Stavros8691 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου να βοηθησεις, το καπακι το εχω ανοιξει δεν εχει καποιο χνουδι,factory reset ειχα ηδη κανει οταν εγραψα το προβλημα και δε διορθωθηκε, εχεις να προτεινεις καποια rom να βαλω? Φοραει rom s3w20150325 - 102656 και εχει γινει απο αναβαθμιση αυτοματα που ζητηθηκε. Απ το bbs.ejiayu.com η τελευταία official έκδοση με το παλιό ui είναι ή S3S-20150507-083407 για το advanced και ή S3-20150430-131240 για το standard, δεν έχουν όμως gapps. Εγώ αυτή θα περνούσα με flashtools, για να ελέγξω αν συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να κάνω root ή περάσω gapps. Αν δεν το έλυνε κι αυτό, τότε θα ψαχνόμουν, πλέον για βλάβη, με το μαγαζί. Edited June 11, 2015 by Stavros8691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Τελικα το αγοραζουμε με officia rom?κινεζικη η ευρωπαικη?η official rom εχει google store?gapps?το φερνουμε ρουταρισμενο η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα κατόχων ( και υποψήφιων κατόχων ) του Jiayu S3 . Εδω και μερικές μέρες είμαι κι εγω κάτοχος αυτου του τηλεφώνου που πραγματικά αξίζει πολύ περισσότερο απο τα λεφτά που έχει . Από την στιγμή που το πήρα εγκατέστησα την τελευταία έκδοση TWRP και δοκίμασα αρκετές roms χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Εχθές όμως φαίνεται ότι έκανα την πατάτα !! Θέλησα να δοκιμάσω την Lollipop . Την κατέβασα απο Needrom http://www.needrom.com/download/twrp-for-lollipop/ Αφηρημένος όμως δεν εγκατέστησα την TWRP για S3 . Το αποτέλεσμα ήταν όταν μετα την εγκατάσταση της Lollipop ( έτσι τουλάχιστον έδειχνε ) να κάνει επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις , δείχνοντας μόνο το σήμα της Jiayu . Δηλαδή , πατόντας το πλήκτρο εκκίνησης ξεκινάει , δείχνει το σήμα της Jiayu για λίγο και ξανακάνει επανεκκίνηση . Και αν δεν βγάλω την μπαταρία δεν σταματάει να κάνει το ίδιο πράγμα συνέχεια . Εάν πατήσω το πλήκτρο εκκίνησης μαζι με το up volume μου δείχνει τις τρείς επιλογές , αλλά δεν με βγάζει σε recovery mode και πάλι έχω τις συνεχείς επανεκκινήσεις . Όταν το συνδέσω στόν υπολογιστή δεν αναγνωρίζεται , απλώς δείχνει για λίγο την μπαταρία και αρχίζει και πάλι τις επανεκκινήσεις χωρίς να ανάβει το λαμπάκι της φόρτισης . Δοκίμασα και με τα flash tool αλλά ούτε εκει γίνεται κάτι . Υπάρχει καμιά ιδέα για το αν μπορεί να γίνει κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα ; Η κάποιο τρόπο να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 για τον συχρονισμο του email μαλλον θα θελει να βαλεις το 2 apk απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59512822&postcount=649 ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ ευχαριστω φιλε Εκανα αυτο που μου ειπες και παλι δεν εγινε τιποτα.Παλι δεν συνδεεται με τιποτα το mail δεν κανει συνχρονισμο.Του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,περναω email στο playstore συνδεεται,αλλα δεν ανοιγει το playstore(4.6.8) Η μνημη ειναι αυτη μετα το update S3s 20150507-08347.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Μηπως μπορει κάποιο να βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Φορτώνεις την ROM στο flash tools, βγαζεις την μπαταρία, καρφώνεις το usb, πατάς download και βάζεις την μπαταρία. Αν το PC σου έχει περασμένους τους drivers για το flash mode (ίσως να ξεκινήσει εκείνη την ώρα να ψάχνει να τους βρει στο windows update, και μπορεί να τους βρει, μπορεί και όχι, οπότε πρέπει να τους βάλεις χειροκίνητα) και ξεκινάει το flashάρισμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα αυτο που μου ειπες και παλι δεν εγινε τιποτα.Παλι δεν συνδεεται με τιποτα το mail δεν κανει συνχρονισμο.Του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,περναω email στο playstore συνδεεται,αλλα δεν ανοιγει το playstore(4.6.8) Η μνημη ειναι αυτη μετα το update S3s 20150507-08347.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Μηπως μπορει κάποιο να βοηθησει. http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html Εγκατέστησε αυτό το apk και βάλε ότι σου λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το εκανα αλλα παλι εχει προβλημα κανει εγκατασταση εφαρμογες αλλα δεν τις ανοιγει ολες.Μονο gmail και chrome μου ανοιγει.Πρεπει να εχει προβλημα η ROM.Δεν εξηγηται αλλιως.Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 δεν τις εχεις εγκαταστησει σωστα. ενα copy paste απλα δεν φτιαχνει τις εφαρμογες. πρεπει να φτιαξεις τα permission και το ownership Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Βάλε καθαρή S3S φλασαριστή και πέρνα τα gapps από το installer που σου έδωσα. Τώρα έχουν μπερδευτεί με αυτά που σου έβαλαν από το κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerinoma Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Απ το bbs.ejiayu.com η τελευταία official έκδοση με το παλιό ui είναι ή S3S-20150507-083407 για το advanced και ή S3-20150430-131240 για το standard, δεν έχουν όμως gapps. Εγώ αυτή θα περνούσα με flashtools, για να ελέγξω αν συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να κάνω root ή περάσω gapps. Αν δεν το έλυνε κι αυτό, τότε θα ψαχνόμουν, πλέον για βλάβη, με το μαγαζί. Επικοινωνια που υπηρξε με το καταστημα μου ειπαν για επιστροφη και επισκευη η για αγορα μικροφωνου και τοποθετηση εδω αν βρω καποιον, αλλα ο χρονος να παει να ερθει και επισκευη το κοβω χαλαρα 2 μηνες συν οτι δεν ξερω αν ξαναερθει το κινητο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 δεν τις εχεις εγκαταστησει σωστα. ενα copy paste απλα δεν φτιαχνει τις εφαρμογες. πρεπει να φτιαξεις τα permission και το ownership Η εφαρμογες δεν υπηρχαν στο τηλ.Τις εκανα κανονικα εγκατασταση.Απλα δεν ανοιγουν ολες.Θα κοιταξω και τα permission μπορει να φταει αυτο.Εκανα και εγκατασταση και πιο νεο playstore και υπηρεσιες google play και contacts τιποτα μετα απο επαναφορα εργοστασιακων.Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.Στο τηλ ολα φαινονται ενταξει.Δεν μπορει να κανει συνχρονισμο στο mail.Μιλησα και απο εκει που το πηρα.Μου ειπαν να τους στειλω ενα βιντεο να το δουν.Το τηλ ειναι super.Μονο προβλημα αυτο.Μηπως κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Παιδια το κινητο εχει καποια συχνα προβληματα? Η ρομ που στελνουν οι κινεζοι αξιζει ή πρεπει σιγουρα να περασω αλλη ρομ? Οταν ξεκινα το κινητο ποση ελευθερη ραμ εχει? (στην εκδοση με τα 3g ram) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Σημερα μολις εκανα και εγω την παραγγελια.... μετα απο ποοοολυ καιρο..... Να δουμε αν μεινω ευχαριστημενος :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 μα δεν υπάρχει πουθενά το ολολευκο..................????????????????????????????? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 μα δεν υπάρχει πουθενά το ολολευκο..................????????????????????????????? Και στο vickmall http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000ma-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html υπάρχει και στο to2c http://www.to2c.com/jiayu-s3-3gb-ram-16gb-rom.html. Εκτός να μην το λένε το ότι δεν το έχουν σε stock. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Και στο vickmall http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000ma-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html υπάρχει και στο to2c http://www.to2c.com/jiayu-s3-3gb-ram-16gb-rom.html. Εκτός να μην το λένε το ότι δεν το έχουν σε stock. Στο βικ μιλησα δεν το εχουν, θα δω το το2c. να ρωτησω κατι, ο αποθηκευτικος του ειναι ενιαιος? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) μα δεν υπάρχει πουθενά το ολολευκο..................????????????????????????????? http://www.spemall.com/cart.html http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-3gb-16gb-white.html http://www.to2c.com/checkout/cart/ Edited June 12, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 καλησπερα σας, λυθηκε το προβλημα με το app myvodofone, απλα ανοιγεις μια σελιδα και οσο εισαι με δεδομενα vodafone μπαινεις στο myusage.vodafone.gr και σου δειχνει τις μπαρες... χωρις app χωρις κωδικους, χωρις κολληματα. ευκολα κι απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλησπερα παιδια.Τελικα το τηλεφωνο αξιζει ή παμε για αλλα. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 καλησπερα σας, λυθηκε το προβλημα με το app myvodofone, απλα ανοιγεις μια σελιδα και οσο εισαι με δεδομενα vodafone μπαινεις στο myusage.vodafone.gr και σου δειχνει τις μπαρες... χωρις app χωρις κωδικους, χωρις κολληματα. ευκολα κι απλα πολυ καλο φιλε ,ευχαριστουμε που μας το πες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Καλησπέρα κι από μενα συν- ιδιοκτητες του S3, δεν ξερω αν εγινε τυχαια αν πατησα κατά λαθος κατι & δεν το θυμαμαι αλλα , δοκιμαζα κατι με το app που εχει από μαμα για voice recordings , εκανα κατι δοκιμαστικα να δω την ευαισθησια του μικροφωνου , εκανα πολλες με διαφορετικες εντασεις της φωνης μου & ξαφνικα διαπιστωσα ότι πεθανε το μικροφωνο & για Wind & για Viber !!!! σε νεες ηχογραφήσεις παλι δουλευει !!!! Τί μ@λ@κι@ εκανα ? εχεις κανεις καμμια εμπνευση ? η συσκευη είναι δυνατον να αφηνει το μικροφωνο να .... δουλευει ... μονο στην ηχογραφηση !@#$%^& ? ? ? ? Σημ.: Ουσιαστικα εχω μεινει ΧΩΡΙΣ τηλ - ΔΕΝ μπορω να μιλησω , μονο ακουω ! ! ! Edited June 12, 2015 by turbogianos Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να του ξαναπερασεις την ρομ να στρωσει γιατι τωρα ποιος θα σου απαντησει σε αυτο δεν ξερω,,,, η αληθεια ειναι οτι συνηθως στα χοντρα προβληματα καλυτερα να ξαναπερνας την ρομ..εκτος αν εχει φαει καποιο πεσιμο και εχει hardware προβλημα,,,,δεν το λεω για σενα αλλα γενικα μιλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 καλησπερα επειδη τελευτεα δεν εχω χρονο να ασχολιθω με διαωασμα :lol: και εχοντας κουραστι με το coolpad f1 990 σελιδες διαβασα :lol: ποια εκδοση μου προτινετε να αγορασω με τα λιγοτερα bags με τα 2G ή 3G ram? και γενικα ειναι κομπλε με τα bags λινονται ? :) ευχαριστο εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 καλησπερα επειδη τελευτεα δεν εχω χρονο να ασχολιθω με διαωασμα :lol: και εχοντας κουραστι με το coolpad f1 990 σελιδες διαβασα :lol: ποια εκδοση μου προτινετε να αγορασω με τα λιγοτερα bags με τα 2G ή 3G ram? και γενικα ειναι κομπλε με τα bags λινονται ? :) ευχαριστο εκ τον προτερον Θα σου έλεγα αυτή με τα 3GB, όχι τίποτε άλλο, όταν -και αν- βγει η Lolipop για το S3, με 3GB Ram θα έχεις περισσότερη μνήμη για διαχείριση. Από bugs πάνω κάτω τα ίδια είναι. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charger Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Επειδή μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος θα ήθελα να μου λύσετε τις παρακάτω απορίες. Ποια είναι αυτη την στιγμή τα βασικά bugs του κινητού? Απο χρήση που έχετε κάνει στο gps του λειτουργεί ικανοποιητικά?( Μοναδικός λόγος που θα αλλάξω τηλέφωνο αυτήν την στιγμή είναι το gps που στο υπάρχων κινέζικο απλά δεν λειτουργεί). Σε σχέση με το LG G3 εκτός απο την ανάλυση της οθόνης, τις δύο sim και την τιμή υπάρχει κάποια αλλή ουσιώδη διαφορά?(Με έχει φάει φίλος να πάρω αυτό) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Επειδή μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος θα ήθελα να μου λύσετε τις παρακάτω απορίες. Ποια είναι αυτη την στιγμή τα βασικά bugs του κινητού? Απο χρήση που έχετε κάνει στο gps του λειτουργεί ικανοποιητικά?( Μοναδικός λόγος που θα αλλάξω τηλέφωνο αυτήν την στιγμή είναι το gps που στο υπάρχων κινέζικο απλά δεν λειτουργεί). Σε σχέση με το LG G3 εκτός απο την ανάλυση της οθόνης, τις δύο sim και την τιμή υπάρχει κάποια αλλή ουσιώδη διαφορά?(Με έχει φάει φίλος να πάρω αυτό) Ευχαριστώ ...το gps σκοτώνει αδερφε.Ενας λογος που αλλαξα τηλέφωνο ηταν και αυτος!πρώην κάτοχος zp998 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts