Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Μπορεί κάποιος με την τελευταία 7.1.2 από MAD να βάλει την εφαρμογή κάμερας Footej Camera (που είναι και ελληνικής παραγωγής) και να δοκιμάσει να τραβήξει βίντεο;

Εμένα μου βγάζει μήνυμα λάθους και έστειλα το log στους δημιουργούς της εφαρμοφής και μου απάντησαν με το παρακάτω:

Καλησπέρα,

η custom ROM που χρησιμοποιείτε έχει προβλήμα με τους hardware encoders. Μπορείτε να το διερευνήσετε και ο ίδιος, το πρόβλημα που καταγράφετε είναι "DiagnosticInfo: android.media.MediaCodec.error_neg_61 : Error 0xffffffc3"

Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.

Μπορεί κάποιος που έχει κρατήσει και την RC5 να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει, παρακαλώ πολύ;

Ευχαριστώ, Τόλης

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Καλησπέρα σας,

Μπορεί κάποιος με την τελευταία 7.1.2 από MAD να βάλει την εφαρμογή κάμερας Footej Camera (που είναι και ελληνικής παραγωγής) και να δοκιμάσει να τραβήξει βίντεο;

Εμένα μου βγάζει μήνυμα λάθους και έστειλα το log στους δημιουργούς της εφαρμοφής και μου απάντησαν με το παρακάτω:

Καλησπέρα,

η custom ROM που χρησιμοποιείτε έχει προβλήμα με τους hardware encoders. Μπορείτε να το διερευνήσετε και ο ίδιος, το πρόβλημα που καταγράφετε είναι "DiagnosticInfo: android.media.MediaCodec.error_neg_61 : Error 0xffffffc3"

Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.

Μπορεί κάποιος που έχει κρατήσει και την RC5 να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει, παρακαλώ πολύ;

Ευχαριστώ, Τόλης

Μια χαρά δουλεύει στην RC5 . Γενικά , η RC5 είναι η ποιό σταθερή και αξιόπιστη ρομ που έχει βγεί για το κινητό μας .

Μια χαρά δουλεύει στην RC5 . Γενικά , η RC5 είναι η ποιό σταθερή και αξιόπιστη ρομ που έχει βγεί για το κινητό μας .
Ευχαριστώ πολύ.

Υπάρχει και κάποιος με 7.1.2 ?

Ευχαριστώ πολύ.

Υπάρχει και κάποιος με 7.1.2 ?

Την δοκίμασα με 7.1.2 και δουλεύει κανονικά.τραβάει και φωτο και βίντεο.

Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ποια 7.1.2 είσαι; την τελευταία;

Με ποια 7.1.2 είσαι; την τελευταία;
Την 27/5/17 έχω

Την 27/5/17 έχω

Όμορφα. Ευχαριστώ και πάλι.

Υπάρχει κανένας με την madOS_7.1.2_s3_h560_20170819 να το δοκιμάσει;

Το έχω ρωτήσει παλιότερα αλλά θα το ξαναρώτησω

Μπορώ να αυξομείωσω τον ήχο από το like του Facebook χωρίς να επηρεαστούν οι υπόλοιποι ήχοι;

Όμορφα. Ευχαριστώ και πάλι.

Υπάρχει κανένας με την madOS_7.1.2_s3_h560_20170819 να το δοκιμάσει;

Την έβαλα την footej να δοκιμάσω και βγάζει και σε μένα ίδιο μήνυμα στο βίντεο

είμαι με την τελευταία ROM του Αυγούστου

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχω πάρει καινούρια SD card 32GB

αν κάνω copy paste όλα τα αρχεία της παλιάς σε αυτή και την βάλω στο τηλέφωνο θα λειτουργήσει κανονικά ή θα έχω πρόβλημα με εφαρμογές κλπ?

Την έβαλα την footej να δοκιμάσω και βγάζει και σε μένα ίδιο μήνυμα στο βίντεο

είμαι με την τελευταία ROM του Αυγούστου

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν κάνω copy paste όλα τα αρχεία της παλιάς σε αυτή και την βάλω στο τηλέφωνο θα λειτουργήσει κανονικά ή θα έχω πρόβλημα με εφαρμογές κλπ?

Σε ευχαριστώ πολύ. Τουλάχιστον να ξέρω να μην κάνω καμιά επαναφορά.

Λογικά, αν το κάνεις από κάποιον Η/Υ δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό θα ήταν πρώτα να την βάλεις στο τηλέφωνο όμως και να την κάνεις διαμόρφωση από εκεί. Μετά βγάλτην και κάνε την αντιγραφή των αρχείων όλων από Η/Υ.

Λογικά, αν το κάνεις από κάποιον Η/Υ δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό θα ήταν πρώτα να την βάλεις στο τηλέφωνο όμως και να την κάνεις διαμόρφωση από εκεί. Μετά βγάλτην και κάνε την αντιγραφή των αρχείων όλων από Η/Υ.

Εγώ πάλι θα σου έλεγα να μην κάνεις διαμόρφωση στο τηλέφωνο, γιατί αν το κάνεις, το τηλέφωνο θα δημιουργήσει μια νέα δομή φακέλλων, μαζί με αρχεία κλπ, πράγμα που δε θέλεις, μιας και θέλεις να μεταφέρεις αυτούσια τη δομή από την προηγούμενη κάρτα.

Βέβαια ο apotsi φαντάζομαι το γράφει γιατί καμιά φορά φαίνονται να δημιουργούνται προβλήματα συμβατότητος με κάρτες φορμαρισμένες σε υπολογιστή (αν και δεν έχω καταλάβει γιατί), οπότε μία που έχει φορμαριστεί πάνω στην ίδια τη συσκευή είναι πιο 'σίγουρη'.

Ένας καλός συνδυασμός και των δύο μεθόδων θα ήταν να φορμάρεις την κάρτα στο τηλέφωνο, να τη βάλεις μετά (με κάποιο card reader) στον υπολογιστή, να διαγράψεις οτιδήποτε έχει πάνω και μετά να μεταφέρεις (πάντα με τον υπολογιστή*) τα περιεχόμενα της παλιάς κάρτας.

Αυτό περιμένω ότι θα δουλέψει μια χαρά...!

* θυμίσου να έχεις ορίσει να εμφανίζονται τυχόν κρυφά αρχεία

Βέβαια ο apotsi φαντάζομαι το γράφει γιατί καμιά φορά φαίνονται να δημιουργούνται προβλήματα συμβατότητος με κάρτες φορμαρισμένες σε υπολογιστή (αν και δεν έχω καταλάβει γιατί), οπότε μία που έχει φορμαριστεί πάνω στην ίδια τη συσκευή είναι πιο 'σίγουρη'.
Ακριβώς... αν βέβαια δεις με τί block size θα σου την κάνει format το κινητό, μετά μπορείς να το κάνεις και μόνος σου μέσα από τα Windows.

Με το που βάλεις μια κάρτα στο τηλέφωνο, αυτό θα δημιουργήσει τις διάφορες δομές (φακέλλους, αρχεία) του - κρατώντας την υπάρχουσα διαμόρφωση.

Υπάρχει όμως και επιλογή για διαμόρφωση κάτω από τις επιλογές περί αποθηκευτικού χώρου.

αλήθεια μέσα από το κινητό πως την κάνεις φορμάτ? την κάνει αυτόματα με το που την βάζεις? εννοώ σε ρωτάει?
Ρυθμίσεις --> Αποθηκευτικός χώρος --> Διαμόρφωση SD

Καλα δεν λες τιποτα.

αντε μετα να βρει αντικαταστατη για το κινητο.:)

Για να γκρινιάξω και λίγο, τώρα μάλλον θα σταματήσει η υποστήριξη για το 7.1.2, ενώ ποιος ξέρει πόσον καιρό θα πάρει μέχρι να υπάρξει αρκετά σταθερό και αξιόπιστο 8.0

(αλλά αυτό είναι που λένε "γάϊδαρο του χαρίζανε, τον κοίταζε στα δόντια"!)

Πάντως νομίζω ότι το S3 ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες: Τηλέφωνο σχεδόν τριετίας πλέον, από εταιρία που την έχει... φάει το χώμα πλέον, και όχι απλώς έχει ενημερώσεις ασφαλείας και καινούριων εκδόσεων λειτουργικού, αλλά τα παίρνει και με τους πρώτους (θυμάμαι είχε γραφτεί εδώ ότι το Android 7 το είχαν πάρει πρώτα τα Pixel της Google -λογικό- και το... S3)!

Να 'ναι καλά οι devs!

H Jiayu θα μας λείψει... (ιδίως σε πολλούς από εμάς που ερχόμαστε από προηγούμενα μοντέλα της, ικανοποιημένοι -να μην πω και εντυπωσιασμένοι- από τα πιο πολλά απ' αυτά)

H Jiayu θα μας λείψει... (ιδίως σε πολλούς από εμάς που ερχόμαστε από προηγούμενα μοντέλα της, ικανοποιημένοι -να μην πω και εντυπωσιασμένοι- από τα πιο πολλά απ' αυτά)
Πραγματικά... έχω ακόμα ένα G4 που το φυλάω για καβάντζα... :lol::lol:

εγώ ήδη σκέφτομαι να πάρω κατά τα Χριστούγεννα καινούριο τηλέφωνο γιατί φοβάμαι ότι θα μας αφήσει κάποια στιγμή το S3

το θέμα είναι τι να πάρουμε τώρα :worry:

εγώ ήδη σκέφτομαι να πάρω κατά τα Χριστούγεννα καινούριο τηλέφωνο γιατί φοβάμαι ότι θα μας αφήσει κάποια στιγμή το S3

το θέμα είναι τι να πάρουμε τώρα :worry:

Μήπως κάτι τέτοιο ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455098