freemind11 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 εγώ έχω βάλει το google messages και μπορείς να βάλεις 160 χαρακτήρες με Ελληνικά και λειτουργεί και με 2 SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Textra. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra Υποστηρίζει κανονικά και μεγάλα SMS και Dual Sim. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Textra. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra Υποστηρίζει κανονικά και μεγάλα SMS και Dual Sim. ναι καλό ήταν κι αυτό το είχα κι εγώ παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι για ποιον λόγο το έβγαλα κάτι δεν έκανε αλλά δεν θυμάμαι τι θα το ξαναβάλω ίσως να το ελέγξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Μετά από αρκετό καιρό παραμονής στην Mados 7.1.1. https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=16842#downloads την άφησα και επέστρεψα στην RC5 για τρείς κυρίως λόγους . 1) Ο ελαφρώς καλύτερος ήχος στην RC5 . Της mados θα τον χαρακτήριζα " ανεξέλεγκτο " 2) Η mados δεν έχει προεπισκόπιση στά βίντεο 3) Η κάμερα στην RC5 δουλεύει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 η RC5 πάντως βγάζει εκείνο το πρόβλημα με την "αναβάθμιση εφαρμογών" που ουσιαστικά χρειάζεται μετά να ξαναπεράσεις την ROM με την 7.1.1 δεν το έχω πάθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 η RC5 πάντως βγάζει εκείνο το πρόβλημα με την "αναβάθμιση εφαρμογών" που ουσιαστικά χρειάζεται μετά να ξαναπεράσεις την ROM με την 7.1.1 δεν το έχω πάθει Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά , πάντως προσπαθώντας να επαναφέρω το backup της RC5 που είχα κρατήσει , το τηλέφωνο κόλλησε χωρίς όμως να χάσει την TWRP . Αναγκάστηκα να ξαναπεράσω την RC5 και κατόπιν να κάνω restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 η RC5 πάντως βγάζει εκείνο το πρόβλημα με την "αναβάθμιση εφαρμογών" που ουσιαστικά χρειάζεται μετά να ξαναπεράσεις την ROM με την 7.1.1 δεν το έχω πάθει Παιδια τι κανουμε αν το παθουμε αυτο? κανει βελτιστοποπιηση και μετα ξανα επανεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παιδια τι κανουμε αν το παθουμε αυτο? κανει βελτιστοποπιηση και μετα ξανα επανεκινηση θέλει να ξαναεγκαταστήσεις ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimpouri3 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλημέρα εχω το s3+ έβαλα την 7,1 χθες αλλά δεν μου λειτουργεί η τοποθεσία...πχ αν θέλω να στείλω τοποθεσία στο viber. Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα; Αν θέλω να περάσω την 6 γίνεται τώρα που έχω την 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλημέρα εχω το s3+ έβαλα την 7,1 χθες αλλά δεν μου λειτουργεί η τοποθεσία...πχ αν θέλω να στείλω τοποθεσία στο viber. Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα; Αν θέλω να περάσω την 6 γίνεται τώρα που έχω την 7; περιμενεισ μεχρι το σαββατο που θα δωσουν 7.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimpouri3 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Τελικά έβαλα την rc5 που είχα πριν :P δεν ξέρω ωραία η 7 σε θέμα μπαταρίας ειδικά...Αλλά εμένα δεν μου δούλευαν πολλά πράγματα. Οι κλήσεις μου ερχόντουσαν σε μηνύματα λες και το είχα απενεργοποιημένο. Οι ήχοι κλήσεις ειδοποιήσεων και λοιπά ενώ ήταν στο τέρμα δεν ακουγόταν καν το κινητό... Για την 6 έκδοση ποια είναι η πιο σταθερή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 βγήκε χθες η madOS 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) βγήκε χθες η madOS 1.1 Εννοείς η madOS 7.1.2 https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=16842#downloads Edited May 28, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Εννοείς η madOS 7.1.2 https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=16842#downloads η οποια 'φτου φτου φτου' να μη την ματιαξω, αλλα απο το πρωι πεταει και κουμπωσε απροβληματιστα μεχρι στιγμης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 η οποια 'φτου φτου φτου' να μη την ματιαξω, αλλα απο το πρωι πεταει και κουμπωσε απροβληματιστα μεχρι στιγμης!!! Την έχω περάσει απο χθές και δείχνει ότι έχει καλύτερο σήμα στις κάρτες σίμ και ποιό γρήγορη στίς ειδοποιήσεις γενικώς . Η πρώτη εντύπωσή μου είναι ότι έχει γίνει μία γενική βελτίωση στην ρομ αλλά ο ήχος παραμένει ελαφρώς κατώτερος ( σε ένταση ) απο αυτόν της RC5 . Δεν υπάρχει ακόμη προεπισκόπιση στα βίντεο αλλά αν όλα τα άλλα δουλεύουν τέλεια μπορώ να αντέξω αυτή την έλλειψη :p Και η κάμερα φαίνεται να δουλεύει καλύτερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 μερικά προβλήματα που είδα ως τώρα: 1. Δεν λειτουργεί το κουμπί "εγκατάσταση" όταν πας να εγκαταστήσεις κάποια εξωτερική εφαρμογή μέσα από έναν φάκελο του κινητού 2. Με το κουμπί "home" δεν πηγαίνει αυτόματα στην σελίδα "home" και δεν έχει επίσης τρόπο να ορίσεις κάποια σελίδα "home" 3. To NFC δεν λειτουργεί όταν το τηλ είναι κλειδωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 μερικά προβλήματα που είδα ως τώρα: 1. Δεν λειτουργεί το κουμπί "εγκατάσταση" όταν πας να εγκαταστήσεις κάποια εξωτερική εφαρμογή μέσα από έναν φάκελο του κινητού 2. Με το κουμπί "home" δεν πηγαίνει αυτόματα στην σελίδα "home" και δεν έχει επίσης τρόπο να ορίσεις κάποια σελίδα "home" 3. To NFC δεν λειτουργεί όταν το τηλ είναι κλειδωμένο δεν εχω κανενα απο αυτα τα προβληματα που λες εκτος το NFC που δεν το χρησιμοποιω η ρομ ειναι πραγματικα πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 μερικά προβλήματα που είδα ως τώρα: 2. Με το κουμπί "home" δεν πηγαίνει αυτόματα στην σελίδα "home" και δεν έχει επίσης τρόπο να ορίσεις κάποια σελίδα "home" Ρυθμίσεις - madOS Extras -Ρυθμίσεις πλήκτρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ρυθμίσεις - madOS Extras -Ρυθμίσεις πλήκτρων . το έχω κοιτάξει και αυτό αλλά δεν το κάνει δεν έχει αυτή την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 δεν εχω κανενα απο αυτα τα προβληματα που λες εκτος το NFC που δεν το χρησιμοποιω η ρομ ειναι πραγματικα πολυ καλη τι εννοείς δεν έχεις κανένα πρόβλημα από αυτά? όταν πατάς το home πάει σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα? έχεις προσπαθήσει να κάνεις εγκατάσταση κάποια εφαρμογή μέσα από το κινητό σου (όχι από το google play)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Εγώ είμαι ακόμα με Xtreme 2.54 και 5.1 αλλά πάει καλά γενικά πέρα από κάποια στάνταρ κολληματάκια. Αξίζει να βάλω 7.1.2 και να πάω σε άλλο τύπο rom ή να κάτσω εδώ που είμαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 μερικά προβλήματα που είδα ως τώρα: 1. Δεν λειτουργεί το κουμπί "εγκατάσταση" όταν πας να εγκαταστήσεις κάποια εξωτερική εφαρμογή μέσα από έναν φάκελο του κινητού 2. Με το κουμπί "home" δεν πηγαίνει αυτόματα στην σελίδα "home" και δεν έχει επίσης τρόπο να ορίσεις κάποια σελίδα "home" 3. To NFC δεν λειτουργεί όταν το τηλ είναι κλειδωμένο 1. Εγκατέστησα το Adaway χωρίς κανένα πρόβλημα 2. Έχω αλλάξει Launcher και δεν θέλω να τον πειράξω , αλλά όταν εγκατέστησα την ρομ και την έψαχνα , πατώντας παρατεταμένα την οθόνη μου έβγαζε διάφορες επιλογές όπου μπορούσα να ορίσω την σελίδα Home. Μετακινώντας το αστεράκι σε οποια σελίδα ήθελα να ορίσω 3. Έχω το απλό Jiaju χωρίς NFC και δεν μπορώ να απαντήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Ωραία ενθαρρυντικά τα μηνύματα για την 7. Άντε να βρω χρόνο να τη δοκιμάσω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 εμένα πάντως δεν κάνει εγκατάσταση εφαρμογή εκτός play και το ίδιο και σε φίλο μου αλλά και σε κάποιους άλλους που διάβασα μέσα στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 εμένα πάντως δεν κάνει εγκατάσταση εφαρμογή εκτός play και το ίδιο και σε φίλο μου αλλά και σε κάποιους άλλους που διάβασα μέσα στο xda Κάποιες φορές που είχα παρόμοια προβλήματα με τα δικά σου κατά την εγκατάσταση διαφόρων ρομς , τα έλυσα με επανεγκατάσταση της ρομ , αλλά κάνοντας δύο φορές Wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts