hariklis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έχει άλλος παράπονο απο την Οθόνη? Όλοι ψάχνουν να το rooτάρουν και οι περισσότεροι έχουνε προβλήματα. Ακόμα και με την οθόνη υπάρχει θέμα ρε παιδιά? Δεν είναι έτσι φίλε μου. Συνέχεια στα φόρουμ αυτό γίνεται, και δίνεται λάθος εντύπωση σε όποιον ψάχνει να βρει αν του κάνει. Ο καθένας κάποιο μικροπρόβλημα παθαίνει αλλά όλα λύνονται και η ουσία παραμένει η ίδια. Το κινητό είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό. Αυτό όμως έχει να κάνει και με το τι ψάχνει ο καθένας. Εγώ το έχω από τη Δευτέρα και δηλώνω εντυπωσιασμένος. Σε όλα όσα με ενδιαφέρουν (οθόνη, gps, επεξεργαστική ισχύ) είναι σούπερ Edit: Το ρουτ σε εμένα ήταν built-in και δεν είχα κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Άρα είμαι τυχερός που το πήρα στα 175 δολλάρια έστω και θα περιμένω στοκ... Και ήμουν στο τσακ να προτιμήσω club1941...πάλι καλά... Αν αναφερεσαι στα 3gb τοτε εχεις κανει το καλυτερο deal ως τωρα! Ξερει κανεις πως μπορουμε στη μαμα ρομ να αλλαξουμε τον περιοριστη 160 χαρακτηρων στα μηνυματα sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έχω μόνο μία κάρτα μέσα, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά στη διαχείριση δεδομένων η επιλογή για ενεργοποίηση δεδομένων δικτύου φαίνεται να σου επιτρέπει να διαλέξεις από ποιά κάρτα θα γίνεται η κίνηση (αν και βέβαια εμένα μου δείχνει τη μία που έχω). Λογικά αυτό πρέπει να είναι που θέλεις. Επιλέγεις από εκεί τη μία κάρτα και καταλήγει να κάνει κίνηση από την άλλη; Αν συμβαίνει, ίσως είναι bug στη ROM...! Όπως το 'πες! Επιλέγω τη μία αλλά παίρνει δεδομένα από την άλλη. Για την ακρίβεια, έχω επιλέξει: 1) Διαχείριση κάρτας sim/Σύνδεση δεδομένων και εκεί βάζω την κάρτα που θέλω 2) Ασύρματο και δίκτυα/Δίκτυα κινητής τηλεφωνία/Υπηρεσία 4g/3G και εκεί επιλέγω πάλι την κάρτα που είναι για τα δεδομένα Στο 2) μου βγάζει ένα περίεργο προειδοποιητικό μήνυμα και φοβάμαι μην έχει σχέση. Πως παίρνουμε screenshot? Μήπως γνωρίζει κανένας τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά? Παίρνει data από την σιμ που δεν θέλω (ενώ είναι κλειστή για δεδομένα). Ή έχω κάποια λάθος ρύθμιση ή είναι bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Χρησιμοποιω πολυ τον task manager της μαμας ρομ για να ελευθερωνω ram. Κανο κακο να διακοπτω με αυτο τον τροπο τις εφαρμογες; Υπαρχει καλυτερος τροπος για να το πετυχω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Χρησιμοποιω πολυ τον task manager της μαμας ρομ για να ελευθερωνω ram. Κανο κακο να διακοπτω με αυτο τον τροπο τις εφαρμογες; Υπαρχει καλυτερος τροπος για να το πετυχω αυτο; αν εισαι ρουτ Greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εκανα τη διαδικασια με το clear data στο blootooth share και τωρα το BT δουλευει οκ. Ευχαριστω!!! Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μετα απο πολυ αναγνωση και σκεψη ,εγινε η παραγγελεια στο vickmall ,και σε αυτο επαιξες σημαντικο ρολο THANKIN. Για πρωτη φορα ειπα να παρω κινεζικο τηλ. πιστευω να μην το μετανιωσω χαιρομαι αν σε βοηθησα. Καλη αναμονη!! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ενταξει με την οθονη περι ορεξεως.... η οθονη του ειναι αψογη κατ εμε. πολυ καλη ευκρινεια και καλη φωτεινοτητα . Στο νημα εχουν γραφτει απιστευτα πραγματα. Στην αρχη δεν δουλευε το gps! [...] τωρα η οθονη και δεν αναφερω καμια 10 αρια ακομα θεματα που οπως ανοιξαν κλεισαν....μια γιατι ψαχναμε σημα gps μεσα στο σπιτι , μια γιατι δεν ειχαμε σωστη παραμετροποιηση, μια γιατι ο αλλος απαιτει απο το κινητο να παιξει σαν hifi stereo , μια το ενα μια το αλλο. Συνηθως οταν κατι δεν λειτουργει σε μια συσκευη το προβλημα ειναι απο την συσκευη προς το χρηστη και οχι στα ενδοτερα της συσκευης. Ολα αυτα οταν εχουμε μια αξιοπρεπη υλοποιηση οπως εδω. Έχοντας δει προηγούμενες συσκευές της Jiayu, το ένα πράγμα που είχα θεωρήσει δεδομένο ότι θα ήταν... εκτός συναγωνισμού στο S3 ήταν η οθόνη - προσδοκία που δυστυχώς δεν επαληθεύτηκε. Βάζοντάς τα δίπλα-δίπλα με ένα G4C και ένα G4S (που βρέθηκαν... πρόχειρα από φίλους) το S3 έδειχνε... ξεπλυμένο με άτονα χρώματα κλπ. Όμως, παίζοντας λίγο με το Miravision, είδα σημαντική διαφορά! Πιστεύω τώρα ότι η οθόνη είχε αφεθεί (τουλάχιστον στη ROM που έχω βάλει - μπορεί να υπάρχει διαφορά και σε αυτό, μιας και η οθόνη φαίνεται να είναι "soft"-ελεγχόμενη στο S3) εσκεμμένα ίσως σε κάπως ουδέτερες/χλιαρές ρυθμίσεις contrast, κορεσμού χρώματος κλπ, δίνοντας όμως παράλληλα τη δυνατότητα στο χρήστη να τη φέρει στα μέτρα του! Από τις πολύ καλές κινήσεις που έχω δει σε κινητό (και μάλλον η πρώτη που βλέπω σε κινέζικο!) Απλά θα έκανε καλά η Jiayu να το είχε διαφημίσει περισσότερο - είναι σαφώς από τα δυνατά σημεία της συσκευής! Μετα απο 2 μερες και 15 ωρες με μπαταρια με μετρια χρηση με κλειστους τους σενσορες και σχεδον 4 ωρες οθονη εχει 20% ακομα μπαταρια. Δλδ θα βγαλει 3 μερες χωρις να μπει στην πριζα. Εξαιρετικα. Οποιος δεν κανει χρηση του διπλου ταπ στγν οθονη και του σενσορα εναλλαγης οθονων με το περασμα πανω απο οθονη χωρις επαφη ας τα κλεισει η εξοικονομιση ειναι εντυπωσιακη. Αυτή είναι πολύ καλή διαπίστωση - και thanks που τη μοιράζεσαι (γλυτώνοντάς μας από αρκετές μέρες πειραματισμού και φορτίσεων για να το ψάξουμε)! Να προσθέσω μόνο ότι εγώ πειραματίστηκα (για λίγες μέρες όμως, οπότε τα συμπεράσματα είναι συζητήσιμα) μόνο με το διπλό ταπ (αυτό με τις χειρονομίες μου ήταν αδιάφορο και το αγνόησα) και έμεινα με την εντύπωση ότι πρέπει να επιβαρύνει μεν την κατανάλωση, αλλά μάλλον όχι υπερβολικά. Άραγε αυτό με τις χειρονομίες να είναι το πιο ενεργοβόρο...; Λογικό μου ακούγεται ο proximity sensor να τρώει περισσότερο, από την άλλη όμως -λογικά- αυτό πρέπει να συμβαίνει όταν το τηλέφωνο είναι σε χρήση, ενώ το double tap είναι "ενεργό" για μεγαλύτερα διαστήματα, ενώ το τηλέφωνο 'κοιμάται'. Ποιος ξέρει... Θα πειραματιστώ κι άλλο και θα ενημερώσω! Εκανα τη διαδικασια με το clear data στο blootooth share και τωρα το BT δουλευει οκ. Ευχαριστω!!! Εμένα μου έχει μείνει πάντως η απορία: Τι στο καλό το χάλαγε...; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 εχει παρει κανεις απο εδω?http://www.spemall.com/JIAYU-S3-Advanced-4G-LTE-SMARTPHONE-Android-4-4-OS-MTK6752-64-bit-Octa-Core-5-5-Inch-1920-x-1080-pixels-IPS-FHD-Screen-13MP-Camera-3000mAh-3GB-16GB_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=jiayu-s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 αν εισαι ρουτ Greenify Και αν δεν είσαι root πάλι greenify. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Για οποιον πειραματιζεται και αλλαζει rom στο κινητο ΜΗΝ δοκιμασεται την lewa και flymeos απο needrom τις δοκιμασα εχθες πολυ μουφα.η κρατηστε την μαμα ro 2015-02-05 η μπορειτε να βαλετε την JY s3 stock moded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Με προλαβες....Ηθελα να ρωτησω αν τις δοκιμασε κανεις, αρα μενουμε σε αυτα που ξερουμε... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 εχει παρει κανεις απο εδω?http://www.spemall.com/JIAYU-S3-Advanced-4G-LTE-SMARTPHONE-Android-4-4-OS-MTK6752-64-bit-Octa-Core-5-5-Inch-1920-x-1080-pixels-IPS-FHD-Screen-13MP-Camera-3000mAh-3GB-16GB_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=jiayu-s3 Δεν έχω ψωνίσει ο ίδιος, αλλά νομίζω ότι δεν έχει κακή φήμη. Απ' ό,τι θυμάμαι όμως, νομίζω ότι χρεώνει ξεχωριστά τα μεταφορικά, εξ ου και οι χαμηλότερες από τους υπόλοιπους τιμές (παλιά που είχα κοιτάξει για κάτι που φαινόταν ελκυστικό από τιμή, τελικά τιμή + μεταφορικά έβγαινε παραπάνω από τους άλλους!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Με προλαβες....Ηθελα να ρωτησω αν τις δοκιμασε κανεις, αρα μενουμε σε αυτα που ξερουμε... Ολο το βραδυ με αυτα παιδευομουν,η lewa δεν ειχε ελληνικα και κολουσε συνεχεια ελεγε prosses stop. Και η flymeos καλη φαινοταν ειχε ελληνικα αλλα ελλειπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainshaker Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μιας και ειμαι εγω παθών απο http://www.club1941.com έκανα dispute στο paypal και ειχα την εξης απάντηση. "We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover 157.82 EUR and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted. If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller. If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed to you, please be assured that we will take appropriate action against the seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges. " Οπότε λογικά εντός ημερών θα έχω τα λεφτά μου πίσω. Απάντησαν μέσα σε λίγες ώρες από όταν το έστειλα. Σκεφτόμουν τώρα μόλις επιστραφούν τα λεφτά να το παραγγείλω από coolicool γιατί βγαίνει στα 215 ευρώ με δώρα : tempered glass, silicon case και ακουστικά. Ή θα ήταν καλύτερα από vickmall sta 220 περίπου χωρίς ακουστικά δώρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Και εγω παθων απο το club1941(ναναι καλα το paypal),το παραγγειλα απο το vickmall με δωρο τα κλασικα συν ακουστικα και κατι αλλες βλακειουλες.Οποτε καλυτερα για εμενα απο vickmall για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πώς βγάζουμε αυτά τα τεράστια G/3G/4G που είναι δίπλα στην ισχύ σήματος στο notification bar;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Και εγω παθων απο το club1941(ναναι καλα το paypal),το παραγγειλα απο το vickmall με δωρο τα κλασικα συν ακουστικα και κατι αλλες βλακειουλες.Οποτε καλυτερα για εμενα απο vickmall για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. μια από τα ίδια....μόλις τώρα.... βέβαια ακόμα δεν έκανα dispute στο paypal....θα κάνω το απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πώς βγάζουμε αυτά τα τεράστια G/3G/4G που είναι δίπλα στην ισχύ σήματος στο notification bar;;; Δυστυχώς μάλλον δεν... Και μένα με χαλάνε επίσης, αλλά φαίνεται να είναι φρούτο του 4.4 - ένδειξη για την μπάντα στην οποία δουλεύει την εκάστοτε στιγμή το κινητό (καλό σα σκέψη, αλλά από αισθητικής απόψεως όχι ό,τι καλύτερο...) Το έχουν όλα τα καινούρια τηλέφωνα που βλέπω με 4.4. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 ναι όλα τα καινούρια το έχουνε αυτό...και οι "μεγάλες" μάρκες.... δεν μου λέτε από vickmall περίπου πόσο καιρό σας κάνει για να έρθει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris40 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλησπερα βάζω να φορτισει η μπαταρια και ειναι κολλημενο στο 23% ενω το battery doctor δειχνει οτι φορτιζει. αν δεν κανω λαθος ξαφνικα θα ανεβει το ποσοστο? εχει καποιο προβλημα το κινητο η το κανει σε ολους? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 ναι όλα τα καινούρια το έχουνε αυτό...και οι "μεγάλες" μάρκες.... δεν μου λέτε από vickmall περίπου πόσο καιρό σας κάνει για να έρθει;;; Vickmall και Minideal, που είναι από τα πιο καλά μαγαζιά, χρησιμοποιούν τη Singapore Post, πράγμα που μέχρι τώρα θεωρείτο προσόν. Βέβαια αρκετοί από μάς παραλάβαμε πρόσφατα με σχεδόν 1.5 μήνα καθυστέρηση (κάπου... σκάλωσε η Singapore) - ενώ μάλιστα βλέπαμε δέματα με την... απλή και ταπεινή China Post (και ούτε καν συστημένα) να φτάνουν σε 2 - 2.5 εβοδμάδες! Ελπίζω πάντως τώρα να σταμάτησε αυτό και να έρχονται ξανά τα πακέτα ομαλά. Συμβαίνουν τέτοια κατά καιρούς - είναι να μη σου τύχει... Κάτω από νορμάλ συνθήκες, υπολόγισε κάτι γύρω στις 3 εβδομάδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Παιδιά εσείς που το έχετε το κινητό Μπορείτε να μου πείτε αν η κάρτα SIM πρέπει να κοπεί για να μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Παιδιά εσείς που το έχετε το κινητό Μπορείτε να μου πείτε αν η κάρτα SIM πρέπει να κοπεί για να μπει? Παιρνει 2 micro sim. Αν εχεις κανονικη την κοβεις, υπαρχει το πατρον διαθεσιμο να το γκουγκλαρεις. Αυτο εκανα και εγω... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Παιρνει 2 micro sim. Αν εχεις κανονικη την κοβεις, υπαρχει το πατρον διαθεσιμο να το γκουγκλαρεις. Αυτο εκανα και εγω... εννοείς το πατρόν για να την κόψεις μόνος σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts