Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ή οθόνη ανάβει κανονικά αλλά δεν ανταποκρίνεται σε ότι παταω και δεν ξέρω αν θα έχει και κανένα καμένο pixel για αυτό θέλω μαζί με οθονη, χθες έβγαλαν την οθόνη αλλά επιδη έχει γίνει θρυψαλα το touch δεν μπορούσα να γλυτοσω την οθονη, λες και έχει κόλα πανω.... Βρήκα στο ebay από Ισπανία αλλά 85+ ευρώ πάνε καλά τα μισά λεφτά από ότι αγόρασα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λάθος μου έτσι όπως το έγραψα... Έχει ραγιση όλοι ή οθόνη αλλά μόνο το τζαμί εξω

καλη χρονια.και σε εμενα ειχε σπασει το τζαμι απο την μεση και κατω και δεν δουλευε η μιση οθονη.παει πακετο digitizer και τζαμι.να ξερεις εχει ραγισει και μεσα και γιαυτο δεν δουλευει.εγω την πηρα απο κινα.αν θες να σου δωσω το site.70€ αποτι θυμαμαι την πηρα και την περασα μονος.κανενα 20€ θα σου παρουν αν το πας σε τεχνικο για να σου την περαση.

Edited by gazonas

Μια ερώτηση παιδιά. Από την ΚΚ για να φλασάρω την RC2 στο flash tool πατάω frimware upgrate η Format all+ download?

Firmware upgrade αρκεί!

Το format θα διαγράψει και πράγματα που δε θα ήθελες να πειραχτούν

και θα παιδευτείς να το ξανακάνεις... τηλέφωνο ;)

@angels25 Πρίν κάνα τετράμηνο είχα πάρει την οθόνη μαζί με digitizer 55$ από το vickmall.Βέβαια δέν το έχουν στο site οπότε η επικοινωνία έγινε μέσω mail και λόγω του ότι είχα εφεδρικό κινητό το έστειλα πίσω και μου την αλλάξανε αυτοί.Δέν χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις.

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά, έχω πάρει για την γυναίκα μου το advanced από τον Μάιο και από τότε δεν το έχω αγγίξει ξανά. Δεν έχει ζητήσει ποτέ αναβάθμιση οτα. Θυμάμαι ότι έλεγαν για Android 5, αλλά δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις. Ποια είναι η τελευταία ρομ που κυκλοφορεί και υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης; Επίσης έχει ένα πρόβλημα, δεν παίζει κάποια βίντεο στο YouTube, κάποια όχι όλα, υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά, έχω πάρει για την γυναίκα μου το advanced από τον Μάιο και από τότε δεν το έχω αγγίξει ξανά. Δεν έχει ζητήσει ποτέ αναβάθμιση οτα. Θυμάμαι ότι έλεγαν για Android 5, αλλά δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις. Ποια είναι η τελευταία ρομ που κυκλοφορεί και υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης; Επίσης έχει ένα πρόβλημα, δεν παίζει κάποια βίντεο στο YouTube, κάποια όχι όλα, υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Ευχαριστώ.

Αυτό είναι θέμα του YouTube δεν έχει καμία σχέση το κινητο το ίδιο βίντεο που δεν παίζει στο κινητό της γυναίκας σου αν το βάλεις στον υπολογιστή θα παίζει κανονικά. Έχει να κάνει μετά πνευματικά δικαιώματα τον βίντεο που έχουν. Και έχουν αποκλεισμενα να παίζουν σε κινητές συσκευές.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Firmware upgrade αρκεί!

Το format θα διαγράψει και πράγματα που δε θα ήθελες να πειραχτούν

και θα παιδευτείς να το ξανακάνεις... τηλέφωνο ;)

προσωπικα το εκανα φορματ γιατι θελω να κανω καθαρη εγκατασταση ρομ. Εννοειτε οτι χανεις τις προσωπικες ρυθμισεις κατι που δεν μου ενοιαζε στην προκειμενη περιπτωση.

Δεν έχω κοιτάξει καθόλου τα της TF ROM, οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι σχετικά - αλλά φαντάζομαι ότι αν είχε προβλήματα, κάποιος θα είχε αναφέρει κάτι σχετικά...

Κάτι που θα μπορούσες -ίσως- να δοκιμάσεις...

Είδα στο thread για το S3 στο xda-developers ότι η Jiayu έβγαλε πρόσφατα μια καινούρια LP ROM με το "new UI", και καθώς είναι πιο φρέσκια από τις διάφορες άλλες που κυκλοφορούν, κάποιοι έβγαλαν από αυτήν το modem (το πακέτο που διαχειρίζεται όλο το τηλεπικοινωνιακό κομμάτι του τηλεφώνου) και το ανέβασαν σαν αυτόνομο πακέτο για εγκατάσταση (είναι περίπου 27.5MB).

Κάποιοι το εγκατέστησαν στα τηλέφωνά τους και λένε ότι είδαν διαφορά (προς το καλύτερο!) τόσο με το wifi, όσο και με τα δίκτυα τηλεφωνίας.

Το έβαλα κι εγώ πάνω από τη γερμανική RC2, αλλά επειδή μόλις είχα εγκαταστήσει και την ίδια τη ROM, δεν μπορώ να πω αν όντως είναι καλύτερο ή όχι.

Λογικά θα κάνει για όλες τις LP ROMs, άρα και για την Xtreme (αν και ίσως είναι καλά να δεις λίγο στο thread εκεί αν όντως την έβαλε κάποιος με TF πριν το επιχειρήσεις...).

Για όποιον αισθάνεται... τολμηρός, link για download του καινούριου modem εδώ (το πήρα από το xda-developers).

Ρίξε επίσης μια ματιά, μήπως υπάρχει διαθέσιμο firmware για τον router σου νεώτερο από αυτό που ήδη φοράει...

Εμένα μου το κάνει κάποιες φορες αυτο σε διάφορα δίκτυα!! Και στο σπίτι και στην εργασία και κάποιες φορές και σε δίκτυα απο μαγαζιά!!! Αξίζει να περάσς το καινουργιο modem??? Ειμαι στην RC2!!! Απλά ρωτάω μην κάνω καμιά πατάτα και μετα δεν μπορώ να το επαναφέρω!!!

Φίλοι γειά σας

Παράγγειλα το Jiayu S3 τον Οκτώβριο και όταν ήρθε το κινητό δεν μπορούσα να το συνδέσω στο δίκτυο (Cosmote). Έψαχνε δίκτυο και δεν το έβρισκε. Δοκίμασα και με άλλες sim χωρίς αποτέλεσμα. Όλες οι sim που δοκίμαζα, σε άλλα κινητά δούλευαν (φυσικά). Έστειλα το κινητό πίσω στον Κινέζο. Σήμερα παρέλαβα άλλο (ή το ίδιο?) για δεύτερη φορά. Στην αρχή δεν συνδεότανε. Κάποια στιγμή συνδέθηκε και παρέμεινε συνδεμένο... Του έκανα και δοκιμαστική κλήση από άλλο κινητό και είδα ότι την έλαβε. Χωρίς να καταλάβω πότε, έχασε το δίκτυο και έκτοτε δεν μπορώ να το συνδέσω... Γενικά ψάχνει για δίκτυο και δεν βλέπει κανένα διαθέσιμο.... Την κάρτα sim την αναγνωρίζει...

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως δεν κάνω κάτι; Μήπως πρέπει να ξεχάσω τα λεφτά που έδωσα και να πάρω κάποιο άλλο;

Καλημερα! Προβλημα στην φορτιση εχει κανενας; πρεπει να μετακινηθηκε το micro usb του κινητου γιατι χανει επαφη (μερικες φορες δειχνει να φορτιζει αλλα δεν...) αλλες φορτιζει κανονικα και σφαιρα. Εχω τσεκαρει την μπαταρια του ειναι οκ, εχω αλλαξει ρομ και εβαλα την lollipop (σφαιρατη -τα σπαει, οποιος εχει ορεξη να αλλαξει σημερα κιολας)!!

Εχει κανενας θεμα με την υποδοχη σαν εμενα;

Εμένα μου το κάνει κάποιες φορες αυτο σε διάφορα δίκτυα!! Και στο σπίτι και στην εργασία και κάποιες φορές και σε δίκτυα απο μαγαζιά!!! Αξίζει να περάσς το καινουργιο modem??? Ειμαι στην RC2!!! Απλά ρωτάω μην κάνω καμιά πατάτα και μετα δεν μπορώ να το επαναφέρω!!!

Όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο post, εγώ δεν πρόλαβα να δω διαφορά, γιατί το έβαλα κατευθείαν με το που πέρασα την RC2 και έτσι δεν είδα πώς τα πήγαινε με το δικό της (modem).

Πάντως σε σχέση με την ΚΚ που είχα πριν, η όλη συμπεριφορά, ιδίως σε wifi, φαίνεται βελτιωμένη.

Και βέβαια, αρκετός κόσμος γράφει θετικά σχόλια για το νέο modem, ενώ και η όλη διαδικασία δείχνει ακίνδυνη.

Καλού κακού βέβαια παίρνουμε και ένα backup με το twrp πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση...

Καλημερα! Προβλημα στην φορτιση εχει κανενας; πρεπει να μετακινηθηκε το micro usb του κινητου γιατι χανει επαφη (μερικες φορες δειχνει να φορτιζει αλλα δεν...) αλλες φορτιζει κανονικα και σφαιρα. Εχω τσεκαρει την μπαταρια του ειναι οκ, εχω αλλαξει ρομ και εβαλα την lollipop (σφαιρατη -τα σπαει, οποιος εχει ορεξη να αλλαξει σημερα κιολας)!!

Εχει κανενας θεμα με την υποδοχη σαν εμενα;

Φαίνεται να μην είναι σπάνιο -για οποιοδήποτε κινητό- να ξεκολλήσει / σπάσει η μικρή πλακέτα με το USB στο κάτω μέρος.

Αν συμβεί, απ' ό,τι διαβάζω εδώ... τριγύρω απο εμπειρίες άλλων μελών, και το κόστος του ανταλλακτικού είναι σχετικά μικρό, και η εργασία αντικατάστασης επίσης προσιτή (πολλοί το έκαναν και μόνοι τους).

Για να αποκλείσουμε όμως πρώτα οποιοδήποτε 'soft' πρόβλημα, τη νέα ROM την έβαλες αφού εμφανίστηκε το πρόβλημα;

Και αν ναι, την έβαλες με flashtools, ή -αν με custom recovery- κάνοντας και όλα τα σχετικά wipes;

Υποθέτω ότι αυτά που σου λέω θα είναι ήδη γνωστά και θα τα έχεις δοκιμάσει, but just in case,

η σειρά των ενεργειών που θα δοκίμαζα (από πιο... ανώδυνες προς πιο δραστικές) θα ήταν:

1. Battery 'calibration' (το γνωστό και... πολυσυζητημένο).

2. Factory reset - ή αν επρόκειτο να περάσεις κάποια καινούρια ROM, εγκατάσταση με όλα τσεκαρισμένα για overwrite, data, cache partitions κλπ (αν γίνει με flashtools), ή full wipes αν γίνει με TWRP.

3. Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, πλακέτα USB...

Edited by w2o4ts

παιδια μολισ επεσε στα χερια μου ενα s3 φοραει μια lollipop οχι την rc1 rc2 xtream φοραει τη official απο το needrom. τα προβληματα που εχει ειναι. το γνωστο πλεον προβλημα με την μπαταρια μπορει απο το 35% σε 3 λεπτα να κλεισει. δεν εχει προβλημα η ιδια η μπαταρια καθως ειναι καινουρια. επισης πολλες φορες κολλαει στο wifi δηλαδη ενω ειναι συνδεμενο δεν κατεβαζει. και 3ο προβλημα κακος ηχος στις κλησεις. τι μου προτεινετε να κανω? να περασω rc2 με flashtool να περασω xtream? η να παω πισω σε kitkat? υπαρχει καποια rom που χρεισημοποιειτε εσεις που να μην εχει προβληματα? ευχαριστω

Καλησπέρα, υπάρχει κανένας τεχνικός ή κατάστημα να το πάω να του ρίξει μια ματιά;; ο ήχος στις κλήσεις είναι χάλια και με το MTK δεν βελτιώνεται καθόλου..

Ποια είναι η πιο απροβλημάτηστη ρομ μέχρι τώρα; Υπάρχει τρόπος να κάνει οτα update; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, υπάρχει κανένας τεχνικός ή κατάστημα να το πάω να του ρίξει μια ματιά;; ο ήχος στις κλήσεις είναι χάλια και με το MTK δεν βελτιώνεται καθόλου..

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην διορθωνεται με το ΜΤΚ, αν δεν γινεται τοτε αλλαζεις ρομ

Ποια είναι η πιο απροβλημάτηστη ρομ μέχρι τώρα; Υπάρχει τρόπος να κάνει οτα update; Ευχαριστώ.

Προσωπικα φοραω την rc2 ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναβαθμισεις γιατι την θεωρω υπερπληρες/

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην διορθωνεται με το ΜΤΚ, αν δεν γινεται τοτε αλλαζεις ρομ

+1 (και για τις 2 παρατηρήσεις).

Μάλιστα η RC2 έχει και ενσωματωμένες / προενεργοποιημένες όλες (ή τις πιο πολλές) διαθέσιμες βελτιώσεις για τον ήχο, οπότε σε απαλλάσσει και από σκάλισμα.

Πάντως και με την τελευταία KitKat που ήμουνα, είχα βελτιώσει τον ήχο θεαματικά σκαλίζοντας τα mtk engineering settings (ψιλο-απαράδεκτος αρχικά...)

Προσωπικα φοραω την rc2 ειμαι πολύ ευχαριστημενος, και δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναβαθμισεις γιατι την θεωρω υπερπληρες/

Έχει ήδη βγει και η RC3 :)

Απλά για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο σαν OTA update για τους πελάτες της Jiayu Γερμανίας (ή και όποιον είναι διατεθειμένος να πληρώσει €30 για να εγγραφεί στην jiayu.de) και θα γίνει διαθέσιμη και για τους... κοινούς θνητούς μετά από κάποιες μέρες / εβδομάδες...

Προσωπικα φοραω την rc2 ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναβαθμισεις γιατι την θεωρω υπερπληρες

Ο οδηγός στην πρώτη σελίδα είναι αυτός που θα ακολουθήσω για την εγκατάσταση της; Και από που την κατεβάζω;

Προσωπικα φοραω την rc2 ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναβαθμισεις γιατι την θεωρω υπερπληρες. Ο οδηγός στην πρώτη σελίδα είναι αυτός που θα ακολουθήσω για την εγκατάσταση της; Και από που την κατεβάζω;

ο οδηγός ισχύει κανονικά....ROM για το κινητό μας υπάρχει και εκεί link. Εν συντομία εδώ:

JiaYu S3 ROMS (needrom)

ο οδηγός ισχύει κανονικά....ROM για το κινητό μας υπάρχει και εκεί link. Εν συντομία εδώ:

JiaYu S3 ROMS (needrom)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Φαντάζομαι κάνω backup τα πάντα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Φαντάζομαι κάνω backup τα πάντα.

το "τα πάντα" είναι σχετικό. Από το πέρασμα ΚΚ σε 5.1 , πολλές εφαρμογές ίσως δεν μπορέσουν να "ανακτήσουν" τα δεδομένα τους

μέσα από ένα backup. Εγώ απλά τις επανεγκατέστησα και δοκίμαζα μία μία αν θα μπορέσω να επαναφέρω και τα δεδομένα.

@ w2o4ts τα εκανα ολα μεσω flashtools με wipes, φυσικα πρωτα δοκιμασα factory reset αλλα τζιφος! Και battery calibration. Εχω διαβασει τις κολησεις στην πλακετα τος κανουν με ειδικο εργαλειο , οχι το κλασσικο κολητηρι που εχω; λες να δοκιμασω η θα κανει ζημια και θελει την κολληση με τον αερα που πεταει;

@sokolataki εγω εβαλα την JiaYu Lollipop 5.1.1 RC2 απο needrom και ειναι τρομερη . την προτεινω ανεπιφυλακτα ελπιζω να διορθωθει το προβλημα σου.

ρε παιδια παω να κατεβασω RC2 5.1.1 απο αυτο το λινκ http://www.needrom.com/download/rc2-16-12-2015-from-jiayu-de/ και βγαζει να σωσω το αρχειο σε καταληξη .torrent , ολοκληρο γραφει JiayuS3-5.1.1_jiayu.de_RC2.zip.torrent. χωρητικοτητας 13Κb! που προφανως δεν ειναι η ρομ. τι συμβαινει?

αλλες ρομ που πηγα να κατεβασω κατεβαιναν κανονικα σε αρχειο .zip .

Edited by THANKIN

@ w2o4ts τα εκανα ολα μεσω flashtools με wipes, φυσικα πρωτα δοκιμασα factory reset αλλα τζιφος! Και battery calibration. Εχω διαβασει τις κολησεις στην πλακετα τος κανουν με ειδικο εργαλειο , οχι το κλασσικο κολητηρι που εχω; λες να δοκιμασω η θα κανει ζημια και θελει την κολληση με τον αερα που πεταει;

Είναι πολύ λεπτές, είναι αλήθεια. Κι εγώ δεν είμαι σίγουρος αν θα το δοκίμαζα.

Πάντως τα μαγαζιά που κάνουν τη σχετική δουλειά διαβάζω ότι δε χρεώνουν σπουδαία πράγματα (<=€10), οπότε ίσως δεν αξίζει να το ρισκάρει κανείς.

ρε παιδια παω να κατεβασω RC2 5.1.1 απο αυτο το λινκ http://www.needrom.com/download/rc2-16-12-2015-from-jiayu-de/ και βγαζει να σωσω το αρχειο σε καταληξη .torrent , ολοκληρο γραφει JiayuS3-5.1.1_jiayu.de_RC2.zip.torrent. χωρητικοτητας 13Κb! που προφανως δεν ειναι η ρομ. τι συμβαινει?

αλλες ρομ που πηγα να κατεβασω κατεβαιναν κανονικα σε αρχειο .zip .

Δεν την έχουν αυτούσια για κατέβασμα. Υπάρχει σε torrent, οπότε εδώ σου δίνει απλά το link για να κατέβασμα του torrent.

Κάτι (άλλο) που ίσως πρέπει να έχεις υπ' όψιν είναι ότι η RC2 κανονικά έχει φτιαχτεί για εγκατάσταση *μόνο* μέσω recovery.

Οπότε το flash-able version στο needrom έχει 'στηθεί' από κάποιον άλλον και όχι τους κανονικούς δημιουργούς της ROM - δεν ξέρω ποιόν.

Είπα απλώς να το αναφέρω...

Τελευταία είχα πολλά προβλήματα με την ΚΙΤ-ΚΑΤ ROM v.4.4.4 που είχα εγκατεστημένη (όπως μου είχε έρθει από το Vick mall) στο S3 μου, και πιο συγκεκριμένα μου έβγαινα όλο διαφημίσεις μετά από κάθε ενέργεια που έκανα με το κινητό. Είχα διαβάσει διάφορα thread εδώ σε αυτό το topic στο forum με παρόμοια προβλήματα, είχα εγκαταστήσει διάφορα προγράμματα και το "πάλευα" το πρόβλημα. Κατά τα άλλα η ROM αυτή λειτουργούσε απροβλημάτιστα. Χθες μου "μπήκε" το μικρόβιο να εγκαταστήσω ROM lolipop και επέλεξα να εγκαταστήσω την γερμανική έκδοση την RC2 5.1.1, αφού διάβασα εδώ στο forum τα καλύτερα και ότι δουλεύει απροβλημάτιστα. Πήγα λοιπόν στο needrom και την κατέβασα από "http://www.needrom.com/category/jiayu/s3-jiayu/" όπως υποδεικνυόταν σε απάντηση στη σελίδα332. Εκεί (στο needrom.com) ενημερώθηκα ότι η ROM που κατέβασα εγκαθίσταται μέσω custom recovery TWRP. Eπειδή δεν είχα εγκατεστημένο το TWRP ανέτρεξα στην 1η σελίδα του παρόντος topic και διάβασα τον "οδηγό" για εγκατάσταση του TWRP. Κατέβασα το "TWRP-v2.8.6.0_recovery1.7z" file, το αποσυμπίεσα και βγήκε το recovery.img το οποίο και αντέγραψα στην SD κάρτα του κινητού μου και επέλεξα να εγκαταστήσω το recovery μέσω της εφαρμογής Μοbile Uncle Tools όπως προτείνει ο οδηγός. Μέσα από την επιλογή Recovery update "είδα" το recovery.img που βρισκόταν στην SD card και το έτρεξα, ξεκίνησε και έβγαλε το πράσινο ρομποτάκι του android, αλλά μετά από λίγο το πράσινο ρομποτάκι "ξάπλωνε ανάσκελα" και είχε και ένα κόκκινο τριγωνάκι με θαυμαστικό και κόλλαγε εκεί. Ευτυχώς όμως μέσω του power on/off του κινητού το κινητό μπορούσε να bootάρει και ξεκίναγε ξανά κανονικά.

Στη συνέχεια για να εγκαταστήσω το TWRP (που είχα αποτύχει προηγουμένως), χρησιμοποίησα την εφαρμογή "JiaYu.es Application" όπως προτείνεται στη 1η επιλογή του "οδηγού" της 1ης σελίδας του topic. Bρήκα την εφαρμογή, την εγκατέστησα κανονικά και στη συνέχεια επέλεξα (μέσω της JiaYu.es Application) για να εγκαταστήσω το custom recovery TWRP v2.8.4.0 που υπάρχει σαν διαθέσιμη επιλογή σε αυτήν την εφαρμογή. Πράγματι η εγκατάσταση του TWRP ολοκληρώθηκε επιτυχώς και στη συνέχεια έκανα boot το κινητό μου για να μπω σε recovery mode και να δω το περιβάλλον TWRP, να εξοικειωθω λίγο και να καταλάβω πως στη συνέχεια θα έκανα install την RC2 5.1.1 ROM που είχα ήδη κατεβάσει από το needrom.com. To αρχείο rc2.zip που είχα κατεβάσει, το αντέγραψα στην SD CARD του S3 μου. Από την επιλογή "Install" (αν θυμάμαι καλά) του περιβάλλοντος του TWRP custom recovery βρήκα το rc2.zip του έκανα διπλό κλικ ξεκίνησε να τρέχει την εγκατάσταση της νέας ROM έδειχνε ότι προχωράει και στη συνέχεια έβγαλε μήνυμα ότι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Το μόνο που με παραξένεψε ήταν ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα. Μετά επέλεξα μέσα από το TWRP να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής μου και μετά ..... αυτό ήταν ..... απέκτησα μια ωραία συσκευή ΤΟΥΒΛΟ, που το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζει το φωτεινό σήμα της Jiayu και να "πέφτει" σε ένα συνεχές loop, συνδέοντας και αποσυνδέοντας τη συσκευή (όπως χαρακτηριστικά ακούγεται ο ήχος από το PC με το οποίο είναι συνδεδεμένο το S3).

Εδώ θα πρέπει να πω ότι δυστυχώς το PC μου (Windows 7) δεν αναγνωρίζει πια το S3 και έτσι δεν μπορώ να "επέμβω" στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Ξέχασα στην αρχή να αναφέρω ότι πριν από οτιδήποτε (από τότε που παρέλαβα το κινητό) είχα εγκαταστήσει τους drivers του S3 (όπως υποδεικνύεται στην 1η σελίδα του topic) και ο υπολογιστής μου αναγνώριζε κανονικά το κινητό σαν S3.

Συγνώμη για το κατεβατό. Από χθες που μου συνέβη το "κακό" έχω δοκιμάσει διάφορα προκειμένου να μπορέσω να κάνω τον υπολογιστή μου να "δει" το S3 αλλά μάταια. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!!!!

Μα από ΚΚ δεν μπορείς μέσω recovery να πας σε Lollipop. Πρέπει τώρα να χρησιμοποιήσεις Flashtool.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6100075#post6100075

Edited by apotsi

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Μα από ΚΚ δεν μπορείς μέσω recovery να πας σε Lollipop. Πρέπει τώρα να χρησιμοποιήσεις Flashtool.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6100075#post6100075

Δυστυχώς δεν μπορεί ο Η/Υ μου να δει το S3 πιά. Καμμιά ιδέα γι'αυτό. Ευχαριστώ.