Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο σε μένα πρέπει ν' αρέσει η παραπάνω διαφήμιση τελικά... :worry:

Ε ναι μόνο εσύ έχεις τόσο περίεργα γούστα:devil::devil::lol:

• 2 weeks later...
Καλα αυτη η coca kola οσο παει κανει ακομα και πιο αθλιες τις διαφημισεις της.Πριν λιγο ειδα αυτη με μια γυναικα που τραγουδαει.Τραγικη.....
[sIGPIC][/sIGPIC]

του νεσκαφε φραπε...μη βιαστεις να τον τελειωσεις..

ναι..ο αδαμ επινε φραπε.!

Έχει κάτι το ιδιαίτερο αυτή η διαφήμιση, ειδικά στο φινάλε όπου "*το νησί των μακάρων" (βρείτε τους ανάλογους ζωγραφικούς πίνακες) γίνεται νησί του Χθούλου με τεράστια πλοκάμια (για όσους διαβάζουν Λαβκραφτ :D) είναι όλα τα λεφτά..

Υ.Γ.

* Δεν πρόκειται για τον Παράδεισο

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Χάλια είναι η διαφήμιση με το μπου-τυ-ρο... Ο γέροντας τι κόλλημα έφαγε να δείξει στους τουρίστες πως φτιάχνεται το παραδοσιακό βούτυρο? Και πως τον καταλαβάνε επίσης, άγνωστο. Εντελώς ηλίθια.

Για να μην πω για αυτή με τον υπέρτατο ποδοσφαιριστή και το "ένα την ημέρα" που μόλις το πίνει δείχνει να κρατιέται για να μην ξεράσει πριν πει την ατάκα του. Πολύ κακογυρισμένη.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Απο τον χρήστη VoodooCappuccino:Χάλια είναι η διαφήμιση με το μπου-τυ-ρο... Ο γέροντας τι κόλλημα έφαγε να δείξει στους τουρίστες πως φτιάχνεται το παραδοσιακό βούτυρο? Και πως τον καταλαβάνε επίσης, άγνωστο. Εντελώς ηλίθια.

Ενώ στην αρχή λέγανε μπου-τυ-ρο μετά που τους έδειξε ο γέρος τη γριά να χτυπάει το γάλα τους ήρθε η θεία φώτηση και είπαν το βου-τυ-ρο.Πάντως και ότι καταλάβαιναν το γέρο είναι πολύ περίεργο,ειδικά στην αρχή που είπε ο γέρος:''Τι τρώνε τα παιδιά??'',αντί να αππορήσει ο ξένος είπε:''Μπού-τυ-ρο''.:blink::wacko:

Βρε... το τούριστ καταλαβαίνει ελληνικός. Απλά, επειδή αυτό που έτρωγαν ήταν "κάτι σαν βούτυρο" για να το ξεχωρίσουν από το κανονικό το έλεγαν μπούτι-ρο. :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί κάποιος να μου πει αν είμαι ο μόνος που τρομάζει & σκιάζεται, και απορεί, με αυτήν που διαφημίζει αυτη τη στιγμή το πρόγραμμα των Πρινου στο m (Μακεδονία tv) ???

Παναγία μου, ο Βελζεβούλ.

edit:

Α, τέλεια. Τώρα βγήκε και η Πρίνου.

Πάει, μου κόπηκε τελείως η όρεξη. Φαντάζομαι είναι μέρος του προγράμματος αδυνατίσματός τους;

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μπορεί κάποιος να μου πει αν είμαι ο μόνος που τρομάζει & σκιάζεται, και απορεί, με αυτήν που διαφημίζει αυτη τη στιγμή το πρόγραμμα των Πρινου στο m (Μακεδονία tv) ???

Παναγία μου, ο Βελζεβούλ.

edit:

Α, τέλεια. Τώρα βγήκε και η Πρίνου.

Πάει, μου κόπηκε τελείως η όρεξη. Φαντάζομαι είναι μέρος του προγράμματος αδυνατίσματός τους;

Είδες που τελικά σου κάνει καλό η TV;; :devil:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Είδες που τελικά σου κάνει καλό η TV;; :devil:

Βρε άστα διάλα.

Και κράτα τις ερωμένες σου καλύτερα απασχολημένες. Στην τελική παίξτε scrabble.

Δε φταίμε εμείς να τις βλέπουμε την ώρα του μεσημεριανού στις οθόνες μας.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Καλα αυτη η coca kola οσο παει κανει ακομα και πιο αθλιες τις διαφημισεις της.Πριν λιγο ειδα αυτη με μια γυναικα που τραγουδαει.Τραγικη.....

:down:Οντως.Απ'το κακο στο χειροτερο.

Μπορούμε να αναφέρουμε και ραδιοφωνικές;

Εδώ και 2-3 μέρες ακούω κάθε πρωί ένα τζινγκλάκι-έκτρωμα του Υπουργείου Μεταφορών που προωθεί την οικολογική οδήγηση. Ένας στίχος που συγκράτησα ήταν το "όσο το γκάζι πατάς να ξέρεις πως καθόλου δε βοηθάς" :p.

Κρατάει πάνω από ένα λεπτό που μοιάζει αιώνας και το τραγουδάει μια τραγουδίστρια τύπου Πωλίνας, Ελπιδας ή κάτι τέτοιο.

Η αισθητική αυτής της χώρας πάει κατά :devil: Αυτό το παλικάρι ο Χατζηδάκης που την ενέκρινε τόσα χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο τίποτα καλό δε βρήκε να ξεσηκώσει;

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Οντος χαλια,αλλα θα παρει το αιμα της πισω τα Χριστουγεννα!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχετε δει την διαφημηση του Βλαχας με το 7+1 δωρο?Σχεδον ακριβης αντιγραφη απο την αντιστοιχη διαφημηση του Νουνου.Τα λογια,η μουσικη,το animation,ολα σχεδον ιδια.Και ειναι διαφορετικης εταιριας(το ενα friesland,το αλλο Nestle).

Για να μην πω για αυτή με τον υπέρτατο ποδοσφαιριστή και το "ένα την ημέρα" που μόλις το πίνει δείχνει να κρατιέται για να μην ξεράσει πριν πει την ατάκα του. Πολύ κακογυρισμένη.

Σωστός! Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η διαφήμιση αλλά αυτή την λεπτομέρεια δεν την είχα προσέξει, έχεις δίκιο φαίνεται ότι του ξινίζει :p

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

χθες ειδα μια διαφημιση,για μια αλβανικη εφημεριδα :wacko:

και μαλιστα ολα τα λογια στα αλβανικα :X

πρεπει να ηταν σε ενα απο τα μεγαλια καναλια,δεν θυμαμαι σε ποιο.

καλα λεω εχω δορυφορικη και δεν το ηξερα????

αν ειναι δυνατον,μην αρχισω... :shoot:

Σωστός! Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η διαφήμιση αλλά αυτή την λεπτομέρεια δεν την είχα προσέξει, έχεις δίκιο φαίνεται ότι του ξινίζει :p

κι ο ίδιος είναι κ σαν Ταμτάκος:p

χθες ειδα μια διαφημιση,για μια αλβανικη εφημεριδα :wacko:

και μαλιστα ολα τα λογια στα αλβανικα :X

πρεπει να ηταν σε ενα απο τα μεγαλια καναλια,δεν θυμαμαι σε ποιο.

καλα λεω εχω δορυφορικη και δεν το ηξερα????

αν ειναι δυνατον,μην αρχισω... :shoot:

Που είναι το πρόβλημα;

Που είναι το πρόβλημα;

Κι εμένα με χαλάει που δεν καταλαβαίνω τι λένε στη δική μας τηλεόραση. Όπως νευριάζω και με το National Geographic που ενώ οι εκπομπές έχουν αγγλική εκφώνηση τα trailer των εκομπών είναι στα Ρουμάνικα :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που είναι το πρόβλημα;

το να μην ξερω τι ακουω στην δικη μας τηλεοραση μηπως? και τι με ενδιαφερει εμενα και τον οποιοδηποτε ελληνα τι γινεται στην αλβανια?

Τέλεια είναι αυτή με τα Multirama: Αυτός ο πυροτεχνουργός, μάλλον είναι σακάτης. Το αριστέρο του χέρι πρέπει να το κούλανε σε καμιά έκρηξη, γιατί γράφει μόνο με το δεξί και πολύ γρήγορα μάλιστα και με ρυθμό ..........:dash::dash::dash::hunter:

Κι εμένα με χαλάει που δεν καταλαβαίνω τι λένε στη δική μας τηλεόραση. Όπως νευριάζω και με το National Geographic που ενώ οι εκπομπές έχουν αγγλική εκφώνηση τα trailer των εκομπών είναι στα Ρουμάνικα :wacko:

το να μην ξερω τι ακουω στην δικη μας τηλεοραση μηπως? και τι με ενδιαφερει εμενα και τον οποιοδηποτε ελληνα τι γινεται στην αλβανια?

Δεν κατοικούμε μόνο εμείς σε αυτή τη χώρα. Προφανώς και η διαφήμιση απευθύνεται στους Αλβανούς στους οποίους και απευθύνεται η εφημερίδα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος να να τα λένε και στα ελληνικά. Ειλικρινά δε βλέπω κάτι το κακό...

Δεν κατοικούμε μόνο εμείς σε αυτή τη χώρα. Προφανώς και η διαφήμιση απευθύνεται στους Αλβανούς στους οποίους και απευθύνεται η εφημερίδα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος να να τα λένε και στα ελληνικά. Ειλικρινά δε βλέπω κάτι το κακό...

Eπειδη δεν γνωριζω,σε αλλες χωρες πχ Γερμανια,Ιταλια,Αγγλια υπαρχει καναλι πουνα διαφημιζει ελληνικη εφημεριδα στα ελληνικα????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι ρατσιστικός ο λόγος. Μένουν στην Ελλάδα, δουλεύουν, έχουν τα προβλήματά τους. Σίγουρα μια εφημερίδα που απευθύνεται αποκλειστικά σε Αλβανούς βοηθάει, όπως έχουν και κάτοικοι άλλων εθνικοτήτων, όπως σίγουρα έχουν και οι Έλληνες στο εξωτερικό.

Αυτό που με ενοχλεί, που μου "τη σπάει" αν θες, είναι ότι προβάλλεται σε ελληνικό κανάλι και δεν καταλαβαίνω τι λέει. Θα μπορούσε έστω να περνάει ένα κείμενο από κάτω "Η εφημερίδα των Αλβανών, συζητάμε τα δικά μας προβλήματα". Σου δίνει την εντύπωση ότι κάτι κρύβει, όπως όταν μιλάμε αγγλικά μπροστά στους παππούδες για να μην καταλάβουν τι κανονίζουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eπειδη δεν γνωριζω,σε αλλες χωρες πχ Γερμανια,Ιταλια,Αγγλια υπαρχει καναλι πουνα διαφημιζει ελληνικη εφημεριδα στα ελληνικα????

Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει.

Δεν είναι ρατσιστικός ο λόγος. Μένουν στην Ελλάδα, δουλεύουν, έχουν τα προβλήματά τους. Σίγουρα μια εφημερίδα που απευθύνεται αποκλειστικά σε Αλβανούς βοηθάει, όπως έχουν και κάτοικοι άλλων εθνικοτήτων, όπως σίγουρα έχουν και οι Έλληνες στο εξωτερικό.

Αυτό που με ενοχλεί, που μου "τη σπάει" αν θες, είναι ότι προβάλλεται σε ελληνικό κανάλι και δεν καταλαβαίνω τι λέει. Θα μπορούσε έστω να περνάει ένα κείμενο από κάτω "Η εφημερίδα των Αλβανών, συζητάμε τα δικά μας προβλήματα". Σου δίνει την εντύπωση ότι κάτι κρύβει, όπως όταν μιλάμε αγγλικά μπροστά στους παππούδες για να μην καταλάβουν τι κανονίζουμε...

Οκ, το υπεραναλύεις νομίζω :p Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο :)