freemind11 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα με την 7.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα με την 7.1.2 Κι εγώ στην αρχή δεν είχα προβλήματα . Μετά απο λίγο καιρό άρχισαν και παρουσιαζόταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 από την πρώτη μέρα που την βγάλανε την έβαλα και είμαι οκ ακόμα ελπίζω να μην έχω προβλήματα και αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Για όσους έχουν την RC5 και έχουν πρόβλημα ως προς την διαχείριση μπαταρίας , ας εγκαταστήσουν το Greenify απο το play store και ας αδρανοποιήσουν όσες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς λόγο . Πραγματικά θα δούνε μεγάλη διαφορά στο χρόνο λειτουργίας του κινητού μεταξύ των φορτίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafetzooo Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Συγγνώμη για το spam αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μπορώ να κάνω flash νέα rom στο tablet (Ceros Revolution) με τη γνωστή διαδικασία που λέει και ο οδηγός του θέματος για το κινητό μας; Το έχω κάνει ήδη δύο φορές στο κινητό με την RC5 και την 7.1.1, οπότε και η διαδικασία είναι γνωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Συγγνώμη για το spam αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μπορώ να κάνω flash νέα rom στο tablet (Ceros Revolution) με τη γνωστή διαδικασία που λέει και ο οδηγός του θέματος για το κινητό μας; Το έχω κάνει ήδη δύο φορές στο κινητό με την RC5 και την 7.1.1, οπότε και η διαδικασία είναι γνωστή. αν φοραει ΜΤΚ τοτε η διαδικασια ειναι ιδια, μονο προσεχε το λογισμικο αν ειναι σωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Δύο θέματα έχω μόνο με την 7.1.2 1) Πως κάνουμε root, και 2) Έχει κανένας άλλος θέμα με την ένταση των ήχων (είναι πολύ χαμηλοί όλοι οι ήχοι, κλήσης και εφαρμογών) και υπάρχει τρόπος να τους αυξήσω; Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Δύο θέματα έχω μόνο με την 7.1.2 1) Πως κάνουμε root, και 2) Έχει κανένας άλλος θέμα με την ένταση των ήχων (είναι πολύ χαμηλοί όλοι οι ήχοι, κλήσης και εφαρμογών) και υπάρχει τρόπος να τους αυξήσω; Για το πρωτο δεν ξερω ειμαι με RC5 Για το δευτερο εγω ειδα βελτιωση με αυτο https://www.dropbox.com/s/7anodszjnb0pcyp/Sound_SETv5.zip?dl=0. Το περνας μεσω TWRP αλλα και παλι δεν ξερω αν δουλευει και σε 7.+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Γεια σας.. οσοι περασατε την τελευταια ρομ απο mad ειχε κανεις θεμα με το να συνδεθει σε 4g δικτυο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Όσο έχω δει την 7.1.2 δεν έχω δει πρόβλημα με σύνδεση σε δίκτυα. Και στις 2 κάρτες πιάνει κανονικά 4G(LTE ένδειξη). Επίσης πέρασα το Dolby Atmos και ο ήχος του κινητού είναι πολύ δυνατός. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Παιδια έχω ένα πρόβλημα!!! Παρήγγειλα ενα smartwatch (LEMFO LES1) και προσπαθώ να το συνδέσω με το κινητο και δεν συνδεεται!!! Σε πρώτη φάση συνδέθηκε ερχόταν οι ειδοποιήσεις κανονικά αλλα μετα χανεται η σύνδεση!!! καθε φορά πρέπει να το σβήνω την σύνδεση και να την ξανακάνω!!! Εχει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα?? Το smartwatch είχε την εφαρμογή (με qr code) WiiWear. Μήπως φταίει που έχω 7.1.2?? μηπως δεν είναι συμβατή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Εγω και στις 2 sim μεχρι H βλεπω πανω.. δεν ξερω γτ.. και παλιοτερα σε αλλαγες ειχα θεμα..δοκιμασα να κλεισω ολες τις μπαντες εκτος 4g μπας και δω να συνδεετε αλλα τπτ..Ημουν στην RC5 που ειχα κανονικα 4g..καμια ιδεα εχετε τι να δοκιμασω;; δοκιμασα και αλλαγες modem .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 διαλέγεις δηλ LTE στα δίκτυα κινητής και δεν έχεις πάνω από Η? περίεργο εμένα δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ευχαριστω που ασχοληθηκατε θα δοκιμασω να κανω ξανα φλασαρισμα την ρομ να δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Για το πρωτο δεν ξερω ειμαι με RC5 Για το δευτερο εγω ειδα βελτιωση με αυτο https://www.dropbox.com/s/7anodszjnb0pcyp/Sound_SETv5.zip?dl=0. Το περνας μεσω TWRP αλλα και παλι δεν ξερω αν δουλευει και σε 7.+ Όσο έχω δει την 7.1.2 δεν έχω δει πρόβλημα με σύνδεση σε δίκτυα. Και στις 2 κάρτες πιάνει κανονικά 4G(LTE ένδειξη). Επίσης πέρασα το Dolby Atmos και ο ήχος του κινητού είναι πολύ δυνατός. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα καλά, έκανα root με supersu από twrp καθώς επίσης έβαλα το atmos και λύθηκε και το θέμα με τον ήχο. Ευχαριστώ Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Επειδή μέχρι τώρα έχω αλλάξει πάρα πολλές ρομ , οι φωτογραφίες που έβγαζα κατά καιρούς έχουν σκορπίσει σε πολλούς φακέλους σε εσωτερική και εξωτερική μνήμη . Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να συμμαζέψει και να τοποθετήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα φάκελο ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου χειροκίνητα με κανένα καλό file manager ? π.χ. ES File Explorer Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 πως μπορω να δω αν εχω περασει στο παρελθον (και να την εχω ακομη) την twrp?θελω να περασω την 7.1.2 madoS.Για να μην την ξανακατεβαζω και την ξανακανω εγκατασταση δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου χειροκίνητα με κανένα καλό file manager ? π.χ. ES File Explorer Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω :p Έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη αποθήκευση στο google φωτογραφίες , αλλά θέλω να τις έχω και μαζεμένες σε ένα φάκελο στην SD του κινητού μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ξέρει κανένας με την 7.1.2 πώς μπορώ να μπώ στο engineering menu ? Δε μου παίζει η ρύθμιση/ενεργοποίηση του φακού, και θέλω να κάνω ένα test αν παίζει ή αν χάλασε. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ξέρει κανένας με την 7.1.2 πώς μπορώ να μπώ στο engineering menu ? Δε μου παίζει η ρύθμιση/ενεργοποίηση του φακού, και θέλω να κάνω ένα test αν παίζει ή αν χάλασε. Δοκίμασε να βγάλεις φωτογραφία με φλας, το ίδιο led χρησιμοποιεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Για να περασω την 7.1.2 πρεπει να ειμαι σε υπολογιστη και να εχω και wifi? Ρωταω γιατι εκει που βρισκομαι τωρα δεν εχω τπτ απο τα δυο και δεν ξερω αν μπορω να αρχισω την διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Για να περασω την 7.1.2 πρεπει να ειμαι σε υπολογιστη και να εχω και wifi? Ρωταω γιατι εκει που βρισκομαι τωρα δεν εχω τπτ απο τα δυο και δεν ξερω αν μπορω να αρχισω την διαδικασια. Καποιος ρε παιδια μια βοηθεια :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Υπολογιστή χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς για να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα. Μετά εγώ είχα wifi αλλά δε θυμάμαι αν χρειαζόταν απολύτως σίγουρα. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Καποιος ρε παιδια μια βοηθεια :):) Στην σελίδα 525 θα βρείς πλήρη οδηγό απο το sokolataki . Άν χρειασθεί να χρησιμοποιήσεις spflash-tools τότε θα χρειαστείς υπολογιστή . Εαν δεν έχεις κατεβασμένα στην SD σου την 7.1.χ ή τα Gapps και Supersu που θέλεις να περάσεις τότε θα χρειαστείς wi fi γιατί τα MB για κατέβασμα είναι πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts