gorillaz_gr Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 κι εγω μπηκα να δω τι γινεται με αυτο το νημα μετα απο πολυ καιρο και βλεπω οτι ειναι ολοζωντανο αν σκεφτεις οτι το τηλεφωνο κλεινει 2 χρονακια πλεον μαζι μου χωρις προβλημα και χωρις αναβαθμιση (ειμαι ακομα με την πρωτη ρομ) απλα το μονο που το εχω κανει μεχρι τωρα ειναι 1 μπαταρια konpson απο αλι πρην απο 8 μηνες και φυσικα το κινητο πεταει!!!!! πουλιεται ακομα? θελω ενα για την γυναικα μου!!!! πού να δεις με android7.1 .... έχει γίνει πύραυλος! δυστυχώς δεν κυκλοφορεί το ίδιο, αλλά με άλλο επεξεργαστή και 32gb rom, από την Jiayu.de. όλοι "κοιτάζουν" το vernee apollo ως την συνέχεια του δικού μας.... Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 πού να δεις με android7.1 .... έχει γίνει πύραυλος! δυστυχώς δεν κυκλοφορεί το ίδιο, αλλά με άλλο επεξεργαστή και 32gb rom, από την Jiayu.de. όλοι "κοιτάζουν" το vernee apollo ως την συνέχεια του δικού μας.... Ααααα μάλιστα, από τα πιο πετυχημένα τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου, Και πέρασαν παρά πολλά Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 παιδια 2 ερωτησεις!!! 1)πως κλεινουμε πλεον στην 7.1 τις ανοιχτες εφαρμογες??? 2)πως ξαναγυρναμε αν το θελουμε πισω στην RC5 ??? Υ.Γ Βλεπω οτι βγηκε και αναβαθμιση στην 7.1 αλλα διαβαζω """Updated bluetooth system (incall audio still broken) """ τι εννοει δηλαδη, γιατι εγω δεν ειχα κανενα θεμα με το bluetooth μολις περασα την 7.1!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 παιδια 2 ερωτησεις!!! 1)πως κλεινουμε πλεον στην 7.1 τις ανοιχτες εφαρμογες??? !! όπως και στις υπόλοιπες long press το home button και μετά τις ...στέλνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Καλησπέρα. Έβαλα την ROM που βρήκα εδώ https://www.facebook.com/MediatekAndroidDevelopers/photos/a.1090152317735207.1073741828.1066067633477009/1173113376105767/?type=3&theater και κάθε 5 λεπτά μου λέει την ώρα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πως μπορώ να το σταματήσω; Ευχαριστώ. Είχα δυο γλώσσες. Ελληνικά και Αγγλικά. Αφαιρώντας την Αγγλική σταμάτησε να λέει την ώρα. Edited November 23, 2016 by kost_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 όπως και στις υπόλοιπες long press το home button και μετά τις ...στέλνεις σε μενα δεν δουλευει αυτο στην 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 βγήκε πριν λίγο η stable2 στην 7.1 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατήρησα ότι εδώ και λίγες μέρες όταν μπαίνω από τον υπολογιστή και πηγαίνω στο google play, και πάω να κάνω εγκατάσταση κάποια εφαρμογή, δεν μου εμφανίζει στις συσκευές μου το Jiayu S3 τι μπορεί να έγινε? :worry::what: ???? :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 παιδια 2 ερωτησεις!!! 1)πως κλεινουμε πλεον στην 7.1 τις ανοιχτες εφαρμογες??? 2)πως ξαναγυρναμε αν το θελουμε πισω στην RC5 ??? Υ.Γ Βλεπω οτι βγηκε και αναβαθμιση στην 7.1 αλλα διαβαζω """Updated bluetooth system (incall audio still broken) """ τι εννοει δηλαδη, γιατι εγω δεν ειχα κανενα θεμα με το bluetooth μολις περασα την 7.1!!! όσο έχεις TWRP στο κινητό σου, μπορείς να πηγαινοέρχεσαι σε όποια ROM θέλεις. Απλά χρειάζεται πάντα το πλήρες WIPE με FACTORY RESET settings (Υπάρχει ως επιλογή μέσα στο μενου του WIPE της TWRP) στην αναφορά για το BT , εννοούν πως μπορείς να συνδέσεις κανονικά μια BT συσκευή με το κινητό, μπορείς να ακουσείς μουσική, απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν έχεις ήχο όταν κάνεις κάποιο είδος κλήσης. (είτε μέσω κινητής, είτε μέσω viber/whatsapp/messenger/skype κλπ) σε μενα δεν δουλευει αυτο στην 7.1 φίλε Πάνο, για να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργεία θα πας στο μενου Ρυθμίσεις->Buttons->Home Button (ή όποιο άλλο "κουμπί") και θα ορίσεις εσύ ποια ενέργεια θα συμβαίνει. Εφόσον το κάνεις μην ξεχάσεις μία λεπτομέρεια! Όταν θα πατάς θα βγαίνουν οι προεπισκοπίσεις των εφαρμογών που είναι στη μνήμη και θα πρέπει να "σκρολάρεις" προς τα κάτω για να εμφανιστεί πάνω δεξιά το "Clear All". βγήκε πριν λίγο η stable2 στην 7.1 μου αρέσει που πολλοί έχετε το νου σας και στην σελίδα των MAD στο Facebook. Όντως βγήκε και ήδη την τεστάρω. Αναμονή για τις εντυπώσεις μου.... Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 αναμένουμε :D εγώ έτσι κι αλλιώς θα την έβαζα αύριο δεν χρειάζεται φαντάζομαι wipe data αν έχουμε ήδη την 7.1 έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 όσο έχεις TWRP στο κινητό σου, μπορείς να πηγαινοέρχεσαι σε όποια ROM θέλεις. Απλά χρειάζεται πάντα το πλήρες WIPE με FACTORY RESET settings (Υπάρχει ως επιλογή μέσα στο μενου του WIPE της TWRP) στην αναφορά για το BT , εννοούν πως μπορείς να συνδέσεις κανονικά μια BT συσκευή με το κινητό, μπορείς να ακουσείς μουσική, απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν έχεις ήχο όταν κάνεις κάποιο είδος κλήσης. (είτε μέσω κινητής, είτε μέσω viber/whatsapp/messenger/skype κλπ) φίλε Πάνο, για να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργεία θα πας στο μενου Ρυθμίσεις->Buttons->Home Button (ή όποιο άλλο "κουμπί") και θα ορίσεις εσύ ποια ενέργεια θα συμβαίνει. Εφόσον το κάνεις μην ξεχάσεις μία λεπτομέρεια! Όταν θα πατάς θα βγαίνουν οι προεπισκοπίσεις των εφαρμογών που είναι στη μνήμη και θα πρέπει να "σκρολάρεις" προς τα κάτω για να εμφανιστεί πάνω δεξιά το "Clear All". μου αρέσει που πολλοί έχετε το νου σας και στην σελίδα των MAD στο Facebook. Όντως βγήκε και ήδη την τεστάρω. Αναμονή για τις εντυπώσεις μου.... Ευχαριστω πολυ!!!Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα!!!Απο την αρχη που εχω την συσκευη οταν μιλαω στο τηλεφωνο βλεπω οτι αλλες φορες δεν εχω καθολου ιντερνετ αλλες παλι ειμαι φουλ και αλλες σερνεται!!!ΠΑΝΤΑ μιλαω με bluetooth!!!Aυτο συμβαινει ειτε εχω δεδομενα ανοιχτα ειτε με wifi!!!Eχει κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο η αν λυνεται με καποιο τροπο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ευχαριστω πολυ!!!Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα!!!Απο την αρχη που εχω την συσκευη οταν μιλαω στο τηλεφωνο βλεπω οτι αλλες φορες δεν εχω καθολου ιντερνετ αλλες παλι ειμαι φουλ και αλλες σερνεται!!!ΠΑΝΤΑ μιλαω με bluetooth!!!Aυτο συμβαινει ειτε εχω δεδομενα ανοιχτα ειτε με wifi!!!Eχει κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο η αν λυνεται με καποιο τροπο??? καταρχάς αν μιλάς μόνο με ΒΤ τότε ξέχνα την έκδοση 7.0 και μείνε ή σε RC5 ή σε 6.0 , οι devs ακόμα δεν ξεπέρασαν το "πρόβλημα" για την μεταφορά του ήχου κατα τη διάρκεια της κλήσης στο ΒΤ. (και δεν ξέρουμε αν φταίνε αυτοί ή αν η ίδια η Google έχει πρόβλημα γενικότερα στη Nougat έκδοση) όσο αφορά το ίντερνετ , κάτι έχεις δει λάθος. Όταν μιλάμε στο κινητό αποκλείεται να διατηρείται η 4G ή 3G, συνήθως "πέφτει" σε G. Έχω τσεκάρει όμως ότι μιλώντας στο τηλέφωνο με WiFi η σύνδεση πάει μια χαρά. 'Όπως καταλαβαίνεις ένα modem για να κρατήσει την ποιότητα της φωνής χωρίς διακοπές κλπ δεν είναι δυνατόν να κρατηθεί ενεργό το γρήγορο ίντερνετ με 4G 3G κλπ. υ.γ, μόλις πέρασα την νέα stable 2 που δώσανε οι προγραμματιστές και όντως τα γενικευμένα bugs έχουν επιδιορθωθεί και ειδικότερα το NFC που το είχα συνηθίσει... Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 με το NFC τι κάνεις συνήθως? εννοώ που το χρησιμοποιείς? εγώ πάντως με την 7 μίλησα κανονικά με bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 με το NFC τι κάνεις συνήθως? εννοώ που το χρησιμοποιείς? εγώ πάντως με την 7 μίλησα κανονικά με bluetooth στην 7.0 ναι, από την 7.1 όμως δε δούλεψε 100% το ΒΤ. Αναμονή.... με NFC συνήθως συνδέω κάτι ασύρματα ηχεία που έχω και πληρώνω ανέπαφα στις αγορές. (όχι με Google Pay, αλλά για παράδειγμα με την εφαρμογή winbank Wallet). Είναι κάπως αστείο. Ακόμα δεν έμαθαν τις ανέπαφες κάρτες και εγώ βγάζω το κινητό μου για να πληρώσω, χαχαχαχα ;) JiaYu S3, Nougat 7.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 κανέναν εύκολο οδηγό για να περάσουμε twrp έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 κανέναν εύκολο οδηγό για να περάσουμε twrp έχουμε? δες το πρώτο μήνυμα του θέματος και χωρίς βιασύνη και πανικό θα τα καταφέρεις. JiaYu S3, Nougat 7.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 εκεί γράφεις για root δικαιώματα.. τώρα με την 7.1 δεν έχω root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Περασα και την stable2 και δυστηχως τωρα δεν δουλευει το bluetooth!!!Kριμα γιατι με την stable1 δουλεψε μια χαρα!!!Επιστροφη πισω λοιπον μιας και το bluetooth μου ειναι υπεραπαραιτητο!!!Και παλι χιλια ευχαριστω σε οσους μας βοηθατε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 εκεί γράφεις για root δικαιώματα.. τώρα με την 7.1 δεν έχω root αν διαβάσεις σωστά τον οδηγό και δεις την 2η επιλογή θα μπορέσεις να την περάσεις χωρίς root. JiaYu S3, Nougat 7.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Buttons.σε εμένα δεν δουλεύουν.εχει άλλος κανένα τέτοιο θέμα;είναι λίγο κουραστική ή 7.1 για μένα.ολο κάποιο πρόβλημα θα έχω.και κάτι ακόμα.δεν βρήκα ακόμα πως βάζω ένδειξη στην μπαταρία για το ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Buttons.σε εμένα δεν δουλεύουν.εχει άλλος κανένα τέτοιο θέμα;είναι λίγο κουραστική ή 7.1 για μένα.ολο κάποιο πρόβλημα θα έχω.και κάτι ακόμα.δεν βρήκα ακόμα πως βάζω ένδειξη στην μπαταρία για το ποσοστό. Αν ενεργοποιήσεις το System UI Tuner απο εκει θα ενεργοποιήσεις το ποστοστο!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αναμένουμε :D εγώ έτσι κι αλλιώς θα την έβαζα αύριο δεν χρειάζεται φαντάζομαι wipe data αν έχουμε ήδη την 7.1 έτσι? Και εγω ψήνομαι να βάλω την stable 2 αλλα με αυτά που ακούω για το bluetooth νομίζω θα περιμένω!! Ήθελα να ρωτησω και εγω αυτο!! απλα κάνουμε εγκατάσταση με recovery? γιατι αν ειναι να χάσω πάλι εφαρμογες και πάλι απο την αρχη δεν την βάζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ναι απλά κάνεις install από το recovery χωρίς wipe data όλα μένουν όπως είναι! μια χαρά. για το bluetooth δεν το έχω τσεκάρει μέχρι τώρα. αν και με την stable 1 δούλευε κανονικά τώρα με την 2 δεν το τσέκαρα θα το τσεκάρω το απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 ναι απλά κάνεις install από το recovery χωρίς wipe data όλα μένουν όπως είναι! μια χαρά. για το bluetooth δεν το έχω τσεκάρει μέχρι τώρα. αν και με την stable 1 δούλευε κανονικά τώρα με την 2 δεν το τσέκαρα θα το τσεκάρω το απόγευμα 1) το πιο σωστό είναι με WIPE, αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε ακριβώς με την ίδια έκδοση, πολλοί από εμάς (και εγώ) καταρχάς δοκιμάσαμε να την περάσουμε χωρίς wipe data. Απλά έπρεπε να περάσουμε αμέσως (ξανα) τα opengapps pico , και SuperSU για το root. Μετά wipe cache/dalvik και μετά επανεκκίνηση που κάνει αρκετή ώρα την πρώτη φορά. Που σημαίνει ΑΝ κάποιος την περάσει έτσι πάνω στην παλιά και έχει προβλήματα το πρώτο που θα του ζητηθεί είναι να δοκιμάσει με καθαρή εγκατάσταση!!! 2) όσο αφορά το ΒΤ να ξεκαθαρίσουμε κάτι. το πρόβλημα είναι μόνο στις συνομιλίες, για μουσική παίζει μια χαρά. Ο @freemind11 έχει δίκιο στην stable 1, έπαιζε κανονικά και τώρα "έσπασε". Έχει ξανασυμβεί οπότε πιστεύω θα διορθωθεί γρήγορα. θέλω να ξαναπώ το εξής (πχ για τον φίλο @gazonas). Η έκδοση 7.1 που χρησιμοποιούμε , ουσιαστικά είναι κάτι που μόνο μία συσκευή της Google έχει. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ απλή έκδοση. Δεν έχει διάφορα "καλλωπιστικά" χαρακτηριστικά των CM ή της AICP. Αυτές οι ομάδες δεν έχουν βγάλει ακόμα την δική τους πλατφόρμα για να την κουμπώσουν οι δικοί μας προγραμματιστές στη συσκευή μας, γιατί απλά είμαστε πολύ μπροστά :p:p:p Λίγο υπομονή. Για ενεργοποίηση του SystemUI , κρατάς παρατεταμένα πατημένο το γραναζάκι ρυθμίσεων του quick menu (πάνω δεξιά), νοιώθεις μια δόνηση, εμφανίζεται και μια σύντομη ειδοποίηση και θα το δεις στο μενου του στις ρυμθμίσεις. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όλοι εσείς που έχετε βάλει την 7 γενικότερα…., πεστεμας για την απόδοση της μπαταρίας… sot κλπ .., πως τα πάει… με το ζόρι βγάζει μέρα…? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Όλοι εσείς που έχετε βάλει την 7 γενικότερα…., πεστεμας για την απόδοση της μπαταρίας… sot κλπ .., πως τα πάει… με το ζόρι βγάζει μέρα…? τα ίδια και τα ίδια.... έλα να πάρουμε ένα έξυπνο κινητό , να απενεργοποιήσουμε όλες τις λειτουργίες και να πανηγυρίζουμε την μπαταρία ότι κρατάει μια βδομάδα. :ninja: Λοιπόν και στο ξένο φορουμ όλοι είναι ικανοποιημένη από την τελευταία έκδοση. Ειδικά με το χρονιστή του επεξεργαστή PegasusQ (υπό κανονικές συνθήκες) θα μπορέσεις να επιστρέψεις άνετα σπίτι σου το βράδυ και να το ξαναφορτίσεις. Τώρα εαν βρίσκεσαι συνέχεια σε ένα υπόγειο ή σε συνθήκες μεγάλης διάρκειας παιχνιδιού, ε μην τα θέλουμε και όλα δικά μας ε; Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Λίγο διαφορετικά διατυπωμένο το ερώτημα για τη διάρκεια της μπαταρίας στις 7.x ROM (γιατί όντως το "βγάζει τη μέρα" εξαρτάται καθαρά από τη χρήση που κάνει κανείς): Σε σχέση με τις RC4/5 -όπου έχουμε μείνει αρκετοί χάριν σταθερότητος- ή και τις 6.x...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts