dogas Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Συμφωνώ απόλυτα και είμαι μέσα! '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 υπαρχει παντα η λυση αλλαγης τοποθεσιας............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Θοδωρή για σ/κ προβλέπονται βροχές απ'ότι άκουσα...:worry: εμένα η λύση του village καλή μου ακούγεται...:o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (16 Δεκ. 2004 , 14:13) Θοδωρή για σ/κ προβλέπονται βροχές απ'ότι άκουσα...:worry: εμένα η λύση του village καλή μου ακούγεται...:o τετοια λεγε μου ( ειμαι και αυπνος :p ) ( εχασες αφου εφυγες ) για σιγουρια θα σας πω το βραδυ μολις γυρισω , σε λιγο παω Μαρουσι να δω........και να μιλησω και με το αλλο μαγαζι , αναμεινατε στο ακουστικο σας παρακαλω Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (16 Δεκ. 2004 , 12:58) Στον κατω οροφο ειναι πολυ δυσκολο να μας δωσει τοσα τραπεζια για τοσο μεγαλο διαστημα Για΄τι, με την ώρα τα χρεώνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 ama πουν σου ξου μου ματαλακια...πάμε αλλού :p κατι ξέραμε που λέγαμε να γίνει αλλού το μίτινγκ :whistle: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (16 Δεκ. 2004 , 14:13) Θοδωρή για σ/κ προβλέπονται βροχές απ'ότι άκουσα...:worry: εμένα η λύση του village καλή μου ακούγεται...:o Και εγω το ακουσα Νικολα, αλλα λεω ασε μην πω τιποτα και πανικοβληθει κανεις! Village ρε! Δεν τους εχουμε αναγκη! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ρε παιδαι για πείτε τι 8α γίνει? Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Περιμενουμε τον Hunter που επιμελειται του θεματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 E...όχι και έξω βραδυάτικα και καταχείμωνο.... :cry: Περισσότερο από δεκα λεπτά δεν θα μπορούσα να κατσω.... Σιγά, κάντο στο πάνω όροφο και ας πάει και το παλιάμπελο...Αλλωστε το πώς και πόσο θα καταναλώσει ο καθένας ειναι προσωπικό του θέμα....Καφέ πάνω από πέντε ευρώ ούτε στο Χίλτον δεν κοστίζει....Φαντάζομαι ότι ο χώρος θα είναι και πιό αναβαθμισμένος.... Εναλλακτικά αν δεν υπάρχει λύση βουρ στον πατσία για Ρέντη...οπου δεν θα υπάρχει πρόβλημα.... ...Αποφασίστε γρήγορα και σκεφτείτε ότι όλοι θέλουμε να γνωριστούμε καλύτερα, αλλά κανένας δεν επιθυμεί να γριπωθεί χριστουγεννιάτικα.... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (16 Δεκ. 2004 , 17:02) Εναλλακτικά αν δεν υπάρχει λύση βουρ στον πατσία για Ρέντη...οπου δεν θα υπάρχει πρόβλημα.... Θα υπάρχει πρόβλημα με το parking... :rolleyes: Ειδικά εμείς που είμαστε της φιλοσοφίας " Is tzampa man!" λίγο δύσκολο να ξεσυνηθίσουμε :D Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (16 Δεκ. 2004 , 21:34) Θα υπάρχει πρόβλημα με το parking... :rolleyes: Ειδικά εμείς που είμαστε της φιλοσοφίας " Is tzampa man!" λίγο δύσκολο να ξεσυνηθίσουμε :D Yπάρχει λύση και γι αυτό, η καλύτερη....Αν τελικά προτιμηθεί θα την ανακοινώσω.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Στον ρεντη υπαρχει η λυση του παρκινγκ που εχει το ΑΛΟΥ funpark. Εχει απειρες θεσεις, ειναι τσαμπα και δεν το ελεγχει κανεις που θα πατε. Και το ακομα καλυτερο ειναι πως ειναι 3 λεπτα περπατημα απο το Village... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Πάμε αλλού! Όχι πάλι Μαρούσι... Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Tελικά τι έγινε,υπάρχει πρόβλημα με το Μαρούσι; http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (16 Δεκ. 2004 , 13:16) ...οτι δεν ειναι αντιμετοποιση αυτη σε καλους πελατες οπως ειμαστε εμεις Καλά του είπες! Αν δεν συμφωνήσει σε μέση λύση, καλύτερα να γίνει αλλού το meeting... :blink: Όχι στην εκμετάλλευση από τα Flocafe!!! :p :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 τελικά τι έγινε;θα αλλάξουμε ή θα πάμε Μαρούσι; ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (18 Δεκ. 2004 , 00:49) τελικά τι έγινε;θα αλλάξουμε ή θα πάμε Μαρούσι; Έλα ντε...Μάλλον θα μας ενημερώσει το web team με sms... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (18 Δεκ. 2004 , 00:51) Έλα ντε...Μάλλον θα μας ενημερώσει το web team με sms... :D Hunterouli που είσαι;για έλα να μας ενημερώσεις :) ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Μιά μέρα πριν και δεν υπάρχει τελική ενημέρωση.... :confused: Το δυσάρεστο με μένα πάντως είναι ότι συναίβει αυτό που φοβόμουν.... :worry: Ω ναί, έχω πυρετό.... :( Και πολύ φοβάμαι πως την Κυριακή δεν θα είμαι ακόμα καλά... :o Κρίμα, θα είμαι ΟΝ LINE πάντως και θα ενημερώνομαι σχετικά με την εξέλιξη του meeting.... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (18 Δεκ. 2004 , 01:22) Το δυσάρεστο με μένα πάντως είναι ότι συναίβει αυτό που φοβόμουν.... :worry: Για μένα το δυσάρεστο είναι ότι δεν θα πάω Κέρκυρα. Εκτός ότι το βάλανε Σάββατο και γράφω μάθημα, δεν προλαβαίνω ακόμα και με αεροπλάνο γιατί ο αγώνας ξεκινάει στις 4 και το αεροπλάνο φτάνει στις 5...Άντε γεια δηλαδή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Ο Vampyre θα φοράει και αύριοτην ίδια γούρικη μπλούζα? Να σας θυμίσω Νοέμβριος Ιούλιος Μάρτιος :up: :up: http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (18 Δεκ. 2004 , 02:55) Ο Vampyre θα φοράει και αύριοτην ίδια γούρικη μπλούζα? Να σας θυμίσω Νοέμβριος Ιούλιος Μάρτιος :up: :up: :lol: :lol: :lol: :lol: :happy: καταπληκτικο! Εισαι πολυ παρατηρητικος. :) █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Ετσι οπως παει το θεμα θα μαζευτουμε να πατε....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (18 Δεκ. 2004 , 01:22) Κρίμα, θα είμαι ΟΝ LINE πάντως και θα ενημερώνομαι σχετικά με την εξέλιξη του meeting.... :whistle: Κρίμα που δεν θα μπορείς να είσαι μέσω εικονικής πραγματικότητας... :happy: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts