freemind11 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 μήπως δεν μου κάνει εγκατάσταση τα εξωτερικά apk γιατί δεν έχω κάνει rooted το κινητό? παίζει να είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 μήπως δεν μου κάνει εγκατάσταση τα εξωτερικά apk γιατί δεν έχω κάνει rooted το κινητό? παίζει να είναι αυτό? Οκ, είναι μάλλον στοιχειώδες, μην παρεξηγηθείς που θα ρωτήσω, αλλά ας έχουμε καλυμένες όλες τις περιπτώσεις: Έχεις κάνει enable τα Unknown sources κάτω από τα Security settings, έτσι; Πάντως όχι, το root δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει σχέση με αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Κ σε εμένα όλα καλά.και εγκατάσταση apk εκτός playstore.το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το ρολοι.εφαγε σκάλωμα και με κρασαρη συνέχεια.και εγώ το απενεργοποιησα και κατέβασα το ρολόι από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Οκ, είναι μάλλον στοιχειώδες, μην παρεξηγηθείς που θα ρωτήσω, αλλά ας έχουμε καλυμένες όλες τις περιπτώσεις: Έχεις κάνει enable τα Unknown sources κάτω από τα Security settings, έτσι; Πάντως όχι, το root δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει σχέση με αυτό... όχι δεν παρεξηγούμαι φυσικά ναι το έχω κάνει απλά όταν πατάς το κουμπί εγκατάσταση δεν πατιέται...σαν να είναι χαλασμένη η οθόνη! το ίδιο ακριβώς σε συνάδερφο μου που έχει το ίδιο κινητό (και από ότι είδα και σε μερικούς άλλους στο xda) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 (edited) ξαναέκανα format και wipe τα πάντα και την ξαναπέρασα την ROM τώρα είναι οκ, κάνει εγκατάσταση και τα εξωτερικά apk νομίζω πλέον δεν μπορείς να ορίσεις κάποια σελίδα ως "home" ώστε πατώντας το κουμπί "home" να πηγαίνει απευθείας σε αυτή Edited June 2, 2017 by freemind11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lila_k Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπέρα κ από μένα. Έχω το Jiayu s3 advanced και έχω περάσει την rc5. Έχω ένα θέμα με το handsfree. Ενώ το συνέδεα στο κινητό κ όλα ήταν καλά, τις τελευταίες μέρες, το κινητό δεν το αναγνωρίζει. Θεώρησα ότι χάλασε το handsfree. Το δοκίμασα σε άλλη συσκευή όμως και δουλεύει κανονικά. Θεώρησα ότι χάλασε η υποδοχή του κινητού. Δοκίμασα όμως άλλο handsfree (δανεικό) και το αναγνωρίζει κανονικά. Τελικά πού λέτε ότι είναι το πρόβλημα? Απ τη μια στιγμή στην άλλη.. Να είναι software? Αν ξαναπεράσω την rc5 ή ό,τι μου πείτε, υπάρχει περίπτωση να φτιάξει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπέρα κ από μένα. Έχω το Jiayu s3 advanced και έχω περάσει την rc5. Έχω ένα θέμα με το handsfree. Ενώ το συνέδεα στο κινητό κ όλα ήταν καλά, τις τελευταίες μέρες, το κινητό δεν το αναγνωρίζει. Θεώρησα ότι χάλασε το handsfree. Το δοκίμασα σε άλλη συσκευή όμως και δουλεύει κανονικά. Θεώρησα ότι χάλασε η υποδοχή του κινητού. Δοκίμασα όμως άλλο handsfree (δανεικό) και το αναγνωρίζει κανονικά. Τελικά πού λέτε ότι είναι το πρόβλημα? Απ τη μια στιγμή στην άλλη.. Να είναι software? Αν ξαναπεράσω την rc5 ή ό,τι μου πείτε, υπάρχει περίπτωση να φτιάξει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. όντως μπορεί να έφαγε κάποιο σκάλωμα το κινητό σου, οπότε επειδή σε βλέπω να χρειαστεί να πειραματιστείς με το ξαναπέρασμα της ΡΟΜ, θα σου συνιστούσα, δες τα λινκ από το 1ο ποστ του νήματός μας, και μεταπήδησε κατευθείαν στην πιο πρόσφατη έκδοση 7.1.2 από MAD που όντως τα σπάει και για καθημερινή χρήση θεωρείται bugless... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξαναέκανα format και wipe τα πάντα και την ξαναπέρασα την ROM τώρα είναι οκ, κάνει εγκατάσταση και τα εξωτερικά apk νομίζω πλέον δεν μπορείς να ορίσεις κάποια σελίδα ως "home" ώστε πατώντας το κουμπί "home" να πηγαίνει απευθείας σε αυτή εννοείς για τον launcher? σίγουρα ο MAD Launcher είναι διαφορετικός. Εγώ χρησιμοποιώ Nova, αλλά για να συμπληρώσω την απάντησή μου, πλέον στο MAD OS, ή αλλιώς στις εκδόσεις 7.Χ.Χ από MAD, στις ρυθμίσεις υπάρχει το υπο-μενου, mad extras, και εκεί ρυθμίζει κανείς τη συμπεριφορά των κουμπιών (είτε αφής , είτε τα κανονικά). Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html παιδια αυτο το ειδατε? επαθα πλακα με τιν τιμη, μηπως να παραγγειλω ενα ακομα????????????? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html παιδια αυτο το ειδατε? επαθα πλακα με τιν τιμη, μηπως να παραγγειλω ενα ακομα????????????? Είναι αυτό στο οποίο αναφερόμουν μερικές σελίδες ποιό πίσω . Έχει την δική του ρομ και δεν δέχεται καμία άλλη απο αυτές που κυκλοφορούν για το Jiaju . Αν δοκιμάσει κάτι τέτοιο κανείς , το πιθανότερο είναι να μπρικάρει. Πάντως είναι ευκαιρία η αγορά του για κάποιον που έχει το κινητό του με σπασμένη οθόνη . Θα αλλάξει τις μητρικές και θα έχει ένα καινούριο τηλέφωνο . Αυτό το έχω κάνει πριν απο λίγο καιρό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html παιδια αυτο το ειδατε? επαθα πλακα με τιν τιμη, μηπως να παραγγειλω ενα ακομα????????????? Out of stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acepower Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Μετά την εγκατάσταση της 5.1 RC5, η boot screen του S3 μου, αντικαταστάθηκε από την αντίστοιχη των Γερμανών που γράφει http://www.JIAYU.de και παρά την εγκατάσταση της madOS 7.1.1 & εσχάτως της 7.1.2, ως boot screen παρέμεινε η γερμανική. Καμιά ιδέα πώς να αλλάξει αυτό και να ξαναμπεί η παλιά ή έστω κάποια custom; Οι οδηγοί που διάβασα στο Internet, φαίνεται να μην έχουν εφαρμογή σε Android N... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Μετά την εγκατάσταση της 5.1 RC5, η boot screen του S3 μου, αντικαταστάθηκε από την αντίστοιχη των Γερμανών που γράφει http://www.JIAYU.de και παρά την εγκατάσταση της madOS 7.1.1 & εσχάτως της 7.1.2, ως boot screen παρέμεινε η γερμανική. Καμιά ιδέα πώς να αλλάξει αυτό και να ξαναμπεί η παλιά ή έστω κάποια custom; Οι οδηγοί που διάβασα στο Internet, φαίνεται να μην έχουν εφαρμογή σε Android N... Οταν περνας την Ν τοτε απο μονο του αλλαζει και το σημα. Τωρα στην δικια σου περιπτωση δοκιμασε να περαασεις την Ν απο την αρχη και καθαρη, δηλαδη φουλ σβησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 (edited) Μετά την εγκατάσταση της 5.1 RC5, η boot screen του S3 μου, αντικαταστάθηκε από την αντίστοιχη των Γερμανών που γράφει http://www.JIAYU.de και παρά την εγκατάσταση της madOS 7.1.1 & εσχάτως της 7.1.2, ως boot screen παρέμεινε η γερμανική. Καμιά ιδέα πώς να αλλάξει αυτό και να ξαναμπεί η παλιά ή έστω κάποια custom; Οι οδηγοί που διάβασα στο Internet, φαίνεται να μην έχουν εφαρμογή σε Android N... φτιαξε το δικο σου https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953726 η διαλεξε ενα απο αυτα https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/themes/jiayu-s3-boot-logos-bootanimation-t3079773 το αρχειο που χρειαζεσαι ειναι το logo.bin περασε το με spflashtool δεν εχει να κανει με την εκδοση του λογισμικου αν θελετε οδηγο πειτε μου Edited June 4, 2017 by sokolataki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbluegeo Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Μπορει καποιος να βοηθησει με την επαναφορα του IMEI μετα την εγκατασταση του MAD OS 7.1.2;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakplat Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Οταν περνας την Ν τοτε απο μονο του αλλαζει και το σημα. Τωρα στην δικια σου περιπτωση δοκιμασε να περαασεις την Ν απο την αρχη και καθαρη, δηλαδη φουλ σβησιμο Ο φιλος εχει δικιο. Εχω το ιδιο θεμα κ οσο κ αν προσπαθησα απο xda μεσω custom recovery δεν μπορεσα να αλλαξω το bootlogo. Ειμαι στην 7.1.2 με full wipe. Αν εχει καποιος φιλος καμια ιδεα, καλοδεχουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lila_k Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 όντως μπορεί να έφαγε κάποιο σκάλωμα το κινητό σου, οπότε επειδή σε βλέπω να χρειαστεί να πειραματιστείς με το ξαναπέρασμα της ΡΟΜ, θα σου συνιστούσα, δες τα λινκ από το 1ο ποστ του νήματός μας, και μεταπήδησε κατευθείαν στην πιο πρόσφατη έκδοση 7.1.2 από MAD που όντως τα σπάει και για καθημερινή χρήση θεωρείται bugless... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοείς για τον launcher? σίγουρα ο MAD Launcher είναι διαφορετικός. Εγώ χρησιμοποιώ Nova, αλλά για να συμπληρώσω την απάντησή μου, πλέον στο MAD OS, ή αλλιώς στις εκδόσεις 7.Χ.Χ από MAD, στις ρυθμίσεις υπάρχει το υπο-μενου, mad extras, και εκεί ρυθμίζει κανείς τη συμπεριφορά των κουμπιών (είτε αφής , είτε τα κανονικά). Θα το προσπαθήσω! Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Ελπιζω η 7.1.2 να δουλευει καλυτερα κ να λυθεί το προβλημα. Θα σας πω μολις βρω χρονο να το κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 από RC5 πώς πάω σε 7.1.2 mad ? Πρέπει να περάσω recovery καινούργιο και μετά την 7.1.2 ? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) από RC5 πώς πάω σε 7.1.2 mad ? Πρέπει να περάσω recovery καινούργιο και μετά την 7.1.2 ? Δεν έχει σημασία η recovery . Έχω δοκιμάσει με πολλές , όλες κάνουν την εγκατάσταση . Εγώ χρησιμοποιώ την 3.0.2.0 1) Κατεβάζεις την ρομ https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=16842#downloads και την βάζεις στην κάρτα SD 2) Κατεβάζεις τα opengapps http://opengapps.org/ και τα βάζεις στην ίδια θέση με την ρομ 3) Κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο σε recovery 4) Κάνεις wipe δύο φορές για σιγουριά 5) Κάνεις εγκατάσταση την ρόμ 6) Όταν τελειώσει η εγκατάσταση κάνεις και πάλι επανεκκίνηση σε recovery και εγκαθιστάς τα opengapps 7) Κάνεις επανεκκίνηση στο σύστημα και σε λίγο είσαι έτοιμος με την καινούρια σου ρομ :) :) Edited June 5, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Αν τα εχω βαλει τα αρχεια στην εσωτερικη μνημη και κανω wipe, θα τα σβησει. Ετσι δεν ειναι; απο τα wipes, ποια κανω; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rajan Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπερα παιδια σημερα εκανα αναβαθμιση σε 7,1.1 ολα καλα αλλα δεν μου αναγνωριζει καθολου την sim ξερει κανεις γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Αν τα εχω βαλει τα αρχεια στην εσωτερικη μνημη και κανω wipe, θα τα σβησει. Ετσι δεν ειναι; απο τα wipes, ποια κανω; Wipe κάνεις στην πρώτη επιλογή που σου βγάζει η recovery . Εκεί δεν σβήνει η εσωτερική μνήμη Edited June 5, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Δοκιμαζω και αναφερω. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλησπερα παιδια σημερα εκανα αναβαθμιση σε 7,1.1 ολα καλα αλλα δεν μου αναγνωριζει καθολου την sim ξερει κανεις γιατι ωχ ελπιζω να μην έχασες το ΙΜΕΙ σου. Δες το στις πληροφοριες τηλεφώνου μέσα στο μενου Ρυθμίσεις.... αν δεν έχει ΙΜΕΙ η συσκευή σου (ειναι το ίδιο και για τις 2 ΣΙΜ) τοτε θα χρειαστεί λίγος κόπος για να το επαναφέρεις. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rajan Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Ευχαριστω για την απαντηση τα βρηκο το ιμει (ειναι το ιδιο και για τισ 2 sim) το θεμα ειναι πωσ το βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Ξέρουμε κάτι για αυτή τη μπαταρία ; https://www.aliexpress.com/item/konpson-3400mAh-High-capacity-JY-S3-JY-S3-battery-for-JIAYU-S3-battery-free-shipping-Tracking/32360303710.html?spm=2114.01010208.3.32.L2Hzb4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10152_10065_10151_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10177_10110_10136_10137_519_10111_10060_10138_10112_10113_10155_10062_10114_437_10154_10056_10055_10054_10182_10059_303_100031_10099_10078_10079_10103_10073_10102_10096_10123_10189_10052_10053_10142_10107_142_10050_10051-10052_10112,searchweb201603_9,ppcSwitch_5&btsid=50994495-c19a-4385-94ab-006f278c1bad&algo_expid=4e116208-b6ab-40c9-aeae-75aea8ceb171-7&algo_pvid=4e116208-b6ab-40c9-aeae-75aea8ceb171 Βλέπω πολλές παραγγελίες και δεν βλέπω πλέον την Konpson. Στο λίνκ που είχα αγοράσει πριν ένα χρόνο τη konpson μου βγάζει αυτή τώρα. Τι λέτε αξίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts