w2o4ts Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 η rom 19-3-15 δε λέει ούτε στο needrom αν είναι για 2 ή 3gb -έχω τα 2- και εάν περιέχει gapps ή όχι. γνωρίζει κανείς που έχει κάνει το update? γιατί σκέφτομαι να το κάνω αν τα έχει όλα αυτά. σόρι μόλις το είδα για 2gb αλλά χωρίς gapps...άρα τι να το κάνεις. Δε θα στη συνιστούσα κιόλας... Εκτός από την κάμερα που βγάζει χάλια φωτογραφίες (όπως έγραφα σε προηγούμενο post - αν και δεν μπορώ να πάρω όρκο ότι η 2015-03-19 τα φταίει, γιατί δε μου έκοψε να κρατήσω ένα δείγμα τραβηγμένο με την προηγούμενη ROM - αλλά εκεί θυμάμαι ότι μια χαρά μου είχαν φανεί οι λίγες φωτογραφίες που είχα βγάλει), έπεσα ήδη και σε 2-3 εφαρμογές που έτρεχαν κανονικά στην προηγούμενη ROM και εδώ είτε αρνούνται να εγκατασταθούν, είτε εγκαθίστανται μεν αλλά δεν τρέχουν. Γενικά μάλλον προβληματική είναι (δεν ξέρω μάλιστα αν τελικά σημαίνει κάτι το ότι μπαίνει με installation από zip και όχι με flashtools όπως οι προηγούμενες, καθώς και το ότι το jiayu.es δεν την έχει συμπεριλάβει στα downloads του - μήπως τελικά δεν είναι της 'μαμάς'?), οπότε μάλλον με πρώτη ευκαιρία (βλ. διαθέσιμο χρόνο...) θα φάει... φύσημα και -αν δεν έχει βγει τίποτα πιο φρέσκο- θα γυρίσω στην 20150223 - ή όσο είναι, δε θυμάμαι τώρα ακριβώς...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Σήμερα παρέλαβα και εγω απο vickmall με εγκατεστημενα τα gapps και απο τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής το τηλ φυσάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Κι εγώ σήμερα από vickmall το 3gb, πετάει λέμε... Μήπως ξέρουμε γιατί δεν έχει t9 στα ελληνικά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAGARASB Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Σήμερα παρέλαβα και εγω απο vickmall με εγκατεστημενα τα gapps και απο τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής το τηλ φυσάει. Κι εγώ σήμερα από vickmall το 3gb, πετάει λέμε... Μήπως ξέρουμε γιατί δεν έχει t9 στα ελληνικά ?? παιδιά πότε κάνατε την παραγγελία και παραλάβατε σήμερα? Εγώ παράγγειλα από vickmall στις 13/3. Έτσι για να υπολογίσω πότε περίπου να το περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Και εγώ από vickmall αγόρασα και το playstore/google account δουλεύει κανονικά. Το μόνο κακό είναι ότι δεν βλέπει καμία αναβάθμιση παρότι νομίζω έχει βγει, αλλά ο κάτοχος του δεν νομίζω να ενοχληθεί ιδιαίτερα.. έχει ξανασυζητηθεί πως φαίνεται ότι τα μαγαζιά που διαφημίζουν πως έχει προ-εγκατεστημένο google-play κλπ, τελικά μάλλον βάζουν τα apk και όχι σωστή διαδικασία.Για τους καινούριους και μερικούς παλιούς το ξαναποστάρω και καλό είναι δώστε λιγάκι σημασία. Εγώ αυτή ακολούθησα και δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα, είτε με λογαριασμούς είτε με αναβαθμίσεις κλπ. Διαβάστε λοιπόν εδώ την εύκολη διαδικασία: Οδηγός προσθήκης google services. Το δικό μου κινητό ήρθε "κενό" δεν είχα ζητήσει τίποτα. Οπότε θα έλεγα πριν την διαδικασία την σωστή, να φροντίσετε να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές της Google. Δε θα στη συνιστούσα κιόλας... Εκτός από την κάμερα που βγάζει χάλια φωτογραφίες (όπως έγραφα σε προηγούμενο post - αν και δεν μπορώ να πάρω όρκο ότι η 2015-03-19 τα φταίει, γιατί δε μου έκοψε να κρατήσω ένα δείγμα τραβηγμένο με την προηγούμενη ROM - αλλά εκεί θυμάμαι ότι μια χαρά μου είχαν φανεί οι λίγες φωτογραφίες που είχα βγάλει), έπεσα ήδη και σε 2-3 εφαρμογές που έτρεχαν κανονικά στην προηγούμενη ROM και εδώ είτε αρνούνται να εγκατασταθούν, είτε εγκαθίστανται μεν αλλά δεν τρέχουν. Γενικά μάλλον προβληματική είναι (δεν ξέρω μάλιστα αν τελικά σημαίνει κάτι το ότι μπαίνει με installation από zip και όχι με flashtools όπως οι προηγούμενες, καθώς και το ότι το jiayu.es δεν την έχει συμπεριλάβει στα downloads του - μήπως τελικά δεν είναι της 'μαμάς'?), οπότε μάλλον με πρώτη ευκαιρία (βλ. διαθέσιμο χρόνο...) θα φάει... φύσημα και -αν δεν έχει βγει τίποτα πιο φρέσκο- θα γυρίσω στην 20150223 - ή όσο είναι, δε θυμάμαι τώρα ακριβώς...) εγώ την έβαλα και δεν έχω κανένα θέμα. Χρησιμοποίησα την "αυθεντική" από εδώ: ROM 4 - S3SW 20150314-141844 με τη βοήθεια των SP FlashTools. Ομολογώ πως στην αρχή δοκίμασα αυτή εδώ: S3S-20150324-crass1968.zip (μέσω TWRP-Recovery), αλλά όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν και σχετικά φρέσκο το μηχάνημα, οπότε με ένα backup των εφαρμογών, δεν το σκέφτηκα πολύ και την πέρασα. Πάμε καλά από "ψήστες" των ROM, αλλά θέλει προσοχή ακόμα κυρίως γιατί είναι τα 2 διαφορετικά μοντέλα, όχι τόσο λόγω της μνήμης, αλλά το 2G δεν υποστηρίζει το NFC. Οπότε πιθανόν κάποια προβλήματα σου, να οφείλονται εκεί. Επίσης δεν είναι αναγκαίο να παίζει μία αναβάθμιση , μέσω TWRP , χωρίς factory reset, σε κάποια μοντέλα παίζει σε άλλα όχι. Για την ώρα στο δικό μας δεν βλέπω να είναι εφικτό. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim86 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα κ από μένα. Σήμερα έκανα παραγγελία από to2c μαζί με ένα Α806. Έχω δει σχεδόν όλα τα ποστ και παρακολουθώ το θέμα ανελλειπώς. Είμαι εξοικειωμένος με Root , Recovery και Roms οπότε δεν νομίζω να έχουμε κανένα θέμα. Με την παραλαβή θα σας κρατώ ενήμερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Σήμερα παρέλαβα και εγω απο vickmall με εγκατεστημενα τα gapps και απο τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής το τηλ φυσάει. Κι εγώ σήμερα από vickmall το 3gb, πετάει λέμε... Μήπως ξέρουμε γιατί δεν έχει t9 στα ελληνικά ?? καλοριζικο , μενεται αθηνα μαλλον και σας ηρθε το τηλ. ποιο γρηγορα .εγω ειμε σε νησι και θα μου ερθει απο βδομαδα.ακουω εντυπωσης και προβληματα αν υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ρε παιδια πως κλεινουμε εφαρμογες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ρε παιδια πως κλεινουμε εφαρμογες ?? Τι εννοείς? Γενικά στα android? Πατάς 2 δευτερόλεπτα το κουμπί home (το μεσαίο κάτω) και σου βγάζει όλες τις ανοικτές εφαρμογές. Αν θες να τις κλείσεις όλες πατάς το βουρτσάκι που δείχνει. Αν θες συγκεκριμένες τις ακουμπάς και τις στέλνεις προς τα πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 έχετε καταλάβει πότε αναβοσβήνει το κόκκινο και πότε το πράσινο notification led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Thanks!!! Μηπως ξερουμε και αν μπορουμε να επιλεξουμε πολλες επαφες ταυτοχρονα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonioun70 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 έχει ξανασυζητηθεί πως φαίνεται ότι τα μαγαζιά που διαφημίζουν πως έχει προ-εγκατεστημένο google-play κλπ, τελικά μάλλον βάζουν τα apk και όχι σωστή διαδικασία.Για τους καινούριους και μερικούς παλιούς το ξαναποστάρω και καλό είναι δώστε λιγάκι σημασία. Εγώ αυτή ακολούθησα και δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα, είτε με λογαριασμούς είτε με αναβαθμίσεις κλπ. Διαβάστε λοιπόν εδώ την εύκολη διαδικασία: Οδηγός προσθήκης google services. Το δικό μου κινητό ήρθε "κενό" δεν είχα ζητήσει τίποτα. Οπότε θα έλεγα πριν την διαδικασία την σωστή, να φροντίσετε να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές της Google. εγώ την έβαλα και δεν έχω κανένα θέμα. Χρησιμοποίησα την "αυθεντική" από εδώ: ROM 4 - S3SW 20150314-141844 με τη βοήθεια των SP FlashTools. Ομολογώ πως στην αρχή δοκίμασα αυτή εδώ: S3S-20150324-crass1968.zip (μέσω TWRP-Recovery), αλλά όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν και σχετικά φρέσκο το μηχάνημα, οπότε με ένα backup των εφαρμογών, δεν το σκέφτηκα πολύ και την πέρασα. Πάμε καλά από "ψήστες" των ROM, αλλά θέλει προσοχή ακόμα κυρίως γιατί είναι τα 2 διαφορετικά μοντέλα, όχι τόσο λόγω της μνήμης, αλλά το 2G δεν υποστηρίζει το NFC. Οπότε πιθανόν κάποια προβλήματα σου, να οφείλονται εκεί. Επίσης δεν είναι αναγκαίο να παίζει μία αναβάθμιση , μέσω TWRP , χωρίς factory reset, σε κάποια μοντέλα παίζει σε άλλα όχι. Για την ώρα στο δικό μας δεν βλέπω να είναι εφικτό. επειδη δεν ανοιγει ο συνδεσμος,θυμασαι να μας την πεις προφορικα?η' ξερεις κανενα αλλο συνδεσμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Thanks!!! Μηπως ξερουμε και αν μπορουμε να επιλεξουμε πολλες επαφες ταυτοχρονα ??? τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Θελω να σβησω 100 επαφες πχ ... Επισης εχει t9 στα ελληνικα ;;; Τελος αν θελουμε να περασουμε επαφες οχι απο gmail αλλα απο outlook εχει καποιο προγραμμα δικο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Θελω να σβησω 100 επαφες πχ ... Επισης εχει t9 στα ελληνικα ;;; Τελος αν θελουμε να περασουμε επαφες οχι απο gmail αλλα απο outlook εχει καποιο προγραμμα δικο του; Πηγαίνεις στις επαφές, πατάς το κάτω αριστερά κουμπί (το μενού δηλ) και διαλέγεις διαγραφή. Εκεί σου βάζει κουτάκια δίπλα από τις επαφές σου και διαλέγεις όσες θες και πατάς οκ πάνω δεξιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Εμένα μετά απο το ota update στην 20150319-073039 εκτος οτι δεν γίνετε να πάνε οι φωτο-βιντεο κατευθειαν στην SD πολλες φορες δεν βλέπει καθόλου την SD και θα πρεπει να κάνω μεσα απο τις ρυθμισεις αφαιρεση sd και μετα παλι τοποθετηση για να δουλέψει. Και ψαχνομαι να αλλαξω rom.Απο needrom έβαλε κάποιος καμια και να είναι οκ?για τα 2gb ram . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Εμένα μετά απο το ota update στην 20150319-073039 εκτος οτι δεν γίνετε να πάνε οι φωτο-βιντεο κατευθειαν στην SD πολλες φορες δεν βλέπει καθόλου την SD και θα πρεπει να κάνω μεσα απο τις ρυθμισεις αφαιρεση sd και μετα παλι τοποθετηση για να δουλέψει. Και ψαχνομαι να αλλαξω rom.Απο needrom έβαλε κάποιος καμια και να είναι οκ?για τα 2gb ram . Δοκίμασε αν θέλεις και την κάμερα (έτσι, για να μου φύγει κι εμένα η... ιδέα, που νομίζω ότι "χάλασε" με αυτήν τη ROM :lol:)... Μας βλέπω να γυρνάμε στην 20150205-141543. Είναι η πρώτη που είχα βάλει με το που πήρα το τηλέφωνο και δε μου έκανε καμία από τις... αηδίες της 20150319-073039 (μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, SD δεν είχα δοκιμάσει για να ξέρω για το θέμα που αντιμετωπίζεις). Είχε κι αυτή τα (μικρο)προβληματάκια της (οκ, το S3 είναι ακόμα νέο...) και έβαλα την 20150319 μήπως και λύνει κάποια. Όχι μόνο δεν τα έλυσε, αλλά μου πρόσθεσε και... δικά της! Οπότε με βλέπω και μένα για... επιστροφή στην πιο παλιά και γνωστή περίπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δοκίμασε αν θέλεις και την κάμερα (έτσι, για να μου φύγει κι εμένα η... ιδέα, που νομίζω ότι "χάλασε" με αυτήν τη ROM :lol:)... Μας βλέπω να γυρνάμε στην 20150205-141543. Είναι η πρώτη που είχα βάλει με το που πήρα το τηλέφωνο και δε μου έκανε καμία από τις... αηδίες της 20150319-073039 (μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, SD δεν είχα δοκιμάσει για να ξέρω για το θέμα που αντιμετωπίζεις). Είχε κι αυτή τα (μικρο)προβληματάκια της (οκ, το S3 είναι ακόμα νέο...) και έβαλα την 20150319 μήπως και λύνει κάποια. Όχι μόνο δεν τα έλυσε, αλλά μου πρόσθεσε και... δικά της! Οπότε με βλέπω και μένα για... επιστροφή στην πιο παλιά και γνωστή περίπτωση... Οχι εμενα μια χαρα φωτο βγάζει οπως εβγαζε μονο με την sd εχω θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionyssios Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Κάποιος που έχει το Advanced έχει δοκιμάσει το NFC αν δουλέυει? Είδα ένα video στο youtube που δεν διάβαζε τα tags. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaran Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδιά νομίζω βρέθηκε η λύση στο ενεργειακό πρόβλημα. Δεν χρειάζεται φόρτιση, αρκεί ένα reboot και η ένδειξη πάει στο 100%!!το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδιά νομίζω βρέθηκε η λύση στο ενεργειακό πρόβλημα. Δεν χρειάζεται φόρτιση, αρκεί ένα reboot και η ένδειξη πάει στο 100%!!το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος? Γενικά η ένδειξη (και πιθανότατα και η όλη διαχείριση της μπαταρίας) είναι λίγο "ό,τι κάτσει". Κι εμένα μου κάνει τέτοια, αν και γενικά "πηδάει" σχετικά μικρά νούμερα, πχ από το 86% στο 90%. Άλλο ένα από τα (αρκετά...) μικρά ή μεγαλύτερα θεματάκια που ελπίζουμε να λυθούν σε μελλοντικές ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα.. Αντιμετωπιζω το εξης : εχω δυο καρτες σιμ αλλα οταν με καλλουν στη μια δεν εμφανιζεται το ονομα του ενω υπαρχει στις επαφες και οταν με καλλουν στη 2η σιμ εμφανιζεται. Πως μπορω να το φτιαξω? ολες οι επαφες ειναι στη μνημη του κινητου. Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosm11 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπερα. Παρελαβα πριν 3 μερες το S3 2 gb ram με ota update 20150319-073039. Προσπαθω να ορισω απο τις ρυθμισεις το χρωμα φόντου των καρτων sim και ενω επιλεγω το χρωμα που θελω δεν αλλαζει. εχουν λευκο χρωμα και οι 2. Μηπως δεν υπάρχει αυτη η δυνατότητα; συμβαινει σε ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Κάποιος που έχει το Advanced έχει δοκιμάσει το NFC αν δουλέυει? Είδα ένα video στο youtube που δεν διάβαζε τα tags. Εγώ το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπέρα και απο μένα. Εχω την έκδοση με τα 3GB με την rom S3SW20150213-171816.Επειδη το πηρα απο vickmall με τα gapps προεγκατεστημενα και δεν κάνει ΟΤΑ updates,απο τις rom στο needrom αξιζει καμια να φλασαρω η το αφήνω ως έχει.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts