w2o4ts Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Φίλε μου δυστυχώς αν και δεν πολυασχολούμαι με το gps νομίζω οτι δεν λειτουργουν τα lovcation services χωρις το google. Αλλα να μην σε παρω στο λαιμό μου. Δεν ξερω πως ακριβώς να το τσεκάρω. Έβαλα την λειτουργια μόνο wifi και δεδομένα και δεν εντοπίζει τη θέση μου. Ναι δεν εχω περάσει τα gapps. Επίσης μπορείς να μου πεις τις εναλλακτικες που λες; Λοιπόν, απαλλάχτηκα από τα google apps (τα οποία πλέον τα είχα ανάγκη μόνο για τα location services - ενσωματωμένα πλέον, όπως έγραφα και πριν από μερικές σελίδες, στο google play services, αντί για τα -core- android services που ήταν μέχρι το 4.2...) και δοκίμασα την εναλλακτική που βρήκα στο xda-developers. Το σχετικό άρθρο είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-g-unifiednlp-floss-wi-fi-cell-tower-t2991544 Ομολογουμένως, το πράγμα θέλει λίγη... μελέτη! Για να διευκολύνω όσους... ψηθούν να το δοκιμάσουν, να παραθέσω αυτά στα οποία κατέληξα εγώ (τα οποία δεν είναι και απαραίτητα τα καλύτερα/πιο σωστά - απλώς ταίριαξαν στις δικές μου απαιτήσεις...): Βασικό: Η... συνταγή εφαρμόζεται μόνο αν δεν έχετε εγκατεστημένα τα gapps. Η εφαρμογούλα του τύπου αντιγράφει το signature των google play services (ώστε οι εφαρμογές να απευθύνονται σ' αυτήν για πληροφορία θέσεως), οπότε αν υπάρχει και το "κανονικό" play services, θα τα κάνουμε αχταρμά... Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε το NetworkLocation.apk από τη σελίδα στο xda. Θέλει και ένα reboot μετά. Η εφαρμογή καθεαυτή απλώς προσομοιώνει τη λειτουργία (ως προς το location) των play services. Για να πάρει την ίδια την πληροφορία θέσεως, χρειάζεται κάποια έξτρα "Backend" plugins, που είναι αυτά τα οποία παρέχουν την πληροφορία. Τέτοια Backends υπάρχουν αρκετά (2-3 από τον ίδιο τον developer του µgUnifiedNlp και κάποια από άλλους). Κάποια από αυτά τραβάνε την πληροφορία από το δίκτυο (όπως κάνει και το ίδιο το Android) και άρα θέλουν και σύνδεση δικτύου (wifi ή 3G). Κάποια άλλα "χτίζουν" μια βάση δεδομένων τοπικά πάνω στο τηλέφωνο, οπότε δε χρειάζονται πρόσβαση στο δίκτυο. Αυτά που έβαλα εγώ (χρειάζονται δίκτυο για να δουλέψουν) ήταν τα εξής (τα παραθέτω με links από το F-Droid store για όποιον θέλει να κατεβάσει απευθείας τα apks - ή να ψάξει και για άλλα backends): - AppleWifiNlpBackend - MozillaNlpBackend - NominatimNlpBackend Αφού εγκαταστήσετε τα backends της επιλογής σας, ανοίγετε το µgUnifiedNlp και το ίδιο σας παρέχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε αυτά που θέλετε και να κάνετε και τυχόν ρυθμίσεις που το καθένα απαιτεί. Με τα παραπάνω εγκατεστημένα, ο εντοπισμός θέσεως έπαιξε μια χαρά στο (χωρίς gapps) τηλέφωνό μου, βρίσκοντάς με τόσο από το wifi (και μάλιστα το προσωπικό μου, στο σπίτι μου! - με έχει φακελλωμένο η... Apple, μιας και από δική της βάση -δείτε το 1ο backend παραπάνω- προέρχεται η πληροφορία...), όσο και από το δίκτυο της κινητής! Θα το παρακολουθήσω για λίγες μέρες για τυχόν παρενέργειες, αλλά αν δε βγάλει τίποτα περίεργο... bye-bye google play! Edited March 27, 2015 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ρε παιδια εχεις κανενας αλλος προβλημα με υπερθεμανση σε παιχιδια; Δεν θα το έλεγα προβλημα. Θερμαίνεται όντως η περιοχή γυρω απο τον χωρο του φακού κυριώς μετα απο κανά 15-20 λεπτα συνεχούς χρήσης. Ειναι αισθητό στο χέρι οχι κατι ενοχλητικό ομώς ουτε κατι πρωτόγνωρο. Φυσικα καλο θα ηταν να μην ζεστενοταν. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- THANKIN κανενα καλό camera app ξερεις; να βγαζει πολυ καλες φωτο. Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.lite Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsagan Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 http://Www.17track.net οκ ευχαριστω sorry για τα κεφαλαια..(νεος στο forum.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μπορει καποιος να μου δωσει Link απο οδηγο για μεταφορα των προγραμματων και Games στην sd; Δοκιμασα το SD FIX και το Link2SD αλλα χωρις επιτυχια. Στο SD FIX ενω γραφει οτι η διαδικασια ηταν επιτυχης, στο Link2sd μου αναφερει πως η καρτα εξομειωνεται απο την εσωτερικη μνημη. Υπαρχει καποιος τροποσ για μεταφορα των apps kai games στην sd; Ευχαριστω.:) μα γιατί εφόσον επενδύσαμε σε ένα κινητό με μεγάλη δική του εσωτερική μνήμη (περί τα 12GB) χρειάζεται η μεταφορά στην SD? Δεν είμαι φαν τον παιχνιδιών για να ξέρω πόσο μέγεθος μπορούν να καταλάβουν (άρα μιλάμε σίγουρα για SD 32GB, και οχι 16GB), αλλά παράλληλα η "μαμίσια" μνήμη είναι DDR3 κάτι που σίγουρα μια SD δεν μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα ανάγνωσης-εγγραφής. Πάντως για να είμαι σωστός, προσπαθώντας να δώσω λύση, εγκαθιστώντας το TWRP Manager, στο κινητό μας, αναδύεται μία παρατήρηση σχετικά με αυτό, και ρωτάει αν θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την εγκατάσταση ενός patch, που λύνει το πρόβλημα. Οπότε ίσως μετά λειτουργεί και το Link2SD. Δεν το χρειάστηκα για να το κάνω, μπορείς να το δοκιμάσεις αν θες. :cool: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 μα γιατί εφόσον επενδύσαμε σε ένα κινητό με μεγάλη δική του εσωτερική μνήμη (περί τα 12GB) χρειάζεται η μεταφορά στην SD? Δεν είμαι φαν τον παιχνιδιών για να ξέρω πόσο μέγεθος μπορούν να καταλάβουν (άρα μιλάμε σίγουρα για SD 32GB, και οχι 16GB), αλλά παράλληλα η "μαμίσια" μνήμη είναι DDR3 κάτι που σίγουρα μια SD δεν μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα ανάγνωσης-εγγραφής. Πάντως για να είμαι σωστός, προσπαθώντας να δώσω λύση, εγκαθιστώντας το TWRP Manager, στο κινητό μας, αναδύεται μία παρατήρηση σχετικά με αυτό, και ρωτάει αν θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την εγκατάσταση ενός patch, που λύνει το πρόβλημα. Οπότε ίσως μετά λειτουργεί και το Link2SD. Δεν το χρειάστηκα για να το κάνω, μπορείς να το δοκιμάσεις αν θες. :cool: το πιο βαρυ παιχνιδι ειναι το camouflage που πιανει 3gb χωρο αποθηκευσης, και για να το τελειωσεις θελει καιρο, δηλαδη ποσα μπορει κανεις να εχει εγκατεστημενα? Μαλλον ψυχολογικο ειναι :) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 199$ στο http://www.focalprice.com η εκδοση 3gb Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lama10 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα παιδιά...Επειδή δεν έχω εμπειρία σχετικά με τις παραγγελίες από εξωτερικό θα χρειαζόμουν την βοήθεια σας.Πρώτον, μπορώ να διαθέσω μέχρι 180 ευρώ και ψάχνω για ένα τηλέφωνο με καλή κάμερα, γρήγορο και με σχετικά καλή μπαταρία. Μετά από έρευνα που έκανα είμαι ανάμεσα στα παρακάτω. ECOO EO4 PLUS , KINGZONE Z1 , JIAYU S3. Βλέποντας όμως κάποιες κριτικές σχετικά με το ECOO EO4 είδα ότι το JIAYU S3 έχει καλύτερη κάμερα αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Αυτό που με νοιάζει είναι η ταχύτητα και αφού τα παραπάνω τηλέφωνα έχουν κοινά χαρακτηριστικά είμαι σε αδιέξοδο. Επίσης ήθελα να ξέρω αν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το Android δηλαδή αν θα έχει από μόνο του lollipop ή θα πρέπει να το περάσω manual? Τέλος σε διάφορα site αναφέρεται ότι θα έχει από μόνο του lollipop. Ψάχνοντας τα σχόλια είδα πως ο καθένας ζήταγε την αφαίρεση των Κινέζικων εφαρμογών όπως επίσης και την εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας. Πως πρέπει να το παραγγείλω (και πιο από τα 3 προτείνετε) έτσι ώστε να λειτουργεί κανονικά χωρίς περιττές εφαρμογές. Τέλος, είναι αξιόπιστη η ECOO ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα παιδιά...Επειδή δεν έχω εμπειρία σχετικά με τις παραγγελίες από εξωτερικό θα χρειαζόμουν την βοήθεια σας.Πρώτον, μπορώ να διαθέσω μέχρι 180 ευρώ και ψάχνω για ένα τηλέφωνο με καλή κάμερα, γρήγορο και με σχετικά καλή μπαταρία. Μετά από έρευνα που έκανα είμαι ανάμεσα στα παρακάτω. ECOO EO4 PLUS , KINGZONE Z1 , JIAYU S3. Βλέποντας όμως κάποιες κριτικές σχετικά με το ECOO EO4 είδα ότι το JIAYU S3 έχει καλύτερη κάμερα αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Αυτό που με νοιάζει είναι η ταχύτητα και αφού τα παραπάνω τηλέφωνα έχουν κοινά χαρακτηριστικά είμαι σε αδιέξοδο. Επίσης ήθελα να ξέρω αν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το Android δηλαδή αν θα έχει από μόνο του lollipop ή θα πρέπει να το περάσω manual? Τέλος σε διάφορα site αναφέρεται ότι θα έχει από μόνο του lollipop. Ψάχνοντας τα σχόλια είδα πως ο καθένας ζήταγε την αφαίρεση των Κινέζικων εφαρμογών όπως επίσης και την εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας. Πως πρέπει να το παραγγείλω (και πιο από τα 3 προτείνετε) έτσι ώστε να λειτουργεί κανονικά χωρίς περιττές εφαρμογές. Τέλος, είναι αξιόπιστη η ECOO ? Γνωμη μου, μπες εδω http://www.focalprice.com/MH1220B/Jiayu_S3_3GB_RAM_5.5_4G_Smartphone_IPS_OGS_Full_Lamination_1920x1080_Android.html?Currency=EUR το εχει 184€ και ειναι με τα 3gb εκτος και αν το βρεις καπου με καλυτερη τιμη, το κινητο ειναι σφαιρα, αξιοπιστο, εχει κανει πωλησεις αρα εχει κοινοτητα να ασχολειται μαζι του, θα παρει lollipop, δεν εχει κινεζιες η μαμα rom του, αλλα θα πρεπει να εγκαταστησεις εσυ τα google play services και οτι συνεπαγεται αυτο, το kingzone ακομη δεν το εχει παραλαβει κανεις, οσο για το ecoo δεν εχω ιδεα, αν καποιος εχει εμπειρια απο τη ecoo ας πει κατι. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αρθρο για το SAR: http://www.angroid.gr/tutorials/ti-ine-o-diktis-sar-ke-ti-prepi-na-prosechete-prin-agorasete-mia-nea-siskevi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 (edited) Καλημέρα.Εχω προβλημα με την εφαρμογή της κάμερας στο s3.Ενώ μέχρι χτες εβγαζα φωτο-βιντεο μια χαρα τωρα οταν βγάζει φωτο λεει "Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια της μικρογραφίας"και δεν την αποθηκευει.Και οταν παω να τραβήξω βίντεο κρασαρει η εφαρμογη "Δυστηχως η εφαρμογη Συλλογη έχει σταματησει". Εκανα reboot και Εκκαθάριση προσωρινης μνήμης και δεδομένων αλλα πάλι τα ίδια. Εβαλα μια αλλη εφαρμογη το HD Camera ULTRA και αυτο δουλευει μια χαρα. Το έχει πάθει αλλος αυτό? *Δοκιμασα αλλη μια εφαρμογη καμερα και κρασαρει και αυτην οταν πάω να τραβηξω βιντεο. Edited March 29, 2015 by cromdimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μια χαρα μου δουλευει, μηπως να ξαναπερναγες τη ρομ αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η στοκ εφαρμογη; Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τωρα δοκίμασα και έβαλα να πηγαινουν οι φωτο στην μνήμη τηλεφώνου και δουλευει μια χαρα. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν βάζω να πάνε στην καρτα SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τωρα δοκίμασα και έβαλα να πηγαινουν οι φωτο στην μνήμη τηλεφώνου και δουλευει μια χαρα. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν βάζω να πάνε στην καρτα SD. Συμβαινει και σε αλλα κινητα αυτο, μου φαινεται ειναι android 4.4 limitation Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τωρα δοκίμασα και έβαλα να πηγαινουν οι φωτο στην μνήμη τηλεφώνου και δουλευει μια χαρα. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν βάζω να πάνε στην καρτα SD. Φίλε μου πως το επιλέγεις να πάνε στην sd ?γιατί εγώ δεν μπορώ να μετακινησω ούτε τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Φίλε μου πως το επιλέγεις να πάνε στην sd ?γιατί εγώ δεν μπορώ να μετακινησω ούτε τις εφαρμογές. Απο τις ρυθμισεις-Αποθηκευτικος χώρος.Αλλα και μενα οι εφαρμογες στην μνημη τηλ πανε δεν μπορω να τις μετακινησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το περιμενα 15 μέρες απο geekbuying, απο αυτα τα ΤΟΜΑΡΙΑ και μου ελεγαν χαζα οτι το περιμενουν κλπ κλπ Χθες μετα απο 15μερες μου λένε ΟΤΙ καθυστερει γιατι δεν εχουν την θήκη, αλλες πήρες, τελικά ζητησα refound και θα το παρω απο 1949DEAL που μου λένε ΟΤΙ το εχουν ετοιμοπαραδοτο, πείτε μου ρε παιδιά τα 3 πλήκτρα απο κατω ειναι φωτιζομενα;;;;; εχει led για ειδοποιησεις;;;; Τι χρωματα εχει το led ειδοποιησεων;;; Οταν χτυπαει αναβοσβεινη και το φλας οπως του αδερφου μου;;; ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΕΣ ΕΡΩΤΙΣΕΙΣ Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Παιδια μια βοηθεια, μου βγαζει το εξεις μηνυμα "Δυστηχως, η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει." και απο κατω το ΟΚ αλλα πατονταστω το ξαναβγαζει και ξανα τα ιδια. Δεν μπορω να δουλεψω το τηλεφωνο, μονο reboot μπορω να το κανω αλλα οταν βαζω ΡΙΝ, τα ιδια παλι. Ξερει κανενας πως να το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidesimwtatos Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλησπερα και απο μενα παιδια!!Παρελαβα και εγω το Advanced..Ειμαι με την μαμα rom(ota update) και παραθετω: 1)Ειχα θεμα με το shazam δεν μπορουσα να κανω το αρχικο set up (εβαλα το speedtest και μου εβγαζε network issues που μετα απο ενα reboot εφτιαξε μαζι και το shazam).Γενικα κατι κολληματακια τρωει και θελει κανα reboot που κι που γιατι καμια φορα κολλαει το internet κυριως..Παντως το reboot ειναι σφαιρα να τα λεμε και αυτα.. 2)Ζεσταινεται αρκετα θα ελεγα και η cpu χτυπαει κατι 60αρια σε σχετικα συντομο χρονο:mad: 3)Το gps αφου εβαλα το gps test και βγηκα στο μπαλκονι για κανα 5 λεπτο κλειδωσε(3d fix) αλλα με 15 in view 9 in use και 12 feet accuracy που δεν το θεωρω καθολου ικανοποιητικο(εχω δει reviewers να κλειδωνουν καλυτερα σε κλειστο χωρο) Εχω μια υποψια οτι υπαρχει καποιο προβλημα στο location αφου αν θυμαμαι καλα σε ενα μυνημα για το αν θα μοιραστω την τοποθεσια μου με την google ειχα διαλεξει οχι(καποια στιγμη θα το ξαναβγαλει βεβαια).Μονο το plαy store εβαλα μηπως θελει και τιποτα αλλο?πχ ολα τα gapps η μηπως κανα local? Για την μπαταρια ειναι νωρις ακομα αλλα ουτε κρυο ουτε ζεστη..προς κρυο θα ελεγα αλλα ειπαμε..ειναι νωρις ακομα Παντως για τα λεφτα του αξιολογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Τωρα δοκίμασα και έβαλα να πηγαινουν οι φωτο στην μνήμη τηλεφώνου και δουλευει μια χαρα. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν βάζω να πάνε στην καρτα SD. Συμβαινει και σε αλλα κινητα αυτο, μου φαινεται ειναι android 4.4 limitation Δεν έχω βάλει μέχρι στιγμής SD (βολεύομαι για την ώρα με το internal storage) και έτσι δεν ξέρω τι παίζει ειδικά στην περίπτωση του S3, στη γενική περίπτωση όμως ο FIREBLADE1 έχει απόλυτο δίκιο: Καινούριος περιορισμός (καινούρια ηλιθιότητα θα έλεγα εγώ...) της Google στο 4.4, δεν επιτρέπεται, λέει, στις εφαρμογές να γράψουν δεδομένα σε εξωτερική κάρτα μνήμης (προφανώς πιστεύουν ότι θα τη βάλαμε για... διακόσμηση)! Αρκετοί κατασκευαστές το έχουν ακυρώσει από μόνοι τους (γι' αυτό είπα παραπάνω ότι δεν ξέρω τι παίζει με τη Jiayu και το S3). Με μια αναζήτηση στο google πάντως βρίσκετε αρκετά εύκολα τη λύση (νομίζω μια αλλαγή σε ένα policy config file σε xml format και ένα reboot...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Λοιπόν μετά από μια βδομάδα που το έχω το κινητό έχω να πω ότι για τα λεφτά του δεν υπάρχει απλά. Η μπαταρία κρατάει 1.5 μέρα με συνεχή χρήση ο φορτιστής όσες φορές το φόρτισα δεν μου ζεσταθηκε κλειστό όμως το τηλέφωνο , καμία φορά δεν με κόλλησε πουθενά , στο antutu μου βγάζει 42948 , τα led notifications δουλεύουν άψογα , τα πλήκτρα αφής έχουν και δόνηση και φωτισμό . Αν είχε και video κλήση θα ήταν ανεπανάληπτο .Η αγορά έγινε από coolicool και ήρθε χωρίς Google play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Λοιπόν μετά από μια βδομάδα που το έχω το κινητό έχω να πω ότι για τα λεφτά του δεν υπάρχει απλά. Η μπαταρία κρατάει 1.5 μέρα με συνεχή χρήση ο φορτιστής όσες φορές το φόρτισα δεν μου ζεσταθηκε κλειστό όμως το τηλέφωνο , καμία φορά δεν με κόλλησε πουθενά , στο antutu μου βγάζει 42948 , τα led notifications δουλεύουν άψογα , τα πλήκτρα αφής έχουν και δόνηση και φωτισμό . Αν είχε και video κλήση θα ήταν ανεπανάληπτο .Η αγορά έγινε από coolicool και ήρθε χωρίς Google play store τι εννοεις οτι δεν εχει βιντεο κληση ?εδω εχει το νοκια ν8 μου που ειναι παμπαλαιο μοντελο (οχι οτι θα κανω βιντεο κλησης ειναι πανακριβες) αλλα μου φαινετε παραξενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Δεν νομίζω ότι κάποιο από τα "σύγχρονα" κινητά Έχει βιντεοκληση.Με σκυπε κλπ μάλλον είναι παρωχημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Δεν νομίζω ότι κάποιο από τα "σύγχρονα" κινητά Έχει βιντεοκληση.Με σκυπε κλπ μάλλον είναι παρωχημένη. πρωτη φορα παιρνω android και δεν ξερω πολλα για αυτα ( περιμενω το τηλ s3 αυτη την βδομαδα μαλλον) θα κανουμε βιντεοκλησης μονο με skype kai vider ετσι ?? μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 πρωτη φορα παιρνω android και δεν ξερω πολλα για αυτα ( περιμενω το τηλ s3 αυτη την βδομαδα μαλλον) θα κανουμε βιντεοκλησης μονο με skype kai vider ετσι ?? μια χαρα ειναι Με skype και viber βιντεοκληση οκ, αλλα με δικτυο κινητης......δεν εχει..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 τι εννοεις οτι δεν εχει βιντεο κληση ?εδω εχει το νοκια ν8 μου που ειναι παμπαλαιο μοντελο (οχι οτι θα κανω βιντεο κλησης ειναι πανακριβες) αλλα μου φαινετε παραξενο Με viber και skype είναι κομπλε αλλά Δεν μπορείς να κανείς βίντεοκλήση από το δίκτυο κινητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts