apotsi Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλησπέρα σας, Μπορεί κάποιος με την τελευταία 7.1.2 από MAD να βάλει την εφαρμογή κάμερας Footej Camera (που είναι και ελληνικής παραγωγής) και να δοκιμάσει να τραβήξει βίντεο; Εμένα μου βγάζει μήνυμα λάθους και έστειλα το log στους δημιουργούς της εφαρμοφής και μου απάντησαν με το παρακάτω: Καλησπέρα, η custom ROM που χρησιμοποιείτε έχει προβλήμα με τους hardware encoders. Μπορείτε να το διερευνήσετε και ο ίδιος, το πρόβλημα που καταγράφετε είναι "DiagnosticInfo: android.media.MediaCodec.error_neg_61 : Error 0xffffffc3" Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Μπορεί κάποιος που έχει κρατήσει και την RC5 να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει, παρακαλώ πολύ; Ευχαριστώ, Τόλης Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλησπέρα σας, Μπορεί κάποιος με την τελευταία 7.1.2 από MAD να βάλει την εφαρμογή κάμερας Footej Camera (που είναι και ελληνικής παραγωγής) και να δοκιμάσει να τραβήξει βίντεο; Εμένα μου βγάζει μήνυμα λάθους και έστειλα το log στους δημιουργούς της εφαρμοφής και μου απάντησαν με το παρακάτω: Καλησπέρα, η custom ROM που χρησιμοποιείτε έχει προβλήμα με τους hardware encoders. Μπορείτε να το διερευνήσετε και ο ίδιος, το πρόβλημα που καταγράφετε είναι "DiagnosticInfo: android.media.MediaCodec.error_neg_61 : Error 0xffffffc3" Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Μπορεί κάποιος που έχει κρατήσει και την RC5 να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει, παρακαλώ πολύ; Ευχαριστώ, Τόλης Μια χαρά δουλεύει στην RC5 . Γενικά , η RC5 είναι η ποιό σταθερή και αξιόπιστη ρομ που έχει βγεί για το κινητό μας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Μια χαρά δουλεύει στην RC5 . Γενικά , η RC5 είναι η ποιό σταθερή και αξιόπιστη ρομ που έχει βγεί για το κινητό μας .Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει και κάποιος με 7.1.2 ? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει και κάποιος με 7.1.2 ?Την δοκίμασα με 7.1.2 και δουλεύει κανονικά.τραβάει και φωτο και βίντεο. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Με ποια 7.1.2 είσαι; την τελευταία; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Με ποια 7.1.2 είσαι; την τελευταία;Την 27/5/17 έχω Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Την 27/5/17 έχω Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌμορφα. Ευχαριστώ και πάλι. Υπάρχει κανένας με την madOS_7.1.2_s3_h560_20170819 να το δοκιμάσει; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Το έχω ρωτήσει παλιότερα αλλά θα το ξαναρώτησω Μπορώ να αυξομείωσω τον ήχο από το like του Facebook χωρίς να επηρεαστούν οι υπόλοιποι ήχοι; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Όμορφα. Ευχαριστώ και πάλι. Υπάρχει κανένας με την madOS_7.1.2_s3_h560_20170819 να το δοκιμάσει; Την έβαλα την footej να δοκιμάσω και βγάζει και σε μένα ίδιο μήνυμα στο βίντεο είμαι με την τελευταία ROM του Αυγούστου ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω πάρει καινούρια SD card 32GB αν κάνω copy paste όλα τα αρχεία της παλιάς σε αυτή και την βάλω στο τηλέφωνο θα λειτουργήσει κανονικά ή θα έχω πρόβλημα με εφαρμογές κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Την έβαλα την footej να δοκιμάσω και βγάζει και σε μένα ίδιο μήνυμα στο βίντεο είμαι με την τελευταία ROM του Αυγούστου ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω πάρει καινούρια SD card 32GB αν κάνω copy paste όλα τα αρχεία της παλιάς σε αυτή και την βάλω στο τηλέφωνο θα λειτουργήσει κανονικά ή θα έχω πρόβλημα με εφαρμογές κλπ?Σε ευχαριστώ πολύ. Τουλάχιστον να ξέρω να μην κάνω καμιά επαναφορά. Λογικά, αν το κάνεις από κάποιον Η/Υ δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό θα ήταν πρώτα να την βάλεις στο τηλέφωνο όμως και να την κάνεις διαμόρφωση από εκεί. Μετά βγάλτην και κάνε την αντιγραφή των αρχείων όλων από Η/Υ. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 α οκ! thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 έχω πάρει καινούρια SD card 32GB αν κάνω copy paste όλα τα αρχεία της παλιάς σε αυτή και την βάλω στο τηλέφωνο θα λειτουργήσει κανονικά ή θα έχω πρόβλημα με εφαρμογές κλπ? Λογικά, αν το κάνεις από κάποιον Η/Υ δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό θα ήταν πρώτα να την βάλεις στο τηλέφωνο όμως και να την κάνεις διαμόρφωση από εκεί. Μετά βγάλτην και κάνε την αντιγραφή των αρχείων όλων από Η/Υ. Εγώ πάλι θα σου έλεγα να μην κάνεις διαμόρφωση στο τηλέφωνο, γιατί αν το κάνεις, το τηλέφωνο θα δημιουργήσει μια νέα δομή φακέλλων, μαζί με αρχεία κλπ, πράγμα που δε θέλεις, μιας και θέλεις να μεταφέρεις αυτούσια τη δομή από την προηγούμενη κάρτα. Βέβαια ο apotsi φαντάζομαι το γράφει γιατί καμιά φορά φαίνονται να δημιουργούνται προβλήματα συμβατότητος με κάρτες φορμαρισμένες σε υπολογιστή (αν και δεν έχω καταλάβει γιατί), οπότε μία που έχει φορμαριστεί πάνω στην ίδια τη συσκευή είναι πιο 'σίγουρη'. Ένας καλός συνδυασμός και των δύο μεθόδων θα ήταν να φορμάρεις την κάρτα στο τηλέφωνο, να τη βάλεις μετά (με κάποιο card reader) στον υπολογιστή, να διαγράψεις οτιδήποτε έχει πάνω και μετά να μεταφέρεις (πάντα με τον υπολογιστή*) τα περιεχόμενα της παλιάς κάρτας. Αυτό περιμένω ότι θα δουλέψει μια χαρά...! ______________________________________ * θυμίσου να έχεις ορίσει να εμφανίζονται τυχόν κρυφά αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Βέβαια ο apotsi φαντάζομαι το γράφει γιατί καμιά φορά φαίνονται να δημιουργούνται προβλήματα συμβατότητος με κάρτες φορμαρισμένες σε υπολογιστή (αν και δεν έχω καταλάβει γιατί), οπότε μία που έχει φορμαριστεί πάνω στην ίδια τη συσκευή είναι πιο 'σίγουρη'.Ακριβώς... αν βέβαια δεις με τί block size θα σου την κάνει format το κινητό, μετά μπορείς να το κάνεις και μόνος σου μέσα από τα Windows. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 αλήθεια μέσα από το κινητό πως την κάνεις φορμάτ? την κάνει αυτόματα με το που την βάζεις? εννοώ σε ρωτάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Με το που βάλεις μια κάρτα στο τηλέφωνο, αυτό θα δημιουργήσει τις διάφορες δομές (φακέλλους, αρχεία) του - κρατώντας την υπάρχουσα διαμόρφωση. Υπάρχει όμως και επιλογή για διαμόρφωση κάτω από τις επιλογές περί αποθηκευτικού χώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 αλήθεια μέσα από το κινητό πως την κάνεις φορμάτ? την κάνει αυτόματα με το που την βάζεις? εννοώ σε ρωτάει?Ρυθμίσεις --> Αποθηκευτικός χώρος --> Διαμόρφωση SD Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 thanks! θα κάνω αύριο την διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Good News !!!! http://www.gizchina.com/2017/10/12/2015s-jiayu-s3-may-receive-oreo-soon-courtesy-mad-team/ Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Good News !!!! http://www.gizchina.com/2017/10/12/2015s-jiayu-s3-may-receive-oreo-soon-courtesy-mad-team/ Καλα δεν λες τιποτα. αντε μετα να βρει αντικαταστατη για το κινητο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Για να γκρινιάξω και λίγο, τώρα μάλλον θα σταματήσει η υποστήριξη για το 7.1.2, ενώ ποιος ξέρει πόσον καιρό θα πάρει μέχρι να υπάρξει αρκετά σταθερό και αξιόπιστο 8.0 (αλλά αυτό είναι που λένε "γάϊδαρο του χαρίζανε, τον κοίταζε στα δόντια"!) Πάντως νομίζω ότι το S3 ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες: Τηλέφωνο σχεδόν τριετίας πλέον, από εταιρία που την έχει... φάει το χώμα πλέον, και όχι απλώς έχει ενημερώσεις ασφαλείας και καινούριων εκδόσεων λειτουργικού, αλλά τα παίρνει και με τους πρώτους (θυμάμαι είχε γραφτεί εδώ ότι το Android 7 το είχαν πάρει πρώτα τα Pixel της Google -λογικό- και το... S3)! Να 'ναι καλά οι devs! H Jiayu θα μας λείψει... (ιδίως σε πολλούς από εμάς που ερχόμαστε από προηγούμενα μοντέλα της, ικανοποιημένοι -να μην πω και εντυπωσιασμένοι- από τα πιο πολλά απ' αυτά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 H Jiayu θα μας λείψει... (ιδίως σε πολλούς από εμάς που ερχόμαστε από προηγούμενα μοντέλα της, ικανοποιημένοι -να μην πω και εντυπωσιασμένοι- από τα πιο πολλά απ' αυτά)Πραγματικά... έχω ακόμα ένα G4 που το φυλάω για καβάντζα... :lol::lol: Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 εγώ ήδη σκέφτομαι να πάρω κατά τα Χριστούγεννα καινούριο τηλέφωνο γιατί φοβάμαι ότι θα μας αφήσει κάποια στιγμή το S3 το θέμα είναι τι να πάρουμε τώρα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 εγώ ήδη σκέφτομαι να πάρω κατά τα Χριστούγεννα καινούριο τηλέφωνο γιατί φοβάμαι ότι θα μας αφήσει κάποια στιγμή το S3 το θέμα είναι τι να πάρουμε τώρα :worry: Μήπως κάτι τέτοιο ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455098 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 καλά είναι τα LeEco αλλά έχουν ένα μειονέκτημα μεγάλο για μένα δεν έχουν ραδιόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts