαίνεται σαν να την έχουν βάλει να τα πει υπό την απειλή όπλου. ma etsi ki allios einai apolytos akyrh h diafhmish.. toso poy katanta geloia!:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 η διαφημιση της coca-cola light απλα εμετικη και αθλια μεταγλωτιση μου ταραζει το νευρικο συστημα τοσο που σκεφτομαι να στιςλω e-mail στην coca-cola Ελλας και την βαζουν συχνα στο ραδιοφωνο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 η διαφημιση της coca-cola light απλα εμετικη και αθλια μεταγλωτιση μου ταραζει το νευρικο συστημα τοσο που σκεφτομαι να στιςλω e-mail στην coca-cola Ελλας και την βαζουν συχνα στο ραδιοφωνο Όντως...την πρόταση "χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ" την έχουν κάνει πρόοοοοταση μέχρι τα United Emirates Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noxiz Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 η διαφημιση της coca-cola light απλα εμετικη και αθλια μεταγλωτιση μου ταραζει το νευρικο συστημα τοσο που σκεφτομαι να στιςλω e-mail στην coca-cola Ελλας και την βαζουν συχνα στο ραδιοφωνο kala den eiparxei pio athlia k spastiki diafimisi....na steileis e-mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Αυτη της cosmote με τον μαγο που λεει οτι δεν κρατας το παλιο σου νουμερο.Τελειως κακογουστη και βλακωδης διαφημιση.Μ'αυτον τον τροπο βρηκαν να μας πουν οτι μπορεις να μην αλλαξεις νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 η διαφημιση της coca-cola light απλα εμετικη και αθλια μεταγλωτιση μου ταραζει το νευρικο συστημα τοσο που σκεφτομαι να στιςλω e-mail στην coca-cola Ελλας και την βαζουν συχνα στο ραδιοφωνο kala den eiparxei pio athlia k spastiki diafimisi....na steileis e-mail AN ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΑΙΛ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΜΗ-ΔΕΙΣ-ΠΟΤΕ-ΞΑΝΑ-ΤΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΤΙΝ-ΝΤΑΝ AN ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΑΙΛ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΜΗ-ΔΕΙΣ-ΠΟΤΕ-ΞΑΝΑ-ΤΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΤΙΝ-ΝΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΩΣ-ΘΕΣ-ΝΑ-ΣΤΕΙΛΕΙΣ-ΜΑΙΛ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΜΗ-ΔΕΙΣ-ΠΟΤΕ-ΞΑΝΑ-ΤΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!! COCA COLA... :lol::lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 AN ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΑΙΛ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΜΗ-ΔΕΙΣ-ΠΟΤΕ-ΞΑΝΑ-ΤΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΤΙΝ-ΝΤΑΝ AN ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΑΙΛ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΜΗ-ΔΕΙΣ-ΠΟΤΕ-ΞΑΝΑ-ΤΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΤΙΝ-ΝΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΩΣ-ΘΕΣ-ΝΑ-ΣΤΕΙΛΕΙΣ-ΜΑΙΛ-ΓΙΑ-ΝΑ-ΜΗ-ΔΕΙΣ-ΠΟΤΕ-ΞΑΝΑ-ΤΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!! :lol::lol: :lol::lol::χαχα ακριβως! πρεπει να ομολογήσω οτι παρολο που κι εμενα μου φαινεται σπαστική, προσφέρεται για πολύ δημιουργικές παρωδίες! και αυτες του Bellas tv ειχαν γελιο τις εχετε δει? "αν πιστευεις πως το-2009-θα-ναι-σκατα-γιατι-καθε-φετος ειναι και χειρότερα ντιν-ντιν:p αν πιστευεις πως το-2009-θα-ναι-σκατα-γιατι-καθε-φετος ειναι και χειρότερα ντιν-ντιν ηρθε η ώρα να το πεις κι αλλο να μην κρατηθεις πες πως το 2009-θα-ναι-σκατά--γιατί-κάθε-φέτος είναι και χειρότερα!!":lol: edit: http://www.youtube.com/watch?v=FfLLeX_koVU&feature=related εδώ είναι όλες μαζεμένες στα ισπανικά! Τις 2 πρωτες δν τις εχω δει στην ελλαδα, λενε "αν δε θες να γίνεις οφθαλμίατρος όπως ο πατέρας σου (ντιν ντιν κλπ)" και "αν θες να παιζεις ολη νυχτα play station κ να πας κατευθείαν στη δουλεια χωρις να χεις κοιμηθεί" (lol) κ μια αλλη λεει "αν θες να παραδεχτείς οτι δε θες να κανεις παιδια μεχρι να φτασεις τα 40"...καλες ειναι μωρε...χαριτωμενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Οι καινούργιες της wind με τους 2 τύπους που λένε διάφορα. :chair: Μετά τις 2000 φορές που τις έχουν βάλει θέλω να τους δείρω. :knife: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Γενικα οι διαφημισεις της wind δειχνουν σε τι κοινο στοχευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Οι καινούργιες της wind με τους 2 τύπους που λένε διάφορα. :chair: Μετά τις 2000 φορές που τις έχουν βάλει θέλω να τους δείρω. :knife: Καλά, ο γυαλάκιας είναι ό,τι να 'ναι, αλλά ο άλλος ο σαγόνιας με τα μούσια και το ηλίθιο στυλάκι είναι εντελώς έλεος, σαν πιθηκάνθρωπος είναι... Και απ' ό,τι έμαθα, το όλο concept είναι copy+paste ολόκληρης σειράς διαφημίσεων της Apple (Mac vs PC)... :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Aparadekti metafora stin elliniki tileorasi omws!!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts