Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

igo δε παίζει στο lolipop ε?

το gps δουλεύει κανονικά? κανείς εμπειρία?

επίσης σε πλήρη οθόνη η κάμερα βγάζει 9.5mp και όχι 13...

πρέπει να το διορθώσουν αυτό...

Το gps δουλεύει άψογα. Sygic. Ναι θα το διορθώσουμε. Την καμερα.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

thanks αλλα που να διαβάσω φίλε μου, είναι 220 σελίδες!!!!

μπορεί κανείς να μου απαντήσει???

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην νοβα Go και εγώ έχω φουλ το πακέτο με multiview vdsl και όλα τα special αλλά στο lg g pad 8.0 lte v490 παίζει μια χαρά το novago μου ακόμα και μετάδοση οθόνη στην σμαρτ tv μου αρκεί να μην είναι ροοτ η συσκευή. Τίποτα άλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Oxi δεν χρειάζεται γιατι και η πρώτη και η δεύτερη ρομ είναι 4.4.4. Επομένως θα επιλέξεις το Download only

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβασε μέσα στα ποστ γράφει τα παντα

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από benchmark εμένα βγάζει πάντα 45+ λογικά ota θα έρθει.

Παιδια η μπαταρία στην lollipop σκοτώνει!!!! και πάει σφεντόνα!!!!

Και απο benchmark.....

http://s23.postimg.org/6tca2g0x3/Screenshot_2015_07_04_02_00_29.jpg

Εμενα η μπαταρια πάει χαλαρά 2 μέρες κλήσεις wifi όλη μέρα Email σέρφινγκ

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Εμένα πάλι δεν πάει Ούτε μέρα με κιτκατ 4.4.4 το φορτίζω και το απόγευμα.βέβαια το έχω 6 μέρες τώρα.Ίσως στρώσει αργότερα

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βέβαια το έχω συνέχεια στο 4g Ίσως αυτό τραβάει πολύ μπαταρία

Εμένα πάλι δεν πάει Ούτε μέρα με κιτκατ 4.4.4 το φορτίζω και το απόγευμα.βέβαια το έχω 6 μέρες τώρα.Ίσως στρώσει αργότερα

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βέβαια το έχω συνέχεια στο 4g Ίσως αυτό τραβάει πολύ μπαταρία

Μιλάω για την λολλιποπ έχει μεγάλη διάφορα η μπαταρια.

Ρε παιδιά εγώ γιατί με την lollipop είχα τρελό θέμα με την μπαταρία μου κράταγε το μισό ακριβώς από ότι σε kitkat και έτσι ξαναγύρισα σε kitkat. Επίσης είχα θέμα και με το wifi δε συνδεόταν αυτόματα σε wifi με κλειστή την οθόνη, Μόλις όμως ξεκλείδωνα το τηλ συνδεόταν αμέσως.

Ρε παιδιά εγώ γιατί με την lollipop είχα τρελό θέμα με την μπαταρία μου κράταγε το μισό ακριβώς από ότι σε kitkat και έτσι ξαναγύρισα σε kitkat. Επίσης είχα θέμα και με το wifi δε συνδεόταν αυτόματα σε wifi με κλειστή την οθόνη, Μόλις όμως ξεκλείδωνα το τηλ συνδεόταν αμέσως.

Μάλλον πέιραξες το wifi στα σύνθετα την επιλογη τι θα κάνει το wifi θα παραμείνει ανοικτο η όταν είναι συνδεδεμενο. η μπαταρια πάει χαλαρά 2 μέρες κλήσεις wifi όλη μέρα Email σέρφινγκ. Με την λολλιποπ.

Και εμενα η 4.4 κραταγε μια ωρα παραπανω η μπαταρια σε συγκριση με την 5.1 και επισης μερικες φορες ο χρονος φορτισης κραταει παρα πολυ. Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με lollipop

Μάλλον πέιραξες το wifi στα σύνθετα την επιλογη τι θα κάνει το wifi θα παραμείνει ανοικτο η όταν είναι συνδεδεμενο. η μπαταρια πάει χαλαρά 2 μέρες κλήσεις wifi όλη μέρα Email σέρφινγκ. Με την λολλιποπ.

Δε πείραξα τίποτα, επειδή το τσέκαρα οι ρυθμίσεις στα σύνθετα ήτανε πάντα ενεργοποιημενο. Όσο για τη μπαταρία μιλάμε για μεγάλη διαφορά όχι μιας ώρας μόνο αλλά μιας μέρας, με την kitkat βγάζω 2 μέρες με κλήσεις (οχι πολλες) wifi και data πάντα ενεργοποιημενα και αρκετό σερφαρισμα και με την Lollipop στο τέλος της πρώτης μέρας ήμουνα στο 20% ενώ με την Kitkat sto 56-58%.:wacko:

Τελικώς σήμερα είδα κι εγώ στο κινητό να τρέχει μία εφαρμογή με το όνομα Lucky. Η γνωστή miner εφαρμογή. Την απεγκατέστησα γιατί ο task manager δε δούλευε σωστά, όπως και το γεγονός ότι ζεσταινόταν χωρίς να κάνω τίποτε. Οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει επιπλέον μετά τη φορά που σας είπα εμένα δε μου έχει βγάλει τίποτε, είναι:

• Καιρός Amber
  • Clock and Weather
  • Glass
  • Looney Tunes Dash!
  • Open Weather Map
  • Realistic

Τέλος όσον αφορά το Lolipop, αν δε φτιάξουν το bluetooth για 'μένα είναι άχρηστο...

Δε ξέρω για διάρκεια εμπειρίας καθώς χτες έβαλα lollipop και το βράδι το φόρτισα αλλά να επιβεβαιώσω κάποιους χρήστες που λένε

ότι στο lollipop η μπαταρία μου έπεσε στο 1 % από 14 % μέσα σε λίγα λεπτά. και δεν είναι θέμα μπαταρίας καθώς σε kit kat όλα ήταν κανονικά.

ελπίζω να φτιάξουν και τη κάμερα να βγάζει πραγματικά 13 mp είναι κρίμα.

κάτι άλλο ο ήχος στο τέρμα στο youtube και νομίζω είναι χαμηλός σε σχέση με kitkat? παίζει κάτι?

Edited by bkan82

Βγήκε καινούργια έκδοση lolipop με ανανεωμένο το UI τώρα την βαζω και θα σας πω εντυπώσεις είναι Official.

Βγήκε καινούργια έκδοση lolipop με ανανεωμένο το UI τώρα την βαζω και θα σας πω εντυπώσεις είναι Official.

δεν είδα κάτι στο needrom ποιο το link?

Εχθές έπεζα ένα παιχνίδι για να δω πως πάει η μπαταρια έπεζα 2 ωρες ασταμάτητα και η μπαταρια κατέβηκε μόνο 10% ο ήχος στο YouTube είναι δυνατός καθαρός και ξαστερος γενικά μια χαρά

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν είδα κάτι στο needrom ποιο το link?

Δεν υπάρχει μόνο το needrom

http://112.95.238.153/forum.php?mod=viewthread&tid=1268317&extra=page%3D1&mobile=2

Και μην με πεις ότι δεν θα βγάλεις άκρη γιατι εγω μια χαρά άκρη βρήκα

Άμα είναι official, θα βγει και στο OTA update όπου νάναι...

εάν βγει στο otaupdate μέσω κινητού θα χαθούν μετά gapps kai rout ή θα παραμείνουν?

επίσης το recovery θα πάει το default και θα πρέπει να το ξανααλλάξουμε μέσω flash tool?

Για να περάσει το update, θέλει να φοράς το μαμά recovery, ή να έχεις τροποποιήσει το TWRP να είναι συμβατό με τα μαμά update (είναι μιά ερώτηση που κάνει το twrp την πρώτη φορά που το ανοίγεις).

Μετά ξαναπερνάς τα Gapps και το SU, όπως ακριβώς τα πέρασες την πρώτη φορά από το TWRP. Μισό λεπτό δουλειά.

Άμα είναι official, θα βγει και στο OTA update όπου νάναι...

Μην περιμένεις να βγει OTA γιατι θα το έλεγε στο Official site

H 20150623 είχε βγει κανονικά σε update, μου την έφερε στο δικό μου μιά χαρά. Απλά πιθανόν να αργήσει λίγο παραπάνω. Την 2306 πχ, μου την είχε φέρει τέλος του μήνα...

Για να περάσει το update, θέλει να φοράς το μαμά recovery, ή να έχεις τροποποιήσει το TWRP να είναι συμβατό με τα μαμά update (είναι μιά ερώτηση που κάνει το twrp την πρώτη φορά που το ανοίγεις).

Μετά ξαναπερνάς τα Gapps και το SU, όπως ακριβώς τα πέρασες την πρώτη φορά από το TWRP. Μισό λεπτό δουλειά.

έχεις δίκιο...με ρώτησε τη πρώτη φορά αλλά δε θυμάμαι τι απάντησα και τώρα που το ανοίγω δε μου βγάζει αυτή την οθόνη και στις ρυθμίσεις του twrp δε βλέπω κάτι.

υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω το twrp τώρα?

αλλιώς δηλαδή πριν κάνω ota update να επαναφέρω το αρχικό recovery και μετά να κάνω update?

HANDCENT SMS. Την χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και είναι τέλεια. Δεν υποστηρίζει όμως Dual-Sim.

ναι κι εγώ αυτή έχω βάλει αλλά η χαζομάρα είναι ότι δεν υποστηρίζει 2 sim όπως λες οπότε ψάχνω άλλη....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά μίλησα με NOVA και δυστηχως η συσκευή δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή του nova go. Οπότε θα μπει σε laptop και τελειώνει το πανηγύρι...β:(

μπορείς να δεις nova με την παλιότερη έκδοση του novago ;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικώς σήμερα είδα κι εγώ στο κινητό να τρέχει μία εφαρμογή με το όνομα Lucky. Η γνωστή miner εφαρμογή. Την απεγκατέστησα γιατί ο task manager δε δούλευε σωστά, όπως και το γεγονός ότι ζεσταινόταν χωρίς να κάνω τίποτε. Οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει επιπλέον μετά τη φορά που σας είπα εμένα δε μου έχει βγάλει τίποτε, είναι:

• Καιρός Amber
  • Clock and Weather
  • Glass
  • Looney Tunes Dash!
  • Open Weather Map
  • Realistic

Τέλος όσον αφορά το Lolipop, αν δε φτιάξουν το bluetooth για 'μένα είναι άχρηστο...

βρίσκω ένα lucky cat στις εφαρμογές....αυτό είναι?

Edited by freemind11

πανο την δοκμασες??πως την βλεπεις?το bluetooth δουλευει??,,,,αν μπορεις βαλε το λινκ κατεβασματος απευθειας γιατι με το αλλο δεν γινεται δουλεια και το translate δεν αναγνωριζει την σελιδα σωστα.