freemind11 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 αφού έχει Gorilla Glass 3, χρειάζεται tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Tempered glass και δερματινη θηκη βρηκα στο 1949deal και τα τσιμπισα στα 13 ευρω με την ισοτιμια του paypal.[/quote μπορεις να βαλεις λινκ για τη θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εγώ πήρα αυτή την θήκη http://www.aliexpress.com/item/New-item-Fasion-Leather-Wallet-bag-case-for-Jiayu-S3-Mobile-phone-Flip-PU-Case-Back/32266903266.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Υποστηρίζει το τηλέφωνο αυτο το παράθυρο? Δεν έχω δοκιμάσει ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ουτε καν το screen protector που ειχε μαζι δεν του εχω βαλει... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ουτε καν το screen protector που ειχε μαζι δεν του εχω βαλει... ε μα ναι κι εμένα μου φαίνεται υπερβολικό το να παίρνεις κινητό με Gorilla Glass 3 και να βάζεις και κάτι άλλο από πάνω για προστασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 μπορεις να βαλεις λινκ για τη θήκη? http://www.1949deal.com/new-arrival-high-quality-leather-case-cover-for-jiayu-s3-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Λοιπόν, μετά από κάποιες μέρες που είχα παραλάβει το κινητό και δεν είχα προλάβει ούτε να... ανοίξω το κουτί, έκατσα επιτέλους και ασχολήθηκα λίγο (κοινώς πάει το Σάββατό μου...) - και μεταφέρω κάποιες πρώτες εντυπώσεις. ROM: Το κινητό (από Minideal, presale) είχε πάνω μία 20150120-τόσο. Του έβαλα τη "ROM 3" (S3W 20150205-141543) από το Needrom, με SP Flashtools, γρήγορα και εύκολα (δούλεψαν τα USB drivers από παλιότερα Mediatek devices που είχα στο PC μου και δε χρειάστηκε να κατεβάσω άλλα). Μέχρι στιγμής φαίνονται να παίζουν όλα καλά (και GApps). Σε όποιον το κάνει, θα συνιστούσα και ένα Factory Reset αμέσως μετά την εγκατάσταση (εγώ δεν το έκανα - ελπίζω να μην έχω κληρονομήσει καμιά... αηδία από τον τύπο που 'έψησε' τη ROM - ως τώρα βλέπω μόνο ένα... bluetooth pairing με μία... LED Samsung TV!) Προειδοποίηση - virus (?): Μετά την εγκατάσταση, είπα να κάνω και ένα πλήρες scan με το antivirus που χρησιμποιώ συνήθως (Dr. Web Light). Μου βρήκε... πράγμα, μέσα στη ROM: Βρήκε, λέει, το "Android.SkyMobi.2.origin" (malware κάποιου τύπου) στο αρχείο /system/priv-app/SysMarket_offline_noicon.apk (ούτε που ξέρω τι υποτίθεται ότι κάνει αυτό...). Για ψαχτείτε και οι υπόλοιποι - και δείτε, αν έχετε άλλη ROM, αν το αρχείο αυτό υπάρχει και σε σας... Και μερικές ερωτήσεις...: 1. Για κάποιο λόγο, όταν το συνδέω με καλώδιο στο PC, μου το αναγνωρίζει μόνο σαν "MTP media device" - δε βγάζει με τίποτα την κλασσική επιλογή για USB storage device! Τελικά με αυτό μπορώ να μεταφέρω αρχεία, αλλά είναι γενικά ιδιαίτερα εκνευριστικό (προορίζεται κανονικά για μεταφορά μόνο media files, οπότε το PC προσπαθεί να τα απεικονίσει όλα ανάλογα, σώνει και καλά, ενώ με έχει τρελλάνει στις διαμαρτυρίες κάθε φορά που προσπαθώ να μεταφέρω κάτι non-media). Το έχει άλλος αυτό...; 2. Πού είναι ρε παιδιά αυτό το Mediaserver που σας εμφανίζεται να καταναλώνει και σημαντικό ποσοστό της μπαταρίας...; Εμένα όχι μόνο δεν έχει εμφανιστεί πουθενά στα στατιστικά της μπαταρίας, αλλά δε φαίνεται και πουθενά στα running processes, ενώ γενικά και από τα όσα είναι εγκατεστημένα, μόνο το 'κλασσικό' Media Storage μπόρεσα να δω. Μήπως είναι κάτι που προέρχεται από κάποια έξτρα εφαρμογή που εγκαθιστάτε...; 3. Αυτό που φαίνεται... πανταχού παρόν, τρέχει όντως συνέχεια, ενώ είναι και 'δεμένο' με όλα τα events που... υπάρχουν και δεν υπάρχουν στο τηλέφωνο (ενεργοποιείται / καλείται από τα πάντα) είναι μια εφαρμογή "JIAYU" που δεν έχω ιδέα τι ακριβώς υποτίθεται ότι κάνει - και φοβάμαι να την κάνω και freeze, μήπως... βρεθώ να μην μπορεί καν να ξεκινήσει το τηλέφωνο! Αν έχει κανείς καμιά ιδέα, ευπρόσδεκτη! Αν είναι κάτι που έχει να κάνει με launcher, themes κλπ, ποσώς με ενδιαφέρει, καθώς ήδη εγκατέστησα launcher της δικής μου αρεσκείας (αλλά για να είναι κάτι τόσο... πανταχού παρόν, μάλλον για κάτι σχετικό με πιο low level διαχείριση της συσκευής μυρίζει...) Και ένα πρώτο -και μάλλον πρώιμο ακόμα- σχόλιο για την μπαταρία. Από τη λίγη χρήση που έκανα μέχρι στιγμής, η κατανάλωση φαίνεται λογική (οκ, δεν έχω ενθουσιαστεί κιόλας...) και σε χρήση και σε standby. Σημειωτέον όμως ότι έχω απενεργοποιημένα τα διάφορα smart wake κλπ (καθώς υποψιάζομαι ότι αυτά θα τρώνε μπαταρία), καθώς θέλω να δω πρώτα πώς θα τα πάει χωρίς αυτά... Αυτά τα... ολίγα μέχρι στιγμής :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εγω προσπαθησα να βαλω φλασαριστη την ρομ 3 και δεν μπηκε ποτε! εβαλα αυτην μεσα απο twrp και το κινητο μιλαμε πεταει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εγω προσπαθησα να βαλω φλασαριστη την ρομ 3 και δεν μπηκε ποτε! εβαλα αυτην μεσα απο twrp και το κινητο μιλαμε πεταει!! Προσπαθησα και εγω να τη βαλω με twrp αλλα ξεκινουσε και μετα απο λιγο εκανε abort και τις 3 φορες που δοκιμασα.... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Λοιπόν, μετά από κάποιες μέρες που είχα παραλάβει το κινητό και δεν είχα προλάβει ούτε να... ανοίξω το κουτί, έκατσα επιτέλους και ασχολήθηκα λίγο (κοινώς πάει το Σάββατό μου...) - και μεταφέρω κάποιες πρώτες εντυπώσεις. ROM: Το κινητό (από Minideal, presale) είχε πάνω μία 20150120-τόσο. Του έβαλα τη "ROM 3" (S3W 20150205-141543) από το Needrom, με SP Flashtools, γρήγορα και εύκολα (δούλεψαν τα USB drivers από παλιότερα Mediatek devices που είχα στο PC μου και δε χρειάστηκε να κατεβάσω άλλα). Μέχρι στιγμής φαίνονται να παίζουν όλα καλά (και GApps). Σε όποιον το κάνει, θα συνιστούσα και ένα Factory Reset αμέσως μετά την εγκατάσταση (εγώ δεν το έκανα - ελπίζω να μην έχω κληρονομήσει καμιά... αηδία από τον τύπο που 'έψησε' τη ROM - ως τώρα βλέπω μόνο ένα... bluetooth pairing με μία... LED Samsung TV!) Προειδοποίηση - virus (?): Μετά την εγκατάσταση, είπα να κάνω και ένα πλήρες scan με το antivirus που χρησιμποιώ συνήθως (Dr. Web Light). Μου βρήκε... πράγμα, μέσα στη ROM: Βρήκε, λέει, το "Android.SkyMobi.2.origin" (malware κάποιου τύπου) στο αρχείο /system/priv-app/SysMarket_offline_noicon.apk (ούτε που ξέρω τι υποτίθεται ότι κάνει αυτό...). Για ψαχτείτε και οι υπόλοιποι - και δείτε, αν έχετε άλλη ROM, αν το αρχείο αυτό υπάρχει και σε σας... Και μερικές ερωτήσεις...: 1. Για κάποιο λόγο, όταν το συνδέω με καλώδιο στο PC, μου το αναγνωρίζει μόνο σαν "MTP media device" - δε βγάζει με τίποτα την κλασσική επιλογή για USB storage device! Τελικά με αυτό μπορώ να μεταφέρω αρχεία, αλλά είναι γενικά ιδιαίτερα εκνευριστικό (προορίζεται κανονικά για μεταφορά μόνο media files, οπότε το PC προσπαθεί να τα απεικονίσει όλα ανάλογα, σώνει και καλά, ενώ με έχει τρελλάνει στις διαμαρτυρίες κάθε φορά που προσπαθώ να μεταφέρω κάτι non-media). Το έχει άλλος αυτό...; 2. Πού είναι ρε παιδιά αυτό το Mediaserver που σας εμφανίζεται να καταναλώνει και σημαντικό ποσοστό της μπαταρίας...; Εμένα όχι μόνο δεν έχει εμφανιστεί πουθενά στα στατιστικά της μπαταρίας, αλλά δε φαίνεται και πουθενά στα running processes, ενώ γενικά και από τα όσα είναι εγκατεστημένα, μόνο το 'κλασσικό' Media Storage μπόρεσα να δω. Μήπως είναι κάτι που προέρχεται από κάποια έξτρα εφαρμογή που εγκαθιστάτε...; 3. Αυτό που φαίνεται... πανταχού παρόν, τρέχει όντως συνέχεια, ενώ είναι και 'δεμένο' με όλα τα events που... υπάρχουν και δεν υπάρχουν στο τηλέφωνο (ενεργοποιείται / καλείται από τα πάντα) είναι μια εφαρμογή "JIAYU" που δεν έχω ιδέα τι ακριβώς υποτίθεται ότι κάνει - και φοβάμαι να την κάνω και freeze, μήπως... βρεθώ να μην μπορεί καν να ξεκινήσει το τηλέφωνο! Αν έχει κανείς καμιά ιδέα, ευπρόσδεκτη! Αν είναι κάτι που έχει να κάνει με launcher, themes κλπ, ποσώς με ενδιαφέρει, καθώς ήδη εγκατέστησα launcher της δικής μου αρεσκείας (αλλά για να είναι κάτι τόσο... πανταχού παρόν, μάλλον για κάτι σχετικό με πιο low level διαχείριση της συσκευής μυρίζει...) Και ένα πρώτο -και μάλλον πρώιμο ακόμα- σχόλιο για την μπαταρία. Από τη λίγη χρήση που έκανα μέχρι στιγμής, η κατανάλωση φαίνεται λογική (οκ, δεν έχω ενθουσιαστεί κιόλας...) και σε χρήση και σε standby. Σημειωτέον όμως ότι έχω απενεργοποιημένα τα διάφορα smart wake κλπ (καθώς υποψιάζομαι ότι αυτά θα τρώνε μπαταρία), καθώς θέλω να δω πρώτα πώς θα τα πάει χωρίς αυτά... Αυτά τα... ολίγα μέχρι στιγμής :p Εχεις ενεργοποιησει το μενου για προγραματιστες; ισως δεις παραπανω απο MTP, πατα στον αριθμο εκδοσεις 5-6 φορες επανηλημενα μεσα στο μενου σχετικα με το τηλεφωνο και θα στο βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Προσπαθησα και εγω να τη βαλω με twrp αλλα ξεκινουσε και μετα απο λιγο εκανε abort και τις 3 φορες που δοκιμασα.... Πια Ρομ πηγες να βάλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Εχεις ενεργοποιησει το μενου για προγραματιστες; ισως δεις παραπανω απο MTP, πατα στον αριθμο εκδοσεις 5-6 φορες επανηλημενα μεσα στο μενου σχετικα με το τηλεφωνο και θα στο βγαλει Ναι, το κοίταξα, αλλά δε βρήκα κάτι (όχι ότι είναι και βέβαιο πως δεν υπάρχει - πάντως δεν... αναγνώρισα τίποτα σχετικό). Ευτυχώς -επιτέλους!- το Developer Options είναι ολόκληρο διαθέσιμο, και όχι όπως στα παλιότερα Mediatek, όπου σου έβγαζε μόνο τις 3-4 πρώτες επιλογές, και έπρεπε να βάλεις GravityBox για να δεις και τις υπόλοιπες! (ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το κάνανε αυτό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πια Ρομ πηγες να βάλεις? Την τελευταια απο το needrrom του fragel (αν θυμαμαι καλα το ονομα) Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Λοιπόν, επειδή ίσως κάποιοι δυσκολέυτηκαν με το θέμα, παραθέτω εδώ κάποιες σύντομες οδηγίες (αν και υπάρχουν και αναλυτικοί οδηγοί στο forum σχετικά με αυτό). 1. Βασικό προαπαιτούμενο είναι να έχετε εγκατεστημένους Android USB drivers. Ευτυχώς απ' ό,τι είδα, το τηλέφωνο δεν είναι... εκλεκτικό σε αυτό (δούλεψε με drivers από παλιότερα Mediatek devices που είχα ήδη εγκατεστημένους - όχι π.χ. σαν ένα Cubot S200, που μου... έβγαλε πρόσφατα την πίστη!). Αναζητήστε στο Google "vcom usb drivers" ή "android usb drivers" και θα σας βγάλει ένα σωρό. 2. Κατεβάστε από τη σχετική σελίδα στο Needrom τη ROM και το SP Flashtools. Ξε-ζιπάρετε το καθένα σε δικό του folder. 3. Τρέχτε το SP Flashtools (μέσα στο folder που ξεzipάρατε το πρόγραμμα, βρείτε και εκτελέστε το flash_tool.exe. 4. Κάντε click στο κουμπί "Scatter-loading" (στα δεξιά). Θα σας ρωτήσει πού να το αναζητήσει. 'Οδηγείστε' το μέσα στο folder όπου ξεzipάρατε τη ROM, και συγκεκριμένα στο αρχείο MT6752_Android_scatter.txt (ανάλογα τη ROM, ίσως το όνομα να διαφέρει ελαφρά - το "scatter.txt" πάντως είναι το ζητούμενο). Με το που το επιλέξετε, θα εμφανίσει διάφορα στοιχεία στο μεγάλο παράθυρο από κάτω. 5. Πατήστε το κουμπί "Download" (επάνω αριστερά). 6. Τώρα (όχι νωρίτερα!) σβήστε το τηλέφωνο και σβηστό όπως είναι, συνδέστε το με το καλώδιο USB στον υπολογιστή (επαναλαμβάνω: τώρα, αφού έχετε πατήσει το "Download") 7. Αν όλα έχουν πάει καλά (το μόνο που μπορεί να τα χαλάσει είναι οι drivers), το πρόγραμμα θα εντοπίσει αυτόματα το τηλέφωνο και θα αρχίσει η διαδικασία. Θα εμφανιστεί χρωματιστή μπάρα προόδου στο κάτω μέρος. Η διαδικασία κρατάει μόνο λίγα λεπτά και στο τέλος της (ενώ η μπάρα έχει "γεμίσει"), εμφανίζεται ένα παραθυράκι με έναν πράσινο δακτύλιο, που σηματοδοτεί και το (επιτυχές) πέρας! Αποσυνδέετε το τηλέφωνο και το ανάβετε. Υπ' όψιν, το πρώτο boot θα πάρει λίγη ώρα, καθώς το λειτουργικό κάνει rebuild το Dalvik cache (και ό,τι άλλο...). Θα συνιστούσα επίσης ένα Factory Reset αμέσως μετά, έτσι για να έχετε το... κεφάλι σας πιο ήσυχο (ΔΕΝ είναι απαραίτητο!) Ελπίζω αυτά να βοηθήσουν.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εγω προσπαθησα να βαλω φλασαριστη την ρομ 3 και δεν μπηκε ποτε! εβαλα αυτην μεσα απο twrp και το κινητο μιλαμε πεταει!! Τα gesture και smart wake λειτουργουν κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τα gesture και smart wake λειτουργουν κανονικα; Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ναι κανονικά Εχει κατι παραπανω σε εχτρα εφαρμογες και στο μενου του; πως την βλεπεις καλυτερη απο τη μαμα rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Εχει κατι παραπανω σε εχτρα εφαρμογες και στο μενου του; πως την βλεπεις καλυτερη απο τη μαμα rom? Έχει xpozed ,gravity box,και ενα ακόμα που το βλέπω πρωτη φορά..είναι πολύ καλύτερη απο την μαμά!την συνιστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Έχει xpozed ,gravity box,και ενα ακόμα που το βλέπω πρωτη φορά..είναι πολύ καλύτερη απο την μαμά!την συνιστω! Οκ φιλε μου ευχαριστω να σε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Λοιπόν, επειδή ίσως κάποιοι δυσκολέυτηκαν με το θέμα, παραθέτω εδώ κάποιες σύντομες οδηγίες (αν και υπάρχουν και αναλυτικοί οδηγοί στο forum σχετικά με αυτό). 1. Βασικό προαπαιτούμενο είναι να έχετε εγκατεστημένους Android USB drivers. Ευτυχώς απ' ό,τι είδα, το τηλέφωνο δεν είναι... εκλεκτικό σε αυτό (δούλεψε με drivers από παλιότερα Mediatek devices που είχα ήδη εγκατεστημένους - όχι π.χ. σαν ένα Cubot S200, που μου... έβγαλε πρόσφατα την πίστη!). Αναζητήστε στο Google "vcom usb drivers" ή "android usb drivers" και θα σας βγάλει ένα σωρό. 2. Κατεβάστε από τη σχετική σελίδα στο Needrom τη ROM και το SP Flashtools. Ξε-ζιπάρετε το καθένα σε δικό του folder. 3. Τρέχτε το SP Flashtools (μέσα στο folder που ξεzipάρατε το πρόγραμμα, βρείτε και εκτελέστε το flash_tool.exe. 4. Κάντε click στο κουμπί "Scatter-loading" (στα δεξιά). Θα σας ρωτήσει πού να το αναζητήσει. 'Οδηγείστε' το μέσα στο folder όπου ξεzipάρατε τη ROM, και συγκεκριμένα στο αρχείο MT6752_Android_scatter.txt (ανάλογα τη ROM, ίσως το όνομα να διαφέρει ελαφρά - το "scatter.txt" πάντως είναι το ζητούμενο). Με το που το επιλέξετε, θα εμφανίσει διάφορα στοιχεία στο μεγάλο παράθυρο από κάτω. 5. Πατήστε το κουμπί "Download" (επάνω αριστερά). 6. Τώρα (όχι νωρίτερα!) σβήστε το τηλέφωνο και σβηστό όπως είναι, συνδέστε το με το καλώδιο USB στον υπολογιστή (επαναλαμβάνω: τώρα, αφού έχετε πατήσει το "Download") 7. Αν όλα έχουν πάει καλά (το μόνο που μπορεί να τα χαλάσει είναι οι drivers), το πρόγραμμα θα εντοπίσει αυτόματα το τηλέφωνο και θα αρχίσει η διαδικασία. Θα εμφανιστεί χρωματιστή μπάρα προόδου στο κάτω μέρος. Η διαδικασία κρατάει μόνο λίγα λεπτά και στο τέλος της (ενώ η μπάρα έχει "γεμίσει"), εμφανίζεται ένα παραθυράκι με έναν πράσινο δακτύλιο, που σηματοδοτεί και το (επιτυχές) πέρας! Αποσυνδέετε το τηλέφωνο και το ανάβετε. Υπ' όψιν, το πρώτο boot θα πάρει λίγη ώρα, καθώς το λειτουργικό κάνει rebuild το Dalvik cache (και ό,τι άλλο...). Θα συνιστούσα επίσης ένα Factory Reset αμέσως μετά, έτσι για να έχετε το... κεφάλι σας πιο ήσυχο (ΔΕΝ είναι απαραίτητο!) Ελπίζω αυτά να βοηθήσουν.. :) Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε. Είμαστε κάποιοι που δεν έχουμε φλασάρει ποτέ και έχουμε σοβαρά κενά. Εγώ παραλαμβάνω αυτή την εβδομάδα και από ότι βλέπω θα χρειαστεί αυτή η διαδικασία. Φαντάζομαι ότι με τον ίδιο τρόπο μπαίνει και η custom που βγήκε και ανέφερε ο άλλος φίλος. Εχω windows 8.1 στον υπολογιστή. Είναι πρόβλημα αυτό σε σχέση με drivers κτλ για το φλασάρισμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε. Είμαστε κάποιοι που δεν έχουμε φλασάρει ποτέ και έχουμε σοβαρά κενά. Εγώ παραλαμβάνω αυτή την εβδομάδα και από ότι βλέπω θα χρειαστεί αυτή η διαδικασία. Φαντάζομαι ότι με τον ίδιο τρόπο μπαίνει και η custom που βγήκε και ανέφερε ο άλλος φίλος. Εχω windows 8.1 στον υπολογιστή. Είναι πρόβλημα αυτό σε σχέση με drivers κτλ για το φλασάρισμα?? Απ' ό,τι είδα από τα γραφόμενά του (γράφω από κινητό τώρα -και δυστυχώς όχι το S3 με την ωραία, μεγάλη οθόνη- και δεν είμαι για πολύ ψάξιμο) η custom εκείνη *ίσως* περνιέται από SD card μέσω custom recovery (CWM ή TWRP). Θα το γράφουν φαντάζομαι οι οδηγίες που τη συνοδεύουν. Για τα Win 8.1 έχω δει να έχουν χρειαστεί κάποιοι λίγο παραπάνω ψάξιμο για τους drivers, αλλά δεν ξέρω - το έχω κάνει μόνο σε XP και 7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkias1990 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 η ρομ μπορει να περαστει και απο recovery σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Απ' ό,τι είδα από τα γραφόμενά του (γράφω από κινητό τώρα -και δυστυχώς όχι το S3 με την ωραία, μεγάλη οθόνη- και δεν είμαι για πολύ ψάξιμο) η custom εκείνη *ίσως* περνιέται από SD card μέσω custom recovery (CWM ή TWRP). Θα το γράφουν φαντάζομαι οι οδηγίες που τη συνοδεύουν. Για τα Win 8.1 έχω δει να έχουν χρειαστεί κάποιοι λίγο παραπάνω ψάξιμο για τους drivers, αλλά δεν ξέρω - το έχω κάνει μόνο σε XP και 7... Ακολούθησα εναν πολύ απλό οδηγο και πέρασα twrp,και απο εκεί μέσα μετα πέρασα την Ρομ που προανεφερα..τα αρχεία τα πέρασα στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι σε sd card..πάντως το κινητό σε σύγκριση με το lenovo k910 το οποίο κατέχω είναι καλυτερο!το μονο μελανό σημείο που έχει είναι το ηχείο του..τριζει πολύ.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η ρομ μπορει να περαστει και απο recovery σωστα? Η custom ναι, η official θέλει flashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ρε παιδια, εμεις που εχουμε μεινει με τη μαμα ρομ τι χανουμε; Απο ram μεχρι στιγμης ειμαι απο 1200mb μεχρι 800mb free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts