Jump to content

myphone meeting - Virtuality Cafe Μαρούσι 5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004

Hunter
 Κοινοποίηση

Που Θα Το Κανουμε??  

85 members have voted

1. 1. Που Θα Το Κανουμε??

• Flocafe Village Center Μαρούσι (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      34
    • Flocafe Village Park Ρέντη (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      29
    • Καφετέρια Στο Κέντρο (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      16
    • Olympico στο ΣΕΦ (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      6

Recommended Posts

Τεσπα , η δημοσκοπηση θα δειξει πιο μερος βολευει τον περισσοτερο κοσμο , εχουμε δρομο ακομα :ο

ξερουμε ποτε θα κλεισει η δημοσκοπηση? :confused:

• Απαντήσεις 367
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (16 Νοέ. 2004 , 15:10)

Ε? να ψηφισουμε Μαρουσι για ν αλλαξουμε? αφου Μαρουσι το κανουμε τοσον καιρο. Τεσπα , η δημοσκοπηση θα δειξει πιο μερος βολευει τον περισσοτερο κοσμο , εχουμε δρομο ακομα. :o

ΚΑτι αλλο ρε παιδια.... ξερουμε ποτε θα κλεισει η δημοσκοπιση?

λάθος το διόρθωσα όμως

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ναι ας το κανονισουμε καθε μηνα να κανουμε και απο ενα meeting τωρα που γνωριστηκαμε... :p
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (16 Νοέ. 2004 , 14:02)

γκρινια γκρινια και παλι γκρινια :wacko:

Δεν είναι γκρίνια, παρά μόνο επιθυμία για να γίνει το meeting κάπου αλλού εκτός από το Μαρούσι, το οποίο δεν είναι και το κέντρο του κόσμου ώστε να φιλοξενήσει 2 συνεχόμενα meetings... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (17 Νοέ. 2004 , 03:25)

Δεν είναι γκρίνια, παρά μόνο επιθυμία για να γίνει το meeting κάπου αλλού εκτός από το Μαρούσι, το οποίο δεν είναι και το κέντρο του κόσμου ώστε να φιλοξενήσει 2 συνεχόμενα meetings... :whistle:

3

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως εμένα το floca στο village με βολεύει πολύ.

Γιατί να μην το καθιερώσουμε σαν official myPhone meetings' place ????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster (17 Νοέ. 2004 , 15:39)

Πάντως εμένα το floca στο village με βολεύει πολύ.

Γιατί να μην το καθιερώσουμε σαν official myPhone meetings' place ????

Επειδή βολεύει εσένα πολύ;

Ε τότε έκλεισε. :!:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guys να σας πω και εγώ την γνώμη μου για τα meetings.

Bλέπω γίνονται πολύ συχνά και θα ήθελα να εκφράσω την αντίρρηση μου σε αυτό.

Πιστεύω οτι πρέπει να γίνονται σε πιο μεγάλα διαστήματα για να αποτελούν "ορόσημο" για το myphone. Τώρα όποτε μας κάτσει να γίνεται και ένα meeting μου φαίνεται too much και χάνει την αίγλη που θα μπορούσε να έχει.

Επιπλέον μου κάνει τρομερή εντύπωση που μαλώνετε για το μέρος. Ίσως στη θεσ/νίκη οι μετακινήσεις να είναι πιο εύκολες και να μην έχω νιώσει την δυσκολία που αντιμετωπίζετε εσείς, αλλά αυτές είναι και οι συνέπειες των συχνών meetings. Κακομαθαίνουμε! :p

Αν γινόταν μια φορά το χρόνο, έστω δύο, θα ήταν κάτι που λίγοι θα ήθελαν να χάσουν και το τελευταίο που θα μας ενδιέφερε θα ήταν το μέρος που θα γίνει.

Eγώ δεν πρόκειται να έρθω γιατί θα έχω μαθήματα εκείνες τις μέρες, απλά θέλησα να σας πω την άποψη μου στο θέμα.

Θα μου πείτε τι με νοιάζει; :D

Αααααα, οργανώστε και κανένα Salonica meeting! :geek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (17 Νοέ. 2004 , 11:54)

3

Εννοώ συνεχόμενα μετρώντας όμως και το καλοκαιρινό meeting το οποίο έγινε παραλιακά... :!:

Συγνώμη, μπορείτε παρακαλώ να με ενημερώσετε για τα παρακάτω?

1. εσείς δηλαδή οι περισσότεροι έχετε γνωριστεί?

2. οταν πάτε σε συναντήσεις συνήθως τι κάνετε?

3. έχουν γίνει πολλές στο παρελθόν?

Ευχαριστώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Joannita (18 Νοέ. 2004 , 17:32)

Συγνώμη, μπορείτε παρακαλώ να με ενημερώσετε για τα παρακάτω?

1. εσείς δηλαδή οι περισσότεροι έχετε γνωριστεί?

2. οταν πάτε σε συναντήσεις συνήθως τι κάνετε?

3. έχουν γίνει πολλές στο παρελθόν?

Ευχαριστώ!

Δελτιο Τυπου... (ξεροβηξιμο.. γκουχ γκουχ... γκλουπ μια γουλια νερακι)

Με αφορμη την υπερωτηση της συμφορουμιτισσας Χουανιτα(Ισπανιστι ε) ο (ενας εκ των πολλων) Εκπροσωπος Τυπου του Μ.Ρ. προβαινει εις ανακοινωση τινα με θεμα την ικανοποιηση του ταπεινου αιτηματος της!

Εχουμε και λεμε:

1. δεν ξερω αν μιλαω για την πλειοψηφια, ομως αρκετοι βασικοι υποπτοι συμφορουμιτες εχουν θεαθει πολλακις σε συναντησεις εντος και εκτος γιαφκων της Οργανωσης

2.Στις συναντησεις αυτες πλεκεται το εγκωμιο του ΜsK καθως και λοιπων παροντων αδμινιστρατορων και κοορδινατορων ινα μας εχουν υποψη τους σε περιπτωση που θελησουν καποια εξυπηρετηση κτλ. Άλλη βασικη ασχολια ειναι η αποσυναρμολογηση και εξεταση εκ βαθους των συνεργων των μελων της Οργανωσης!

3.Στην αντιληψη μου (καθως και του αρμοδιου εισαγγελεα της εδρας) εχουν υποπεσει διαφοραι παρανομαι συνεστιασεις τετοιου τυπου, ειτε επισημες, ειτε ημιεπισημες!

Καταληγω με την ευχη και ανοιχτη προσκληση εις την αξιοτιμο συμεμπεριτισσα να μας τιμησει εαν και εφοσον δυναται!

:lol: :D :lol: :D

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (18 Νοέ. 2004 , 17:54)

Αν γίνει κανένα προς τα βόρεια θα έρθω κι εγώ!!! :lol:

Για να έχουμε και καλό ερώτημα για πόσο βόρεια μιλάς; :lol: :lol:

Λες για τον Αγ. Στέφανο Αττικής ή για τις Πρέσπες;; :rolleyes: :worry: :lol: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (18 Νοέ. 2004 , 21:26)

Για να έχουμε και καλό ερώτημα για πόσο βόρεια μιλάς; :lol: :lol:

Λες για τον Αγ. Στέφανο Αττικής ή για τις Πρέσπες;; :rolleyes: :worry: :lol: :lol:

Να το κάνουμε κάπου στη μέση... Λάρισα (εντελώς τυχαία)... :p :p :p

Θα με βόλευε αφάνταστα! :whistle:

Φιλικά Γιώργος

Wirelessly posted (NEC N410i)

Ρέντη rulezzz!! Δυστηχός είμαι από κινητό και δε μπορώ να ψηφίσω! Μακάρι σύντομα να βρεθώ σε κάποιο pc με net!! :) Πάντως έτσι και αλλιώς θα έρθω!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (18 Νοέ. 2004 , 17:47)

Δελτιο Τυπου... (ξεροβηξιμο.. γκουχ γκουχ... γκλουπ μια γουλια νερακι)

Με αφορμη την υπερωτηση της συμφορουμιτισσας Χουανιτα(Ισπανιστι ε) ο (ενας εκ των πολλων) Εκπροσωπος Τυπου του Μ.Ρ. προβαινει εις ανακοινωση τινα με θεμα την ικανοποιηση του ταπεινου αιτηματος της!

Εχουμε και λεμε:

1. δεν ξερω αν μιλαω για την πλειοψηφια, ομως αρκετοι βασικοι υποπτοι συμφορουμιτες εχουν θεαθει πολλακις σε συναντησεις εντος και εκτος γιαφκων της Οργανωσης

2.Στις συναντησεις αυτες πλεκεται το εγκωμιο του ΜsK καθως και λοιπων παροντων αδμινιστρατορων και κοορδινατορων ινα μας εχουν υποψη τους σε περιπτωση που θελησουν καποια εξυπηρετηση κτλ. Άλλη βασικη ασχολια ειναι η αποσυναρμολογηση και εξεταση εκ βαθους των συνεργων των μελων της Οργανωσης!

3.Στην αντιληψη μου (καθως και του αρμοδιου εισαγγελεα της εδρας) εχουν υποπεσει διαφοραι παρανομαι συνεστιασεις τετοιου τυπου, ειτε επισημες, ειτε ημιεπισημες!

Καταληγω με την ευχη και ανοιχτη προσκληση εις την αξιοτιμο συμεμπεριτισσα να μας τιμησει εαν και εφοσον δυναται!

:lol: :D :lol: :D

:alien: :alien: :alien: :alien: :alien:

Aμην!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (15 Νοέ. 2004 , 14:23)

Παίρνεις το τραμ κατεβαίνεις στο σύνταγμα μετρό ομόνοια και από εκεί με το μετρό νεραντζιώτησα. Από νερατζιώτησα προαστιακό και κατεβαίνεις στο δαχτυλίδι.

Ενημερωτικά πάντως υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος: Α1 μέχρι το Τροκαντερό ( ρωτήστε τον οδηγό σε ποια στάση θα κατέβετε ακριβώς ) και μετά το 550. Σύνολο; 1 ώρα περίπου... Εγώ αυτό έκανα για να έρθω στο τελευταίο meeting με την μικρής σημασίας διαφορά ότι πήρα το Α1 από την Βούλα. Και επίσης τρόπος με χαμηλό κόστος ( ακόμη χαμηλότερο για όσους έχουν μηνιαία κάρτα όπως εγώ ) .

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση... :o θα το σκεφτώ γιατί ντρέπομαι λίγο να σου πώ την αλήθεια...

το point 2 με προβληματίζει καθότι δεν έχω ταλέντο στο ευγενές άθλημα του "γλυψίματος" χαχαχ

Αλλά ... πλάκα έχει καθόλου στις συγκεκριμένες συναντήσεις?

π.χ. πίνετε καφέ και συζητάτε σε πηγαδάκια? παίζεται trivial?

Τι διαφορά έχουν οι παράνομες με τις νόμιμες συναντήσεις?

Προσπαθώ να αποκτήσω εικόνα... :cool:

Χουανιιιιιιιιιιιιιιιιτα ηρθες στο καταλληλο προσωπο... πμ με για περισσοτερες πληροφοριες! λολ.. κι οσο για την ντροπη.. η μιση δικη σου η μιση δικη μας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (19 Νοέ. 2004 , 15:04)

Χουανιιιιιιιιιιιιιιιιτα ηρθες στο καταλληλο προσωπο... πμ με για περισσοτερες πληροφοριες! λολ.. κι οσο για την ντροπη.. η μιση δικη σου η μιση δικη μας!!!

xaxax :cry: η μισή δική σας δεν με πολυενδιαφέρει... η μισή δική μου είναι που με προβληματίζει... θα κοιταζόμαστε... θα σκεφτόμαστε όλες τις κοτσανες που χου με πει κατα καιρούς (όλοι) και ε... την επόμενη φορά που θα μπώ στο forum, θα έχω οπτικοποιήσει αρκετούς... :confused:

Ένας πανεύκολος τρόπος συγκοινωνιακής πρόσβασης στο Φλοκαφέ του Αμαρουσίου -που πρόσφατα τον παρατήρησα και δεν έχει ξανααναφερθεί και μάλλον αυτόν θα ακολουθήσω και εγώ- είναι από τον σταθμό Λαρίσης του μετρό να πάρουμε τον προαστιακό και να κατέβουμε στην στάση Κηφισίας....Εκεί βρισκόμαστε πάνω στο δαχτυλίδι και με μερικούς δρασκελισμούς έιμαστε στο Φλοκαφέ....Εκτός από το μετρό, υπάρχει και ο ηλεκτρικός, κατεβαίνουμε στη στάση Νερατζώτισσα και από εκεί μεσω προαστιακού κατεβαίνουμε μάλλον στην επόμενη στασή της Κηφισίας... :whistle:

...Μιλάμε πλεόν για μετάβαση ποιηματάκι, από τα περισσότερα σημεία των Αθηνών... ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...