Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούπς! Σόρυ, αυτό πρέπει να ήταν πρόσφατη εξέλιξη, δεν το είχα δει!

Αφού είναι έτσι, πρέπει να περνιέται... χαλαρά με recovery πάνω από την RC3 (ή και οποιαδήποτε άλλη Lollipop)

Ούπς! Σόρυ, αυτό πρέπει να ήταν πρόσφατη εξέλιξη, δεν το είχα δει!

Αφού είναι έτσι, πρέπει να περνιέται... χαλαρά με recovery πάνω από την RC3 (ή και οποιαδήποτε άλλη Lollipop)

Μόλις δοκιμασα να την περάσω αλλα μου βγάζει error!!!

Περασα(μάλλον?) την rc4 αλλα δεν ξερω που επιβεβαιωνω οτι εχει περαστεί….. Δεν βλεπω καμμιά διάφορα απο την rc2 που ημουνα πριν….

Μόλις δοκιμασα να την περάσω αλλα μου βγάζει error!!!

Λογικά δε θα 'πρεπε, αλλά μιας και την έχω ήδη περάσει, δεν έχω τρόπο να το δω. Γιατί δε δοκιμάζεις με flashtools;

Ειδικά αν τα έχεις ήδη εγκατεστημένα (drivers κλπ), είναι 5 λεπτά υπόθεση.

Περασα(μάλλον?) την rc4 αλλα δεν ξερω που επιβεβαιωνω οτι εχει περαστεί….. Δεν βλεπω καμμιά διάφορα απο την rc2 που ημουνα πριν….

Δες κάτω κάτω στο About phone, το Build number (που στην ουσία αντιστοιχεί σε ημερομηνία και -μάλλον- και ώρα) δείχνει 21/1/2016 (φρέσκο πράμα... :))

Λογικά δε θα 'πρεπε, αλλά μιας και την έχω ήδη περάσει, δεν έχω τρόπο να το δω. Γιατί δε δοκιμάζεις με flashtools;

Ειδικά αν τα έχεις ήδη εγκατεστημένα (drivers κλπ), είναι 5 λεπτά υπόθεση.

Δες κάτω κάτω στο About phone, το Build number (που στην ουσία αντιστοιχεί σε ημερομηνία και -μάλλον- και ώρα) δείχνει 21/1/2016 (φρέσκο πράμα... :))

Ευχαριστω… την περασα για να δω αν οντως εχει καλυτερη διαχείριση μπαταριας…

Μέχρι τώρα, στην διαχείρηση μπαταρίας ειδικά τα σπάει. Είμαι στην 1,5 ημέρα χρήσης, και δεν έχει φτάσει ούτε στο 50%. Για την ακρίβεια είμαι στο 53%.

Και προβλέπει ότι έχω άλλη μια ημέρα και 5 ώρες... ;)

EDIT: και για του λόγου το αληθές...

Edited by apotsi

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

παιδια απο οτι βλεπω το andvanced ακριβινε το βλεπω φθηνοτερη τιμη 193 ευρω στο spemmall πληροφορια απο το kimovil που δειχνει τα φηνοτερα sites τι εχει αλλαξει??μηπως επειδη βγηκε το plus ανεβασανε το advanced??

Μετα απο μισή μερα χρησης…….. Η διαχείρισή μπαταριας και γενικά η χρηση της rc4 ειναι παρα πολυ καλη……

Πριν από λίγο έβαλα την RC4 από BETA 10 με βρόμικο φλασάρισμα, με παίδεψε αρκετά άλλαξα καλώδια, κατέβασα την τελευταία έκδοση του SP Flash κολλούσε σε διάφορες φάσεις αλλά τελικά τα κατάφερα...

απλά διαπίστωσα ότι τα προσωπικά δεδομένα φωτό, μουσική και αρχεία δεν υπάρχουν ποια... πρόσεξα ότι άλλαξε ο τρόπος που βλέπει την μνήμη, οι εφαρμογές που δοκίμασα μέχρι τώρα λειτουργούν καλά, ούτε η launcher μου έχασε τις ρυθμίσεις του..

Η RC4 εχει δικο της recovery ή χρειαζεται να περασουμε αλλο (π.χ απο το jiayu.de αυτο που ειναι για lolipop)?

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Η RC4 εχει δικο της recovery ή χρειαζεται να περασουμε αλλο (π.χ απο το jiayu.de αυτο που ειναι για lolipop)?

Πρέπει να το περάσεις εσύ και μετά να περάσεις το αρχείο ροοτ.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Εχμ, απλά φλασάρεις τη ROM και αφήνεις το recovery ως έχει.

Κάνοντας βέβαια ένα "dirty flash" (όπως γράφαμε και σε προηγούμενες σελίδες), κρατάς όλα σου τα δεδομένα και εφαρμογές - οπότε μπορώ να πω ότι είναι εξίσου εύκολο και... ανώδυνο, όπως με το recovery.

Έχασα όλες τις φωτογραφίες μου, τις οποίες είχα κάνει backup. Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα παρέμειναν ως είχαν

παιδια απο οτι βλεπω το andvanced ακριβινε το βλεπω φθηνοτερη τιμη 193 ευρω στο spemmall πληροφορια απο το kimovil που δειχνει τα φηνοτερα sites τι εχει αλλαξει??μηπως επειδη βγηκε το plus ανεβασανε το advanced??

Νομίζω ότι είδα κάπου ότι το advanced έχει γίνει discontinued

Ερώτηση: Με την RC4 το 15% bug έφυγε, αλλά η ένδειξη πλήρους φόρτισης εμφανίζεται στο 90% ενώ πριν ήταν στο 100%. Πώς το αλλάζω αυτό;

Και τέλος, χθες, σε κάποια στιγμή η συσκευή πραγματικά πετούσε, οι εφαρμογές, ακόμα και οι πιο απαιτητικές ξεπετάγονταν με δαιμονική ταχύτητα οπότε σκέφτηκα να τρέξω ένα bench

http://i65.tinypic.com/dzwnti.png

Edited by Skylined

Πεταει το εργαλειο.

Ευχαριστω για την απαντηση για το recovery.

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Η rc4 έχει twrp recovery?
ναι. Την 2.8.7.0

Παιδιά μου κάηκε ο φορτιστής και δεν έχω άλλων. Ποιον μου προτείνεται να αγοράσω παντα από ebay και να είναι τα ίδια χαρακτηριστικά ή και με περισότερα A

ναι. Την 2.8.7.0

Κατατοπιστικοτατος, ευχαριστω.

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Εβαλα την RC4, παει σφαιρα το εργαλειο...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Μόλις πέρασα την RC4 με flash tools!!! πρέπει να περάσω ξανά το superuser για να ειναι ροοτ ????

γτ απ οτι βλέπω δεν εχει κατι μέσα!!

Μόλις πέρασα την RC4 με flash tools!!! πρέπει να περάσω ξανά το superuser για να ειναι ροοτ ????

γτ απ οτι βλέπω δεν εχει κατι μέσα!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6531725#post6531725

Ναι αυτο το έιδα!!! αλλα δεν χρειαζεται να βάλεις το superuser μεσω recovery???

απλα ενεργοποιείς αυτο και τέλος??

Ναι αυτο το έιδα!!! αλλα δεν χρειαζεται να βάλεις το superuser μεσω recovery???

απλα ενεργοποιείς αυτο και τέλος??

ετσι ακριβως

Εβαλα την rc4 με το flash tool και δηλωνω πολυ ευχαριστημενος! Το κινητο πηγαινει τελειως αλαγκαριστα . το κινητο ηταν της γυναικας και δεν το ειχα πειραξει ηταν ακομα με την ΚΚ απο vickmall.

Σχολιο: τους drivers σε υπολογιστη με windows10 δεν μπορεσα να τους βαλω και εκανα την αλλαγη της ρομ απο λαπτοπ με 7αρια . Υπαρχει καποια ασυμβατοτητα?