trelaunder Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Παιδιά μου έσπασε σήμερα η οθόνη. Έχει κανείς από εδώ ανταλλακτική οθόνη και μάλιστα άσπρη; Αυτό δηλαδή: http://i.ebayimg.com/images/g/wisAAOSwoydWowwf/s-l500.jpg Περιμένω να έρθει μια μαύρη, μου έσπασε και η δίκη μου πριν 20'μερες....λογικά απο Δευτέρα θα είναι Θεσσαλονίκη, αν δεν παραγγείλεις μέχρι τότε θα την περάσω και θα σου πω αν είναι οκ να πάρεις και εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Περιμένω να έρθει μια μαύρη, μου έσπασε και η δίκη μου πριν 20'μερες....λογικά απο Δευτέρα θα είναι Θεσσαλονίκη, αν δεν παραγγείλεις μέχρι τότε θα την περάσω και θα σου πω αν είναι οκ να πάρεις και εσυ Ωραία ναι θα περιμένω! από πού την πήρες να το έχω έτοιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Συνηθως μονο το γυαλι δεν αλλαζουμε, παει πακετο με την οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Συνηθως μονο το γυαλι δεν αλλαζουμε, παει πακετο με την οθονη Αυτό που έδειξα παραπάνω εγώ δεν είναι αυτό που θέλω για την σπασμένη οθόνη? http://i.ebayimg.com/images/g/wisAAOSwoydWowwf/s-l500.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Αυτό που έδειξα παραπάνω εγώ δεν είναι αυτό που θέλω για την σπασμένη οθόνη? http://i.ebayimg.com/images/g/wisAAOSwoydWowwf/s-l500.jpg Προσοχή στο το δικό μας τηλέφωνο θέλει την οθόνη με το digitazer με κόστος γύρο στα 50€, Για τη νέα έκδοση τηλεφώνου υπάρχει και μόνο η οθόνη χωρίς το digitizer με μικρότερο κόστος γύρο στα 15-20€.... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που έδειξα παραπάνω εγώ δεν είναι αυτό που θέλω για την σπασμένη οθόνη? http://i.ebayimg.com/images/g/wisAAOSwoydWowwf/s-l500.jpg Αν μπορείς στείλε το λινκ και όχι μόνο τη φωτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Προσοχή στο το δικό μας τηλέφωνο θέλει την οθόνη με το digitazer με κόστος γύρο στα 50€, Για τη νέα έκδοση τηλεφώνου υπάρχει και μόνο η οθόνη χωρίς το digitizer με μικρότερο κόστος γύρο στα 15-20€.... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μπορείς στείλε το λινκ και όχι μόνο τη φωτό.. Αυτό είναι: http://www.ebay.co.uk/itm/FREE-SHIP-for-Jiayu-S3-S3s-Advanced-5-5-White-LCD-Digitizer-Glass-Tools-ZVLT296-/381481256872?hash=item58d20e07a8:g:wisAAOSwoydWowwf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 καλησπερα παιδια!! Ξερουμε καποιο μαγαζι απο Ελλαδα για μπαταρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Αυτό είναι: http://www.ebay.co.uk/itm/FREE-SHIP-for-Jiayu-S3-S3s-Advanced-5-5-White-LCD-Digitizer-Glass-Tools-ZVLT296-/381481256872?hash=item58d20e07a8:g:wisAAOSwoydWowwf Πρόσεξε, αυτο δεν εχει την οθόνη... εχει μόνο το touch screen/digitizer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλημερα!!! Να ρωτησω ρε παιδια το τηλεφωνο μας δεν υποστηριζε την λειτουργια PIP ???Το λεω γιατι τωρα με την 7 δεν το βλεπω πουθενα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλημερα!!! Να ρωτησω ρε παιδια το τηλεφωνο μας δεν υποστηριζε την λειτουργια PIP ???Το λεω γιατι τωρα με την 7 δεν το βλεπω πουθενα!!! Στην φωτογραφια ναι το υποστηριζε, με την 7αρα εγινε αφαντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Πρόσεξε, αυτο δεν εχει την οθόνη... εχει μόνο το touch screen/digitizer Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει μόνο την touch screen/digitizer ; Είχα αλλάξει κάποτε σε ένα iNew το τζάμι που είχε σπάσει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ζόρι . Το παλιό μου S3 έχει κάνει μια ρωγμή κάτω δεξιά χαμηλά και δεν μου δουλεύει το κουμπι της επιστροφής . Έχω βάλει βεβαίως το home button απο play store και το τοποθέτησα στην οθόνη , αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα .... Προσοχή όταν ανοίγεται το πίσω καπάκι στη θέση που είναι η εγκοπή , να μη βάζετε πολύ δύναμη προς το μέρος της οθόνης . Εγω εκεί την πάτησα και έσπασα το τζάμι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Στην φωτογραφια ναι το υποστηριζε, με την 7αρα εγινε αφαντο Θυμασαι μηπως αν το εχει στην rc5??? Επισης αν θελω να κατεβω απο 7.1 σε RC5 στο flash tool βαζω firmware update και οχι download only ετσι??? Edited January 29, 2017 by panos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει μόνο την touch screen/digitizer ; Είχα αλλάξει κάποτε σε ένα iNew το τζάμι που είχε σπάσει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ζόρι . Το παλιό μου S3 έχει κάνει μια ρωγμή κάτω δεξιά χαμηλά και δεν μου δουλεύει το κουμπι της επιστροφής . Έχω βάλει βεβαίως το home button απο play store και το τοποθέτησα στην οθόνη , αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα .... Προσοχή όταν ανοίγεται το πίσω καπάκι στη θέση που είναι η εγκοπή , να μη βάζετε πολύ δύναμη προς το μέρος της οθόνης . Εγω εκεί την πάτησα και έσπασα το τζάμι :( Κατάλαβα .. θα είμαι ο πρώτος που θα το δοκιμάσει :) Την παρήγγειλα ήδη . https://www.aliexpress.com/item/Black-TP-for-Jiayu-S3-S3-Advanced-5-5-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Panel-No-LCD/32751684174.html?spm=2114.13010608.0.0.8SoWoZ Δεν περιμένω βέβαια να είναι gorilla glass 5 αλλά με μία glass screen protector πιστεύω ότι θα είμαι καλυμμένος ενάντια στις γρατσουνιές :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 έχω βάλει την stable 7, αλήθεια από που βλέπεις σε ποια ROM βρίσκεσαι? ότι όντως πχ τρέχω την stable 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Θυμασαι μηπως αν το εχει στην rc5??? Επισης αν θελω να κατεβω απο 7.1 σε RC5 στο flash tool βαζω firmware update και οχι download only ετσι??? για δες και αυτό που μόλις κυκλοφόρησε, έχει και οδηγίες: [ROM] [REPACK] [ 5.1.1 ] RC5 Lollipop Jiayu S3 & S3 Pro [MT6752] ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω βάλει την stable 7, αλήθεια από που βλέπεις σε ποια ROM βρίσκεσαι? ότι όντως πχ τρέχω την stable 7? έλα ρε φίλος.... το πιο απλό. Ρυθμίσεις-> (κάτω κάτω) Περί τηλεφώνου (Αbout Phone) :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 έλα ρε φίλος.... το πιο απλό. Ρυθμίσεις-> (κάτω κάτω) Περί τηλεφώνου (Αbout Phone) :rolleyes::rolleyes: ναι οκ ως εκεί πήγα και λέει 7.1.1 πως ξέρω αν είναι η stable 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 ναι οκ ως εκεί πήγα και λέει 7.1.1 πως ξέρω αν είναι η stable 7? κανονικά έπρεπε να το "διορθώνουν" στο build number, αλλά είναι μια λεπτομέρεια που δεν την έχουν προσέξει οι devs. αν έχεις εγκαταστήσει το αντίστοιχο zip μέσω TWRP δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι ;) Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 ναι οκ ως εκεί πήγα και λέει 7.1.1 πως ξέρω αν είναι η stable 7? την ημερομηνια δες και απο εκει θα δεις ποια εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 έκανα όλη αυτή την διαδικασία με full wipe που πρότεινε αυτός εδώ και πήγαν όλα καλά: Full wipe is mandatory, if going from pre-6 to 6 or higher! But you can restore your apps and data by using nandroid backup (TWRP). I suggest you those steps (all in TWRP unless differently specified): - backup everything on SD or external OTG USB drive (just in case of failures) - make a full wipe and restart directly in TWRP - don't panic, TWRP settings are gone, so when installing select again SD/USB memory - install just the ROM and restart directly in TWRP - install all others ZIPs (gapps, supersu, busybox and whatever you need). - restart system (remember, it could take long time, and sometime superSU can force one or two restarts) - don't care about wizard, restart in TWRP - restore just user data partition - restart system (again, it could take long time for the first time) - check all settings, for example the wizard cleaned SIM settings (name, preferred network, and so on) με το restore μάλιστα όλες οι εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ ήταν εκεί... γι αυτό μου φάνηκε παράξενο και αναρωτιέμαι ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό εδώ μου βγάζει https://postimg.org/image/o3x6vpfpj/ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 μάλλον πήρε ξανά την stable 5 που είχα οπότε κάτι δεν έπρεπε να τσεκάρω στο back up τι τσεκάρουμε εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 τα έκανα όλα οκ, είμαι με stable 7, αλλά η φωτογραφική δεν παίζει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 τα έκανα όλα οκ, είμαι με stable 7, αλλά η φωτογραφική δεν παίζει :( Η 7.1.1 είναι γενικώς προβληματική . Γύρισε πάλι στην RC4-5 . Είναι η πιο σταθερή και απροβλημάτιστη ρομ που υπάρχει για το τηλέφωνό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 προς το παρών γύρισα στην stable 5 της 7.1.1 και θα δω γιατί δεν ξέρω καλά την διαδικασία να πάω στην rc4-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Προσωπικά είμαι υπέρευχαριστημένος με την 7.1.1 δεν μου έχει κολλήσει ποτέ και έχει τέλεια διαχείριση μπαταρίας. Μόνο ένα πράγμα μου λείπει ο υπερβολικά δυνατός ήχος της rc5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 έχεις βάλει την stable 7? εσύ δεν έχει πρόβλημα με την φωτογραφική? εμένα όταν βάζω την 7 η φωτογραφική είναι μια χαρά, αλλά μόλις κάνω restore τα data, τότε δεν παίζει το ίδιο και σε έναν φίλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts