Barlost Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδιά μια ερώτηση!! Δοκιμασα να στεικω sms και μου βγαζει αποτυχία αποστολής! Ενω λαμβανω κανονικα δεν μπορώ να στειλω!! Ξερει κανείς που ειναι ο αριθμός κεντρου μην? Γτ ψαχνω και δεν μπορω να το βρω!! Εχω την 7.1.2! για ποιο δικτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Για cosmote!! Το θεμα ειναι οτι πηρα στην εξυπηρέτηση πελατων και μου ειπαν να εισαγω τον αριθμό του κέντρου! Αλλα ψαχνω στις ρυθμίσεις και δεν μπορω να βρω που μπαίνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Το βρήκα από το google. Δεν ξέρω γιατί το έχουν κρύψει... If you are receiving SMS but are having problems sending SMS messages, maybe your Message Center Number is not properly configured. Call up your operator customer care and ask for the Message Center Number. Note it down. Open phonepad. Dial *#*#4636#*#* Tap Phone Information. Scroll to the bottom. In the space after "SMSC:", enter the number provided. Tap "Update". Don't mess with the other settings if you are a newbie. Go to your messaging app. Send Message. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Σε ευχαριστώ παρα πολυ!!! Δοκιμασα να στείλω και στελνει κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 καλησπερα παιδια, μαλλον εσπασα το κινητο μου jiayu s3 plus παιζει να μην το θελει καποιος απο εδω και να το πουλαει? δινω μεχρι 50 ευρο Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 κι εγώ το έσπασα πριν μια βδομάδα δυστυχώς :( πήρα πλέον ένα Xiaomi Redmi Note 4x όποιος από Θεσ/νίκη θέλει καμία μπαταρία, κάπακι κλπ ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 κι εγώ το έσπασα πριν μια βδομάδα δυστυχώς :( πήρα πλέον ένα Xiaomi Redmi Note 4x όποιος από Θεσ/νίκη θέλει καμία μπαταρία, κάπακι κλπ ας μου πειΤελικά μάλλον βρήκαμε τον άξιο αντικατάστατη του s3 μας γιατί και εγώ αυτό πηρα και είναι πολύ ευχαριστημένος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 ναι είναι πολύ καλό όντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 κι εγώ το έσπασα πριν μια βδομάδα δυστυχώς :( πήρα πλέον ένα Xiaomi Redmi Note 4x όποιος από Θεσ/νίκη θέλει καμία μπαταρία, κάπακι κλπ ας μου πει Αν δεν την θελεις την μπαταρια την χρειαζομαι εγω γιατι και οι 2 που εχω το εχουν πει το ποιημα!!!Θεσσαλονικη ειμαι και μπορω να ερθω να την παρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 οκ στείλε μου πμ αν θες που κοντά είσαι κλπ να δούμε πως θα συναντηθούμε να στην δώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 οκ στείλε μου πμ αν θες που κοντά είσαι κλπ να δούμε πως θα συναντηθούμε να στην δώσω Οκ εχεις μυνημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Και εγώ θα ήθελα την κάτω πλακέτα φόρτισης αν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Καλησπέρα.Αν καποιος εχει την κατω πλακετα φορτισης απο το s3,θα ειμουν ευγνωμων.Η δικια μου μας χαιρετησε.Αθηνα ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 οκ στείλε μου πμ αν θες που κοντά είσαι κλπ να δούμε πως θα συναντηθούμε να στην δώσω Χιλια ευχαριστω για την μπαταρια και καλες γιορτες σε σενα και σε ολο το forum!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 (edited) Εγκατέστησα την caber HMNote2 7.12.21 v9-5.0 και ξαναζωντάνεψε το κινητό :D :D https://www.needrom.com/download/miui-v8-6-06-17/ Εάν κάποιος έχει σπασμένο κινητό άς μου κάνει προσφορά τιμής πώλησης :) Ίσως έχει κάποια εξαρτήματα που θα μου χρειασθούν Edited December 27, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Από μπαταρία πως πάει; Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 η συγκεκριμενη ρομ μια μερα με το ζορι με κανονικη χρηση. Η ρομ την κατατασω κοντα στην Rc5 .. αρκετα καλη δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε. Βγήκε καινούρια Ρομ 8.1.0 ανανεωμένη. Αν την δοκιμάσει κανείς πείτε μας σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Όσο αφορά τη 8.1 προσωπικά την έχω πλέον σαν καθημερινή ρομ. Έχει κάποια προβλήματα ακόμα αλλά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άνετα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η χαμηλή ένταση του ηχείου αφού δεν υπάρχει dolby για 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Δουλευει το bluetooth??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Δουλευει το bluetooth??? φυσικα..... ποτε δεν δουλευε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Όσο αφορά τη 8.1 προσωπικά την έχω πλέον σαν καθημερινή ρομ. Έχει κάποια προβλήματα ακόμα αλλά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άνετα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η χαμηλή ένταση του ηχείου αφού δεν υπάρχει dolby για 8.1 Καλησπερα και καλη χρονια.. Αμα δεν σου ειναι κοπος μπορεις να αναφερεις τι προβληματα υπαρχουν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Να σου πω. 1. Καμία φορά αν βλέπεις βίντεο μέσω κάποιου browser κλείνει ο browser. 2. Ο ήχος κλήσης είναι χαμηλός. Αυτό βέβαια υπήρχε και στις 7 αλλά τότε με το dolby atmos γινόταν δυνατός αλλά δεν υπάρχει dolby για 8.1 3. Έχει λίγο lag σε σχέση με την 7 παρόλα αυτά είναι μια χαρά Αυτά κατά τα άλλα δουλεύουν όλα μια χαρά τουλάχιστον σε αυτά που χρησιμοποιώ εγώ. Ίσως και η μπαταρία να είναι λίγο καλύτερη στην 7 αλλά αυτό μένει να το δούμε γιατί κάθε φορά που αλλάζεις λογισμικό πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να στρώσει η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Να σου πω. 1. Καμία φορά αν βλέπεις βίντεο μέσω κάποιου browser κλείνει ο browser. 2. Ο ήχος κλήσης είναι χαμηλός. Αυτό βέβαια υπήρχε και στις 7 αλλά τότε με το dolby atmos γινόταν δυνατός αλλά δεν υπάρχει dolby για 8.1 3. Έχει λίγο lag σε σχέση με την 7 παρόλα αυτά είναι μια χαρά Αυτά κατά τα άλλα δουλεύουν όλα μια χαρά τουλάχιστον σε αυτά που χρησιμοποιώ εγώ. Ίσως και η μπαταρία να είναι λίγο καλύτερη στην 7 αλλά αυτό μένει να το δούμε γιατί κάθε φορά που αλλάζεις λογισμικό πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να στρώσει η μπαταρία Σε ευχαριστω πολυ.. Βλεπω περα απο τον ηχο τα αλλα μια χαρα ειναι..και για το dolby atmos φανταζομαι θα βγει οποτε να μην εχουμε αυτο το θεμα.. Παω να την δοκιμασω και εγω..εχω μεινει στην προτελευταια 7.1.1 και εχω κατι θεματακια με την sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts