pythagoras_7 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 ε όχι και σαν της vodafon!!!:ρ:ρ:ρ:ρ:ρ:ρ Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fermat Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 του 11880 πειναωωωωωω ... πειναωωωωωωω ..... πειναωωωωωωωω ουστ !! Συμφωνώ!!! Επίσης, του Famous Grouse. Που βάζει την κλασσική μουσική και τη διακόπτει συνεχώς. Πολύ σπαστικό :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 giati h kainourgia me ton OTE pou ton pianh h gineka tou epaftoforo me allh sto krevati kai leei o OTE fteei!:wacko::X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παιδιά το χω χάσει το παιχνίδι με την τηλεόραση.Απ'αυτές που λέτε δεν ξέρω καμία:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παιδιά το χω χάσει το παιχνίδι με την τηλεόραση.Απ'αυτές που λέτε δεν ξέρω καμία:happy::happy: Καλύτερα !!!!!! :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παιδιά το χω χάσει το παιχνίδι με την τηλεόραση.Απ'αυτές που λέτε δεν ξέρω καμία:happy::happy: Είσαι πολύ τυχερός!!!:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παιδιά το χω χάσει το παιχνίδι με την τηλεόραση.Απ'αυτές που λέτε δεν ξέρω καμία:happy::happy: :lol::lol::lol: kapou tha pesei to mati sou!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 :lol::lol::lol: kapou tha pesei to mati sou!!!:p Μην μου γυρίσει το μάτι μόνο φοβάμαι:blink: Το ξέρω παιδιά είμαι πολύ τυχερός:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μην μου γυρίσει το μάτι μόνο φοβάμαι:blink: Το ξέρω παιδιά είμαι πολύ τυχερός:p Μάλλον κι εγώ είμαι πολύ τυχερός γιατί ούτε εγώ έχω δει καμία απ' τις τελευταίες που αναφέρθηκαν! Πάντως αυτή που γράφει ο chris_7 με τον ΟΤΕ πρέπει να είναι πολύ άθλια! :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 αυτη με τα αποξηραμενα φρουτα "βερυκοκακι μου","δαμασκηνακι μου","συκο μου",σταφιδουλα μου κτλ κτλ ελεεινη και τρισαθλια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 giati h kainourgia me ton OTE pou ton pianh h gineka tou epaftoforo me allh sto krevati kai leei o OTE fteei!:wacko::X Την είδα... Δε μπορώ να πω ότι με εξόργισε. Για την ακρίβεια, αλήθεια λέει. Δεν φταίει για όλα ο ΟΤΕ; :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Η διαφήμιση του Jumbo που δείχνει τις σακούλες του να χρησιμοποιούνται. Τη βάζει συνέχεια :mad: το έχω σιχαθεί το τραγουδάκι Γενικά όλες οι διαφημίσεις τους είναι για τον π... Παλιά άλλαζα κάθε τρεις και λίγο σταθμό στο αυτοκίνητο :angry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Η διαφήμιση του Jumbo που δείχνει τις σακούλες του να χρησιμοποιούνται. Τη βάζει συνέχεια :mad: το έχω σιχαθεί το τραγουδάκι Γενικά όλες οι διαφημίσεις τους είναι για τον π... Παλιά άλλαζα κάθε τρεις και λίγο σταθμό στο αυτοκίνητο :angry: Πωωω δεν έχεις άδικο για αυτήν την διαφήμιση.. Επίσης δεν θέλω να ξαναδώ την διαφήμιση με το μπλα μπλα μπλα....:mad: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Πωωω δεν έχεις άδικο για αυτήν την διαφήμιση.. Επίσης δεν θέλω να ξαναδώ την διαφήμιση με το μπλα μπλα μπλα....:mad: auth me ta mpla mpla mpla popo re paidia mou spaei ta neura!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Και ναι κυρίες και κύριοι!!Τα Jumbo και το μπλα μπλα μπλα μπλα παίρνουν το πρώτο βραβείο!!:lol::lol: Της πιο άθλιας διαφήμισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες,αλλά πιο άθλια διαφήμιση που προβάλεται τώρα είναι αυτή του οτε με την καφετιέρα.Χριστέ μου ποιός την σκέφτηκε και απορώ πως την ενέκριναν :hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες,αλλά πιο άθλια διαφήμιση που προβάλεται τώρα είναι αυτή του οτε με την καφετιέρα.Χριστέ μου ποιός την σκέφτηκε και απορώ πως την ενέκριναν :hunter::lol: Οι απόψεις διίστανται... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Έχω φτάσει σε σημείο που όταν προλαβαίνω να δω τηλεόραση και βάζουν διαφημίσεις να την σβήνω!!!!!!!!:cry::cry::cry: Δεν αντέχω άλλο ο άνθρωπος !!!!!!!!!! :w00t::w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 auth me ta mpla mpla mpla popo re paidia mou spaei ta neura!:mad: Σαν διαφήμηση δεν μου αρέσει ,αλλά μου αρέσει η κοπέλα της διαφήμησης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Αυτές του (Π)ΟΤΕ! "Μήπως παίζουν με την νοημοσύνη σου"; Μάλλον αυτοί παίζουν με την νοημοσύνη μας, εδώ και πολλά χρόνια... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Αυτές του (Π)ΟΤΕ! "Μήπως παίζουν με την νοημοσύνη σου"; Μάλλον αυτοί παίζουν με την νοημοσύνη μας, εδώ και πολλά χρόνια... :mad: Νομίζω κάνεις λάθος. Τις θεωρώ πανέξυπνες (αν πιάνεις το νόημα) και είναι ακριβώς η πραγματικότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Νομίζω κάνεις λάθος. Τις θεωρώ πανέξυπνες (αν πιάνεις το νόημα) και είναι ακριβώς η πραγματικότητα. Κοίτα... σίγουρα δε φταίει ο ΟΤΕ αν πιάσω στα πράσσα τον άντρα μου με την κολλητή μου αλλά... μη μου πεις ότι δε φταίει για την κατάντια στις τηλεπικοινωνίες. Δε φταίει για το μονοπώλιο; Δε φταίει για τη μηδαμινή διείσδυση των νοικοκυριών στην Ευριζωνικότητα; Όσο για τη διαφήμιση Αποτυχία του Αιώνα "Χάλασε η καφετιέρα - Ναι αλλά δεν έχει πάγιο" αυτή κι αν είναι παντελώς άκαιρη! Κανείς δεν πουλάει βάσει του παγίου. Δεν είμαστε ηλίθιοι, ξέρουμε ότι αν πάμε σε άλλη πάλι θα δίνουμε πάγιο. Αυτό που διευκρινίζουν είναι ότι μπορείς να πας σε δικό τους δίκτυο και όχι αυτό που αναγκαζόμασταν χρόνια να κάνουμε: να έχουμε άλλη εταιρία και παρόλα αυτά να πληρώνουμε και το μπουγιουρντί στον ΟΤΕ παρόλο που δεν χρησιμοποιούσαμε καμία υπηρεσία του... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εχοντας δουλεψει ενα χρονο σε techsupport εναλλακτικου παροχου, πιστεψε με οι διαφημισεις ειναι παρα πολυ καλες και εξυπνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 η ...γκλουρπακ ρε παιδια και οι ήχοι κι οι εικονες, μου σπαει τα νευρα,με αηδιαζει .......μπλιάαααααααχ..... κανεις ομοιοπαθης ή θα πρεπει ....να το κοιταξω?:X συγνωμη τελικα βρηκα συμπασχοντες λιγο παραπανω. ΜΠΛΙΑΧ γιακομα μια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Κοίτα... σίγουρα δε φταίει ο ΟΤΕ αν πιάσω στα πράσσα τον άντρα μου με την κολλητή μου αλλά... μη μου πεις ότι δε φταίει για την κατάντια στις τηλεπικοινωνίες. Δε φταίει για το μονοπώλιο; Δε φταίει για τη μηδαμινή διείσδυση των νοικοκυριών στην Ευριζωνικότητα; Όσο για τη διαφήμιση Αποτυχία του Αιώνα "Χάλασε η καφετιέρα - Ναι αλλά δεν έχει πάγιο" αυτή κι αν είναι παντελώς άκαιρη! Κανείς δεν πουλάει βάσει του παγίου. Δεν είμαστε ηλίθιοι, ξέρουμε ότι αν πάμε σε άλλη πάλι θα δίνουμε πάγιο. Αυτό που διευκρινίζουν είναι ότι μπορείς να πας σε δικό τους δίκτυο και όχι αυτό που αναγκαζόμασταν χρόνια να κάνουμε: να έχουμε άλλη εταιρία και παρόλα αυτά να πληρώνουμε και το μπουγιουρντί στον ΟΤΕ παρόλο που δεν χρησιμοποιούσαμε καμία υπηρεσία του... Μάλλον δεν έπιασες το νόημα. Προσπαθούν να ειρωνευτούν και να ξευτιλίσουν τους ιδωτικούς παρόχους, καθώς αν έχει τύχει να μιλήσεις μαζί τους, για ότι δεν μπορούν να κάνουν τα ρίχνουν στον ΟΤΕ. Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή πρόβλημα τα ρίχνουν στον ΟΤΕ και καθαρίζουν. Αυτό ειρωνεύονται. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts